" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Οἱ Οὐκρανοί δραπετεύουν γιά νά σωθοῦν ἀπό τό φρικτό, παρασιτικό καθεστώς τῆς χώρας καί τό λουτρό αἵματος πού ἔχει ἐξαπολύσει τό ΝΑΤΟ


Τήν προηγουμένη εβδομάδα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε πως εγκρίθηκαν από το Κογκρέσο 61 δισεκατομμύρια δολάρια ως πρόσθετη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία κάτι πού χαρακτήρισε σαν
«μια καλή μέρα για την παγκόσμια ειρήνη». Η ανάταση του Μπάιντεν είναι μακάβρια. Η αισχρότητα έγκειται στο ότι ακόμη περισσότεροι Ουκρανοί θα θυσιαστούν για τον δυτικό ιμπεριαλισμό και το βάναυσο νεοναζιστικό καθεστώς του στο Κίεβο.

Η άσχετη, κυνική αφήγηση των δυτικών μέσων ενημέρωσης είναι ότι μια φιλελεύθερη δημοκρατική Ουκρανία πολεμά γενναία ενάντια στη ρωσική επιθετικότητα. Οι Ουκρανοί άνδρες, σύμφωνα με αυτό το παραμύθι, μάχονται με θάρρος για να υπερασπιστούν τη χώρα τους και να σώσουν την υπόλοιπη Ευρώπη από τη ρωσική εισβολή.

Γι' αυτό το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών ψήφισε αυτή την εβδομάδα νομοσχέδιο για την αποστολή 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε περισσότερη στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία. Ο Πρόεδρος Μπάιντεν είχε κάνει απελπισμένα έκκληση στο Κογκρέσο να λάβει θέση έναντι της Ουκρανίας για να νικήσει τη ρωσική επιθετικότητα. Οι σύμμαχοι της Αμερικής στο ΝΑΤΟ έχουν επίσης επαναλάβει το ίδιο ανόητο σύνθημα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που ζουν έξω από τον αντίλαλο των δυτικών μέσων ενημέρωσης γνωρίζουν ότι αυτή η απεικόνιση είναι εντελώς μπαρούφα, για να χρησιμοποιήσω μια από τις αγαπημένες φράσεις του Μπάιντεν.

Η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι ένας πόλεμος αντιπροσώπων του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ για να νικηθεί στρατηγικά η Ρωσία. Το μεγάλο σχέδιο ξεκίνησε μετά το πραξικόπημα στο Κίεβο το 2014 που χρηματοδοτήθηκε από τη CIA. Το καθεστώς του Κιέβου, με μπροστάρη έναν απατεώνα Εβραίο πρόεδρο-μαριονέτα το Βλαντιμίρ Ζελένσκι, είναι μια νεοναζιστική δικτατορία. Είναι μια διεφθαρμένη χούντα όπου η ελίτ όπως ο Ζελένσκι έχει καταβροχθίσει δισεκατομμύρια δολάρια και ευρώ που δωρίστηκαν από δυτικές κυβερνήσεις υπό την ΑΚΟΥΣΙΑ ευγενή χορηγία των φορολογουμένων τους.

Αυτή την εβδομάδα είδαμε την απόδειξη του Ράιχ του Κιέβου σε δράση όταν ανακοίνωσε ότι θα διακόψει τις προξενικές υπηρεσίες σε όλους τους Ουκρανούς άνδρες ηλικίας 18 έως 60 ετών που διαμένουν αυτήν τη στιγμή στο εξωτερικό.

Υπολογίζεται ότι από την κλιμάκωση της σύγκρουσης στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022, σχεδόν πέντε εκατομμύρια Ουκρανοί πολίτες κατέφυγαν σε κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από αυτούς, περίπου το 20 τοις εκατό - ένα εκατομμύριο - είναι ενήλικοι άνδρες.

Η διακοπή των προξενικών υπηρεσιών σε οποιονδήποτε πολίτη από την κυβέρνησή της είναι μια άνευ προηγουμένου δραστική ενέργεια. Αυτό και μόνο θα πρέπει να προειδοποιεί τους παρατηρητές ότι η εν λόγω «κυβέρνηση» απέχει πολύ από το νόμιμο της υπάρξεώς της. Περιγελώντας, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν την απέλαση των προξενικών υπηρεσιών από το καθεστώς Ζελένσκι σαν να ήταν κατά κάποιον τρόπο κάτι κοινότυπο. Με άλλα λόγια, βολικά συγκάλυψαν κάτι που αποτελεί επαίσχυντη παραβίαση των διεθνών κανόνων.

Ο λόγος για τον οποίο οι ουκρανικές πρεσβείες προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες είναι να αναγκάσουν τους Ουκρανούς άντρες στο εξωτερικό να δηλώσουν τα στοιχεία τους και να εγγραφούν για την νέα επιστράτευση από το καθεστώς του Κιέβου.

Το καθεστώς του Ζελένσκι νωρίτερα αυτό το μήνα ψήφισε νόμο πολύ πιο σκληρές εξουσίες κινητοποίησης για να παρασύρει Ουκρανούς άνδρες στις ένοπλες υπηρεσίες.

Ο νέος νόμος είναι βαθιά αντιδημοφιλής στους Ουκρανούς για βάσιμους λόγους. Τους στέλνουν στην πρώτη γραμμή για να σφαγιαστούν από εξαιρετικά ανώτερες ρωσικές δυνάμεις σε έναν μάταιο πόλεμο για την πλευρά του ΝΑΤΟ.

Υπολογίζεται ότι 500.000 με 600.000 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί σε περισσότερα από δύο χρόνια μαχών. Εκατομμύρια άλλοι τραυματίστηκαν και ακρωτηριάστηκαν. Μια ολόκληρη γενιά Ουκρανών ανδρών έχει καταστραφεί με ρυθμό που είναι αντίστοιχος με τη σφαγή τύπου Παγκοσμίου Πολέμου.

Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, ο αριθμός των νεκρών αμάχων από τη σύγκρουση είναι περίπου 10.000. Όλοι οι θάνατοι είναι λυπηροί, αλλά ο σχετικά χαμηλός αριθμός παράπλευρων απωλειών αποτελεί απόδειξη των προσπαθειών της Ρωσίας να αποφύγει πολιτικούς στόχους. Μπορεί κανείς να αναρωτηθεί, επομένως, γιατί εκατομμύρια Ουκρανοί την έκαναν με τα αυτοκίνητά τους και τα 4x4 τζιπ τους για να εγκατασταθούν στην Ευρώπη, αν δεν στοχοποιούνταν από τις ρωσικές δυνάμεις. Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι οι περισσότεροι Ουκρανοί έχουν πάει να αναζητήσουν ασφάλεια στη Ρωσία περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη. Τόσο πολύ για τη Ρωσία που είναι κακός επιτιθέμενος.


Ο Ζελένσκι και το καθεστώς μαριονέτας του στο ΝΑΤΟ διατυπώνουν τον παράλογο ισχυρισμό ότι ο απολογισμός των νεκρών του ουκρανικού στρατού είναι περίπου 31.000. Φυσικά, ο πραγματικός, 16 φορές υψηλότερος αριθμός πρέπει να αποκρυφθεί, διαφορετικά η δυτική προπαγάνδα θα ήταν επαίσχυντη για το λουτρό αίματος που έχει υποκινήσει το ΝΑΤΟ και το καθεστώς του.

Αν για λόγους επιχειρηματολογίας, μπορούμε να πιστέψουμε τον απίστευτα χαμηλότερο αριθμό, τότε το ερώτημα είναι γιατί το καθεστώς του Κιέβου είναι τόσο απελπισμένο να ξεκινήσει την πρόσφατη δρακόντεια επιστράτευση του. Ο Ζελένσκι έχει μιλήσει για την ανάγκη στρατολόγησης έως και 500.000 νέων στρατιωτών. Αυτή είναι μια σιωπηρή παραδοχή ότι ο υψηλότερος αριθμός θανάτων από 500.000 έως 600.000 είναι πράγματι ακριβής εάν πρέπει να βρεθούν τόσες πολλές αντικαταστάσεις.

Όταν το καθεστώς του Κιέβου ανακοίνωσε τη νέα του προσπάθεια επιστράτευσης,νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ακολούθησε αμέσως μια βιασύνη των Ουκρανών στις πρεσβείες σε όλη την Ευρώπη για να ανανεώσουν τα έγγραφά τους, όπως διαβατήρια και άδειες οδήγησης. Η βιασύνη ήταν επειδή δεν ήθελαν να χρειαστεί να επιστρέψουν στην Ουκρανία για να ανανεώσουν τα έγγραφά τους, διαφορετικά θα υποβάλλονταν σε αναγκαστική επιστράτευση.

Ήδη, υπάρχουν μυριάδες αναφορές και βίντεο (που δεν καλύπτονται από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης για να είμαστε σίγουροι) με Ουκρανούς άνδρες που αρπάζονται από τους δρόμους από κακοποιούς του καθεστώτος του Κιέβου για στρατιωτική θητεία. Πολλοί άλλοι έχουν κρυφτεί μέσα στη χώρα. Υπήρξαν σκάνδαλα σχετικά με τις ουκρανικές οικογένειες που εκβιάστηκαν από αξιωματικούς στρατολόγησης για χιλιάδες δολάρια για να γλυτώσουν τους πατέρες και τους γιους. Χιλιάδες άλλοι έχουν διακινδυνεύσει τη ζωή τους προσπαθώντας να διασχίσουν ποτάμια κολυμπώντας σε γειτονικές χώρες.

Είναι ένα μέτρο για το πόσο εκδικητικό και σκληρό είναι το καθεστώς του Κιέβου ότι παίρνει το ακραίο μέτρο να αρνείται πλέον τις προξενικές υπηρεσίες στους άνδρες πολίτες του στο εξωτερικό. Ο στόχος είναι να ξετρυπώσουν έως και ένα εκατομμύριο νεοσύλλεκτους για τα πεδία θανάτου κατά μήκος της πρώτης γραμμής 1.000 χιλιομέτρων με τη Ρωσία στα ανατολικά της χώρας.

Εδώ είναι που η ιστορία της δυτικής προπαγάνδας γίνεται παράλογη. Για να μην συρθούν πίσω στην Ουκρανία, πολλοί από αυτούς που ζουν στο εξωτερικό αναμένεται να παραιτηθούν από την υπηκοότητα. Εάν δεν έχουν έγκυρα διαβατήρια και δεν μπορούν να ανανεώσουν τα έγγραφά τους γίνονται χωρίς εθνικότητα και παράνομοι. Αυτό σημαίνει ότι εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοί θα πρέπει αναγκαστικά να ζητήσουν πολιτικό άσυλο στα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εν ολίγοις, η δύσκολη θέση τους είναι ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους από φόβο δίωξης.

Πόσο γελοίο είναι αυτό; Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι Ευρωπαίοι υποτελείς τους έχουν δωρίσει έως και 300 δισεκατομμύρια δολάρια σε δημόσιο χρήμα για να στηρίξουν ένα καθεστώς του οποίου οι πολίτες φεύγουν φοβισμένοι.

Η τελευταία κατασπατάληση 61 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα βοηθήσει την Ουκρανία να κερδίσει τον ενορχηστρωμένο από το ΝΑΤΟ πόλεμο αντιπροσώπων εναντίον της Ρωσίας. Η μεγαλομανία απλώς θα παρατείνει την αγωνία της Ουκρανίας και θα στηρίξει το διεφθαρμένο νεοναζιστικό καθεστώς. Ήδη, έως και μισό εκατομμύριο Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σφαγιαστεί σε έναν μάταιο εγκληματικό πόλεμο για τα δυτικά ιμπεριαλιστικά συμφέροντα. Πολλοί ανεξάρτητοι στρατιωτικοί αναλυτές συμφωνούν ότι η κρίσιμη έλλειψη είναι το ανθρώπινο δυναμικό της Ουκρανίας.


Ο Ζελένσκι και οι κολλητοί του προσπαθούν να στριμώξουν περισσότερα σώματα στο σφαγείο
. Η Ουάσιγκτον και τα ευρωπαϊκά τσιράκια της τροφοδοτούν τη στρατιωτική κερδοσκοπική φονική μηχανή σε συνδυασμό με το ανθρωποκυνηγητό του καθεστώτος του Κιέβου για νέα τροφή για κανόνια.

Είναι ειδεχθές και διαβολικό. Είναι επίσης σοκαριστικά κραυγαλέο – εκτός κι αν αυτό σημαίνει ότι βασίζεστε στα δυτικά μέσα ενημέρωσης για τις «πληροφορίες» σας.

Η αλήθεια είναι ότι το δυτικό κοινό υποστηρίζει ένα καθεστώς που ακόμη και οι πολίτες του κρύβονται από φόβο. Είναι διπλό χτύπημα. Η Δύση επιδοτεί ένα καθεστώς που σκοτώνει άσκοπα τον λαό της αντί να συμμετάσχει σε ειρηνική διπλωματία με τη Ρωσία για να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο.

Και εκατομμύρια Ουκρανοί ζουν σε ευρωπαϊκές χώρες χωρίς ενοίκιο, επιβάλλοντας τεράστιες πιέσεις για τη στέγαση και τις υπηρεσίες για τους ευρωπαίους πολίτες. Και όλα αυτά επειδή ο θείος Σαμ και οι Ευρωπαίοι λακέδες προωθούν έναν εγκληματικό πόλεμο αντιπροσώπων.

Οι Ουκρανοί δεν προσπαθούν να ξεφύγουν από τη ρωσική επιθετικότητα. Φεύγουν για να σωθούν από το φρικτό παρασιτικό καθεστώς της Ουκρανίας και το λουτρό αίματος που έχει εξαπολύσει το ΝΑΤO.

Ἀπό : thetruthseeker.co.uk, ἐδῶ


Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο:

  1. Ενα ζωντανο παραδειγμα που το ζει ΟΛΟΣ ο Κοσμος σημερα, για το ΠΩΣ αλλιωνουν την Αληθεια και την Ιστορια οι τασσομενοι με την ...."σωστη πλευρα" της ιστοριας.
    Αν υποθετικα ζουσαμε το 2124 και υπηρχε ακομα αυτη η σαπιλα στις κοινωνιες απ τους ιδιους "ανθρωπους" ή ακομα τους απογονους τους θα επειθαν εμας που γεννηθηκαμε 100 χρονια αργοτερα μεσα απο καθε λογης προπαγανδα (σχολικα βιβλια, κινηματογραφο, εφημεριδες, τηλεοραση, μουσεια κλπ κλπ) οτι τον πολεμο στην Ουκρανια τον ξεκινησε ενας αιμοβορος νεωτερος Χιτλερ ονοματι Πουτιν, που επιτεθει χωρις λογο σε μια ειρηνικη χωρα γιατι απλα ηταν ενας πολεμοχαρης.
    Συμφωνεις ή πας μεσα.
    Χωρια δε το δηλητηριο που θα ποτιζαν τις ψυχες των νεων Ουκρανων εναντιον των Ρωσσων διατηρωντας το μισος μεταξυ των δυο λαων εις το διηνεκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή