" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Νά γίνουμε πάλι παιδιά ;

 


Νέα έρευνα από το Τέξας κάνει λόγο για θεραπεία με υπερήχους ή την «μεταμόρφωση» των ανθρώπινων κυττάρων με ηχητικά κύματα χαμηλής συχνότητας, ως πιθανό τρόπο καθυστέρησης, διακοπής ή ακόμα και αντιστροφής της διαδικασίας γήρανσης.

Ο καθηγητής Michael Sheetz από το Πανεπιστήμιο του Τέξας πραγματοποίησε πειράματα σε ποντίκια, τα κύτταρα των οποίων «αναζωογονήθηκαν» όταν εκτέθηκαν σε ηχητικά κύματα χαμηλής συχνότητας.

«Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό;» είναι η ερώτηση που κάνω συχνά», είπε ο Sheetz σε μια δήλωση σχετικά με την έρευνά του. «Εξετάζουμε όλες τις πτυχές του για να δούμε αν όντως λειτουργεί».

Τα πειράματα του Sheetz και της ομάδας του έδωσαν εκπληκτικά αποτελέσματα στα τρωκτικά. Έτρεξαν γρηγορότερα σε ένα διάδρομο και ένας από αυτά με καμπούρα θεραπεύτηκε από την πάθηση. (Σχετικό: Ιάπωνες ερευνητές ανακάλυψαν επίσης ότι η θεραπεία με υπερήχους μπορεί να θεραπεύσει την άνοια.)

Τα κύματα υπερήχων, όπως διαπίστωσε ο Sheetz, αναγκάζουν τα γηρασμένα κύτταρα να συνεχίζουν να διαιρούνται ενώ σταματούν την παραγωγή χημικών ουσιών που μολύνουν τα υγιή αντίστοιχά τους.

«Μετά από έναν ορισμένο αριθμό διαιρέσεων, τα κύτταρα στο σώμα μας σταματούν να διαιρούνται και γερνούν», ανέφερε το Study Finds σχετικά με την εφημερίδα. «Μερικά εκκρίνουν τοξίνες που προκαλούν φλεγμονή».

«Αυτό έχει συνδεθεί με τα πάντα, από την αρθρίτιδα μέχρι το Αλτσχάιμερ. Οι επιστήμονες έχουν επικεντρωθεί στο παρελθόν στο «ξέπλυμα» των νεκρών και ετοιμοθάνατων κυττάρων. Αυτή είναι η πρώτη μελέτη που δείχνει ότι μπορούν πραγματικά να «αναβιώσουν».

Είναι ο ήχος η θεραπεία για σωματικές παθήσεις;

Ο τύπος της συχνότητας υπερήχων που χρησιμοποιείται στην έρευνα είναι μικρότερη από 100 kilohertz, δηλαδή πολύ κάτω από τις συχνότητες των 2.000 kilohertz περίπου που χρησιμοποιούνται για ιατρική απεικόνιση.

Τα ποντίκια βυθίστηκαν σε ζεστό νερό που κάλυπτε τουλάχιστον το μισό σώμα τους. Ήταν όλοι μεταξύ 22 και 25 μηνών, που ισοδυναμεί με έναν άνθρωπο στα 60 ή στα 70 του.

«Τα κύματα υπερήχων χάνουν λιγότερη ενέργεια ταξιδεύοντας μέσω του νερού από ό,τι μέσω του αέρα», αναφέρουν αναφορές.

«Τα εργαστηριακά τρωκτικά τα πήγαν καλύτερα σε φυσικές δοκιμές σε σύγκριση με συνομηλίκους που μπήκαν στη μπανιέρα αλλά δεν έλαβαν θεραπεία. Οι φθορίζουσες βαφές που φωτίζουν τα γηρασμένα κύτταρα χρησιμοποιήθηκαν επίσης για να δείξουν ότι οι αναλογίες στα νεφρά και το πάγκρεας μειώθηκαν στη συνέχεια».

Πολλές πτυχές αυτής της έρευνας είναι «ακόμα πιο συγκλονιστικές» για τον Sheetz, ο οποίος παραδέχεται ότι δεν κατανοεί πλήρως πώς ή γιατί η θεραπεία λειτουργεί όπως λειτουργεί.

Όσον αφορά το δέρμα των ποντικών, η θεραπεία με υπερήχους το εμπόδισε επίσης να φθείρεται. Ενώ τα κύτταρα του ανθρώπινου δέρματος συνήθως αρχίζουν να φθείρονται μετά από περίπου 15 διαιρέσεις, η θεραπεία με υπερήχους βοήθησε τα ποντίκια να φτάσουν τις 24 διαιρέσεις χωρίς σημάδια φθοράς

Με πολλούς τρόπους, η θεραπεία με υπερήχους λειτουργεί όπως η άσκηση για την σωματική παραμόρφωση των κυττάρων. Επανενεργοποιεί επίσης τα εσωτερικά συστήματα διάθεσης απορριμμάτων που δεν λειτουργούν πλέον σε γηρασμένα κύτταρα.

Ο καθηγητής Jurgen Gotz από το Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ , ο οποίος δεν συμμετείχε στη μελέτη, χαρακτήρισε τα ευρήματα «πειστικά», αν και λέει ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να προσδιοριστούν ποιες παράμετροι υπερήχων λειτουργούν καλύτερα.

Ιδιαίτερα στους ανθρώπους, υπάρχουν περιορισμοί στη θεραπεία με υπερήχους, καθώς τα ηχητικά κύματα μπορούν να αποκλειστούν από οστά και πνεύμονες. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να είναι απαραίτητη η αλλαγή των συχνοτήτων για καλύτερη διείσδυση σε αυτά τα μέρη του σώματος.

Ο Γκοτς έχει μελετήσει επίσης θεραπεία με υπερήχους, έχοντας ανακαλύψει στα δικά του πειράματα ότι τα ηχητικά κύματα μπορούν να βελτιώσουν τη μνήμη και πιθανώς να επανορθώσουν τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Το επόμενο βήμα για την έρευνα του Sheetz είναι να δοκιμάσει τη θεραπεία με υπερήχους σε άτομα, ιδιαίτερα σε άτομα με οστεοαρθρίτιδα και διαβητικό έλκος άκρου.

«Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η μουσική σε κάνει να νιώθεις καλύτερα», έγραψε ένας σχολιαστής σχετικά με την έρευνα. «Από τον Μότσαρτ μέχρι το Death Metal, αφήστε τους να τραγουδήσουν!»

«Όπως οι περισσότερες θεραπείες για κάθε ασθένεια που προκύπτουν από τη μεγάλη έρευνα των επιστημόνων, αυτό θα μπούν κάτω από το χαλί από τις μεγάλες φαρμακευτικές», σχολίασε ένας άλλος.

Ἀπό : naturalnews.com

Συνεπῶς γι᾿ἀκόμη μία φορά ἀποδεικνύεται πώς ὁ ἤχος λειτουργεῖ,ἀπό κάθε ἄποψιν, θεραπευτικῶς. Πᾶμε σέ χαμηλές συχνότητες γιά νά βροῦμε τήν χαμένη νεότητά μας καί ὄχι μόνον. Λές νά εἶναι τόσο ἁπλό ;  Μπορεῖ. Καί γιατί νά μήν εἶναι ; Νομίζω πώς ὅσο πιό Ἁπλό εἶναι κάτι τόσο πιό δύσπιστος γίνεται ὁ ἄνθρωπος ὡς πρός τήν ἀποτελεσματικότητά του,ἴσως καί γι᾿αὐτό κάποια πράγματα τ᾿ἀφήνουν ἔτσι,οἱ γνωστοί πού θέλουν νά ἔχουν τό πάνω χέρι σ᾿ὅλα,ὥστε νά νομίζουν οἱ ἄνθρωποι πώς εἶναι καί ἄνευ ἀξίας. Ὅσο πιό ἐκτεθειμένο εἶναι κάτι τόσο πιό ἀσφαλές εἶναι στήν πραγματικότητα. 

Ἐμπρός λοιπόν,θεραπεῖα μέ μουσική χαμηλῶν συχνοτήτων,κάπου ἐκεῖ στά 50-60hz, γιά νά μποροῦμε ν᾿ἀκοῦμε, καί ποῦ ξέρεις μπορεῖ ν᾿ἀνακαλύψουμε πώς ἦταν τελικῶς τόσο Ἁπλό !!! 


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου