" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Ἡ Καμπαλαρία βραβεύει τούς ...καλούς της μαθητές

 Ὅτι θά τό βλέπαμε κι᾿αὐτό, ποιός τό περίμενε ; 

Ἄ, ὄχι. Ἡ ἀλήθεια εἶναι πώς τό περιμέναμε διότι ὅπως ἔχομε πολλάκις ἀποδείξει τό Σύστημα ἔχει καθιερώσει βραβεῖα καί τιμές γιά τούς « δικούς» του ἀνθρώπους. Γιά τους δικούς του «καλούς μαθητές» πού ἀποδεικνύουν στήν πράξιν ὄχι ἁπλῶς πόσο καλά ἔχουν μάθει τό μάθημά τους ἀλλά κυρίως πῶς νά τό κάνουν πρᾶξιν. 

Ἔτσι συχνά παρακολουθοῦμε τά Ἀπίθανα νά γίνονται πραγματικότης καί μένουμε ἐνεοί σέ βαθμό πού ὑπάρχει φόβος νά καταπιοῦμε καί καμμιά μῦγα !!! 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτωρ της φημισμένης Ναυτικής Ακαδημίας της Μασαχουσέτης

...το κείμενο που διαβάστηκε και με το οποίο δικαιολόγησαν αυτή την απόφαση:

Ο Ευάγγελος Μ. Μαρινάκης είναι διεθνής επιχειρηματίας, επενδυτής και φιλάνθρωπος...έχει επενδύσει στον αθλητισμό, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις υπηρεσίες καταναλωτών, την πράσινη ενέργεια και τα ακίνητα.

...Ο Ευάγγελος Μ. Μαρινάκης είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της Capital Maritime & Trading Corp

... ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Nottingham Forest FC..

...η Έδρα Μιλτιάδη Μαρινάκη για την Νεοελληνική Γλώσσα και τον Πολιτισμό στο Ohio State University, το Μουσείο Καζαντζάκη στην Κρήτη, η UNICEF, ένα ευρύ φάσμα δημοτικών έργων και έργων υποδομής σε όλη την πόλη-λιμάνι του Πειραιά και την Κρήτη. 

Για τις παραδειγματικές συνεισφορές στην παγκόσμια ναυτιλία και στις διεθνείς επιχειρήσεις η Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης με υπερηφάνεια απονέμει στον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, τον τίτλο του Διδάκτορα Διοίκησης Επιχειρήσεων, " honoris causa" » ( ὁλόκληρο τό θέμα ἐδῶ

Προσφορά στόν Πειραιά : 







Ξέρουν, γι᾿αὐτό τά γέλια... ΕΔΩ

Οἱ παλιάνθρωποι κολλοῦν μεταξύ τους σἀν τίς σάπιες σταφίδες ( φωτό 1,2,3) ΕΔΩ

1994,Ἕναν χρόνο μετά τήν ἀνάληψιν τοῦ ΟΣΦΠ ἀπό τόν Κόκκαλη. Πίσω ὁ Βαγγέλης Μαρινάκης,προετοιμαζόταν,ἀπό νωρίς,ὡς διάδοχος καί μάθαινε ἀπό τόν ...δάσκαλον (φωτό) ΕΔΩ

Καί τόσα πολλά ἀκόμη γιά τόν  " honoris causa" τοῦ  Massachusetts Maritime Academy, τόν  «καλό ἄνθρωπο, φιλάνθρωπο, ἔντιμον ἐπιχειρηματία, ἄριστο νεοταξίτην καί ...». Ἤ ἀλλιῶς : Ἡ  Καμπαλαρία ἐν δράσει ! 

Μόλις αὐτοβραβεύτηκαν καί αὐτοχειροκροτοῦνται !!!  φωτό


Ἀπεναντίας ...

«Ειδικά για φέτος και επειδή έχουμε την επέτειο του ενός αιώνα, θα ήθελα να ανακοινώσω και δύο ξεχωριστές πρωτοβουλίες. Πιστοί στις αξίες του Παύλου Γιαννακόπουλου, αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε δύο εμβληματικές δράσεις σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο την ελληνική μας ταυτότητα και ενδυναμώνοντας τον θεσμό της οικογένειας.

Σε μια εποχή που το δημογραφικό αναδεικνύεται σε νούμερο ένα πρόβλημα, στηρίζουμε την πυρηνική και παραδοσιακή οικογένεια μόνιμων κατοίκων ακριτικών περιοχών της χώρας, που επιλέγουν να φέρουν στον κόσμο το τρίτο παιδί και πάνω. Σε όλα αυτά θα είμαστε δίπλα τους.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος ΒΙΑΝΕΞ με την υποστήριξη του ιδρύματος, Παύλος Γιαννακόπουλος, θα ενισχύσει με ένα σημαντικό ποσό χρηματικό ποσό, εκείνες τις οικογένειες που προχωρούν σε αυτή τη δύσκολη αλλά σημαντική απόφαση. Προσφέροντας τους με αυτόν τον τρόπο την δυνατότητα να καλύψουν τα πρώτα έξοδα για το μεγάλωμα του μωρού τους.

Παράλληλα, ο όμιλος ΒΙΑΝΕΞ, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς πάντα, θα διανείμει κατά το σχολικό έτος, 2024-2025, σε όλους τους μαθητές της πρώτης τάξης των δημοτικών της χώρας ελληνικές σημαίες, ενδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο το αίσθημα περηφάνειας της πατρίδας μας.

Έκλεισα τα 50 πριν από λίγες ημέρες. Σε κάθε εθνική γιορτή όλο και λιγότερα σπίτια βλέπω να έχουν έξω την ελληνική σημαία και να έχουν άλλες σημαίες, πολύχρωμες. Δεν είναι έτσι. Είμαστε Έλληνες. Υπάρχει ελληνική σημαία και αυτή πρέπει να κυματίζει παντού». ( ἐδῶ)

Ὄχι, αὐτόν δέν θά τόν τιμήσῃ κανένα Πανεπιστήμιο ...


Ἡ Πελασγική

12 σχόλια:

  1. Θα το επαναλαβω:
    Αυτος ο χοντρομπαλας ειναι αχυρανθρωπος /μπροσταρης του Κοκκαλη.
    Οτι η εβραιουργια (καμπαλαρια) βραβευει τους υπακουους υπαλληλους της ανα τον κοσμο ειναι γεγονος.
    Πριν μερικους μηνες διαβασαμε οτι το ηλιθιο της ...Μεδουσας θα "διδαξει" στο Χαρβαρντ.
    Πιο προσφατα ειδαμε τους εβραιους που ειχαν βαλει τον Αλαφουζο να χτυπαει το καμπανακι στην Γουωλ Στριτ και ολο χαρα την CIA του κεντρικου να τον χειροκροτει.
    Πριν μερικες βδομαδες οι αραπηδες του Πειραια κερδισαν καποιο τριτο-τεταρτο επαθλο (μετα την δολοφονια του αστυνομικου-εκει δεν πιανει η εγκληματικη οργανωση) κι οι εβραιοι παλι στην Ταϊμς Σκουεαρ ντυσανε κατι διαφημιστικες ταμπελες στα κοκκινα, μαζευοντας τριγυρω στην πλατεια κατι γεροντακια απ' τον καφενε απ' την εποχη του ...Σιδερη κι εναν γιαπωνεζο που περνουσε απο κει εκεινη την ωρα.
    Πριν κανα δυο βδομαδες το ...."τουρκικο πανεπιστημιο Κοτς" υπο τα βλεμματα του σφαγεα του Ελληνισμου Κεμαλ, κηρυξε τον εντελως ηλιθιο, αχρηστο και συναμα προδοτη της Ελλαδος, ακουστε-ακουστε..... "επιτιμο διδακτωρα".
    Αυτουνου αν του πεις να κανει νοερα εναν πολλαπλασιασμο θα μετραει με τα δαχτυλα του κρυμενα πισω απ' την πλατη του.

    Και τωρα βλεπουμε τον "Εσκομπαρ του Πειραια" του γνωστου "παποριου απ' την Περσια" https://www.youtube.com/watch?v=ZOD0oK-R8hg παλι να ανακηρυσεται επιτιμος διδακτωρας αλλα σε ναυτικη ακαδημια στην Μασα-χουσετη.

    Να ρισκαρω να πω, οτι μολις παρει ποδι απ' την κυβερνηση το νοθο της Μεδουσας μπορει και να του δωσουν το Νομπελ Ειρηνης;
    Γιατι δηλ. ο Ομπαμιας ειναι καλυτερος;

    Χαλαλι τα 3 τοπια υφασμα που χαραμισαν για να του ραψουν την τηβεννο.


    Καλησπερα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως σχετικῶς μέ τήν δολοφονία τοῦ ἀστυνομικοῦ διάβασα πώς :

      Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για «αποδόμηση εγκληματικής οργάνωσης, αποτελούμενης από 160 μέλη – όλοι οπαδοί της ομάδας του Ολυμπιακού, με δράση τουλάχιστον από το έτος 2019» και για ταυτοποίηση 141 δραστών εξ αυτών...αστυνομική επιχείρηση υπό την κωδική ονομασία «Δαμόκλειος Σπάθη», συνελήφθησαν 63 μέλη της οργάνωσης, που εμπλέκονται σε πληθώρα κακουργημάτων και πλημμελημάτων...πράξεις συναφείς ή σχετιζόμενες με οπαδική βία..
      ( https://www.naftemporiki.gr/society/1646200/dolofonia-lyggeridi-to-chroniko-tis-dolofonias-kai-i-anazitisi-ton-draston/ )

      Τώρα βεβαἰως θά ἔπρεπε νά ἀσκηθοῦν καί εὐθύνες γιά ἠθική αὐτουργία στήν διοίκησιν ἀλλά καί κάποιους τύπους σάν τόν Τσουκαλᾶ ( πῶς νἀ χαρακτηρίσῃ κανείς τήν σχέσιν τοῦ συγκεκριμένου μέ τήν ἐγκληματική ὀργάνωσιν ΟΣΦΠ ; ) πού ἐπιδιώκουν τήν ἀγριότητα,τόν χουλιγκανισμό καί τίς δολοφονικές ἐνέργειες.

      Αὐτοί ὅλοι εἶναι οἱ ἐκλεκτοί τῆς Καμπαλαρίας διότι ἁπλούστατα αὐτά ἐκπροσωπεῖ ἡ Καμπάλ.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Εχεις διαβασει "αθλητικη" φυλλαδα τωρα τελευταια; Εκει να δεις ηθικη αυτουργια σε εγκλημα.
      Αλλα γιατι παμε σε δαυτους;
      Η μεγαλυτερη Εγκληματικη Συμμορια, Οργανωση, οπως θες πες τους, στην Ελλαδα, ειναι η Νεα Δημοκρατια. Και δεν το λεω αυτο γιατι ενα απ τα μελη της εδειρε προχθες εν ψυχρω καποιον φουκαρα υπαλληλο στο "Βενιζελος".
      Το λεω γιατι αυτοι αρπαζουν τα λεφτα του Ελληνικου Λαου υπο μορφην δανειου, του καινε τις περιουσιες, τον δολοφονουν με τα εμβολια και παραδιδουν την χωρα κομματι-κομματι στον εχθρο αμαχητι.
      Γι αυτο κι εγω εγραψα τους τροπους για το ΠΩΣ μπορει να ιαθει αυτη η κατασταση με αυτα τα διποδα ζωα. Γιατι η μεθοδος μου, αφορουσε ΜΟΝΟ αυτα τα διποδα ζωα τα οποια δεν καταλαβαινουν τιποτε αλλο.
      Οχι τους λογικους και εντιμους Ελληνες.

      Διαγραφή
    3. Ἐκτός ἀπό τούς παναθηναϊκούς,πού πάντα εἴμαστε Κύριοι καί Κυρίες. Ἅψογοι ἅπαντες καί ἅπασες. Καί δέν σηκώνω καμμία ἀντίρρησιν ἐπ᾿αὐτοῦ.

      Καί συμφωνῶ ἀπολύτως μέ ὄσα λές,ἐκτός ξέρεις. Τῆς μεθόδου...

      Καλὀ ξημέρωμα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα,αφού πληρώνει ο χοντρός έχει και απαιτήσεις, εκεί πήγε το κούτσουρο ο Αλέξης και τον τίμησαν οι Μογγόλοι!Πάντως όσον αφορά στον Γιαννακόπουλο,καλές οι παχιές κουβέντες αλλά θα μπορούσε να προσφέρει ένα σπίτι στον δασοπυροσβέστη και την οικογένεια του ,άλλωστε για εκείνον και την εταιρία του αυτά είναι ψίχουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οἱ δράσεις τῆς ΒΙΑΝΕΞ καί τοῦ Προέδρου της, Δημήτρη Γιαννακόπουλου ἀφοροῦν μεγάλες ὁμάδες ἀνθρώπων. Σέ μεμονομένες περιπτώσεις δέν γνωρίζουμε τί κάνει ὁ ἄνθρωπος. Πάντως ἔχει ἀποδειξει καί αὐτός καί ἡ οἰκογένεια Γιαννακόπουλου γενικῶς, ὅτι πάντα στέκονταν δίπλα στήν κοινωνία.

      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82_%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82#%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Bill- Kill !

      Διαγραφή
  3. Το νοθο .. της μεδουσας ..
    Το νοθο της μεδουσας και οι συν αυτω ολοι ενα ματσο σκ@τοδεσμη ευωδιαστη ..
    Ο πατος εχει και απο πατο ..
    Ο Περσεας ας ακονιζει το εργαλειο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. « Ο πατος εχει και απο πατο .. »

      Μεγάλη ἀλήθεια,ἰδίως γιά τό τῆς Ἑλλαδικῆς "ματσο σκ@τοδεσμης" !

      Ἔρχεται κι᾿ὁ Περσεύς...

      Καλημέρα ἀγαπητέ zen !

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα σας, Ευαγγελία, θά μείνω στήν εικόνα που εκπέμπουν όόλες αφτές οί Μορφές, λέγοντας: όλες οί φωτό τής αναρτήσεως είναι μία πρός μία· ξεχωρίζει όμως η φάτσα τού Επιτίμου Διδάκτορος κατά τήν βράβεφσίν του..
    . Καί βέβαια, η ατάκα που τή συνοδέβει ώς τίτλος, όταν τήν ανοίγεις..
    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7mxC05UG9pq7uUbItReUd7OIUhQbdKE-r270pJ0G59Lvrx4AGlsrLNUfQ_0WXR6aFp7NeVK6Tctc7Zy1_4v4kw6FSyYPQIHcSZ_i7AleHhyphenhyphenYvw9rHaKUN92rVpnDDcka7dCew1gCWoASx0pK-wpT7ADvvM4S-6y_b04qOIioHPv5fK75xd2pJm3-06Uw/s1600/Marinakis-Speaking.jpg
    Επίσης αφτή η Μνημειώδης Παράστασις έχει ήδη αποθηκεφτεί, έτσι, γιά νά μήν ξεχνάμε κάποια πράγματα (καί πρόσωπα)...
    https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPVO-Sml_UiOMY46N7r5IrnENzTBXzG2-2nFkYY7z03EVNT2HRvlQ_u8C8jGHhyphenhyphenfRYgbQFd0J2AZ0Ufw3rq6Q8mhpt39ErA_pPMHu5jUoG-0wJsqVrvWYUrW2_Uh02jaB5FnW7k4yANGYM0tJ6UpEnDV60OhRbubLj_C6pjd-I7nt9G4UNRZN80N0q6nY/s1018/mnimio-pontion-pireas.jpg

    ΒρομοΠούστηδες, κατουροχέζωτόγκόζμο σας & τόγκωλομαμμωνά που πιστέβετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εἰδικῶς ἐκείνη, πού ὡς νεαρός πίσω ἀπό τόν "Μέγα Διδάσκαλον" Κόκκαλη, περιμένει καρτερικά τήν κατάληψιν τοῦ ...θρόνου, εἶναι "ἀνεκτίμητη" !!!

      ΑΗΔΙΑ !

      Κι᾿ὅσο σκέφτομαι τόσον κόσμο, τούς ὁπαδούς τῆς βρωμοομάδας, νά τόν προσκυνοῦν ( κάτι σάν τούς ψηφοφόρους τῆς νουδου), ἡ ἀηδία δέν ἔχει ὅρια !

      Ἄν τε πρωϊνιάτικα...

      Καλημέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
  5. Εμένα μου θύμισε μια ταινία του Βέγγου που είχε ένα τραγούδι και έλεγε "των πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ κι οι καλοί της μαθηταί δεν κουράζονται ποτέ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χά,χά,χα !
      Συγκεκριμένα ἔλεγε : δέν ξεκουρά, κουρά, κουρά ζονται ποτέ !

      https://www.youtube.com/watch?v=-Jhc6Q3ermM

      Μακάρι νά ἦταν διασκεδαστική ἡ πραγματικότης, ἀλλά ἀπεναντίας ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή