" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

Ἔστω καί τώρα,ἄς τούς προειδοποιήσουμε τί θά πάθουν οἱ προδότες...


Τετάρτη 6 Ἰουνίου, 19:30΄. Δεῖτε τίς πόλεις πού θά γίνουν συγκεντρώσεις.

Το απόγευμα της 6ης Ιουνίου ο ελληνικός λαός θα επαναλάβει προς τους εντολοδόχους του την ξεκάθαρη βούλησή του για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Το ιερό όνομα της Μακεδονίας δεν πωλείται. Η τρισχιλιόχρονη ιστορία της δεν παραγράφεται.

Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του αγνοούν παντελώς τη φωνή των δύο εκατομμυρίων Ελλήνων που διαδήλωσαν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Αγνοούν παντελώς τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού που διαφωνεί με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στο γειτονικό κρατίδιο.

Το απόγευμα της 6ης Ιουνίου οι εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων πολιτών που θα διαδηλώσουν στις κεντρικές πλατείες πόλεων της Μακεδονίας θα υπενθυμίσουν στον Αλέξη Τσίπρα και το πολιτικό προσωπικό της χώρας ότι οφείλουν να εφαρμόζουν τη βούληση των πολλών. 

Εάν ο πρωθυπουργός θέλει να λειτουργεί δημοκρατικά και αμφισβητεί ότι η πλειοψηφία των πολιτών είναι αποφασισμένη να προασπιστεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας υποχρεούται να διεξαγάγει δημοψήφισμα. 

Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα. 

Σε ποιες πόλεις της Μακεδονίας θα γίνουν συγκεντρώσεις

Έπειτα από σειρά επαφών με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας αποφάσισε να διοργανώσει συγκεντρώσεις στις Μακεδονικές πόλεις: Πέλλα, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδάς, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα και Κατερίνη. Σε όλες τις πόλεις οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 6 Ιουνίου, στις 19:30. Το σημείο της συγκέντρωσης σε κάθε πόλη θα ανακοινωθεί από την οικεία δημοτική αρχή εντός των επόμενων ημερών. 

Στις συγκεντρώσεις της 6ης Ιουνίου οι πολίτες καλούνται να προσέλθουν κρατώντας την ελληνική σημαία. Ακραία πρόσωπα και συμπεριφορές δεν έχουν θέση στους αγώνες για τη Μακεδονία. Εγγυητές της ακεραιότητας των συγκεντρώσεων είναι οι ίδιοι οι πολίτες.

Με εκτίμηση
Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας Ι. Αθανασιάδης, Ν. Γκατζούλη, Ό. Ιακωβίδης, Μ. Κοτζαγερίδης, Λ. Κουμάκης, Ε. Λεονάρδου, Μ. Πατσίκας, Δ. Φιλιππίδης, Θ. ΧαλκιόπουλοςἈκολουθεῖ,τό σχόλιον τοῦ «Παιδαγωγοῦ»,ἐπί τῆς ἀνακοινώσεως,ἀπ' ὅπου καί ἡ ἀνωτέρω ἀνάρτησις : 


Μπαρούφα 1η:

" Εάν ο πρωθυπουργός θέλει να λειτουργεί δημοκρατικά και αμφισβητεί ότι η πλειοψηφία των πολιτών είναι αποφασισμένη να προασπιστεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας υποχρεούται να διεξαγάγει δημοψήφισμα. "

Αν η κυβέρνηση αποφασίσει να εκχωρήσει το σπίτι σας πχ σε μια τράπεζα ή κάπου αλλού,
εσείς θα διαδηλώνετε απαιτώντας "δημοψήφισμα"; Μπαρούφα 2η:

"Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα." 

Ότι ακριβώς συνέβει και στην Ιταλία έτσι;;;
Όταν ΔΕΝ εκλέγονται οι εκλεκτοί των τραπεζιτών, ο Πρόεδρος αρνείται να δεχθεί κάποιον ως υπουργό και εκβιάζει να ξαναγίνουν εκλογές! Δείτε:Μπαρούφα 3η:

" Ακραία πρόσωπα και συμπεριφορές δεν έχουν θέση στους αγώνες για τη Μακεδονία." 

Ποιους εννοείτε; πχ τον Μπουτάρη; Ή τον Ζουράρι;
Ο Μπουτάρης πχ, είναι ακραίο πρόσωπο ή όχι;

Κουτοί δεν είμαστε, ξέρουμε πολύ καλά τι εννοείτε.

Το μοναδικό πράγμα που απασχολεί την Νέα τάξη, είναι να μην καρπωθεί η Χ.Α. την οργή του λαού (με τον Μιχαλολιάκο αρχηγό δεν χρειάζεται να αγχώνεστε). Γι αυτό βάζετε συνδιοργανωτές τους τοπικούς δημάρχους (κομματόσκυλα δηλαδή). Γι αυτό καλείτε ΕΣΕΙΣ σε ελεγχόμενα συλλαλητήρια. Για να δημιουργήσετε ενδεχομένως τα επόμενα (αριστερά) αναχώματα (όπως αντίστοιχα προέκυψαν κάποτε οι ΑΝΕΛ). Το σύστημα πρέπει να δημιουργεί "βαλβίδες εκτόνωσης".

Φυσικά και 
  • θα δώσουμε το παρόν.
  • θα διαμαρτυρηθούμε.
  • ΔΕΝ θα δεχθούμε κανένα δημοψήφισμα, όπως δεν θα δεχόσασταν κι εσείς κανένα δημοψήφισμα να αποφασίσει αν θα πηδήξει κάποιος τη γυναίκα σας.
  • θα αποδοκιμάσουμε όσους καραγκιόζηδες προδότες τολμήσουν να προσέλθουν ή να χαιρετίσουν. Είτε φορούν άμφια (και προδίδουν την Ορθοδοξία) είτε κουστούμια πολιτικών.«Ὁ Παιδαγωγός»

2 σχόλια:

  1. Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2015 3.500.000 ΦΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΑΜΠΟΤ Η ΤΣΙΠΡΑ Η ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναί,ἀλλά τώρα ἐάν ὁ Ἕλλην δέν λάβῃ τό θέμα ὡς πατριωτικῆς φύσεως,πού εἶναι,δέν θά φταίει ὁ Ἄμποτ ἤ Τσιπρά ἤ Ἀσημάκης Κατσούλας ἀπό τά ὑπόγεια τῆς Μοσσάντ τοῦ Περισσοῦ,ἀλλά αὐτός ὁ λαός πού θά εἶναι ἄξιος τῆς κακῆς καί μαύρης μοίρας του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή