" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Πῶς καταντήσαμε ! Θά τρίζουν τά κόκκαλα τῶν προγόνων μας !

Απηύδησαν οι κάτοικοι στην Ειδομένη: “Να φύγουν, δεν αντέχουμε άλλο” – Ένταση μεταξύ αποκλεισμένων οδηγών και λαθρομεταναστών που φώναζαν “Αλλάχ Ακμπάρ” (ΒΙΝΤΕΟ)

 LATHRO 

Τη γέφυρα του ποταμού Αξιού απέκλεισαν κάτοικοι του χωριού της Ειδομένης. Οι Έλληνες κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν για τη μη εκκένωση του καταυλισμού, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι περισσότεροι από 13.000 άνθρωποι.

«Για τους κατοίκους του χωριού, έχει ξεκινήσει η περίοδος της καλλιέργειας, αλλά δυστυχώς, δεν μπορούν να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους, καθώς είναι γεμάτα με τις σκηνές των προσφύγων. Σε λίγο θα αντιμετωπίζουμε θέμα επιβίωσης», είπε η εκπρόσωπος των κατοίκων της Ειδομένης.

Σε άλλο σημείο του νομού οι «πρόσφυγες» φώναζαν «Αλλάχ Ακμπάρ» και έκλειναν τους δρόμους – Ένταση με Έλληνες οδηγούς
Στο πλευρό των κατοίκων βρέθηκε και ο βουλευτής Κιλκίς της Χρυσής Αυγής,  Χρήστος Χατζησάββας.

Σε άλλο σημείο το νομού Κιλκίς, στο ύψος του βενζινάδικου στο Πολύκαστρο πάνω από 500 λαθρομετανάστες απέκλεισαν την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, όπου υπήρξε ένταση μεταξύ των Ελλήνων οδηγών και τον διαμαρτυρόμενων.

Και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έμειναν αποκλεισμένα, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ουρές χιλιομέτρων από νταλίκες και ΙΧ αυτοκίνητα που είχαν εγκλωβισθεί στο σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου