" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Αὐτές εἶναι οἱ « ἀξίες» τους

Οι διοργανωτές του Αγώνων υπερασπίστηκαν το εναρκτήριο σόου. «Φανταζόμασταν μια τελετή για να δείξουμε τις αξίες και τις αρχές μας, έτσι δώσαμε ένα πολύ σαφές μήνυμα» Tony Estanguet πρόεδρος του "Παρίσι 2024" ( στήν φωτό ἀριστερά μέ τόν Μακρόν. Ἡ ἐπισήμανσις δική μας.)

 Η Διάσκεψη των Επισκόπων της Γαλλίας κατήγγειλε τους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων για μια παρωδία του Μυστικού Δείπνου με θέμα LGBTQ κατά την τελετή έναρξης της εκδήλωσης. Οι διοργανωτές ισχυρίστηκαν ότι η παράσταση αντανακλούσε τις «αξίες και τις αρχές τους».

Η τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Παρισιού το βράδυ της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε με έναν θίασο από drag queens, ομοφυλόφιλους και τρανσέξουαλ να ποζάρουν σε ένα τραπέζι, καθώς ο Ιησούς Χριστός και οι απόστολοί του εμφανίστηκαν στο «The Last Supper» του Λεονάρντο Ντα Βίντσι. 

Στη συνέχεια, ένα γιγάντιο πιάτο σερβιρίσματος κυκλοφόρησε μπροστά από το τραπέζι, από το οποίο εμφανίστηκε ένας ως επί το πλείστον γυμνός άνδρας φτιαγμένος για να μοιάζει με τον Διόνυσο, τον Έλληνα θεό του κρασιού και των γιορτών.


Καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης, πίσω από το τραπέζι διακρίνονταν οι εκτεθειμένοι όρχεις ενός άνδρα χορευτή.

«Αυτή η τελετή δυστυχώς περιελάμβανε σκηνές στις οποίες ο Χριστιανισμός χλευάστηκε και γελοιοποιήθηκε, για το οποίο λυπούμαστε βαθύτατα», ανέφερε η Διάσκεψη των Επισκόπων σε δήλωση το Σάββατο. 

«Ευχαριστούμε τα μέλη άλλων θρησκευτικών δογμάτων που μας εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους», συνεχίζει η δήλωση. «Σήμερα το πρωί σκεφτόμαστε όλους τους Χριστιανούς σε όλες τις ηπείρους που έχουν πληγωθεί από την υπερβολή και την πρόκληση κάποιων σκηνών».

Η τελετή καταδικάστηκε από χριστιανούς και συντηρητικούς σε όλο τον κόσμο. Ο επίσκοπος Ρόμπερτ Μπάρον της Μινεσότα χαρακτήρισε την παράσταση «χυδαία κοροϊδία του Μυστικού Δείπνου», ενώ ο Ιταλός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι δήλωσε ότι «το άνοιγμα των Ολυμπιακών Αγώνων προσβάλλοντας δισεκατομμύρια Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο ήταν μια πραγματικά κακή αρχή» για τη Γαλλία. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SpaceX και της Tesla, Έλον Μασκ, περιέγραψε το θέαμα ως «τρομερή ασέβεια προς τους Χριστιανούς», ενώ ο επιχειρηματίας τεχνολογίας Δρ Έλι Ντέιβιντ έγραψε ότι «ακόμα και ως Εβραίος», « εξοργίστηκα από αυτή την εξωφρενική προσβολή στον Ιησού και τον Χριστιανισμό».

Οι διοργανωτές του Αγώνων υπερασπίστηκαν το εναρκτήριο σόου. «Φανταζόμασταν μια τελετή για να δείξουμε τις αξίες και τις αρχές μας, έτσι δώσαμε ένα πολύ σαφές μήνυμα», δήλωσε ο πρόεδρος του Παρίσι 2024 Τόνι Εστανγκέ στους δημοσιογράφους το Σάββατο. «Η ιδέα ήταν να πυροδοτήσω πραγματικά έναν προβληματισμό. Θέλαμε να έχουμε ένα μήνυμα όσο πιο δυνατό γινόταν».

«Η ιδέα μας ήταν η συμπερίληψη», πρόσθεσε ο Thomas Jolly, καλλιτεχνικός διευθυντής της τελετής. «Θέλαμε να μιλήσουμε για τη διαφορετικότητα. Διαφορετικότητα σημαίνει να είμαστε μαζί. Θέλαμε να συμπεριλάβουμε όλους».

Ἀπό : swentr.site

ἀπό ΕΔΩ

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, επέκρινε το γεγονός ότι κατά την τελετή έναρξης των Αγώνων έγινε μια «LGBT παρωδία του Μυστικού Δείπνου», κατά την οποία οι «απόστολοι εκπροσωπήθηκαν από τραβεστί». . Η Ζαχάροβα υπενθύμισε ότι ο Μυστικός Δείπνος είναι ένα «ιερό θέμα για τους Χριστιανούς»

 Παρόμοια κριτική προέκυψε από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία εξέφρασε την οργή της και αναφέρθηκε στην «ιστορική και πολιτιστική αυτοκτονία» σε μια «χριστιανική πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού πολιτισμού»

 Κριτική άσκησε και ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν, ο οποίος είπε ότι η τελετή ενσαρκώνει την «δυτική κενότητα»

 «Σιγά σιγά έχουν αποτινάξει τους μεταφυσικούς δεσμούς με τον Θεό, την πατρίδα και την οικογένεια», είπε σε ομιλία του στους Ούγγρους που ζουν στη Ρουμανία, αναφερόμενος στους Δυτικούς γενικότερα. Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει οδηγήσει σε έλλειψη δημόσιας ηθικής. Ως παράδειγμα αυτής της έλλειψης, έδειξε την τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι. ( ἀπό ἐδῶ)


Ἡ Πελασγική

12 σχόλια:

  1. Η τελετη εναρξης αυτου του ...τρισαθλιου τσιρκου στο Παρισι ειναι μια ακομη αποδειξις.
    Οτι δηλ., οι εβραιοι πολεμουν λυσσαλαια και καθημερινα τους δυο ΑΜΜΕΣΟΥΣ εχθρους τους.
    Τον Ελληνισμο και Τον Χριστιανισμο.
    Δεν υπαρχει αμφιβολια.

    Καλησπερα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί δέν μποροῦν νά κρυφθοῦν. Μέ τέτοιες ...μύτες !!!

      Τώρα ΟΛΟΙ τούς βλέπουν νά κοκορεύονται γιά τίς "Ἀξίες" καί τίς " Ἀρχές" τους. Τό μήνυμά τους ἦταν σαφές ( ὅπως εἶπαν ) καί εἶχε ἀποδέκτες ὁλόκληρη τήν Ἀνθρωπότητα. Κανένας, μά κανένας δέν θά ἔχη δικαιολογία πιά...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Μια ελεεινή εβραία λεσβία ”ενσάρκωσε” Τον Χριστό στην παρωδία του Μυστικού Δείπνου στη Μαύρη Τελετή!
      Το 2023 η DJ Barbara Butch δήλωνε: «Είμαι χοντρή, Εβραία, queer λεσβία και είμαι πραγματικά περήφανη»

      Εδω και η... ομορφια της.
      https://dimpenews.com/wp-content/uploads/2024/07/ce9aceb7ceb7cebaceb7cebaceb7cebacebaceb4ceb7cebaceb7ceb4ceb7cebaceb4cebaceb7ceb7cebaceb4.jpg?w=900

      Αν αυτη η ανωμαλη, παχυσαρκη και ΑΜΕΑ εβραια, που δηλωνει οτι ειναι "περηφανη", δεν βρισκεται σε πληρη δυστυχια, μαρασμο και εσωτερικη πνευματικη συγχυση, πως αλλοιως θα μπορουσε καποιος να εξηγησει την απολυτη δυστυχια της και την διψα της για δημοσια προβολη;


      Καλησπερα

      Διαγραφή
    3. Να σε διορθωσω.
      Τις αρχες και τις αξιες "τους" θελουν να τις επιβαλλουν σε μας τους γκογιμ.
      Για τους ιδιους και το ...."κρατος τους" εχουν αλλες αξιες και αρχες.

      Διαγραφή
    4. Ναί, καί στά γκέτα τους ἐπίσης. Κῦττα τί γίνεται στό Γουΐλιαμσμπεργκ τῆς Jew York τῶν 2 ἑκατομμυρίων ἑβραίων !!!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    5. Μά εἶναι μία Βαρβάρα Μπούτς .

      Καί εἶναι μία κλασσική περίπτωσις σιμουλασιόν... !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    6. Καλησπέρα σας, φίλτατε ΕΑΦ, άν μου επιτραπεί, θά κάνω ένα μικρό σχόλιο, πάνω στό:
      «οι εβραιοι πολεμουν λυσσαλαια και καθημερινα τους δυο ΑΜΜΕΣΟΥΣ εχθρους τους. Τον Ελληνισμο και Τον Χριστιανισμο.»

      Έχω κατασταλάξει εδώ καί 35 τουλάχιστον χρόνια στό εξής:
      Χλευάζουν τό Χριστό εντελώς απροκάλυπτα πλέον, αφθαδιάζοντας ποικιλοτρόπως ενώπιον ολοκλήρου τής Ανθρωπότητος...

      Τόν δέ "Χριστιανισμόν" -μέσω τών αιρέσεων καί τών σχισμάτων- τόν διέβρωσαν τόσο πολύ, σέ σημείο νά καταντήσει κρυφο(εσχάτως, φανερο)σατανισμός ...

      Τό μόνο που έμεινε αλώβητο (αναγεννήθηκε ώς Φοίνιξ απτό ’90 κι εντεύθεν) είναι Η Σλαβική Ορθοδοξία.
      Ετάφη βεβαίως στά μπάζα καί στίς στάχτες τών οβριοκομμουνιστήρων (ΤΌ ΟΛΈΘΡΙΟ ΛΆΘΟΣ ΤΏΝ ΤΆΫ ΖΆΚς) στίς αρχές τού 20ού --ΑΛΛΆ ΔΈΝ ΕΧΆΘΗ, ΚΑΘΑΡΆ ΛΌΓΩ ΤΉΣ ΘΕΌΤΗΤΟΣ-- κι επανεκκίνησε στά τέλη του ιδίου αιώνος.

      Εμάς... εμάς βεβαίως μάς έχουν στό τσεπάκι κι απολύτως ξεγραμμένους...
      (ΠΌΣΟΝ ΑΜΑΒΡΩΤΙΚΉ ΆΡΑΓΕ -ΕΙΔΙΚΆ ΓΙΆ ΕΜΆΣ ΠΟΥ ΤΟΎΣ «ΚΛΈΨΑΜΕ» ΤΌΝ ΙΗΣΟΎΝ --ΠΟΥ ΑΦΤΟΊ ΤΌΝ ΕΊΧΑΝ ΉΔΗ ΧΑΝΤΑΚΏΣΕΙ-- ΝΆ'ΝΑΙ Η ΙΔΙΩΤΕΊΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΈΡΝΕΙ;..ΆΣΕ ΤΌ ΠΡΌ ΧΡΙΣΤΟΎ ΠΑΝΆΡΧΑΙΟΝ ΜΊΣΟΣ)

      Τώρα ..... .... τώρα πιά... .. τώρα βλέπω νά παϊέν' τό πράμα γιά Νέες Κλάφτρες κι Ολοκλαφτρώματα... ÓY VÉY KALÉ SEÍS KAΚÅKĒKÀΤΑSPRA GÕΫÍM

      ..

      Διαγραφή
  2. Ἀκριβῶς ὅπως τό λέει ὁ ΕΑΦ! Οἱ ἔχθροί τους εἷναι ὁ ἑλληνισμός κυρίως καί ὁ χριστιανισμός, ὅπως αὐτός βρῆκε τήν ἔκφρασή του μέσα ἀπό τήν ἑλληνική ἐκδοχή του. Τό τονίζω αὐτό. Γιατί τόσο ὁ καθολικισμός ὅσο καί ὁ προτεσταντισμός ἀποτελοῦν μιά στρέβλωση μέ ἀπόλυτη ἐκκοσμίκευση, ἐκλογίκευση καί σατανιστικές ἐπιρροές. Βουτηγμένες στήν ἀθεϊα εἶναι οἱ δυτικές κοινωνίες. Μέ αὐτά δέ τά καραγκιοζιλίκια οἱ Γάλλοι ἀπέδειξαν ὄτι ζοῦν ἀκόμα στά δέντρα. Ἡ σιωνιστική διάβρωση στή χώρα αὐτή εἷναι τόσο καλπάζουσα πού τήν ἔχει ἐντελῶς σαπίσει. Κρίμα πού κάποτε θαυμάζαμε τή γαλλική κουλτούρα και προσέχαμε νά μιλᾶμε σωστά τά γαλλικά γιατί τή θεωρούσαμε γλώσσα ὑψηλῆς πνευματικῆς ἔκφρασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἡ Φραγκία...

      https://sxolianews.blogspot.com/search?q=%CE%A6%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AF%CE%B1+

      Καλησπέρα ἀγαπητή Θεοδώρα !

      Διαγραφή
    2. Αν θελουμε να μιλησουμε ειλικρινα για Μολυνση του Περιβαλλοντος, "οι εβραιοι μολυνουν το περιβαλλον με την παρουσια τους".
      Αυτο μου το ειχε εξομολογηθει ενας εμπειρος Ιταλος δικηγορος γεννημα και θρεμα Νεας Υορκης. Τους γνωριζε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

      Ειναι γνωστο απο αρχαιοτατων χρονων οτι οι εβραιοι μολυνουν οτι αγγιξουν.

      " Ένα έθνος μπορεί να επιβιώσει με τους ανόητους του, ακόμα και με τους φιλόδοξους του.
      Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει από την προδοσία εκ των έσω.
      Ένας εχθρός στις πύλες είναι λιγότερο τρομερός, γιατί είναι γνωστός και κρατά το λάβαρό του ψηλά.
      Αλλά ο (εβραίος) προδότης κινείται ανάμεσα σε όσους βρίσκονται μέσα στην πύλη ελεύθερα, με τους πονηρούς ψιθύρους του που θροΐζουν σε όλα τα σοκάκια της πόλης, που ακούγονται στις ίδιες τις αίθουσες της κυβέρνησης.
      Γιατί ο προδότης δεν φαίνεται προδότης αλλά μιλά με φωνή γνωστή στα θύματά του, και φοράει το πρόσωπό τους και τα επιχειρήματά τους, κάνει έκκληση στην ανυποληψία που βρίσκεται βαθιά στις καρδιές όλων των ανθρώπων.
      Σαπίζει την ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστα μέσα στη νύχτα για να υπονομεύσει τους πυλώνες της πόλης, μολύνει το πολιτικό σώμα για να μην μπορεί άλλο να του αντισταθεί.

      Έναν δολοφόνο τον φοβάσαι λιγότερο".

      ~ Marcus Tullius Cicero
      (106-43 π.Χ.) Ρωμαίος Πολιτευτής, Φιλόσοφος.


      Αν βρισκετε ομοιοτητες και παρεμφερεις καταστασεις σημερα σε ΟΛΑ τα κοινοβουλια της Δυσης, ο αιωνες ΠΡΙΝ τον Χιτλερ Ρωμαιος φιλοσοφος Κικερωνας, αναφεροταν ΑΚΡΙΒΩΣ στους εβραιους.


      Καλο ξημερωμα

      Διαγραφή

  3. Η Συνομωσια εναντιον Του Χριστιανισμου, απο την Ελιζαβετ Ντιλινγκ
    The Plot Against Christianity, by Elizabeth Dilling

    https://www.amazon.com/Plot-Against-Christianity-Elizabeth-Dilling/dp/0939482452

    Ριξτε του μια ματια

    ΑπάντησηΔιαγραφή