" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Ἔτσι εἶναι βρέ παιδιά,κανένας δικός τους δέν χάνεται,μέ τίποταααααααααα ! ! !



Ὄχι πού ἡ Ἀντωνοπούλου θά ἔμενε ἐκτός κυβερνήσεως λόγῳ μιᾶς ...παρασπονδιούλας (ἐπιδότησις ἐνοικίου,θυμᾶσθε; ).

Eπίδομα ενοικίου στη βασίλισσα Ράνια (και τον πρίγκιπα Δημήτριο)

Σάλος από την αποκάλυψη ότι το πιο πλούσιο ζευγάρι της κυβέρνησης παίρνει €12.000 τον χρόνο κρατική επιδότηση για να νοικιάζει διαμέρισμα στο Κολωνάκι, ενώ το 2015 είχε €450.000 εισόδημα, καταθέσεις που προσεγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ, επενδύσεις που ξεπερνούν τα $3 εκατ. και διαθέτει πολυτελή βίλα στη Σύρο, διαμέρισμα στη Γλυφάδα και τις ΗΠΑ

 Ἄλλως τε,πῶς θά ἔμενε ἐκτός ἕνα τόσο σημαντικό πρόσωπο (τό ζεῦγος Παπαδημητρίου -Ἀντωνοπούλου εἶναι τά μάτια καί τά αὐτιά τοῦ Σόρος στήν Ἑλλάδα ! )

Συμφώνως μέ ἔγγραφο τοῦ Ὑπουργείου Οἰκονομικῶν, ἡ Γενική Διεύθυνσις Οἰκονομικῶν Ὑπηρεσιῶν τοῦ ὑπουργείου, ἐγκρίνει τήν δέσμευσι ποσοῦ 13.221,06 χιλιάδων εὐρῶ γιά τήν κάλυψιν ἐξόδων μετεγκατάστασης, «λόγῳ τοποθετήσεως τῆς Ῥάνιας Ἀντωνοπούλου στήν θέσι μονίμου ἀντιπροσώπου στήν ΜΕΑ ΟΟΣΑ».



Ἀντωνοπούλου,ἀναγνῶστα μου :

 H κυρία Ράνια Αντωνοπούλου καθηγήτρια στο Bard College, διευθύντρια του τμήματος έρευνας για την ισότητα των φύλων του Levy Economics Institute στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ και ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Εργασίας Έχει δημοσιεύσει τις μελέτες της σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά όπως το Journal of Income Distribution, Feminist Economics Journal, Eastern Economic Review και σε βιβλία, και έχει παρουσιάσει τις εργασίες της σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και επιτροπές των Ηνωμένων Εθνών.
 Έχει διατελέσει καθηγήτρια Οικονομικής Επιστήμης στο New York University, επισκέπτρια καθηγήτρια στο Barnard College, Columbia University και εμπειρογνώμων στα Ηνωμένα Έθνη και στο Διεθνή Οργανισμό Εργασίας.
Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών και κάτοχος ΜΑ και PhD απο το Πανεπιστήμιο New School for Social Research, ΗΠΑ.
 Γεννήθηκε στην Πάτρα και σύμφωνα με το βιογραφικό της είχε πρωτοστατήσει στις διαδηλώσεις της Μεταπολίτευσης, ως μέλος της οργάνωσης ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, του ΚΚΕ εσωτερικού. Τελειώνοντας το Λύκειο, σε ηλικία 17 ετών, έφυγε για σπουδές στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Εκεί εκτιμήθηκαν δεόντως τα αριστερά της διαπιστευτήρια κι έφτασε να γίνει καθηγήτρια στο Bard College και «ερευνήτρια» στο Ινστιτούτο Levy.
Καταλάβατε;

Ποιός εἶναι ὁ σύζυγος εἴπαμε;

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο
Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι μέλος των Συντακτικών Επιτροπών περιοδικών όπως το Επιθεώρηση για το Εισόδημα και τον Πλούτο [Review of Income and Wealth], καθώς και οργανισμών όπως το Οικονομικό Κλαμπ της Νέας Υόρκης, η Ελληνοαμερικανική Ένωση Τραπεζιτών, και η Επιτροπή Bretton Woods. Σύμφωνα με την wikipedia, το Ινστιτούτο "έχει εδραιωθεί ως σπόνσορας εκτεταμένης έρευνας πάνω στην οικονομολογία του Κέυνς, και τα μετακεϋνσιανά οικονομικά."
(Πράγματι, στον ιστότοπο του Ινστιτούτου, ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει εργασίες όπως "Ο Κέυνς 75 χρόνια μετά", «Η προσέγγιση του Κέυνς στην πλήρη απασχόληση», «Η χρηματική πολιτική του Κέυνς», ή να μάθει για το βιβλίο του Hyman Minsky Τζον Μέιναρντ Κέυνς, με πρόλογο του καθηγητή Δημήτρη Παπαδημητρίου. Ο Minsky ήταν "διακεκριμένος επιστήμονας" στο Ινστιτούτο Levy, και, σύμφωνα με το βιογραφικό του, "ένας από τους σημαντικότερους ακόλουθους του Τζον Μέιναρντ Κέυνς στις ΗΠΑ"

  Καί περί Κεϋνσιανισμοῦ ἤ Καπιταλιστικοῦ Σοσσιαλισμοῦ Ἐδῶ (Διαβᾶστε το εἶναι ἄκρως διαφωτιστικόν μέ τό τί συμβαίνει σήμερα)

 Το Ινστιτούτο σε συνεργασία με τον Τζορτζ Σόρος και τον Τζόσεφ Στίγκλις εφαρμόζει σε παγκόσμια κλίμακα «τον επανασχεδιασμό του χρηματιστικού καπιταλισμού».

Καί τό ζεῦγος Παπαδημητρίου -Ἀντωνοπούλου εἶναι τά μάτια καί τά αὐτιά τοῦ Σόρος στήν Ἑλλάδα ! εἴπαμε...

Ἔτσι εἶναι βρέ παιδιά,κανένας δικός τους δέν χάνεται,μέ τίποταααααααααα ! ! ! 

Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου