" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ὁ Σαράφμπασί Στουρνάρης ! Ὁ γιός τοῦ ΕΑΜ-ίτη


Οι κομμουνιστές της Νέας Υόρκης, η «Μπανκιντέρ» , δηλαδή η Χρηματοπιστωτική Διεθνής , με τα «επαναστατικά» μνημόνια, αύξησαν την ανεργία, τη φτώχεια και την πείνα και το «ελληνικό προλεταριάτο», έφερε (επιτέλους) την αριστερά στην Εξουσία. 

Τσακαλῶτος -Στουρνάρας. Συμφοιτητές καί συγκάτοικοι στήν Ὀξφόρδη !Ὑπάρχει κάτι πού δέν καταλαβαίνεις,πόπολο;

Πρόκειται για ένα ακόμα θαύμα του θεού του χρήματος και των  αποστόλων του.
Ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν με τους κουβάδες ελληνικό αίμα που έχυσε η ΟΠΛΑ, ότι δεν μπόρεσε ο Δημοκρατικός Στρατός, το κατάφερε η «επαναστατική» Διεθνής των Τραπεζιτών, και επιτέλους ο ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ ,72 χρόνια μετά τις σφαγές Καλαμάτας-Μελιγαλά και τον «Κόκκινο Δεκέμβρη», δικαιώνεται. 

Υπάρχει μια ξεκάθαρη ταυτότητα θέσεων ανάμεσα στον κομμουνιστή- διεθνιστή, και τον κοσμοπολίτη-τραπεζίτη και επομένως είναι φυσικό να υπάρχει ομοιότητα μεταξύ του Σόρος και της Τασίας μεταξύ της Αριστεράς και της Προόδου και της Χρηματοπιστωτικής Διεθνούς». Για αυτό άλλωστε και ο Σαράφμπασί Στουρνάρης, ο κομισάριος των πιστωτών, καλούσε τους πάντες να στηρίξουν τον ALEXIS, και να εφαρμόσουν τα μέτρα που ψήφισαν για να προχωρήσει η κυβέρνηση στον επόμενο στόχο. 

  Ο Σαράφμπασί Στουρνάρης όταν η ΚΚΕ λίμιτεδ τον χαρακτήρισε ως εκπρόσωπο του ΣΕΒ και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, απάντησε ότι ο πατέρας του υπήρξε γραμματέας του ΕΑΜ Φθιώτιδας και Εύβοιας. Τώρα η οικογένεια τσακώθηκε. 

Ο Σαράφμπασί «Έκλεισε» την Τράπεζα Αττικής με απόφαση της ΤτΕ! Σε αντίποινα Γ.Στουρνάρα για την έφοδο στην σύζυγό του: «Έκοψε» τους υποψήφιους της κυβέρνησης από το διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας Αττικής τους Γ. Σαπουτζόγλου, Π. Ρουμελιώτη, Αν. Πουσκούρη και Κ. Μακέδο και απαγόρευσε την παροχή νέων χορηγήσεων με απόφαση της ειδικής Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων! 
  Ο Σαράφμπασί κάνει κουμάντο εδώ.

Δελτίο τῶν 11

Φωτό ἀπό Ἑλλάς  Αἰώνιον 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου