" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΣΙΠΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ! ΑΙΣΧΟΣ! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΦΟΝΙΑ!

images (1)
Επιτέλους, οι συριζαίοι βρήκαν τον ήρωά τους! Άργησαν κάπως, αλλά τελικά τον βρήκαν! Ποιος τη χάρη τους, είναι και αλλοδαπός!
Ούτε παραγγελία να τον είχαν κάνει! Πρόκειται για τον Αλβανό βαρυποινίτη (φονιά δύο ανυπεράσπιστων Ελλήνων και μιας Ελληνίδας…), που πέθανε από εσωτερική αιμορραγία, εξαιτίας προφανώς των χτυπημάτων που δέχτηκε για να αφοπλιστεί και να καθηλωθεί, πριν διαπράξει και νέα εγκλήματα. Μάλιστα, οι αχαρακτήριστοι φτάνουν στο σημείο να δικαιολογήσουν και την αποτρόπαια σφαγή του σωφρονιστικού υπαλλήλου (και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών…), υποστηρίζοντας ότι για το φόνο που διέπραξε δεν ευθύνεται η εγκληματική του μανία, αλλά το ότι έχουν καταργηθεί οι… άδειες. Άρα, δικαιολογημένος ο φονιάς! Διαβάστε τι γράφουν στην επίσημη διαδικτυακή τους χαβούζα:

«Ο νόμος του αίματος

Όλοι τώρα μπορούν να κοιμούνται πλέον ήσυχοι στο ελληνικό κράτος δικαίου. Δικαστές, εισαγγελείς, υπουργεία αλλά και το τμήμα μεταγωγών κρατουμένων. Ήσυχα δεν θα κοιμάται όμως ούτε η οικογένεια του δολοφονημένου υπαρχιφύλακα, που γνωρίζει καλά, όπως γνωρίζουν και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, ότι πίσω από το μαχαίρι του νεκρού πλέον δράστη υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί. Ηθικοί αυτουργοί, που νομίζουν ότι με το να καταργήσουν τις άδειες, τα επισκεπτήρια και τις ελάχιστες εκείνες ανθρώπινες παροχές στους κρατούμενους θα εδραιώσουν αίσθημα ασφάλειας στους υπόλοιπους πολίτες και θα «ηρεμήσουν» τις υστερικές κραυγές των διαμαρτυρόμενων δημοσιογράφων. 

Ένας κρατούμενος που μεταφέρεται κακοποιημένος είτε έχει διαπράξει τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης είτε έχει διαπράξει βιασμό είτε έχει διαπράξει φόνο, όπως ο νεκρός πλέον κρατούμενος, δικαιούται απόλυτα τον σεβασμό στην αξιοπρέπειά του και στη σωματική του ακεραιότητα. Αυτό σημαίνει κράτος δικαίου και δικαιοσύνη».

(ΥΓ): Επί τη ευκαιρία, υπερασπίζονται και τα συντρόφια πλουσιόπαιδα των Βορείων Προαστίων. Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου