" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Τό τέλος τῆς «Δεξι-στερᾶς»


Ο Τσίπρας γράφει ιστορία...
Η "καθυστέρηση" του συστήματος εξουσίας "έκαψε" την Αριστερά και αυτό θα είναι η καταστροφή τής Δεξιάς...
Ο "Ζαχαριάδης", ο οποίος δεν "αποσύρθηκε", θα πάρει στο "λαιμό" του τους σύγχρονους δωσίλογους...
Ο λαός θα μάθει επιτέλους τι σημαίνει "Δεξι-στερά".

...Η Δεξιά πάντα φροντίζει να υπάρχει αυτό το "φίλτρο" προσώπων, το οποίο της επιτρέπει να ελέγχει ασφυκτικά την ηγεσία ολόκληρου του αριστερού χώρου. Ο Γεώργιος Παπανδρέου "έσωσε" μεταπολεμικά - και άρα μετά την προδοσία τού Εμφυλίου - τους ΚΚΕδες, "κεφαλαιοποιώντας" - μέσω των οργανωμένων "διώξεών" τους - την ιδιότητά τους. Ο Καραμανλής "έσωσε" το ΚΚΕ τής Μεταπολίτευσης, εξασφαλίζοντας κρατικά κονδύλια για τη συντήρηση του "καρκίνου" τής Δημοκρατίας. Ο Ανδρέας Παπανδρέου "έσωσε" το χαφιεδαριό τού ΚΚΕ "καίγοντας" τους Φάκελους της Χούντας οι οποίοι ήταν σχεδόν εξ' ολοκλήρου κουκουέδικης "συγγραφής". Ο ίδιος Ανδρέας έδωσε σε όλους τους παλαιοκομμουνιστές ΚΚΕδες "αντιστασιακή" σύνταξη, για να συνεχίσει να υπάρχει το ΚΚΕ με κρατικό "συσσίτιο".

Με έναν τεχνητό "Εμφύλιο" όλα αυτά τα απέφυγαν ...Έσωσαν τους προδότες και τους εγκλώβισαν στην "ομηρία" τους ...Τους έσωσαν, τους βόλεψαν και ως "αντιπαροχή" πήραν μια ολόκληρη χώρα. Έστω και εφήμερα οι ανυπόληπτοι και άχρηστοι ΚΚΕδες δέχθηκαν να γίνουν οι αποδιοπομπαίοι "τράγοι", ώστε οι  δωσίλογοι να γίνουν οι "ήρωες" της δημοκρατίας. Μικρό το κακό για τους κομμουνιστές, αν σκεφτεί κάποιος την "αντιπαροχή" που πήραν μεταπολεμικά. Ακόμα και σήμερα, που η Δαμανάκη ζει το όνειρό της στα Λονδίνα, σε αυτήν την "αντιπαροχή" το οφείλει. Ακόμα και σήμερα, που οι "κνίτες" περνάνε τα μαθήματα "αλά Τσίπρα" στο Πανεπιστήμιο, σε αυτήν την "αντιπαροχή" το οφείλουν. Δεν ανησυχούν για την ανταγωνιστικότητα και άρα για το μέλλον τους, γιατί κάποιοι τους το έχουν εξασφαλίσει από πριν.

...Στην κυριολεξία δεν υπάρχει ούτε ένας οργανωμένος ΚΚΕς, ο οποίος να μην ζει με τον άλφα ή βήτα τρόπο δημοσία δαπάνη και εξαιτίας τής γενναιοδωρίας ενός συστήματος, το οποίο δήθεν μισεί και πολεμά. Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να "τρυπώσουν" στο δημόσιο, όλο και κάποιο μεροκάματο αργόσχολου "τσιμπάνε", είτε ως μόνιμοι συνδικαλιστές χαφιέδες σε εργοστάσια είτε ως επαγγελματίες "διαδηλωσάκηδες" του κόμματος. 

...Εξαιτίας αυτού του "στημένου" παιχνιδιού, το οποίο ξεπερνά τα όρια της προδοσίας, η Δεξιά και η Αριστερά είναι μονίμως οι κρυφοί "συνέταιροι" της ίδιας εξουσίας ...Της εξουσίας εκείνης, η οποία τους προστατεύει από τον λαό και βέβαια τους θέτει εξίσου υπό την ομηρία τής τοπικής αμερικανικής πρεσβείας. Ως εκ τούτου η Δεξιά μπορεί και "κατασκευάζει" μόνη της τους "ήρωες" της Αριστεράς, για να μπορεί να τους "διορίζει" επικεφαλής τού πιο δυναμικού και αντιδραστικού τμήματος της ελληνικής κοινωνίας ...Επικεφαλής τού λεγόμενου προοδευτικού χώρου και ως εκ τούτου να ελέγχει τις αντιδράσεις σε όλες τις αντιλαϊκές και αντεθνικές πολιτικές της. Το κόλπο ήταν απλό και τόσο πετυχημένο, που δούλευε πάντα.


...... Επαγγελματίες διαδηλωτές ...Με μοτοσυκλετιστικά κράνη, τη στιγμή που δεν έχουν μοτοσικλέτες ...Με τεράστια ρόπαλα, προφανώς για να μην "σπάνε" από το ανέμισμα των σημαιών τους ...Το "πεζικό" τού παρακράτους.

Όταν ακόμα κι αυτά τα μέσα δεν έφταναν στη Δεξιά, για να εμποδίσει τον κόσμο να βγει στους δρόμους, έβγαζε από την ίδια αριστερή "δεξαμενή" - με σπέσιαλ συμμετοχή επιφανών γόνων των Βορείων Προαστίων - τους γνωστούς "μπαχαλάκηδες" για να τον διαλύσει ...Τους "καταδρομείς" τού παρακράτους.

......Οι αριστεροί ηγέτες ήταν πάντα χαφιέδες τής Δεξιάς και οι δεξιοί ηγέτες ήταν χαφιέδες των ξένων. Στην πραγματικότητα η μόνη διαφορά τους είναι ότι απλά οι δεύτεροι είχαν το προνόμιο να "βλέπουν" και τα "αφεντικά". Η Δεξιά στην Ελλάδα ήταν πάντα το "μαγαζί" των δωσίλογων, των ομοφυλόφιλων, των ανώμαλων και των διεφθαρμένων "εθναρχών" και αυτοί όλοι ήταν οι εκβιαστές και τα αφεντικά των αριστερών χαφιέδων. Αυτή η Δεξιά τού δικομματισμού με "σκονάκι" - και υπό τη μόνιμη καθοδήγηση των Αμερικανών και των Εγγλέζων - "κατασκεύασε" τη μεταπολεμική Αριστερά κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν ...Οι ανώμαλοι, οι άχρηστοι και οι διεφθαρμένοι έβαλαν όμοιούς τους "απέναντι", για διαφορετικά δεν γινόταν "παιχνίδι". Έφτιαξαν δηλαδή την Αριστερά ως "είδωλο" της Δεξιάς. Στο δωσιλογικό "ιερατείο" τής Δεξιάς έβαλαν "απέναντι" το δωσιλογικό "ιερατείο" τού ΚΚΕ. Έτσι λειτουργούσε πάντα η Αριστερά, γιατί αυτός είναι ο ρόλος της.

...Γνώριζε η Δεξιά ότι ακόμα και τη μεγαλύτερη αντίδραση, που θα προέκυπτε από την πολιτική της, μπορούσε να την ελέγξει ...Θα την "καπέλωνε" εύκολα το "εργαλείο" των χαφιέδων και η εξουσία δεν θα έφευγε από τα χέρια της. Παιδεραστές - σαν τον γέρο Παπανδρέου - ή ομοφυλόφιλοι - σαν τον γέρο Καραμανλή - μπορούσαν ν' απολαμβάνουν τη μονιμότητα στην εξουσία, δημιουργώντας δυναστείες. Ποιος θα τους απειλούσε; ...Ο χαφιές Φλωράκης ή ο "επαναστάτης" Μίκης με τον "ήρωα" Γλέζο; Αυτός ήταν κι ο λόγος που τον "μύθο" τής Αριστεράς των αγώνων και της κοινωνικής "ευαισθησίας" τον "έπλεξε" η Δεξιά με τους δικούς της ασφαλίτες "συγγραφείς".

...Το "φούντωμα" δηλαδή της Αριστεράς "συγχωρεί" ένα προηγούμενο αντεθνικό ή αντικοινωνικό "ολίσθημα" της Δεξιάς και υποβοηθά την ομαλή επάνοδό της στην εξουσία ...Η Αριστερά "φούντωνε", για να δρομολογηθεί η κατάσταση εκείνη, η οποία θα επέτρεπε να σωθούν οι δεξιοί δωσίλογοι μετά τον πόλεμο ...Η Αριστερά ήταν αυτή που "φούντωνε", για να επιβληθεί η δεξιά "πατριωτική" και "δημοκρατική" αμερικανόφιλη Χούντα ...Η Αριστερά ήταν αυτή που "φούντωνε", για να σωθούν οι δεξιοί χουντικοί και να "επιστρέψει" στην εξουσία ο δεξιός Καραμανλής ...Η Αριστερά ήταν αυτή που "φούντωσε" στις μέρες του Τσίπρα, για να περάσουν τα Μνημόνια και να σωθούν οι δεξιοί Καραμανλοπαπανδρέιδες που μας τα φόρτωσαν.

...Στις ημέρες μας είδαμε βήμα προς βήμα όλη τη στρατηγική άμυνας του ελληνικού μεταπολεμικού παρακράτους ...Το απόλυτο "σώου" τής Μεταπολίτευσης.

Γιατί αναγκάστηκε αυτό το παρακράτος να δώσει αυτό το επικίνδυνο - λόγω της αποκαλυπτικότητάς του - "σώου"; ...Γιατί η Δεξιά για άλλη μία φορά πρόδωσε τον κόσμο και αυτό το έκανε με τον απόλυτα ωμό τρόπο. Τι έκανε; ..."Ξεπούλησε" τον εθνικό πλούτο, τον οποίο κληρονόμησε ο ελληνικός λαός μέσα από τους αγώνες των προηγούμενων γενεών και "υποθήκευσε" το μέλλον ΟΛΩΝ των επόμενων γενεών ...Ούτε σε περίπτωση πολεμικής ήττας δεν παραδίδεται ένας ολόκληρος λαός με τον τρόπο αυτόν και χωρίς να κάνει τη στοιχειώδη χρήση των κυριαρχικών του δικαιωμάτων. Δεν σεβάστηκαν κανέναν εθνικό, Συνταγματικό, αλλά και κανέναν Διεθνή Νόμο περί προστασίας ενός κράτους και λαού. Δημιούργησαν τεχνητά μια γελοία κρίση δανεισμού και με μια πρωτοφανή τρομοκρατική προπαγάνδα προσπάθησαν να πείσουν τον λαό ν' αποδεχθεί μια τρομερή "ήττα" σε έναν πόλεμο στον οποίο δεν συμμετείχε.

......Καραμανλήδες και Παπανδρέου ξεπέρασαν σε αθλιότητα ακόμα και τους ίδιους τους προγόνους τους ...Ανώμαλοι, ομοφυλόφιλοι και διεφθαρμένοι ηγέτες αποφάσισαν να μετατρέψουν τα ιδιωτικά χρέη των τραπεζών των διαπλεκομένων και των απατεώνων σε χρέη τού λαού ...Μετέτρεψαν ομολογιακά "σκουπίδια" σε ενυπόθηκα δάνεια και "υποθήκευσαν" το μέλλον τού ελληνισμού. Δανείστηκαν με πραγματικούς τόκους πραγματικά δάνεια από τους ευρωπαϊκούς λαούς, για να ξεπληρώσουν στο ακέραιο τους τοκογλύφους, οι οποίοι εκβίαζαν τους ανώμαλους ηγέτες. Μόνοι τους - και χωρίς κανέναν ενδοιασμό - αποφάσισαν να βυθίσουν για ΠΑΝΤΑ τον ελληνικό λαό στην απόλυτη φτώχεια, θέτοντας την ίδια την εθνική επιβίωση σε κίνδυνο.


...Αυτοί, οι οποίοι σήμερα πετσοκόβουν τις συντάξεις τού λαού, ήταν αυτοί, οι οποίοι είχαν "καπελώσει" τους "Αγανακτισμένους" σαν αριστεροί "επαναστάτες" ...Από τον Τσακαλώτο και τον Βαρουφάκη μέχρι τον Κατρούγκαλο. Έκαναν αυτά, τα οποία μάθαιναν στις σταλινικές ΚΟΒΕΣ ..."Εκτόνωσαν" τα πάθη τού κόσμου με "επαναστατικές" μπουρδολογίες και αφού τον "οδήγησαν" στη "λαιμητόμο" των αφεντικών, σήμερα τον "δουλεύουν" κιόλας ...Στη "λαιμητόμο" και των αφεντικών τού ΚΚΕ εφόσον δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι σημερινοί μας δανειστές ήταν οι παλιοί συμπατριώτες και χρηματοδότες τού Μαρξ και του Στάλιν.


ὁλόκληρο τό ἄρθρο ἐδῶ 

Σχόλιο Πελασγικῆς : Βεβαίως τό ἀνωτέρω ἄρθρο εἶναι πρό 2ετίας γραμμένο καί ἴσως ἀκόμη νά μήν βλέπουμε τό ἀποτέλεσμα αὐτῆς τῆς βρώμικης παραστάσεως τῶν ἐν ἑλλαδικῇ πολιτικάντηδων. Ὅμως σέ γενικές γραμμές μποροῦμε νά δοῦμε τήν λειτουργία τοῦ συστήματος τῶν ἐξουσιαστῶν καί τούς βρώμικους τρόπους μέ τούς ὁποίους κοιμίζουν,κυριολεκτικῶς τόν λαό (λάας-λάς =λαός,δῆλα δή τά λιθάρια τοῦ Δευκαλίωνος...) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου