" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Καθηγητής Χρήστος Γούδης: O Ελληνικός Εθνικισμός είναι πολιτισμός! ΒΙΝΤΕΟ

 
Ο Χρήστος Γούδης είναι Καθηγητής Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει διατελέσει Διευθυντής του Ινστιτούτου Αστρονομίας και Αστροφυσικής και από το 2003 έως το 2011 υπήρξε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Διετέλεσε Πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής κατά τις διετίες 1985-1987 και 1987-1989. Πέραν των παραπάνω είναι και αξιολογότατος συγγραφέας με εργώδη προσφορά στα Ελληνικά Γράμματα.
Κατά την ομιλία του στην παρουσίαση της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα αναφέρθηκε στον Ελληνικό Εθνικισμό που είναι εγγενώς ταυτισμένος με τον ανθρώπινο Πολιτισμό και στον ρόλο του Δημάρχου Αθήνας, ο οποίος θα πρέπει να αναδείξει και να ανατάξει την φυσιογνωμία της πόλης. Στην προϋπηρεσία του στην τοπική αυτοδιοίκηση ο Χρήστος Γούδης είχε συμμετοχή στην ίδρυση του ελεύθερου Δημοτικού Πανεπιστημίου στο Πειραιά αντίστοιχη προσπάθεια μπορεί να γίνει στον Δήμο Αθήνας όπου απαιτείται ένα ελεύθερο πανεπιστήμιο το οποίο θα εξελληνίσει και πάλι του Έλληνες!
Σημείωσε πως θα γίνει ανάταξη του αρχαίου δράματος με σχολή που δεν θα προσβάλλει την αρχαία τραγωδία αλλά θα την εκπέμπει, ανάλογη προσπάθεια ανάδειξης θα γίνει και για την ημέρα ληξιαρχικής γέννησης του νεότερου Ελληνικού Έθνους την 25η Μαρτίου. Κλείνοντας ο καθηγητής κάλεσε τον Ελληνικό λαό να αναταχθεί και να μην μείνει λαός αλλά να γίνει Έθνος! Να μην είμαστε ένα κράτος πολυεθνικό αλλά  ένα κράτος με έναν λαό και ένα έθνος! 



ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου