" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

« Στό χεῖλος τοῦ Γ΄Π.Π. βρίσκεται ὁ κόσμος...»


 Η Γερμανία απέστειλε τη Δευτέρα τις πρώτες δύο από τις τρεις μονάδες αεράμυνας Patriot που θα σταλούν στην πολωνική πόλη Zamosc κοντά στα ουκρανικά σύνορα.

Δύο άνδρες σκοτώθηκαν από έναν εκτός πορείας ουκρανικό πύραυλο που έπληξε το πολωνικό χωριό Przewodow στην περιοχή τον περασμένο Νοέμβριο, σε ένα περιστατικό που ενίσχυσε τους φόβους ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει φθάσει στα σύνορα.

Ως αποτέλεσμα, το Βερολίνο προσφέρθηκε να αναπτύξει τρεις από τις μονάδες Patriot του στην Πολωνία για να βοηθήσει στην ασφάλεια του εναέριου χώρου της.

Τα επίγεια συστήματα αεράμυνας όπως το Raytheon's (RTX.N) Patriot είναι κατασκευασμένα για να αναχαιτίζουν εισερχόμενους πυραύλους.

«Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Γερμανία θα υποστηρίξει τώρα την ανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ στην Πολωνία με Patriots είναι σίγουρα επειδή είδαμε πόσο γρήγορα η σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας θα μπορούσε να επεκταθεί στις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ», είπε ο συνταγματάρχης Joerg Sievers σε δημοσιογράφους στην πόλη της ανατολικής Γερμανίας. Gnoien πριν από την αναχώρηση των Patriots...

( ἀπό : ἐδῶ

Ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου λόγω της κλιμάκωσης που πραγματοποιείται από πλευράς της Δύσης, προειδοποίησε ο Μεντβέντεφ

«Ο κόσμος έχει πλησιάσει την απειλή του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου λόγω της επικείμενης επιθετικότητας των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας», είπε ο Μεντβέντεφ σε σχόλια που αναφέρθηκαν πρώτα από το Sky News Arabia . Τόνισε επίσης ότι βλέπει τη σύγκρουση σε ένα σημείο χωρίς επιστροφή. «Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας τώρα, είτε de facto είτε de jure», είπε ο Μεντβέντεφ.

Την ίδια μέρα, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ εξέφρασε κάτι παρόμοιο, λέγοντας ότι η αντιπαράθεση με το ΝΑΤΟ δεν μπορεί πλέον να θεωρηθεί απλώς ένας «υβριδικός πόλεμος» ή πόλεμος αντιπροσώπων, αλλά αντιθέτως πλησιάζει γρήγορα έναν πραγματικό. 

Ο Λαβρόφ εξήγησε ότι αυτό το «σχεδόν πραγματικό» - όπως το έθεσε σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, ήταν κάτι που η Δύση  «ετοίμαζε εδώ και πολύ καιρό εναντίον της Ρωσίας».

Κατηγόρησε περαιτέρω ότι η ηγεσία της Ουκρανίας έχει δημιουργήσει «προέδρους πολέμου» και «ρωσοφοβικούς ηγέτες» - ιδιαίτερα σε σχέση με τον παρόντα Ζελένσκι και πριν από αυτόν τον Πέτρο Ποροσένκο.

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ έκρουσε επιπλέον τον κώδωνα του κινδύνου σε ξεχωριστές δηλώσεις της Δευτέρας, λέγοντας ότι η τρέχουσα βιασύνη για προμήθεια τανκς δυτικής κατασκευής στο πεδίο της μάχης θα κλιμακώσει σοβαρά τη σύγκρουση. «Ο ουκρανικός λαός θα πληρώσει το βάρος αυτής της λεγόμενης υποστήριξης», είπε.

Ἀπό : ἐδῶ 

Οἱ ΗΠΑ ξεπερνοῦν κάθε κόκκινη γραμμή,ἀπειλῶντας τίς χῶρες πού συνεργάζονατι μέ τήν Ῥωσσία πώς θά τό μετανοιώσουν

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΑΝΚ BRADLEY μεταφέρονται μέσῳ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

«[Οι ΗΠΑ] λένε δημόσια ότι όσοι συνεργάζονται με τη Ρωσία θα το μετανιώσουν», είπε ο Λαβρόφ, απαντώντας σε ερώτηση του Sputnik στη συνέντευξη Τύπου. «Μέσω απειλών και πιέσεων, οι ΗΠΑ και οι Βρετανοί επίσης ξεπερνούν όλες τις κόκκινες γραμμές».

Οι ΗΠΑ «δεν σταματούν με τίποτα», συμπεριλαμβανομένων απειλών κατά πολιτικών προσώπων που έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς στις ΗΠΑ και εκείνων των οποίων τα παιδιά σπουδάζουν σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, είπε ο υπουργός

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ με τον υπουργό Διεθνών Σχέσεων Ναλέντι Πάντορ κατά την επίσκεψή του στη Νότια Αφρική εχθές Δευτέρα. Εδώ στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Νοτιοαφρικανό ομόλογό του, Naledi Pandor ( ἐδῶ)

Ὁ Λαβρώφ κατά τήν ἐπίσκεψίν του στήν Νότιο Ἀφρική συναντήθηκε μέ τόν Πρόεδρο τῆς χώρας, Σίριλ Ραμαφόζα. ( ἀπό ἐδῶ

«Απειλούν [οι ΗΠΑ] μεγάλα έθνη που αντιπροσωπεύουν μεγάλους πολιτισμούς και αγνοούν ότι τέτοια έθνη έχουν την εθνική τους υπερηφάνεια», πρόσθεσε.

( Ἀπό : TASS



" Δυστυχώς, οι ιουδαιομασσώνοι συνωμότες στη Δύση χειραγωγούν στρατιωτικά, με επιτυχία, την Ρωσία οδηγώντας την στην γκετοποίηση τηςπαλιάς νοοτροπίας της Σοβιετικής Ένωσης, οπότε θα συμβεί ένα λουτρό αίματος. Η Ρωσία πρέπει να συνειδητοποιήσει:

1. Χρησιμοποιούνται ως πιόνι από τους Εβραίους για να εξαφανίσουν τον Χριστιανισμό από τη γη και από τις δύο πλευρές.

2. Ο πόλεμος είναι ακόμη πιο στοιχειώδης για αυτούς από ότι των Εβραίων εναντίον του Χριστιανισμού. Στην πραγματικότητα είναι ένας πόλεμος αφανισμού, μίσους και εκδίκησης που χρονολογείται πριν από 1200 χρόνια από την εποχή των Χαζάρων την φυλή που οι Εβραίοι προσηλύτισαν εναντίον των Ρώς ."



Ἡ Πελασγική

6 σχόλια:

  1. Υποκρισια, η τεχνη την οποια κατεχουν εις το υψηλοτερον επιπεδο.

    https://grrrgraphics.com/wp-content/uploads/2020/06/george_floyd_riots_cartoon.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί οἱ ἀπόλυτοι δάσκαλοι τοῦ Gaslighting !

      Ἀλλά ἀφοῦ ὁ κόσμος τούς ἀποδέχεται,μέ τόν ἕναν ἤ ἄλλον τρόπον,ἀποδέχονται καί ὅ,τι τούς προσφέρεται ἀπό ᾿δαύτους. Ἀφοῦ τό θέλουν ἔτσι οἱ συντριπτικῶς πολλοί,οἱ ὁλιγότεροι εἶναι ἔρμαια στήν μοῖρα πού διαγράφεται ἀπό τήν πλειοψηφία...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ahoy !

      Διαγραφή
  2. Νέος Διωγμός του Χριστού απ'τα καημένα τα ολοκαφτωμένα:
    https://twitter.com/72powpow/status/1617799903824195584?
    Και σ' αυτά τα Αίσχη είναι συμμέτοχος καί το hellenic repúblic (ψευτορωμέϊκο) καί η "εκκλησία της Ελλάδος" καί η "μεγάλη του Χριστού εκκλησία" (ισταμπούλογλου).…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστῶ ἀγαπητέ μου,τό συμπεριέλαβα στό θέμα :

      https://sxolianews.blogspot.com/2023/01/blog-post_98.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Κάποιοι "χορεύουν",σίγουρα. Ποιοί εἶναι τό θέμα...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Γρηγόριε !

      Διαγραφή