" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Ὁ ἐπιεικής Τράμπ : Ἡ Harris εἶναι «παντελῶς ἡλίθια »


Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε ότι η αντίπαλός του για τις εκλογές του Νοεμβρίου, η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις, είναι «άτομο με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης».

Μιλώντας σε ένα συνέδριο Bitcoin 2024 στο Nashville του Tennessee το Σάββατο, ο Τραμπ επαίνεσε την κοινότητα του Bitcoin ως «πολύ έξυπνους ανθρώπους» και χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να απαξιώσει την υποψήφια των Δημοκρατικών.

Το κρυπτονόμισμα, ισχυρίστηκε, είναι ένα «θαύμα της τεχνολογίας» και ένα «θαύμα συνεργασίας και ανθρώπινων επιτευγμάτων».

«Αυτός ο χώρος είναι καταπληκτικός. Τα άτομα σε αυτό το χώρο είναι άτομα με υψηλό IQ.  Βρίσκομαι εκλογικά αντιμέτωπος ένα άτομο με χαμηλό IQ», είπε ο Τραμπ στο κοινό. Είχε προσβάλει τη Χάρις στο παρελθόν, περιγράφοντάς την ως «εντελώς ηλίθια».

Η Χάρις έγινε ο πρωτοπόρος του Δημοκρατικού Κόμματος την περασμένη εβδομάδα αφού ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αποχώρησε από την κούρσα. Υψηλόβαθμοι Δημοκρατικοί και μεγάλοι χορηγοί του κόμματος προέτρεψαν τον Μπάιντεν να αποσυρθεί στον απόηχο της καταστροφικής συζήτησης του Ιουνίου με τον Τραμπ, όταν εκφράστηκαν περισσότερες ανησυχίες για την επιδείνωση της υγείας του και την ικανότητά του να κερδίσει τις εκλογές τον Νοέμβριο.

Η Χάρις έκτοτε έχει εξασφαλίσει αρκετές δεσμεύσεις από τους αντιπροσώπους του κόμματος για να οριστεί επίσημα ως υποψήφιος των Δημοκρατικών σε συνέδριο τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με έρευνα του Associate Press.

Κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν την Τρίτη, η Χάρις εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην αντίπαλό της, ισχυριζόμενη ότι γνωρίζει τον «τύπο του Ντόναλντ Τραμπ»  και απαριθμούσε  «όλα τα είδη αρπακτικών» με τα οποία αντιμετώπισε ενώ υπηρετούσε ως εισαγγελέας. Αποκάλεσε επανειλημμένα τον Τραμπ «καταδικασμένο εγκληματία» ....

Ἀπό : swentr.site

Παντελῶς ἡλίθια τήν εἶπε ὁ Τράμπ ; Μᾶλλον ἦταν πολύυυ ἐππιεικής ...

Οἱ εἰκόνες μιλοῦν μόνες τους καί τά συμπεράσματα δικά σας. Ἔ οἱ Ἀμερικανοί τό ξέρουν πολύ καλλίτερα ! 

Ἐν τέλει, ἔφυγε ὁ ἡλίθιος κι᾿ἔμεινε ἡ πανηλίθια ...


Ἡ Πελασγική

4 σχόλια:

  1. Καλα αυτη δεν ειναι ΜΟΝΟ πανηλιθια αλλα ειναι ή μαλλον ΗΤΑΝ και "ΑΛΛΑ" πραγματα.
    Εννοω πως για να "ανεβει" αυτη η ινδη την κλιμακα της δικαστικης ιεραρχειας στην Καλιφορνια και να γινει "γνωστη" και κατοπιν να εκλεγει γερουσιαστης ειχε ανεβει και καθισει πριν, σε πολλα και εγχρωμα "εμποδια".
    Πως θα ελεγε ο Μητσοθαυτης αριστεια; Καπως ετσι.
    Εκεινο ομως που μου κανει εντυπωση, αν και καταφανεστατα ειναι μιγαδα, ειναι η επιμονη των εβραιων μεσα απ' τα πορνοκαναλα τους να την αποκαλουν "μαυρη".

    Που μας βαζει σε συλλογισμους.................
    ΠΟΙΟΣ αραγε να ειναι ο λογος;


    Καλησπερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί κῦττα νά ᾿δῆς πού πᾶνε νά τήν κάνουν τήν ἀπολύτως ἐπιλεγμένη τῆς ΝΤΠ, τήν ἑπόμενη πρόεδρο τῶν ΗΠΑ.
      Τό ἀφήγημα εἶναι πολύ ἄσχημο καί ἔχουν πέσει μέ τά μοῦτρα νά τό πραγματώσουν...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Θα συμφωνησω, παντελως ηλιθια και εκβιασιμη αρα---> η τελεια προεδρος για "αυτους" (δυστυχως). Μακαρι να κερδισει ο Δοναλδιος.

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    3. Αυτη η ινδη κατσικα κι αν εχει προσβληθει απο πανωλη!

      Διαγραφή