" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Πάγκαλος «συνέλαβε» εργαζόμενη της ΕΡΤ μέσα στη Βουλή!

Πρωτοφανείς σκηνές συνέβησαν μέσα στη Βουλή, όταν ο Πάγκαλος απαίτησε να συλληφθεί μία εργαζόμενη της ΕΡΤ επειδή μειδίασε σε όσα έλεγε!

Μετά την λήξη του Υπουργικού Συμβουλίου ο Πάγκαλος βγήκε από το περιστύλιο της Βουλής. Εκεί ήταν αντιπροσωπεία εργαζομένων της ΕΡΤ, ανάμεσα στους οποίους ήταν μία μοντέρ, η οποία, όταν πέρασε δίπλα της ο Πάγκαλος, έκανε μορφασμό αποδοκιμασίας. Αμέσως ο Πάγκαλος απαίτησε «να συλληφθεί, να κρατηθεί, διότι θα της υποβάλλω μήνυση»!!! Παρενέβη ο υπεύθυνος ασφαλείας της Βουλής και η εργαζόμενη κρατήθηκε στο φυλάκιο της Βουλής.
 
Αμέσως προσήλθε ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Γ. Σαββίδης, που ενημερώθηκε για τα γεγονότα, αλλά και άλλοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί. Η αρχική πρόθεση των αστυνομικών ήταν να την μεταφέρουν στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάγκαλος προ καιρού είχε «συλλάβει» αστυνομικό επειδή, κατά την γνώμη του, έτρεχε γρήγορα μέσα στο προαύλιο της Βουλής…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου