" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ;



Ο Αρτέμης Σώρρας εδώ και δυο χρόνια περίπου μας ταλανίζει (μέσα στην δυστυχία μας) με τα 600 δις ντόλαρς που θα μας σώσουν από τα χρέη μας! Τόσο πολύ αγαπάει αυτή την χώρα, τόσο πολύ κόπτεται για το καλό όλων μας ( θέλει να ξεχρεώσει και τα χρέη των πολιτών -ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ -ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ) που αγωνίζεται με κάθε μέσον ώστε να δεχτεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτή η ...κωλοκυβέρνηση το τζάμπα ζεστό χρήμα του Σώρρα που θα μας απαλάξει από κάθε κακό,πάσαν νόσον και πάσα μαλακίαν...

Το κακό όμως είναι πως η ξενόδουλη κυβέρνηση της Ελλάδος ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ διότι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, όπως και πολλοί κακόβουλοι πολίτες που τον θωρούν με ...μισό μάτι!
 Τα λεφτά όμως αυτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ τόσο κατά δήλωση του ιδίου και του επιτελείου του,όσο και κατά πως απεφάνθη η δικαιοσύνη το περασμένο καλοκαίρι . Απόφαση που την επιδεικνύει ένθεν κακείθεν...

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

" Μεταβίβασε στην αμερικανική κυβέρνηση ορισμένα πνευματικά δικαιώματα που έχουν να κάνουν με πολύ υψηλή τεχνολογία. Τεχνολογία που ήταν γνωστή στον ελληνικό χώρο την εποχή του Ζηνός και του Απόλλωνος

Στις 12 και ένα λεπτό 16 Ιουνίου, προσγειώθηκε στην Αμερική, στην Καλιφόρνια, υπάρχει το βίντεο αν θέλετε να το δείτε στο ιντερνετ, προσγειώθηκε το τελευταίο διαστημόπλοιο που έλειπε.
Κατέβηκε λοιπόν το τελευταίο διαστημόπλοιο, που ήταν στο διάστημα για 17 μήνες, χωρίς πιλότο, χωρίς ανθρώπους μέσα υποτίθεται, αλλά ήταν για 17 μήνες στο διάστημα. Και διερωτάται κάποιος, με τι καύσιμα!
Σας δίνω μόνο λίγο να σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει η τεχνολογία την οποία δεν θα θέλε κάποιος που πουλάει πετρέλαιο να γίνει γνωστή στη Μαρία, στο Γιάννη και στο Μιχάλη, γιατί θα μπορούσε ίσως να κινεί το αυτοκίνητο του με δέκα δραχμές για πενήντα χρόνια. Καταλάβατε; Να εξασφαλίσει λοιπόν αυτός που πουλάει το πετρέλαιο, ότι η τεχνολογία δεν θα δοθεί έξω, πόσα θέλεις τόσα, δεν έχω να σε πληρώσω, πάρε ομόλογα.
Τώρα έχετε την απάντηση σας γιατί υπάρχουν πολλοί κακοπροαίρετοι που λένε που τα βρήκε ο Σώρρας, γιατί τα έκανε ο Σώρρας κλπ. Αυτή τώρα είναι η αλήθεια, την οποία τώρα την έχετε κατοχή σας.
Επομένως τα ομόλογα αυτά είναι κεφάλαιο για το Σώρρα. Δηλαδή αυτό που σας είπε προηγουμένως, “εγώ έχω το πόθεν έσχες ενώ αυτοί δεν έχουν το πόθεν έσχες”, τα χρήματα αυτά είναι καθαρά, δεν είναι φορολογήσιμα, διότι είναι ανάκτησις κεφαλαίου. Όταν σου πληρώνει κάποιος κάτι που του έδωσες και δεν έχει τόκο μέσα, δεν έχει οποιοδήποτε κέρδος, είναι ανάκτησις κεφαλαίου, άρα δεν υφίσταται φορολογία.
Μέσα στη συμφωνία του κ. Σώρρα με την αμερικάνικη κυβέρνηση υπάρχει σαφως ότι αυτά τα χρήματα είναι αφορολόγητα και θα δοθούν στις 9 Αυγούστου του 2014. Η πρώτη ημερομηνία ήταν το 2009. Ο πρόεδρος Ομπαμα ανανέωσε τα ομόλογα για 5 χρόνια ακόμα, επειδή δεν μπορούσε το αμερικανικό δημόσιο να πληρώσει όλο το ποσό το 2009 που ήταν η πρώτη η πρώτη επέτειος των ομολόγων αυτών.
Έτσι λοιπόν έχετε την απάντηση σας που τα βρήκε ο Σώρρας τα ομόλογα, γιατί έχει ο Σώρρας τόσα πολλά λεφτά…"

Παράλληλα, ο κ. Λαμπράκης επισήμανε ότι στις 4 σελίδες με πατέντες της αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας τις οποίες μεταβίβασε ο κ. Σώρρας στην αμερικάνικη κυβέρνηση, συμπεριλαμβάνεται και συγκεκριμένη τεχνολογία προωθητικών καυσίμων που απαιτεί η Nasa (πηγή: http://www.youtube.com/watch?v=yS_BpnZh890&feature=player_detailpage#t=33s).
Οι πατέντες αυτές κατά τον κ. Λαμπράκη πουλήθηκαν στην αμερικανική AEROCON ENGINEERING (http://www.aeroconengineering.com και τηλέφωνο 818-785-2743) για να χρησιμοποιηθούν στο “JSTAR program” για τα διαστημικά ταξίδια της εταιρείας.
Βέβαια, το JSTAR στην πραγματικότητα λέγεται Joint Surveillance and Target Attack Radar System (JSTARS) και δεν έχει καμία σχέση με διαστημικά ταξίδια και καύσιμα. Μετά από επαφή με την Aerocon Engineering, διαψεύστηκε οποιαδήποτε επαφή με τον κ. Σώρρα και τον κ. Λαμπράκη, τους οποίους δεν γνωρίζουν.

Και εγώ κάνω μια γελοία έως βλακώδη ερώτηση στον Αρτέμη Σώρρα :

Γιατί την τεχνολογία αυτή δεν την έδωσες στην χώρα σου, ώστε ούτε τα πετρέλαια να χρειαστεί να βγάλουμε ( άρα θα αποφύγουμε και πολλά επακόλουθα αυτής της πράξης -θυμήσου τον Παπαδόπουλο και τα πετρέλαια του Πρίνου-) αλλά πρωτίστως ΔΕΝ ΘΑ ΔΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΠΑΣΤΑΚΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Άσε που η Ελλάδα θα γινόταν ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ !!! 

Αλλά παρ'όλα αυτά εσυ προτίμησες να τα δώσεις στα σιωνιστικά όρνεα ( αυτούς που κατηγορείς) και να περιμένεις ΟΤΑΝ πάρεις τα χρήματα που αντιστοιχούν στα ομόλογα, να ξεχρεώσεις την πατρίδα σου ΑΝ και ΕΦ'ΟΣΟΝ αυτή δεχτεί την κατάθεση αυτή...

Μ' άλλα λόγια, Αρτέμη Σώρρα, ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΗΣ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ;

Τελικώς το δούλεμα πάει ψιλό γαζί και δυστυχώς είναι και πολλοί οι αφελείς ( επί το σωστότερον οι ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ)  που σέρνονται πίσω σου περιμένοντας το μάννα εξ'ουρανού ή μάλλον εκ του ...μουσάτου Σώρρα ! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου