" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ὁ Ἐρντογάν συναντᾶ τόν ἀρχηγό τῆς Χαμάς μέ τόν Αἰγύπτιο ΥΠΕΞ καί τά ἑβραιόπουλα εἶναι ἀναστατωμένα κι᾿ἐκνευρισμένα

Γράφει ὁ Andrew Anglin

Φαίνεται ότι ο Ερντογάν σκέφτεται και συνειδητοποιεί ότι η μόνη του ευκαιρία σε μια πραγματική αυτοκρατορία είναι αν πάει σε πόλεμο με το Ισραήλ και κερδίσει.


Ας ελπίσουμε ότι τώρα σχεδιάζει να εξαπολύσει μια άμεση επίθεση και απλώς να σκοτώσει κάθε Εβραίο στην Παλαιστίνη.

Τό θέμα του  Guardian :

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ επιτέθηκε στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την απόφασή του να δημοσιοποιήσει την τελευταία του συνάντηση με τον επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς .

Ο  Israel Katz μοιράστηκε μια φωτογραφία στο X που έδειχνε τον Ερντογάν να κάνει χειραψία με τον Ismail Haniyeh στο προεδρικό γραφείο στην Κωνσταντινούπολη το Σαββατοκύριακο, γράφοντας ότι ο Τούρκος πρόεδρος «πρέπει να ντρέπεται».


Ο Ερντογάν συνάντησε τον Haniyeh μαζί με βασικά μέλη του υπουργικού συμβουλίου του και τον Sameh Shoukry, τον Αιγύπτιο υπουργό Εξωτερικών , για να συζητήσουν τις ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα και τις προσπάθειες να κατευνάσει τις εντάσεις σε ολόκληρη την περιοχή, σύμφωνα με το τουρκικό προεδρικό γραφείο.

Ο Ερντογάν και ο Shoukry εξέφρασαν ανησυχία κατά τη διάρκεια της συνάντησης ότι οι πρόσφατες επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη μεταξύ Ισραήλ και Ιράν θα μπορούσαν να αποσπάσουν τη διεθνή προσοχή από τα δεινά στη Γάζα, όπου 34.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς από τις 7 Οκτωβρίου.


Η συνάντηση υπογράμμισε επίσης μια περιφερειακή ανακατάταξη που λαμβάνει χώρα εν μέσω των επιθέσεων του Ισραήλ στη Γάζα μετά από μια άνευ προηγουμένου επίθεση της Χαμάς σε ισραηλινές πόλεις και κιμπούτζ, κατά την οποία 1.200 σκοτώθηκαν και 250 ελήφθησαν όμηροι.

Οι σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραήλ έχουν επιδεινωθεί ταχέως καθώς η επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα συνεχίζεται. Η Άγκυρα επέλεξε πρόσφατα να απαγορεύσει την εξαγωγή 54 προϊόντων , συμπεριλαμβανομένου του αλουμινίου και του τσιμέντου, στο Ισραήλ μέχρι να επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός .

Ένας στολίσκος τριών πλοίων που μεταφέρει εκατοντάδες ακτιβιστές, δημοσιογράφους και βοήθεια πρόκειται να εγκαταλείψει τα τουρκικά ύδατα τις επόμενες ημέρες και να πλεύσει στη Γάζα, επαναλαμβάνοντας την ίδια προσπάθεια με το 2010. Ὀπου Ισραηλινοί κομάντος είχαν επιβιβαστεί στις βάρκες στα διεθνή ύδατα και σκότωσαν εννέα από τους ακτιβιστές, προκαλώντας χρόνια ρήξη μεταξύ των δύο χωρών.

Ερντογάν, αδερφέ. Απλώς βαδίστε στην κατεχόμενη Παλαιστίνη και σκοτώστε κάθε Εβραίο.

Όλος ο κόσμος θα σε επαινέσει ως νέο σουλτάνο, όπως πάντα ήθελες.

Θα κανονίσω προσωπικά το τραγούδι και τον χορευτικό νούμερο.

Η πορεία σας στην Ιερουσαλήμ θα είναι σαν αυτό το τραγούδι από τον Αλαντίν.

Το μόνο που σας ζητώ είναι να χρησιμοποιήσετε πολεμικούς ελέφαντες. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βλέπω τους Εβραίους να έχουν τα μυαλά τους ανατιναγμένα από σφαίρες, αλλά πραγματικά θέλω να τους δω να συνθλίβονται κάτω από τα πόδια των ελεφάντων, επίσης.

Καλύτερα όμως να βιαστείς. Κύριε Σουλτάνε, καλύτερα να βιαστείτε.

Γιατί αν το Ιράν φτάσει εκεί πρώτο, το Ιράν γίνεται ο απόλυτος νικητής.

Αυτό είναι κάτι σαν το Fortnite σε αυτό το σημείο, με την καταιγίδα να περιστρέφεται γύρω από το Ισραήλ και όλους τους παίκτες να σπεύδουν να σκοτώσουν όλους τους άλλους στον κύκλο για να πάρουν τη μεγάλη νίκη.

Με καταλαβαίνεις ; 

Οι Εβραίοι ήδη λένε ότι το Ιράν θα κερδίσει.


Είναι καιρός η Τουρκία να προκαλέσει το Ιράν.

Εάν και οι δύο φτάσουν στο κέντρο της καταιγίδας ταυτόχρονα, θα πρέπει να συνεργαστούν για να σκοτώσουν όλους τους Εβραίους (συμπεριλαμβανομένης της συντριβής τους με ελέφαντες). Τότε μπορούν να αναμετρηθούν μεταξύ τους για να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής και ο απόλυτος ηγέτης όλων των Μουσουλμάνων.

Είναι τόσο απλό..

Εάν ήμουν ο ηγέτης μιας μουσουλμανικής χώρας, μπορείτε να με εμπιστευτείτε: θα είχα ήδη βαδίσει στο Ισραήλ με έναν στρατό από πολεμικούς ελέφαντες και μετά θα απαιτούσα από τους Σαουδάραβες να μου παραδώσουν τη Μέκκα.

Σοβαρά, τι θα πουν οι Σαουδάραβες; Τι θα πει κανείς; Εάν πάρετε πίσω την Ιερουσαλήμ, είστε ο ηγέτης όλου του Ισλάμ, ό,τι κι᾿αν γίνει. Το εγγυώμαι.

Είναι τόσο απλό.

...Δεν υπάρχει ανώτατο όριο ικανοτήτων για τη σφαγή των Εβραίων και την απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Οι Εβραίοι είναι σαν τα καθυστερημένα ρομπότ. Δείτε οποιοδήποτε από αυτά τα βίντεο από τις 7 Οκτωβρίου, αγαπητέ Σουλτάνε. Οι Εβραίοι δεν ξέρουν ούτε καν να κρύβονται πίσω από τραπέζια.

Απλώς πήγαινε εκεί, καλέ μου Σουλτάνε, και σκότωσε τους όλους.

Σας παρακαλούμε.

Πέρασε με τους ελέφαντές σου από πάνω τους, Σουλτάνε μου.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Επιφυλάσσομαι για την πλήρη αφοσίωσή μου στο Ιράν ή σε όποιον άλλον σκοτώσει αυτούς τους Εβραίους πρώτος.

Αλλά αν ο Ερντογάν πρόκειται να το κάνει, τότε η πίστη μου είναι σε αυτόν.

Η πίστη μου είναι σε όποιον σκοτώνει όλους τους Εβραίους.

Όλοι αυτοί οι ισλαμικοί ηγέτες ανησυχούν για τη σταθερότητα στις χώρες τους, αλλά αν καταλάβουν την Ιερουσαλήμπράγμα που είναι πραγματικά εύκολοδεν θα έχουν κανένα πρόβλημα σταθερότητας. Όλος ο ισλαμικός κόσμος θα πρέπει να υποκλιθεί μπροστά τους ως ήρωες.

Πολλοί Χριστιανοί και άλλοι θα τους επαινέσουν επίσης ως νέους ηγεμόνες ολόκληρης της Μέσης Ανατολής.

Αυτοί οι Εβραίοι απλώς θα τρέχουν πέρα ​​δώθε και θα κολλήσουν σε γωνίες όπως τα ρομπότ στο N64 Goldeneye. Είναι πολύ εύκολο να σκοτωθούν.

Τι θα πουν οι Σαουδάραβες όταν οι ήρωες της Ιερουσαλήμ, οι απελευθερωτές της Παλαιστίνης, θα πούνε  ότι είναι δικαίωμά τους να ελέγχουν τη Μέκκα;

Οι Σαουδάραβες δεν μπορούν να πουν τίποτα. Απλώς θα πρέπει να παραδώσουν την ιερή πόλη.

Εάν το Ιράν το κάνει αυτό, θα υπάρξουν μαζικοί προσηλυτισμοί Σουνιτών στο Σιϊτικό Ισλάμ. Αυτό που ονειρεύονταν.

Αν το κάνει πρώτα ο Ερντογάν, τότε θα πάρει την εξουσία.

Είναι τόσο απλό.

.........................

Ἀπό : unz.com 


Ἡ Πελασγική

45 σχόλια:

  1. Ο Χανίγια ειναι προδότης των Παλαιστινίων τον είδαμε σε βίντεο (όπου του λένε για τον θάνατο των παιδιών του )να κάνει το τρίγωνο με τα χέρια ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί νά σοῦ πῶ, ἀγαπητέ, ἄν καί αὐτός εἶναι ἀπό τίς "μαριονέτες" τῶν ἐξουσιαστῶν , δέν γνωρίζω κάτι τέτοιο.
      Ἀλλά, βρέ παιδί μου, γιατί ἀποδομοῦνται ὅλοι καί ὅλα ; Νά μήν μπορῃς νά ἔχῃς ἐμπιστοσύνη σέ κανέναν ; Χμμ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Αγαπητη Π., μην πεφτεις στην παγιδα του ......ντροπαλου και πανουργου εβραιου γιατι απ οτι υποψιαζομαι εχουν πεσει με τα μουτρα πολλα σπυριαρικα της ...Νεολερας ΚΙΣΕ στο μπλογκ σου.
      Αν ειναι καποιος που ειναι προδοτης του Παλαιστινιακου λαου εκτος ΟΛΗΣ της Δυσης, ειναι αυτος ο κουρ@δ@ς που καθεται στην θεση του αειμνηστου Γιασερ Αραφατ και βλεπει απαθης τον λαο του να εθνοκαθαριζεται και να σφαγιαζεται απ την εβραϊλα.
      Εβραιοι=το σιχαμα του κοσμου.

      Σε αλλα νεα και πιο ενδιαφεροντα, διαβαζω οτι ο δημοσιογραφος κ. Στεφανος Χιος προσεγγισε το τραπεζι του καταστηματος που βρισκεται γωνια Βουκουρεστιου και Πανεπιστημιου, στο οποιο καθοταν η κ. Αλεξια Μπακογιαννη και αφου της συστηθηκε, χωρις αφορμη αρχισε να την εξυβριζει και στη συνεχεια απειλησε οτι θα την χτυπησει με ενα μπουκαλι.
      Ο .....δραστης (εννοει τον Χιο) απομακρυνθηκε απο το σημειο απο τον Αστυνομικο της .....συνοδειας της κ. Μπακογιαννη.

      Θα με ρωτησει καποιος τωρα, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ;
      Θα σας πω:
      Πρωτον δεν χρειαζεται και καποια αφορμη να βρισει κανεις και να προσβαλει αισχρα και μαλιστα δημοσιως το οποιο μελος αυτης της σκατο-οικογενειας.
      Ως εδω καλα.
      Η απορια μου ομως ειναι οτι η Αλεξια Μπακογιαννενα εχει και αστυνομικους στην συνοδεια της. Δεν γνωριζω αν κατεχει καποια δημοσια θεση που δικαιολογει συνοδεια αστυνομικων.
      Αλλα αν οχι και..... οι μπατσοι της συνοδειας της πληρωνονται απ την ιδια εχει καλως, αν και τα λεφτα ολων αυτωνων ειναι κλεμμενα απ τον Ελληνικο Λαο γιατι δεν εχουν δουλεψει ποτε στην ζωη τους.
      Αλλα αν τους αστυνομικους τους παρεχει ο βαψομαλλιας Χρυσοχοϊδης και τους πληρωνει αυτος ο φουκαρας ελληνακος που δεν εχει να παρει μια τυροπιτα, ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ;
      Θα μας κανει την διευκρινηση αυτην ο βαψομαλλιας ΠΡΟΠΑΤΖΗΣ;


      Καλησπερα

      Διαγραφή
    3. Ἀκριβῶς τό ἴδιο μέ ῥώτησε ὁ ἄνδρας μου, καθώς μοῦ μετέφερε τήν εἴδησιν. Τί του ἀπάντησα ; Ὅ,τι και σ΄ἐσένα θ᾿ἀπαντήσω τώρα, μέ παραπομπή σέ παλαιό μας θέμα :

      ΕΔΩ : https://sxolianews.blogspot.com/2019/06/blog-post_58.html
      κι᾿ΕΔΩ :
      https://sxolianews.blogspot.com/2019/06/blog-post_67.html

      Καί δέν ἀσχολοῦμαι περαιτέρω...

      Σχετικῶς μέ τό θέμα μας, τώρα.

      Καθώς λοιπόν τό ἐπεξεργαζόμουν διαβάζοντάς το, ἦταν λές καί τό εἶχες γράψει ἐσύ ! Καλέ, τί ταυτοποίησις μέ τό θέμα ἑβραῖοι πού ὑπάρχει μεταξύ ἐσοῦ καί τοῦ Ἄγκλιν ;!!! Ἀκόμη καίτό ὕφος γραφῆς ! Καί τό χιοῦμορ !
      Ἤθελα νά στό ἀφιερώσω, άλλά σκέφτηκα μήπως σοῦ κάνω κακό,διότι σέ κάποια σημεῖα ( καί τόν ἐπίλογο πού δέν συμπεριέλαβα) ἦταν πάρα πολύ σκληρός...

      Τελικῶς δέν ὑπάρχει ἄλλος λαός νά ἔχῃ δημιουργήσῃ τόσο ἀρνητισμό γύρω ἀπό αὐτόν, καί μάλιστα ἀπ᾿ὅλο τόν κόσμο !!!

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    4. χαχαχαχαχαχαχα !
      Πως μια γνησια Εθνικιστρια σαν και του λογου σου να μην εχει υψηλη αισθηση του εκλεκτου χιουμορ;

      Παρακλησις:
      Μην τα γραφεις ετσι ξαφνικα γιατι ειλικρινα επινα ενα ποτηρι κρασι και παραλιγο να με πνιξεις.
      Οχι μονο αυτο αλλα ταραχτηκε και το μαναρι μου, το Νατασακι μου η συζυγατα μου καθως και κανα -δυο φιλοι μας σε μια ταβερνουλα που τσιμπολογαγαμε κατι τις που δεν καταλαβαν γιατι ξεκαρδιστικα στα γελια, ριχνοντας μια ματια στο κινητο μου.
      Επισης, μην με παρομοιαζεις με το εκλεκτο αμερικανο πολιτη και περηφανο αντισιμητη (κλεμμενος κι αυτος ο ορος-και οι Παλαιστινιοι ειναι σιμητες) Ανδρεα Αγκλιν γιατι πολλλα ζευγαρια ματια που παρακολουθουν την σελιδα σου μπορει και να υποθεσουν οτι ο Andrew Anglin ....ειμαι εγω στην .....αγγλικην μου εκδοσιν.
      Σε τουτον το ματαιο κοσμο ΟΛΑ ειναι πιθανα.

      Λοιπον παραθετω εγω τον επιλογο του Αντρεα Αγκλιν γιατι εχει νοημα και διαπομπευει με πολυ χιουμορ τα αιωνια ψευδη των εβραιων:

      "Η συμβουλή μου
      Η μόνη συμβουλή μου στους Μουσουλμάνους που παρελαύνουν για να σκοτώσουν αυτούς τους Εβραίους είναι η εξής:
      Μην προσπαθήσετε να τους βάλετε με το ζόρι σε ψεύτικα ντους όπου οι βρύσες ψεκάζουν δηλητηριώδες αέριο και στη συνέχεια τους μετατρέπουν σε αμπαζούρ και σαπούνι.
      Εμείς οι λευκοί το δοκιμάσαμε μια φορά, και άργησαμε πάρα πολύ. Στοχεύαμε σε 6 εκατομμύρια και καταφέραμε να σκοτώσουμε μόνο 67.000 από αυτούς τους αρουραίους συμφωνα με τα τοτε επισημα ευρηματα του Ερυθρου Σταυρου.
      Τα ψεύτικα ντους και τα σαπωνοποιεία είναι εξαιρετικά αναποτελεσματικά.
      Η συμβουλή μου είναι απλώς να τους πυροβολειτε με σφαίρες ή να τους συνθλίψετε με .....ελέφαντες μάχης.
      Μην ανησυχείτε για τη χρήση των κουφαριων τους για την κατασκευή επίπλων ή προϊόντων καθαρισμού – αυτό είναι εξαιρετικά αναποτελεσματικό.
      Το διαπιστώσαμε.
      Μπορείτε απλά να αγοράσετε αμπαζούρ και σαπούνι αφού σκοτώσετε αρκετους Εβραίους. Απλώς πυροβολήστε τους και πετάξτε τους σε ομαδικούς τάφους οπως κανουν αυτοι με τους Παλαιστινιους. Μην παρασυρθείτε στο μυθιστορημα οτι «ο αποτελεσματικός τρόπος να τους δολοφονήσετε ειναι σε ψεύτικες εκθεσιακές αίθουσες και μετά να τους κάψετε με ξύλα»

      Χαιρετε

      Διαγραφή
    5. Ἀπ᾿ὅ,τι θυμᾶμαι εἶναι ἡ δεύτερη φορά πού παθαίνεις κάτι τέτοιο. Πρόσεχε. Τήν ἑπομένη πού θά πίνῃς ( κρασί, ποτό, καφέ ἤ ἀκόμη καί νερό ) μήν ἀνοίξεις νά διαβάσῃς σχόλιον στό παρόν ἱστολόγιο πρίν καταπιεῖς. Γιά τό καλόν σου.

      Τώρα, ὅσον ἀφορᾷ τό χιοῦμορ τοῦ Ἄγκλιν, πολύ καυστικό ὅμως ! Δέν λέω πώς δέν γέλασα. Ἑννοεῖται. Ἀλλά κάτι σέ πολύ black καί hard, ἔτσι ;

      Τελικῶς εἶχες δέν εἶχες τό συμπλήρωσες μέ τόν ἐπίλογο !

      Πές μου ἀληθεια, τό σχόλιο τό ἔγραψες ἐνῷ ἤσουν στήν ταβέρνα ;

      Υ.Γ. Νά σοῦ θυμήσω πώς τό προηγούμενο σχόλιο πού παρολίγον νά σέ πνίξῃ, ἦταν τό βίντεο μέ τήν Χριστοφιλοπούλου !

      « Παναγια μου Μεγαλοχαρη !!!!!!!!
      Παρα λιγο να πνιγω με το βιντεο που παρεθεσες.
      Αγαπητη Π. στο μελλον βαζε προειδοποπιηση οτι το βιντεο προκαλει αποτομο γελιο...»

      ΥΓ2 Ναί, ἡ προειδοποίησις ἀπαραίτητος.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    6. Ξέχασα νά βάλω τήν δ/νσιν τοῦ σχολίου.
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/01/blog-post_31.html?showComment=1706726597001#c5055749578976455311

      Ἡ τρελλοκαμπέρω εἶναι ὑποψήφια γιά τήν Εὑρωβουλή. Τί εἶπε πρό ἠμερῶν γιά τήν ὑποψηφιότητα Μπελέρη, στήν οὐσία ὁμολογώντας πῶς οἱ δημοκραταραῖοι πολιτικάντηδες ἐκμεταλλεύονται τά πάντα,ἀκόμη καί τούς φασίστες ἀκροδεξιούς !!!

      « Η προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ πρώην βουλευτής και υφυπουργός μίλησε (OPEN) για την υποψηφιότητα Μπελέρη λέγοντας αρχικά πως «ενσωματώνει τη δεξιά πλευρά» της Νέας Δημοκρατίας που «είναι ένα μεγάλο πολυσυλλεκτικό κόμμα ... συνυπάρχει συντηρητικό κομμάτι με τη λαϊκή δεξιά, υπάρχει το φιλελεύθερο κομμάτι, υπάρχει και το προοδευτικό κέντρο, στο οποίο εγώ ανήκω.. η ακροδεξιά αποτελεί «δύναμη λαϊκισμού και τοξικότητας ».

      Εἶναι τρελλή ἤ δέν εἶναι ;

      Νά μήν ξεχνᾶμε ὅμως γιατί πῆγε στήν νουδου, μᾶς τό λέει καί ξανά λέει :
      « Η ΝΔ υπηρετεί ένα ξεχωριστό όραμα για το μέλλον της Ευρώπης το 2030»
      https://www.in.gr/2024/04/22/politics/epikairotita/xristofilopoulou-martyrise-ta-kinitra-gia-tin-ypopsifiotita-mpeleri-oi-antidraseis-se-syriza-kai-pasok/

      Χά,χά,χά !
      Πιό ἡλίθια, δέν γίνεται !

      Ἡ κακόψυχη Εὔη Κάλερ :

      https://www.youtube.com/watch?v=i1t53Vmo5TU

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    7. Δεν ξερω γιατι αυτη η πατσαβουρα η Καλερ, μου προκαλει την ιδια αηδια οπως και οι πατσαβουρες του Μητσοτακεϊκου.
      Οχι δηλ., οτι οι αλλες πατσαβουρες της ....."δημοκρατικης σφεντονας του Δαυϊδ" προκαλουν λιγωτερη σιχασια στο μεγαλυτερο μερος του γηγενους Ελληνικου πληθυσμου.
      Αλλα αυτην την γουρουνοφατσα δεν πρεπει να την αγγιζει κανεις, ουτε με το ακοντιο της Σακοραφα.


      Καλησπερα.

      Διαγραφή
    8. ... ρέ αφτέ...., ρέ νά μήν τούς (.....) αγγίξει ΚΑΝΕΊΣ όμως «ΟΎΤΕ ΜΈ ΤΌ ΑΚΌΝΤΙΟ ΤΉΣ ΣΑΚΟΡΆΦΑΣ» ! ! ! ! !
      (άν, άν λέω, καμμιά φορά μέ χρειαστεί αφττό θενά "τ'ς" ειπώ)

      .....τά ρέστα μου αγαπητέ φίλε, ΕΑΦ επονομαζόμενε ....

      Διαγραφή
    9. Εδω στην παρουσα ιστοσελιδα, αγαπητε φιλε TT600s, θα διαβαζεις ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, εστω κι αν ειναι κωμικοτραγικες.

      Διαγραφή
  2. Σε σύνεχεια του σχολίου μου για τον Χανίγια να συμπληρώσω για τον άθλιο ρόλο της Σαουδοαραβιας που μια χαρά συνεργάζεται με τους εδώ προδότες(τους έδωσαν και τους πάτριοτ για την άμυνα του Ισραήλ,έλεος...) εχοντας πάρει πρωτίστος της ευλογίες και την έγκριση βεβαίως του Ισραήλ, καταλάβαμε ή όχι ακόμα;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως ἡ Σαουδική Ἀραβία ἐνετάχθη στούς BRICS ἐπισήμως τόν περασμένο Ἰανουάριο. Ἔ δέν πιστεύω πώς συνεργάζεται καί "μιά χαρά" μέ τούς ἰσραηλινούς.
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/01/brics.html

      Ἐπίσης τήν ἴδια χρονική περίοδο, ἐνετάχθησαν καί Αίγυπτος, Ἰράν, Ἡνωμένα Ἀραβικά Ἐμιράτα καί Αἰθιοπία.
      Κἀπου τό ἀφήγημα γιά τήν συνεργασία μέ τό Ἰσραήλ φαίνεται ἀρκετά περίεργο...
      Ἀκόμη πιό περίεργο αὐτό πού γράφεις,ὅταν τόν Ὀκτώβριο πού ξεκίνησε ὁ πόλεμος τοῦ Ἰσραήλ μέ τήν Χαμάς ἡ Σαουδική Ἀραβία διέκοψε τίς σχέσεις της μαζύ του.

      « Η Σαουδική Αραβία αποφάσισε να διακόψει τις συνομιλίες για μια ενδεχόμενη εξομάλυνση των σχέσεών της με το Ισραήλ, καθώς μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα στο Ισραήλ και την παλαιστινιακή Χαμάς...
      Το Ριάντ, που μέχρι σήμερα δεν έχει αναγνωρίσει το κράτος του Ισραήλ, έδωσε στη δημοσιότητα αυτή την εβδομάδα σειρά ανακοινώσεων υποστήριξης στους Παλαιστίνιους...»
      https://www.in.gr/2023/10/14/world/polemos-sto-israil-saoudiki-aravia-diakoptei-tis-sxeseis-tel-aviv/

      Θά ἦταν σημαντικό νά μᾶς παραθέσῃς μία πηγή γιά τούς πάτριοτ πού δόθηκαν ἐκ μέρους τῆς Σαουδικῆς Ἀραβίας στό Ἰσραήλ, ὅπως γράφεις.

      Εὐχαριστῶ.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Χαίρετε αξιότιμη Πελασγική,τους πάτριοτ δεν τους έδωσε το Ισραήλ αλλά η Ελλάδα στην Σαουδική Aραβία αυτό είναι γνωστό και να πούμε πως στην επίθεση του Ιράν διαβάσαμε πως έγιναν κάποιες αναχαιτίσεις τον drones από Σαουδική Aραβία και Ιορδανία.

      Διαγραφή
    3. Συγνώμη, ξέχασα να αναφέρω την εiδηση πως ο ΑΔΜΗΕ προκυρήσει της μελέτες για την ηλεκτρική διασύνδεση Saoudi Greek intercconection,τι δουλεία έχουμε με αυτούς;,έλεος...

      Διαγραφή
    4. Μά ναί, αὐτό εἶναι γνωστό γιά τό "ἑλληνικό" σύστημα πάτριοτ πώς ἐδόθη στήν Σαουδική Ἀραβία. Τώρα ἄν χρησιμοποιήθηκαν κατά τῆς ἐπιθέσεως τοῦ Ἰράν προφανῶς εἶναι παράνομον. Διότι ἠ συμφωνία λέει ὅτι ἀπαγορεύεται νά χρησιμοποιηθοῦν κατά τῶν κατασκευαστῶν καί τῶν συμφερόντων τους ( μέσα σ᾿αὐτά συμπεριλαμβάνονται καί οἱ σύμμαχοι τῆς Ῥωσσίας). Προφανῶς ἔχουν λειτουργήσει παρανόμως. Ὅμως συνέβη αὐτό ; !!!
      Δέν διάβασα κάτι σχετικό πουθενά.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    5. Τα "πάτριοτ", Ευαγγελία μας, είναι "πράουδλιυ μέηδ ίν δέ γιούέςέϊ",
      τα s300 είναι"πά ρούσκυ"...
      (βρέ, ΆΝ εκΔΟΘΕΊ Η ΔΙΑΤΑΓΉ κι αφτά θάτά δώσουν οί ΤΡΎΠΙΟΙ)....

      Διαγραφή
    6. Ἄν τά δώσουν λέει, τρέχοντας ! Ἐννοεῖται...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    7. Ναι κύριε ΕΑΦ ο Χανίγια είναι εντάξει, μια χαρά αγωνίζεται από το Κατάρ ο Χανίγια που είναι και πλούσιος όπως μαθαίνουμε από τον φόρο 20 τοις εκατό σε εμπορεύματα που έμπαιναν παράνομα από Αίγυπτο προς Γάζα ,δεν διαφωνώ αν και ο Αμπάς είναι προδότης ή και οι δύο ή αν και ακόμα να έχω βγάλει λάθος συμπέρασμα για τον Χανίγια (παρερμηνεύοντας τα γεγονότα) και για το σχόλιο μου για την συμπαιγνία σαουδαράβων και λοιπων συμμάχων που μας έχουν επιβληθεί έξωθεν, όλα θα φανούν στο τέλος. Είναι δεύτερη φορά που με χαρακτηρίζεται ως του κισε κλπ ήταν άλλη μια φορά προ καιρού δεν απάντησα ούτε και τώρα απαντώ αν και το σχόλιο σας ότι είναι προδότης ο Αμπάς και όχι ο Χανίγια που συμπέρανα εγώ ,δεν έχει και διαφορά να χαρακτηριστείς με τον ίδιο τρόπο που χαρακτήρισες εμένα.

      Διαγραφή
    8. Ἐγώ γιά νά εἶμαι εἰλικρινής δέν γνωρίζω καί πολλά πράγματα γιά τόν ἐν λόγῳ. Και νά πῶ τήν ἀλήθεια, δέν ἔχω καί πολύ διάθεσιν τώρα νά τό ψάξω. Ἴσως ἐν καιρῷ μιά καί ἡ Σαουδική Ἀραβία εἶναι ὑπολογίσιμη δύναμις στήν Μέση Ἀνατολή καί μέ κάπως ...περίεργες ῥίζες :

      https://sxolianews.blogspot.com/2020/12/blog-post_94.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    9. Επειδής τά'παμε, τά ξανά'παμε καί -ζόρ-ζόρονά- τά εμπεδώσαμε συνάμα, τά περί "Απόψεως" λέω, θά πρέπει -τί θά πρέπει, επιβάλλεται- νά αποχτάμε καί 'μείς, σιγά-σιγά, άν καί αργήσαμε λέω, όλοι όμως καί μιάν "άλλην Άποψιν"... ...(κάτισέπαράφύσινέδρα θάλεγα) ή να (κάνουμε πως) πουλάμε τρελίτσα. Αλλωστε προβλέπεται κι απ' τό γκανονισμόν τής νιού όρδερ..... βρέ θά φάμε λάχανο καί τά λοατκι+++++ σέ λέω.. θενά μας κλέψουνε τήμπατέντα καί νάνοίξουνε παρα-έδρες, ακόμη καί στίς αμασχάλες ...

      ()

      Διαγραφή
    10. Ἄχ ΤΤ600 , ὅταν ἀρχίζεις αὐτά τά παράξενα, χάνουμε τόν δρόμο. Τόν νοητικό, τῆς παρακολουθήσεως, ἐννοῶ...

      Ὅσο γιά τήν "Ἄλλην Ἄποψιν" νά εἶσαι σίγουρος πώς ὅσον ἀφορᾷ ἐμένα, πάντα αὐτήν εἶχα. Τήν ἄλλην...

      Κάτι σάν τό μαῦρο πρόβατο σ᾿ἕνα κοπάδι μέ λευκά...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    11. Ευλό'ησον, Ευαγγελία μας... μή δίνεις καί πολλή σημασία ..
      (Έλεγα λοιπόν -τί έλεγα, χρησμόν απήγγειλα ό φιλόσοφος καί μάλιστα μόνος μου- ν'άλλαζα καί 'γώ κάπου-κάπου τήν "Άποψή μου" ... μπούρδες δηλαδή ...)

      Άς όψονται τά 23 γράδα... καμμιά φορά στίς τόσες, χάνω τή δοσομέτρησι κι αρχίζει ο έσωθέν μου (αμπελο) φιλόσοφος ..

      Διαγραφή
    12. Αγαπητε ανωνυμε σχολιαστη της 25ης Απριλίου 2024 στις 10:47 μ.μ.

      Πρωτον: Ποτε δε σε συμπεριελαβα στα .....σπυριαρικα του ΚΙΣΕ.
      Απλα προ-ειδοποιησα την διαχειριστρια, οχι οτι εχει αναγκη την δικη μου συσταση, αλλα επειδη ειμαι γνωριμος της εβραϊκης "χασμπαρας" που διεξαγεται παγκοσμιως απ το .....ΥΠΕΞ της τρομογιαφκας (εχουν και κρατος με ΥΠΕΞ παναθεμα τους) επιστρατευοντας κυριως εβραιους φοιτητες απ ολο τον κοσμο ωστε να καλοπησουν την εικονα του αισχρου αυτου τρομοκρατους τους, ιδιως οταν δολοφονουν μωρα μεσα στις κουνιες τους οι βρεφοκτονοι.
      Βλεπεις θελουν και τον σκυλο χορτατο και την πιτα ολακερη οι εβραιοι.
      Διοτι αν καταλαβει ο κοσμος ΤΙ Εγκληματιες διεθνους βεληνεκους ειναι οι εβραιοι αυτοματως θα γκρεμιστει και η "εικονα" του αιωνιου αθωου θυματος των Ναζι με τους φουρνους, τα σαπουνια, τα αμπαζουρ και τις σουφρωμενες κεφαλες μεσα σε βαζακια, που εχουν κατασκευασει μεσα απ τα μπουρδελοΜΜΕ τους.
      Βεβαια απ οτι ακουω, ο κοσμος οσο και κοιμισμενος να ειναι αρχιζει και ξυπναει οταν του παιρνεις την μπουκια απ το στομα γιατι αυτο επιχειρουν οι εβραιοι μεσω των συνοδοιπορων τους "γκογιμ" εκτος της γενοκτονιας του Παλαιστινικαου λαου .
      Βλεπεις οι "γκογιμ" κυβερνητες στελνουν λεφτα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αλλα τα κλεβουν μεσω νομοθετηματων απ τους λαους τους οι ρουφιανοι των εβραιων στον εβραιο κοκαϊνακια της Ουκρανιας, χωρια τ' αλλα που στελνουν στον.....Μπι-Μπι. Τωρα που σου γραφω γινονται μεγαλες διαδηλωσεις στα πανεπιστημια των ΗΠΑ, οχι μονο απο φοιτητες υπερ της Παλαιστινης αλλα και απο καθηγητες που ειπαν ως εδω και μη παρεκει. Ο δε "προεδρος Μπαϊντεν" εχει δωσει εντολες να συλλαμβανονται αμεσως οι διαδηλωτες.
      Τοση δημοκρατια πΧια που πνιγηκαμε απο δαυτη.
      Σκεψου να γινοντουσαν αυτες οι διαδηλωσεις αντι στο Χαρβαρντ, στο Εμορυ ή στο Κολουμπια, στα πανεπιστημια της Μοσχας ή της Τεχερανης.
      Θα ειχαν αναψει οι ελληνοφωνες βιζιτες που ολα τα αποκτουν με το σπαθι τους, τους ...λουτσους που τρωνε καθημερινα και τα me-too.
      Τωρα σχολουνται με το χαστουκι του Φλωρου στον βρωμιαρη του Βελοπουλου. Κι ΑΝ τοριξε ο φουκαρας το χαστουκι γιατι οπως ακουω ο μπουχεσας επεσε μονος του και εφαγε τα μουτρα του πανω στους Μαιανδρους (αυτους που ονομαζε ο Πρετεντερης αγκυλωτους Σταυρους) του δαπεδου του κατα Καρβελαν, βοθρου.

      Για το Χανιγια εχω να σου πω οτι λογω της μικρης γεωγραφικης εκτασης αυτου του υποδουλου κομματιου της υποδουλης Παλαιστινης απ τους εβραιους που λεγεται Γαζα, θα ηταν εντελως και επικινδυνα ηλιθιο να εμενε ως αρχηγος της Χαμας μεσα εκει. Ομως δεν πηρε την οικογενεια του και λακησε οπως θα εκαναν αλλοι αρχηγοι. Τους αφησε εκει να πολεμησουν τον εχθρο και οπως θα ακουσες κι εσυ (αν το ακουσες) οι εβραιοι δολοφονησαν και τα τρια παιδια του μαζι με τα εγγονια του.
      Βεβαια ο Χανιγια γνωριζει πολυ καλα οτι οι εβραιοι οταν συλλαμβανουν εναν Παλαιστινιο μαχητη της ελευθεριας, αφου τον βασανισουν και, πριν του κλεψουν ζωτικα οργανα του σωματος του για να τα μοσχοπουλησουν και μετα τον δολοφονησουν, του αποσπανε και απορρητες πληροφοριες. Βλεπεις ο ηγετης της Χεσμπολλα εχει περισσοτερο χωρο να κινηθει και παραμενει στον Λιβανο αν και αυτος ποτε του δεν μενει στο ιδιο μερος πανω απο 12 ωρες.
      Εσυ ομως γνωριζεις οτι ο Χανιγια βρισκεται στο Καταρ. Εγω αυτο δεν το γνωριζω. Εσυ πιθανως να ξερεις περισσοτερα.

      Αυτα λοιπον καλη καρδια

      Διαγραφή
    13. Κύριε ΕΑΦ είστε σαφώς πιο έμπειρος και γνωρίζετε περισσότερα απο εμένα για αυτό να είστε σίγουρος,οτι ο Χανίγια έχει έδρα το Κατάρ απλά το διάβασα.Συμφωνώ απόλυτα με την θέση σας και με αφορμή που είπατε πως δεν κάθονται ποτέ αρκετά σε ένα σημείο αυτοί που μάχονται(ωραίοι οι Χεζμπολάχ..) τον ορισμό του κακού, δηλαδή το Ισραήλ τους , μου θυμίσατε κάποιον ξένο που οταν εργαζομουν μεσα σε πολυ και διαφορο κοσμο και φυλες μου το ειχε πει αυτο πριν χρόνια:μην κάθεσαι πολυ σε ενα σημειο....να είστε καλά και απλα να πω οτι περα απο τους λαούς που υποφέρουν από αυτό το Ισραήλ πλέον δεν χρειάζεται να ξερεις και πολλα για να καταλαβεις πως και η Ελλαδα ασφυκτια απο τα υπουλα σχεδια τους (την εβραικη κατοχη την μοιριζεις στον αερα πλεον) και δεν τα λεω μόνον εγώ, ακούσαμε καθηγητή να λέει ότι πέρα απο της ΗΠΑ και την Αγγλια τωρα εχουμε και το Ισραήλ, τα ειπε μεταξύ αλλων οκύριος Θάνος Τζίμας στο militaire προ καιρού...

      Διαγραφή
  3. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/a-latinopoulou-i-monadiki-dilosi-katadikis-gia-tin-apovoli-ton-spartiaton-apo-tis-eyroekloges-irthe-apo-tin-foni-logikis/

    Η Λατινοπούλου ( για τους Σπαρτιάτες ο λόγος) απέδειξε οτι εχει Ανδρεία και οι άντρες απέδειξαν οτι ειναι γυναικούλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν ἐπεί δή δέν τήν ἤξερα αὐτήν τήν Λατινοπούλου,τήν εἶχε ἀναφέρει σέ συζήτησίν μας, πρό 2-3 ἑβδομάδων ἕνας φίλος καί τόν ῥώτησα "ποιά εἶναι αὐτή" καί μοῦ εἶπε πώς πρὄκειται γιά μία πρώην ὑποψήφια τῆς νουδου πού ἔφυγε ἀπό τό κόμμα καί εἶχε πάει μέ τόν Μπογδάνο καί τόν Ἐμφιετζόγλου ἀλλά μετά χώρισε καί μ᾿αὐτούς καί πλέον εἶναι μόνη της.
      Εἶναι, μοῦ εἶχε πει, πατριώτισσα. Ἀκούγοντας τήν συγκεκριμένη λέξιν ὁμολογῶ πώς τρόμαξα. Γιατί ὅλοι ὅσοι διατυμπανίζουν τήν "πατριωτοσύνη " τους, μᾶς ἔχουν ἀφήσει κακε΄ς ἐμπειρίες...Ἄστα νά πᾶνε...

      Τώρα πού κι᾿ἐσύ ἔρχεσαι καί παραθέτεις τόν σύνδεσμον μέ τό λιβάνι γιά τήν κυρία,μέ παρεκίνησες νά τό ψάξω λίγο. Ἐν τάξει, δέν ἔχει καί κανένα ἰδιαίτερο πολιτικό παρελθόν, ἐκτός τῶν ὄσων ἀνέφερα καί ὅπως στήν σελίδα της ἡ ἴδια γράφει ἡ σχέσις της μέ τήν πολιτική ξεκίνησε μέ τήν ὑποψηφιότητά της τό ᾿19 μέ τήν νουδου. Ἄλλα ἐνδιαφέροντα εἶχε πρίν ( τό "εὐγενές " ἄθλημα τῆς ἀντισφαιρίσεως, τό τέννις δῆλα δή ...).
      Ἐκεῖ ὅμως πού κατάλαβα πώς δέν ἔκανα λάθος στήν "γενική εἰκόνα" πού μοῦ δημιουργήθηκα καθώς ἔψαχνα γι᾿αὐτήν, εἶναι ἡ τελευταία της συνέντευξις ( πρό 1 ἡμέρας) στήν ( μπλιάχ ) Τατιάνα ! Ἤμαρτον ! Ποιός πηγαίνει σέ τέτοια ὄντα ; Ποιός ἔχει ἀνάγκη νά διαφημιστῇ μέσα ἀπό τέτοιες ἐκπομπές μέ ὑποκείμενα, ἀπόλυτα δουλικά τῆς Καμπαλαρίας ; Οὔτε ἀπ᾿ἔξω δέν ἔπρεπε νά περάσῃ ὄχι νά συνδιαλαγῇ μαζύ της...!

      Δέν ἀσχολοῦμαι πλέον καί ἐλπίζω ν᾿ ἀντιλαμβάνεσθε κι᾿ἐσεῖς τό γιατί.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Γρηγόριε !

      Διαγραφή
    2. Ουτε εγω ασχολούμαι πλεον, με τους σωτήρες, οτι ειχα να πω το ειπα
      Το σχόλιο δεν το εστειλα για να λιβανίσω την Λατινοπούλου,
      ειναι ξεκάθαρα σκωπτικό και στοχεύει στην δειλία αυτών που θα τα σπάσουν με το σύστημα για να μας σώσουν

      Διαγραφή
    3. Λοιπον, εκλογες στη βορειομακεδονια: 2εκ πληθυσμος, ψηφισαν 0.8εκ, εγκυρα 0.78εκ, αποχη 60% και το 1ο κομμα πανηγυριζει επειδη ελαβε το 40% των 0.78εκ εγκυρων ψηφων! Η ΑΠΟΧΗ δεν ειναι λυση, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ να ψηφισουμε...

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    4. Ἀκριβῶς ! Ὅλοι στίς κάλπες.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή
  4. https://www.youtube.com/watch?v=tnrHLmAib1Y

    Τερρυ Χατζηιερεμιας με Ν. Αντωνιάδη
    καταγγέλουν οτι δεν τους αφησαν να πληρωσουν το παράβολο και με αυτη την προφαση τους πεταξαν εξω απο τις ευροεκλογες οπως και αλλους συνολικα 15 κομματα
    Παντως σημερα στην λιστα ο Τερρυ ηταν μέσα για τις ευροεκλογες

    Ο Σ/χης καλογεροπουλος ( ειχα προτείνει σε σχόλιο ) τον πέταξαν εξω

    ΥΣ το συστημα εχει τον τρόπο του , η δημοκρατία δεν εχει αδιέξοδα
    και η μοναξιά εχει 7 πετσιά που ελεγε και ο Πάντζας οταν εκανε καμάκι στην Λάσκαρη

    ΥΣ2
    Τα λέμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και η μοναξιά εχει 7 πετσιά

      Δέν θά τό πιστέψῃς, ἀλλά σήμερα τό μεσημέρι πού καθαρίζαμε τό ἀμάξι ἀπό τό "δῶρο" τῆς Καμπαλαρίας, καθώς ἄνοιξα τό κουτί μέ τό δέρμα (πετσί ) γιά τό στέγνωμα, μοῦ ἦρθε στό μυαλό ἡ συγκεκριμένη φρᾶσις τοῦ Πάντζα καί ἀναρωτἠθηκα πόσα πετσιά ἔλεγε πώς εἶχε ἡ μοναξιά ; Χά,χά,χά !!!

      Ναί, 7 πετσιά !

      Λοιπόν ἐπεί δή ὄντως ἡ δημοκρατία τους δέν ἔχει ἀδιέξοδα,ἄς τούς κάνουμε κι΄ἐμεῖς τό ...δῶρο μας. Ποιό κόμμα θά ἐπιλέξουμε ;

      Διαβάζοντας τήν λίστα μοῦ γεννήθηκε ἡ ἀπορία γιά κάποια ...κομματίδια, ποῦ βρίσκουν τά 20000 πού ἀπαιτοῦνται ὡς παράβολο γιά τήν συμμετοχή τους στήν ἐκλογική διαδικασία ;

      ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ – ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Μ-Λ ΚΚΕ)
      ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
      Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ
      ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ)\
      Νέα Αριστερά
      ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. – ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ

      Ἀπό τήν πλευρά τῶν ἀναρχομαρξιστοκομμουνιστῶν !

      Καί φυσικά τό ἴδιο ἐρώτημα ἰσχύει γιά τά τά ὐπόλοιπα κομματίδια.

      Τό κόμμα Συντηρητικοί εἶναι τοῦ Τέρρυ ; Αὐτό θά ψηφίσουμε.

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Βρέ καί παμψηφεί νά βγεί καί πρώτος, ο "τέρρυ χατζηιερεμΐας" (...χμμμμ...περίεργον ονοματεπώνυμον....) θά τόν ετυλίξουνε κι αφττόνανε στή λαδόκολλα... κι άν ψάξεις νά ιδείς καί τή φάτσα του, έ τότε είναι που θά ξυπνήσει ο λανθάνων ναζισμός που κρύβεις μέσα σου....

      (σέ μένα μιλάω, μπάς καί εμ-πιστέψω, αλλά μπάαα)

      Διαγραφή
    3. Κάπου διάβασα πώς ὁ Ἠλίας Κασιδιάρης στηρίζει ἕναν ὑποψήφιο τοῦ Ἐμφιετζόγλου. Εἶναι ἀλήθεια ;

      Ὄχι τίποτε ἄλλο, ἀλλά γιά τόν ψηφίσουμε κι᾿ἐμεῖς.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    4. "Κλέβω" ένα σχόλιο απ' τό Διόδοτο τόν Ερυθραίον, σ'αφτό'δώ τό άρθρο που, νογάω πως, "ταιριάζει γάντι" κι εδώ:
      -------------------------------
      Οι Σπαρτιάτες καλώς θα φύγουν από τη Βουλή αλλά η 3κοσμική και χυδαία διαπλοκή ΝΔ–Δικαιοσύνης κάνει την Ελλάδα…Σομαλία.
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2024/04/3.html#comment-form

      ΧΤ-Z25 Απριλίου, 2024 10:20
      Ότι και νά'ναι ο Στίγκας κι οί κοινοβουβούλιοί του που εξελέγησαν, ότι καί νά'ναι λέω,

      ΟΥΔΕΊΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΌΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΕΡΑΤΆΣ ΈΧΕΙ ΚΙ ΑΠΌ ΠΟΥΘΕΝΆ ΤΌ ΔΊΚΑΙΟ ΝΆ ΑΠΟΚΛΕΊΣΕΙ ΟΥΔΈΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΈΨΕΙ ΜΈ ΤΆ «ΌΠΛΑ» ΤΉΣ ΚΛΩΤΣΗΜΈΝΗΣ ΚΑΡΙΌΛΑΣ ΣΑΣ ΤΉς ΧΕΛΛΈΝΙΚ ΡΕΠΟΎΒΛΙΚ ΣΑΣ .

      ΠΑΡΔΑΛΈς ΚΑΊ ΠΑΡΤΑΛΙΑΣΜΈΝΕΣ ΣΚΆΣΤΡΕΣ
      ...ΚΑΊ Δέν μπορεί, ΟΎΤΕ ΜΈ ΣΦΑΊΡΕΣ ρέ ΤΡΎΠΙΟΙ ΝΆ ΜΆΣ ΒΙΆΖΕΤΕ ΕΝ ΨΥΧΡΏ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΆΛΗΨΙΝ ΚΑΊ ΕΞΑΚΟΛΟΎΘΗΣΙΝ ΚΑΊ (ΗΟΡΙΣΤΙΚΉΚΑΤΑΔΊΚΗΣΑΣ)

      Κ Α Τ' Ε Π Ά Γ Γ Ε Λ Μ Α
      -------------------------------
      .....καί μετά, είμαι 'γώ ακροδιεκσιός καί χουντόφιλος νατζίστας καί χομοφόβικ φατστίστας ... ..

      Διαγραφή
    5. Ά καί γιά τήν "στήριξιν" υποψηφίου τού πρώην Ελληνόψυχου κι Ευπατρίδη παππούκα, ονόματι Προδρόμου, δέν πιστεύω απολύτως τίποτα τέτοιο, άν αφτό δέν εκπορεφττεί καί τό ακούσουμε έκ τού στόματος Τού Λιάκουρα.....

      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    6. Καί γιά νά "δούν" τά Σιχάματα τήν, περιρρέουσα, προϊούσα γενική Ξεφτύλα, ελπίζω -έστω αντιδραστικώς- νά ψηφιστεί καί νά αναδειχτεί εβρωκοινοβουλεφτικιά η Άφρω, μέ τήν ΑΝΔΡΕΊΑ ΤΉΣ (δέν ειρωνεύομαι καθόλου, εάν είναι ειλικρινής -που τό ψάχνω & δέν βρίσκω πουθενά νά'χει 'ξηγηθεί "με λένε ρίζω κι όπως θέλω τά γυρίζω", τήν ψηφίζω κι άμα λάχει, τής φέρνω κι άλλα κουκιά) νά χτυπάει κόκκινο....

      ξαναφχαριστώ

      Διαγραφή
    7. Ναί, κανείς δέν ἔχει αὐτό τό δικαίωμα. Ἀλλά, ἀφοῦ ἡ δημοκρατία τους δέν ἔχει ἀδιέξοδα μποροῦν περιτράνως νά σοῦ ἀποδείξουν ἐν τοῖς πράγμασι, πώς τό βρίσκουν τό δικαίωμα λίαν εὐκόλως καί μέ τήν σύμφωνη γνώμη ὅλου τοῦ "δημοκρατικοῦ-συνταγματικοῦ τόξου " [ συριζοπασοκοκομουνιστικό ]

      Καί ἐσύ κάτσε καί φώναζε.

      Ὅσο θά ἀπέχει ὁ ὑποτίθεται ἀνήσυχος-σκεπτόμενος πολίτης, ἀπό τήν ἐκλογική τους διαδικασία, θά κάθονται στόν σβέρκο μας πανηγυρίζοντας ὡς νικητές καί θά ἀπποφασίζουν καί διατάσσουν ὅ,τι τούς συμφέρει.
      Θέλεις νά ψηφίσῃς "Ἀφρό" νά τό κάνῃς καί ἐπιρρέασε ὅσους νομίζεις ὅτι μποροῦν νά ψηφίσουν κι᾿αὐτοί. Ἀρκεῖ νά πάῃ ἡ ψῆφος ΑΠΕΝΑΝΤΙ. Νά πληθύνει τίς τάξεις τῶν μαχομένων στόν Ἀγῶνα γιά τήν ἀπελευθέρωσιν ἀπό τήν Καμπαλαρία.

      Υ.Γ. Τό σχόλιο στόν Διόδοτο, δικό σου εἶναι ἔτσι ;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    8. Μέ'δωσες, στεγνά, αλλά ... "χαλάλι σου ρέ μάγκα" !

      Διαγραφή
    9. Ἔλα καλέ, φωναζει ἐκ τοῦ μακρόθεν !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ καί καλέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή
  5. Ἀπὸ τὴν Πελοπόννησον μοῦ γράφουν, ὅτι εἶναι ὅλοι
    ἓτοιμοι μὲ τὰ παλικάρια των. Θέλω ὅμως νὰ εἶμαι βέβαιος,
    ὅτι θὰ μὲ ἀκολουθήσετε. Ἄν κάμετε σεῖς ἀρχὴν ἀπὸ τὸ ἕν
    μέρος καὶ ἐγὼ ἀπὸ τὸ ἄλλο, θὰ σηκωθῇ ὅλη ἡ Ρούμελη.
    Περιμένω ἀπάντησιν μὲ τὸν κομιστὴν τῆς ἐπιστολῆς μου.
    Τὴν μπαρούτην καὶ τὰ βόλια τὰ ἔλαβα καὶ τὰ ἐμοίρασα.

    22 Μαρτίου 1821
    Σᾶς χαιρετῶ καὶ σᾶς γλυκοφιλῶ
    Ὁ ἀγαπητός σας
    Ὀδυσσεὺς Ἀνδροῦτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐάν σηκώθηκαν οἱ νεκροί γιά νά ξεκινήσουν ἀγῶνα ἀπελευθερωτικό, τά πράγματα γιά τήν σύγχρονον Ἑλλάδα εἶναι ὄχι ἁπλῶς δύσκολα, ἀλλά μᾶλλον ἠ ἴδια ἡ Ἑλλάδα εἶναι τελειωμένη κατάστασις...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  6. Εδω προφανως το "δυτικο συστημα αξιων" μαλλον κανει πως δεν βλεπει:

    https://dimpenews.com/2024/04/25/18-140-ομαδικοί-τάφοι-βρέθηκαν-στη-γάζα-κά/

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήν ἀγγίζετε τό Ἰσραήλ καί τά ...δικαιώματά του !

      Ἄλλως τε ὅπως ἐξηγησε ὁ ἀγαπητός ΕΑΦ : Δέν εἶναι ἡ Δύσις, εἶναι οἱ ἑβραιοι
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/04/blog-post_68.html?showComment=1714054196934#c3390050997897555591

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΛΟΚΙ !

      Διαγραφή
  7. Αρέ δέ μέ ξεγελάτε μένα, είστε ούλιοι νατζίστι κιέ ντολοφόνικ αντισημίτσιρες καί εκτός όλων τών άλλων κουσουρίων, είστε καί ομοφοβικούρες...

    ....γιαφτό αφήστε μεμένα ν'ακούω τόν χαζόν, τον Σαλόν καί Πλανεμένον καί Κακόν συνάμα
    (κατά βάθος είναι κι αυτός ένα'κόμα πιόνι τού τζιονίτδμουτσ, σά ντό Ντερτιλή):
    https://www.youtube.com/watch?v=Fjg3AIbqqq8
    https://www.youtube.com/watch?v=IFTJ5Xtia0w
    δγιέμπορώάλλοβαρέθηκανάσκάζωσάγκινέζικιασαμπρέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη ἱστορία ὁ πατήρ Κλεομένης !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή