" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Ὁ ἄνθρωπος πού ἔκανε γνωστό τό συλλαλητήριον τῆς Θεσσαλονίκης καταστρέφοντας τά σχέδια τοῦ συστήματος γιά θάψιμο



Εἶναι ὁ Στέργιος Καλόγηρος, ἰδιοκτήτης τῆς ΒΕΡΓΙΝΑ Tηλεοράσεως, πού μέ τίς λήψεις του καί τήν ἂπ’ εὐθείας μετάδοση μετέφερε τήν εἰκόνα τῆς λαοθάλασσας στά πέρατα τῆς οἰκουμένης, κάνοντας ὑπερήφανους τούς Ἕλληνες καί τρομάζοντας ὃλους ἐκείνους πού προσπαθούσαν νά θάψουν τά αἰσθήματα καί τήν πίστη τοῦ λαοῦ.


Ο Στέργιος Καλόγηρος, ο οποίος δεν δέχτηκε αμοιβή για ότι έκανε, είναι ο υπεύθυνος Τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής του συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου που γίνεται στην Πλατεία Συντάγματος. Με αυτή του την ιδιότητα έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, «στριμώχνοντας τον Αρχιεπίσκοπο

Διαβάστε τι είπε:


Προσκαλώ τον Αρχιεπίσκοπο να έρθει να ευλογήσει το συλλαλητήριο” είπε μεταξύ άλλων ο Στέργιος Καλόγηρος, υπεύθυνος επικοινωνίας του συλλαλητηρίου της Αθήνας και μέλος της συντονιστικής επιτροπής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο Αρχιεπίσκοπος έκανε μία δήλωση την προηγούμενη εβδομάδα και είδατε ότι οι πιστοί δεν ανταποκρίθηκαν στη δήλωσή του. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κρατήσει την ίδια στάση στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου… Θέλω να απευθύνω μία έκκληση εκ μέρους του συντονιστικού να έρθουν στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία μας όλοι οι Έλληνες πολίτες σημείωσε ο κ. Καλόγηρος και πρόσθεσε:

Πιστεύω ότι η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι μεγαλύτερη από ότι ήταν στη Θεσσαλονίκη… Στην Αθήνα ο κόσμος θα είναι περισσότερος από ένα εκατομμύριο”.


Ἀναδημοσίευσις ἀπό : Ἀκρομόλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου