" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Άγριο κράξιμο σε Μπουτάρη και Τζιτζικώστα από χιλιάδες οπαδούς - Απολαυστικό βίντεο

Ως μια ευκαιρία συλλογής ψήφων αντιμετώπισε το επιτελείο του Γ. Μπουτάρη την εκδήλωση η οποία διεξήχθη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης, για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ομάδος του Άρεως. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, ο άνθρωπος ο οποίος παρουσιάζεται από τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσεως στις δημοτικές εκλογές, βίωσε τον απόλυτο εξευτελισμό, εισπράττοντας τίποτε περισσότερο από εκείνο το οποίο πραγματικά αξίζει.
Το επιτελείο του, αποκομμένο εντελώς από την κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα, είχε την φαεινή ιδέα να εκθέσει τον «δημοφιλή» και «αγαπητό» κατά τις δημοσκοπήσεις Μπουτάρη μπροστά σε χιλιάδες Θεσσαλονικείς, προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό. Τούτο ήταν και το μοιραίο λάθος τους, το οποίο είναι βέβαιο πως θα μετανιώνουν για πολύ καιρό. Μπροστά σε έναν σαστισμένο πολιτικάντη του αισχίστου είδους, ένα κατάμεστο από θεατές γήπεδο, εκφράζει τα αληθή λαϊκά αισθήματα προς τον εκπρόσωπο ενός χυδαίου και στυγνού, αντεθνικού Καθεστώτος: γιουχάρεται τόσο ώστε να αδυνατεί να ψελλίσει έστω μια κουβέντα για να σώσει τα προσχήματα, ενώ ακολούθως καθυβρίζεται εν χορώ η κλίκα των πολιτικάντηδων της οποίας είναι αναπόσπαστο μέλος!
Η εικόνα αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα μιας εκδήλωσης, η οποία μετατράπηκε αναπάντεχα στο Βατερλώ του νυν δημάρχου Θεσσαλονίκης και εκ νέου υποψηφίου για τον δημαρχιακό θώκο. Η ίδια αυτή εικόνα αποτελεί και την πλέον ξεκάθαρη και σαφή απάντηση στους απατεώνες των δημοσκοπικών εταιρειών και στους πληρωμένους κονδυλοφόρους, οι οποίοι θαρρούν πως θα διαμορφώσουν μια πολιτική κατάσταση στρεβλή, η οποία ουδόλως ανταποκρίνεται στην κοινωνική πραγματικότητα. Ο υποτίθεται πρωτοπόρος στις κίβδηλες δημοσκοπήσεις για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, γνωρίζει αντί της αποθέωσης (όπως θα ανέμενε εκείνος που πιστεύει τα κανάλια και τις φυλλάδες της διαπλοκής) την υπέρτατη χλεύη, την οποία κέρδισε αυτοδίκαια, χάρη στα έργα και τις ημέρες του κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Την ίδια αντιμετώπιση είχε και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας που δεν έκανε καν την κίνηση να κατευθυνθεί προς το βήμα.
Όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, οι εκπρόσωποι ενός φαύλου και διεφθαρμένου Καθεστώτος έρχονται αντιμέτωποι με μια πραγματικότητα η οποία απέχει έτη φωτός από τα επιστημονικά -τάχα- ευρήματα των καλοπληρωμένων δημοσκοπήσεων και τους εργολαβικούς διθυράμβους των στρατευμένων παλιάτσων της δημοσιογραφίας.
Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κυρίως, εκεί όπου η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά τρέμει την επέλαση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή δια των συνδυασμών της "Ελληνικής Αυγής", οι Καμίνης και Μπουτάρης θα πρέπει να τη σκεφτούν και δυο και τρεις φορές, οποιαδήποτε επιθυμία να έρθουν σε επαφή με τον απλό Λαό: διότι αν μη τι άλλο, γκρεμίζουν μόνοι τους το σαθρό και ψευδές οικοδόμημα το οποίο με κόπο, απάτη και δόλο χτίζουν δημοσιογράφοι και δημοσκόποι.


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου