" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ἡ στοά τῆς Νορβηγίας καί τό μήνυμα τῶν ΑΘΕΑΤΩΝ μασόνων

 
Ἡ Στοά στό Ὅσλο (lodge of St. Olaf ) φωτό


Στο Κέντρο του Οσλο υπάρχουν τρία θεσμικά κτήρια. Η Στοά (lodge of St. Olaf ), το Κοινοβούλιο, και τα Ανάκτορα. Η Νορβηγία είναι μια χώρα της Στοάς. Και ο άναξ τενεκές είναι της Στοάς. Και σαν τέτοιος επαναλαμβάνει τα συνθήματα της Στοάς. 
Ο Χάραλντ ο πέμπτος, σε ομιλία του,την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016, είπε στο μήνυμα του ότι ο «λαός του» , «Οι Νορβηγοί», «είναι επίσης οι μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Πολωνία, - την Σουηδία, τη Σομαλία και τη Συρία». «Το σπίτι μας ,ή πατρίδα μας είναι εκεί που είναι η καρδιά μας. Αυτό δεν μπορεί πάντα να τοποθετηθεί εντός των συνόρων μιας χώρας», είπε ο τενεκές και πρόσθεσε. 
«Οι Νορβηγοί είναι τα κορίτσια που αγαπούν κορίτσια. Τα αγόρια που αγαπούν αγόρια. Και τα αγόρια και τα κορίτσια που αγαπούν το ένα το άλλο». «Οι Νορβηγοί πιστεύουν στο Θεό, στον Αλλάχ, στα πάντα και σε τίποτα. Στους Νορβηγούς αρέσει ο Grieg, ο Kygo, οι Hellbillies και η Kari Bremnes (μουσικοί). Με άλλα λόγια: είστε η Νορβηγία. Είμαστε η Νορβηγία». 
Νεοταξικό παραλήρημα της Στοάς. Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Για όλο τον Κόσμο

Δελτίο τῶν 11 

Διαβᾶστε : Νεοταξικό παραλήρημα τοῦ Βασιλιᾶ τῆς Νορβηγίας : « Νορβηγοί, στήν πραγματικότητα δέν ὑπάρχετε ...» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου