" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ... ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: ΠΡΩΤΟΣ Ο ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΥΠΟΠΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΑΠΟ ΜΚΟ!!!

Διαστάσεις θρίλερ, που παραπέμπει στην αμερικανική ταινία τρόμου «Δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ», προσλαμβάνει η ανάρμοστη σχέση που φαίνεται να έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε στελέχη του κυβερνητικού χώρου και σε σκοτεινής προέλευσης πρόσωπα που υποδύονται μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, τα οποία δρουν ανεξέλεγκτα και λυμαίνονται τα κονδύλια για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Σε ρόλο αρωγού των ύποπτων ΜΚΟ, οι περιβόητοι «δικαιωματιστές» του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν σθεναρή μάχη για να μετατραπεί το ελληνικό κράτος σε ξέφραγο αμπέλι και να διευκολυνθεί η δράση δήθεν αλληλέγγυων, οι οποίοι σε ορισμένες περιπτώσεις ταυτίζονται με τους διακινητές. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι την ώρα που η κυβέρνηση, έπειτα από πολύμηνη περίοδο ολιγωρίας, αν όχι και ανευθυνότητας, αναγνωρίζει ότι πρέπει να μπει τάξη στο χάος και την ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ, εμφανίζεται για μία ακόμη φορά χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα, με αντίστοιχες αντιτιθέμενες απόψεις. 
Ετσι, ενώ από τη μία, υπό την πίεση των εξελίξεων και της διάθεσης της κοινής γνώμης, δρομολογούνται έλεγχοι, ακόμα και συλλήψεις «ύποπτων» εθελοντών, την ίδια ώρα, μέσα από το ίδιο το κυβερνητικό στρατόπεδο στηρίζονται και πατρονάρονται κάθε λογής αυτοαποκαλούμενοι «αλληλέγγυοι» και ΜΚΟ, ακόμα και όταν κατηγορούνται για κακουργήματα. 
Ο «βαθύς ΣΥΡΙΖΑ» αρνείται να ακολουθήσει την κυβερνητική πολιτική και ασκεί έντονες πιέσεις για να συνεχιστεί η κρατική παράλυση, φτάνοντας μέχρι του σημείου να υπαγορεύει δηλώσεις σε υπουργούς, να παρεμβαίνει απροκάλυπτα σε δικαστικές έρευνες και να επιχειρεί να προκαταλάβει δικαστικές αποφάσεις. 
 
Οταν σε ένα ευρωπαϊκό κράτος οι διωκτικές αρχές συλλαμβάνουν πρόσωπα για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και παράνομη οπλοκατοχή, οι εισαγγελείς ασκούν κακουργηματικές διώξεις για απόπειρα διευκόλυνσης παράνομης εισόδου προσφύγων αλλά ο αρμόδιος υπουργός ζητά συγγνώμη από τους συλληφθέντες αλληλέγγυους πριν καν οι ίδιοι απολογηθούν, τότε πραγματικά ανακύπτουν σοβαρότατα ερωτήματα για το τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτό τον τόπο.
 
Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό θέμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου