" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΟΥΪΣΚΙΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ!!! ΝΕΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!! ΑΥΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ..


Την παραίτηση του από την δημοτική παράταξη, «Δικαίωμα στην πόλη», ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος, Ηλίας Σάντας ,με επιστολή του προς τον Γιώργο Καμίνη.

Στην επιστολή του ο κ. Σάντας ασκεί κριτική στον δήμαρχο Αθηναίων κάνοντας λόγο για διοικητικό και πολιτικό κατήφορο στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας ενώ καταγγέλλει την εφαρμογή μιας «στείρας οικονομικής πολιτικής» με θύματα τους δημότες κατ΄εφαρμογή του μνημονίου.

Ακόμη, εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την αποδυνάμωση των συλλογικών οργάνων καθώς όπως αποκαλύπτει γίνεται συντονισμένη προσπάθεια από την δημοτική αρχή να μείνουν εκτός της λήψης αποφάσεων θεσμικοί φορείς όπως είναι οι εκπρόσωποι καθηγητών, δασκάλων και ενώσεων γονέων. 
 
 stoxos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου