" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΕΦΟΡΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ 4 ΑΠΑΝΩΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!

ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ! 

Κοιμίζουν για μια ακόμη φορά τον λαό με τα περί "ανάπτυξης" στην τροχιά της οποίας μπήκαμε (!) και περί "εξόδου της χώρας στις αγορές". Τα πολιτικά σκύβαλα-υπηρέτες των τοκογλύφων εκτελούν σχέδιο δολοφονίας του λαού με όπλο την εφορία διά της οποίας θα εξοντώσουν και τους τελευταίους επιβιώσαντες φορολογούμενους πολίτες. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το newsit.gr... απανωτά θα είναι τα χτυπήματα για τους φορολογούμενους στο αμέσως επόμενο διάστημα αφού από φέτος αλλάζει ο τρόπος υποωβολής και εκκαθάρησης της φορολογικής δήλωσης, ενώ έρχονται μαζεμένοι και οι φόροι.

Από φέτος οι φορολογούμενοι θα πρέπει μάλιστα να πληρώσουν μαζεμένους τέσσερις διαφορετικούς φόρους και μάλιστα σε τρεις δόσεις όπως προβλέπεται.
Ποιοι είναι οι τέσσερις φόροι


Το μπιλιετάκι της εφορίας, το εκκαθαριστικό δηλαδή θα περιλαμβάνει τέσσερις φόρυς που μέχρι σήμερα τους πληρώναμε σε διαφορετικά διαστήματα.

Ιδού τι πρέπει να πληρώσουμε:

Tον φόρο εισοδήματος.

Tην εισφορά αλληλεγγύης η οποία επιβάλλεται με συντελεστές 1%-4% για όσους απέκτησαν το 2013 ετήσια εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ.

Tο τέλος επιτηδεύματος των 500 ευρώ ή 650 ευρώ που πληρώνουν οι εργαζόμενοι που αμείβονται με «μπλοκάκι», οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι ασκούν ατομικά εμπορική επιχείρηση.

Tον φόρο πολυτελούς διαβίωσης για όσους είχαν το 2013 στην κατοχή τους αυτοκίνητα 1.929 κυβικών εκατοστών και άνω, πισίνες και αεροσκάφη.
Πως και πότε πρέπει να πληρωθεί ο φόρος


Mε την υποβολή της φορολογικής δήλωσης θα εκδίδεται αυτομάτως το εκκαθαριστικό σημείωμα στο οποίο θα περιλαμβάνεται και η Tαυτότητα Oφειλής με το συνολικό ποσό φόρου που θα πρέπει να πληρώσουν οι φορολογούμενοι στις τράπεζες ή τα EΛTA. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τον χρόνο υποβολής της δήλωσης οι φόροι θα καταβληθούν σε τρεις ίσες διμηνιαίες δόσεις σε συγκεκριμένες προθεσμίες. 

H πρώτη δόση θα πρέπει να εξοφληθεί μέχρι 31 Iουλίου, η δεύτερη μέχρι 30 Σεπτεμβρίου και η τρίτη μέχρι 30 Nοεμβρίου. Σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης προβλέπεται έκπτωση 1,5%. Έτσι, για παράδειγμα, αν ο φορολογούμενος υποβάλλει τη φορολογική δήλωση τον Mάιο θα πρέπει να εξοφλήσει την πρώτη δόση του φόρου μέχρι το τέλος Iουλίου, τη δεύτερη μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου και την τρίτη μέχρι το τέλος Nοεμβρίου του 2014.

Υ.Γ. Επειδή ο Έλληνας δεν μπορεί να πληρώσει, θα τον κάνουν είτε ν΄αυτοκτονήσει είτε να χάσει το σπίτι του είτε να τρελαθεί και να τριγυρνά με καμια καραμπίνα στις εφορίες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου