" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Ἄς συλλάβουν τόν Μπέντζαμιν Νετανιάχου ὅταν φτάσει στήν Οὐάσιγκτον!

Είναι ένας διεθνής εγκληματίας πολέμου και βοήθησε επίσης στην κλοπή της αμερικανικής πυρηνικής τεχνολογίας

Γράφει ὁ Philip Giraldi 

 Ο πολύτιμος πρόεδρος της Αμερικής, που θα έπρεπε να αποκαλείται Doodle-Head ( σκατοκέφαλος) κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του, κάτι παρόμοιο βγήκε την περασμένη Τρίτη, υποστηρίζοντας ότι αν δεν υπήρχε το Ισραήλ «κάθε Εβραίος στον κόσμο θα κινδύνευε». Όχι Τζο,  λάθος το έχεις καταλάβει. Η πραγματικότητα είναι ότι η ισραηλινή συμπεριφορά είναι ακριβώς αυτό που τροφοδοτεί το θυμό που στρέφεται ενάντια σε αυτό που θα μπορούσε να αναφέρεται ως «Διεθνής Εβραϊκή Συνωμοσία», όπου η πλούσια και ισχυρή εβραϊκή διασπορά επιτρέπει στο Ισραήλ να ξεφύγει κυριολεκτικά από εγκλήματα πολέμου και μαζικές δολοφονίες χωρίς καμία συνέπεια. Ο Τζο είπε επίσης ότι έχει κάνει περισσότερα για τους Παλαιστίνιους από οποιονδήποτε, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκει κάποιο όφελος βλέποντάς τους να πεθαίνουν κάτω από ανελέητο βομβαρδισμό από το Ισραήλ με πυρομαχικά που παρέχονται από τις ΗΠΑ.

Αυτή η ικανότητα να διαστρεβλώνουμε τις αντιλήψεις για το τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή και επίσης στα εντός, βασισμένη σε μια κατάφωρα υπερβολική τυπική αφήγηση του αιώνιου εβραϊκού πόνου σημαίνει ότι οι εβραϊκές ομάδες επωφελούνται από ένα διπλό μέτρο που τους επιτρέπει να αποφύγουν την καταδίκη για την υπερβολικά ακραία χειραγώγηση της κυβέρνησης και άλλων θεσμών με αποφυγή οποιασδήποτε ποινής για τη δράση τους. 

Ο Matt Brooks, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ρεπουμπλικανικού Εβραϊκού Συνασπισμού μίλησε την Τρίτη στο RNC , παρέχοντας την τυπική γραμμή για τους φτωχούς Αμερικανούς Εβραίους που υποφέρουν, λέγοντας ότι «Ο Πρόεδρος Τραμπ θα επαναφέρει τον νόμο και την τάξη, ώστε οι Αμερικανοεβραίοι να φορέσουν ξανά κιπά και να περπατήσουν στους δρόμους χωρίς φόβο», ενώ κουνούσε ένα κιπά με κεντημένο το όνομα του Τραμπ. Αυτό το να παίζεις το αιώνιο θύμα ισχύει ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά λειτουργεί επίσης στη Βρετανία, τη Γαλλία, τον Καναδά και τη Γερμανία όπου τα θεμελιώδη δικαιώματα όπως η ελευθερία του λόγου δέχονται επίθεση για την προστασία του κράτους του Ισραήλ.

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είναι ένα τέρας, το οποίο θεωρείται ακόμη και στη χώρα του λόγω της διαφθοράς αυτού και της συζύγου του. Γνωρίζει ότι αν ο πόλεμος της Γάζας τελείωνε, μπορεί να οδηγηθεί γρήγορα σε παραπομπή και στη φυλακή

...Ο Milchan φέρεται να έγινε βασικός πράκτορας του αρχηγού της LAKAM Benjamin Blumberg και του κορυφαίου κατασκόπου Rafi Eitan, ο οποίος διοικούσε τον φυλακισμένο κατάσκοπο Τζόναθαν Πόλαρντ και διείσδυσε σε αμερικανική εταιρεία για να αποκτήσει τόνους υψηλού εμπλουτισμένου ουρανίου... ΕΔΩ Στήν φωτό ο Arnon Milchan με τον αντιπρόεδρο του Ισραήλ Shimon Peres και τον υπουργό Οικονομικών Benjamin Netanyahu καθώς ανακοινώνει τη δωρεά του 100 εκατομμυρίων δολαρίων για την ίδρυση ενός νέου ισραηλινού πανεπιστημίου, σε συνέντευξη Τύπου στις 28 Μαρτίου 2005 στην Ιερουσαλήμ...

Είναι ενδιαφέρον ότι ένα από τα σημαντικότερα εγκλήματά του αφορούσε τη λήψη 250.000 δολαρίων ως δωροδοκία από τον Ισραηλινό σκηνοθέτη Arnon Milchan, ο οποίος έκανε την περιουσία του στις Ηνωμένες Πολιτείες και συμμετείχε επίσης σε κατασκοπεία κατά της πυρηνικής τεχνολογίας των ΗΠΑ για να επιτρέψει στο εβραϊκό κράτος να αναπτύξει το δικό του μυστικό - και παράνομο – πυρηνικό οπλοστάσιο. Ο Milchan και ο Νετανιάχου συμμετείχαν μαζί στην παράνομη απόκτηση των πυρηνικών ενεργοποιητών που απαιτούνταν για την έκρηξη των πυρηνικών.

Ο Milchan έκανε περιουσία, που εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια, εν μέρει κατασκοπεύοντας υπέρ του Ισραήλ εις βάρος των Ηνωμένων Πολιτειών που είναι η χώρα που του έδωσε τις ευκαιρίες να γίνει πλούσιος και σχετικά διάσημος. Η ιστορία Milchan είναι μόνο ένα μέρος της επιτυχημένης προσπάθειας του Ισραήλ να αποκτήσει την τεχνολογία και τις πρώτες ύλες για το μυστικό πυρηνικό του οπλοστάσιο. Η πρόληψη της διάδοσης των πυρηνικών όπλων ήταν ένας κύριος στόχος της κυβέρνησης των ΗΠΑ όταν στις αρχές της δεκαετίας του 1960 ο Πρόεδρος John F. Kennedy έμαθε ότι το Τελ Αβίβ ανέπτυξε πυρηνικό όπλο από μια έκθεση της CIA. Ζήτησε από τους Ισραηλινούς να τερματίσουν το πρόγραμμά τους διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν την αμερικανική πολιτική και οικονομική υποστήριξη, αλλά σκοτώθηκε πριν ληφθούν μέτρα για τον τερματισμό του έργου. Πολλοί πιστεύουν ότι το Ισραήλ μπορεί να έπαιξε ρόλο στη δολοφονία τόσο του Τζον όσο και του Μπόμπι Κένεντι και το αμερικανικό κοινό εξακολουθεί να περιμένει από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να δημοσιοποιήσει όλες τις αναφορές που περιγράφουν λεπτομερώς τι προέκυψε από την έρευνα των θανάτων.

Το Ισραήλ επιτάχυνε το πυρηνικό του πρόγραμμα μετά τον θάνατο του προέδρου Κένεντι. Μέχρι το 1965, είχε αποκτήσει την πρώτη ύλη για μια βόμβα αποτελούμενη από ουράνιο υψηλής ποιότητας όπλων, ιδιοκτησίας της κυβέρνησης των ΗΠΑ, το οποίο ελήφθη από μια εταιρεία στην Πενσυλβάνια με την επωνυμία NUMEC, ( ὑπόθεσις NUMEC )  η οποία ιδρύθηκε το 1956 και ανήκε στον Zalman Mordecai Shapiroεπικεφαλής του τμήματος του Pittsburgh της Σιωνιστικής Οργάνωσης της Αμερικής. Η NUMEC ήταν προμηθευτής εμπλουτισμένου ουρανίου για κυβερνητικά έργα, αλλά από την αρχή ήταν επίσης ένα μέτωπο για το ισραηλινό πυρηνικό πρόγραμμα, με τον κύριο χρηματοδότη της David Lowenthal, κορυφαίο Σιωνιστή, να ταξίδευε στο Ισραήλ τουλάχιστον μία φορά το μήνα όπου θα συναντούσε έναν παλιό φίλο του,τον Meir Amit, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών (ΜΟΣΣΑΝΤ ) Η NUMEC κάλυψε την αποστολή εμπλουτισμένου ουρανίου στο Ισραήλ ισχυριζόμενος ότι το μέταλλο «χάθηκε», απώλειες που ανήλθαν συνολικά σε περισσότερες από εξακόσιες λίβρες , αρκετά για την παραγωγή δεκάδων όπλων. Ήταν τόση η σημασία της επιχείρησης που το 1968 η NUMEC δέχθηκε ακόμη και μια ιδιωτική επίσκεψη ανώνυμης περιήγησης από τον κορυφαίο Ισραηλινό κατάσκοπο Ράφι Εϊτάν. Παρά όλα τα στοιχεία ότι κάτι εξαιρετικά σκιερό είχε συμβεί στο NUMEC, ο Zalman Shapiro δεν κατηγορήθηκε ποτέ για οποιοδήποτε έγκλημα.

Με το ουράνιο στο χέρι, η κλοπή της προηγμένης τεχνολογίας που απαιτείται για την κατασκευή ενός πυρηνικού όπλου είναι όπου ο Milchan και αργότερα ο Νετανιάχου μπαίνουν στην ιστορία . Ο Arnon Milchan γεννήθηκε στο Ισραήλ, αλλά μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες και τελικά καθιερώθηκε ως ιδρυτής-ιδιοκτήτης μιας μεγάλης εταιρείας παραγωγής ταινιών, της New Regency Films. Σε μια συνέντευξη στις 25 Νοεμβρίου 2013 στην ισραηλινή τηλεόραση, ο Milchan παραδέχτηκε ότι είχε περάσει τα πολλά του χρόνια στο Χόλιγουντ ως πράκτορας των ισραηλινών πληροφοριών, βοηθώντας στην απόκτηση τεχνολογιών και υλικών με εμπάργκο που επέτρεψαν στο Ισραήλ να αναπτύξει πυρηνικό όπλο. Εργάστηκε για το Ισραηλινό Γραφείο Επιστημών και το τμήμα εξαγορών συνδέσμων της Μοσσάντ, που αναφέρεται ως η υπηρεσία κατασκοπείας LAKAM.


Ο Milchan εξήγησε στη συνέντευξή του ότι «το έκανα για τη χώρα μου και είμαι περήφανος για αυτό». Είπε επίσης ότι «και άλλα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ συνδέονταν με τις μυστικές υποθέσεις [του]». Μεταξύ άλλων επιτυχιών, απέκτησε μέσω της εταιρείας του Heli Trading 800 κρυτρόνια, τα εξελιγμένα πυρηνικά όπλα. Το krytron είναι ένας σωλήνας γεμάτος αέριο που χρησιμοποιείται ως διακόπτης υψηλής ταχύτητας. Απαιτούνται άδειες πυρομαχικών από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την εξαγωγή κρυτρόνων ακριβώς επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως σκανδάλες για πυρηνικά όπλα. Η MILCO International Inc. με έδρα την Καλιφόρνια απέστειλε 15 παραγγελίες συνολικού ύψους 800 κρυτρόνων μέσω μεσάζοντα στο Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ μεταξύ 1979 και 1983. Η MILCO έλαβε τα κρυτρόνια από την EG&G Inc. Αφού η κυβέρνηση των ΗΠΑ απέρριψε πολλά αιτήματα για άδειες εξαγωγής κρυτρόν στο Ισραήλ, οι συσκευές αποκτήθηκαν από τον άκρως απόρρητο εργολάβο άμυνας της Καλιφόρνια MILCO International. Ο Milchan προσέλαβε προσωπικά τον πρόεδρο της MILCO Richard Kelly Smyth ως πράκτορα πριν τον παραδώσει σε άλλον υπάλληλο της Heli Trading, που δεν είναι άλλος από τον Benjamin Netanyahu, για χειρισμό. Ο Smyth συνελήφθη τελικά το 1985 και συνεργάστηκε στην ανάκρισή του από το FBI πριν καταδικαστεί σε φυλάκιση, πράγμα που σημαίνει ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση γνώριζε τα πάντα τόσο για τον Milchan όσο και για τον Netanyahu εκείνη την εποχή, αλλά δεν προσπάθησε καν να τους πάρει συνέντευξη και τελικά δεν έκανε τίποτα γι 'αυτούς , μια συγκάλυψη για την προστασία του Ισραήλ που επιμένει μέχρι σήμερα.

Υποθέτοντας ότι η παραγραφή του εγκλήματος δεν έχει εξαντληθεί, θα πρέπει να εξακολουθήσει να είναι δυνατή η σύλληψη και η δίκη των δραστών, μεταξύ των οποίων και ο Milchan και ο Netanyahu.  Και θα έπρεπε να υπάρχουν πολλά στοιχεία αν τα ψάξει κανείς. Διεξήχθη εξαντλητική έρευνα και για τις δύο κλοπές δεδομένου του ρόλου τους στη «διάδοση των πυρηνικών όπλων», αν και οι πλήρεις αναφορές δεν έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι σήμερα, καθώς οι φίλοι του εβραϊκού κράτους στην κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να καλύψουν τον άμεσο ρόλο της ισραηλινής κυβέρνησης στο μέτρο του δυνατού. Επίσης, υπήρχαν φυσικά στοιχεία σχετικά με την εκτροπή του ουρανίου. Το εξευγενισμένο ουράνιο έχει τεχνική υπογραφή που επιτρέπει την αναγνώριση της πηγής του. Ίχνη ουρανίου από το NUMEC εντοπίστηκαν από επιθεωρητές του Υπουργείου Ενέργειας στο Ισραήλ το 1978. Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών εξέτασε επίσης την εκτροπή εμπλουτισμένου ουρανίου από το εργοστάσιο NUMEC και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος για την απόκτηση της τεχνολογίας και πρώτες ύλες για πυρηνική συσκευή για το Ισραήλ.

Ο Milchan αρχικά διατήρησε τη βίζα του για τις ΗΠΑ, παρόλο που ο ρόλος του στις κλοπές σκανδάλης είχε εκτεθεί στα μέσα ενημέρωσης. Η πολυετής βίζα παραμονής του αποκαταστάθηκε το 2016 με την παρέμβαση του πρωθυπουργού Νετανιάχου με τον υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι, ίσως αναμενόμενα, αν και ο Milchan δεν έχει ταξιδέψει πρόσφατα στις ΗΠΑ και πιστεύεται ότι ζει στην Ευρώπη και έχει προβλήματα υγείας. Αποφεύγει επίσης να επισκεφθεί το Ισραήλ λόγω των εκκρεμών κατηγοριών που σχετίζονται με τη δωροδοκία του Νετανιάχου. Το θέμα των πυρηνικών όπλων του Ισραήλ θεωρείται ιδιαίτερα ευαίσθητο τόσο στην Ουάσιγκτον όσο και στην Ιερουσαλήμ, καθώς, σύμφωνα με την Τροποποίηση Symington ( κι᾿ἐδῶ), οι ΗΠΑ απαγορεύεται να παρέχουν στρατιωτική βοήθεια σε οποιαδήποτε κυβέρνηση έχει μυστικά ή αδήλωτα πυρηνικά όπλα. Εάν ο νόμος εφαρμοζόταν όπως έχει γραφτεί, ο οπλισμός και η χρηματοδότηση του Ισραήλ από τις ΗΠΑ στη σφαγή των Παλαιστινίων θα έπρεπε να σταματήσει , αλλά ο σεβασμός στα ισραηλινά συμφέροντα σε αυτή την περίπτωση είναι μόνο ένα ακόμη παράδειγμα του πώς το εβραϊκό κράτος είναι υπεράνω του νόμου στον υπολογισμό. αξιωματούχων της αμερικανικής κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης.

Η τραγωδία είναι ότι η κατασκοπεία για το Ισραήλ φαίνεται να θεωρείται κάτι σαν ένα έγκλημα χωρίς θύμα, αλλά στην περίπτωση του Milchan ήταν πολύ σοβαρό, περιλαμβάνοντας όπως και τη διάδοση των πυρηνικών όπλων για λογαριασμό ενός έθνους που θα μπορούσε γενναιόδωρα να περιγραφεί ως επιθετικά παρανοϊκό. Και σημειώστε ότι ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο ίδιος ο «πολιτευτής» που δέχτηκε 29 χειροκροτήματα από το Κογκρέσο των ΗΠΑ, συμμετείχε επίσης στη μεγάλη επιχείρηση της Μοσσάντ για την κλοπή κρίσιμης τεχνολογίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα, παρόλο που οι Ισραηλινοί και οι «φίλοι» τους συνεχίζουν να ληστεύουν την Αμερική στα τυφλά, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τιμωρηθούν για κάτι τέτοιο, ακόμη και αφού πιαστούν επ᾿αυτοφώρῳ.

 ο αναλυτής του Πενταγώνου Lawrence Franklin παρείχε πληροφορίες για το Ιράν στους υπαλλήλους της Αμερικανοϊσραηλινής Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων (AIPAC), Keith Weissman και Steve Rosen καθώς και σε αξιωματούχους της Ισραηλινής Πρεσβείας(φωτό)

Οι διώξεις για την ισραηλινή κατασκοπεία είναι τόσο λίγες λόγω της απροθυμίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης να τις ακολουθήσει, σύμφωνα με έναν συνταξιούχο πράκτορα του FBI που ισχυρίστηκε ότι εκατοντάδες πιθανές διώξεις απορρίφθηκαν για πολιτικούς λόγους. Οι πραγματικές καταδίκες περιλαμβάνουν εγκλήματα τόσο κατάφωρα που δεν μπορούν να αγνοηθούν ή να συγκαλυφθούν, όπως οι κρυφές συνομιλίες κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος, όπως όταν ο αναλυτής του Πενταγώνου Lawrence Franklin παρείχε πληροφορίες για το Ιράν στους υπαλλήλους της Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων του Αμερικανικού Ισραήλ (AIPAC), Keith Weissman και Steve Rosen καθώς και σε αξιωματούχους της Ισραηλινής Πρεσβείας. Ο Franklin πήγε για λίγο στη φυλακή και στη συνέχεια αναφέρθηκε ότι περίμενε σε τραπέζια στη Δυτική Βιρτζίνια. Ο αναλυτής του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ Jonathan Pollard, ο πιο επιζήμιος κατάσκοπος της Αμερικής όλων των εποχών, έκλεψε αρκετό μυστικό υλικό με άκρως απόρρητο κωδικό για να γεμίσει ένα δωμάτιο προτού συλληφθεί και καταδικαστεί. Απέκτησε την ισραηλινή υπηκοότητα ενώ βρισκόταν στη φυλακή και τώρα ζει στο Ισραήλ και γλεντάει εκεί αφού απελευθερώθηκε υπό προϋποθέσεις...

Ο Νετανιάχου, ο Milchan και οι άλλοι δεν είναι φίλοι των Ηνωμένων Πολιτειών, το αντίθετο, και αξίζουν να τους φέρονται όπως οποιοιδήποτε άλλο κατάσκοπο που πιάνεται επ'αυτοφώρω . Ο αμερικανικός λαός πρέπει να απαιτήσει από την κυβέρνηση να αρχίσει να αναγνωρίζει αυτό το γεγονός και να ενεργήσει ανάλογα. Η φυλάκιση του Arnon Milchan και του συναδέλφου του Μπέντζαμιν Νετανιάχου ή ακόμη και η επιβολή κυρώσεων για να τους αφαιρέσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, όπως έχει γίνει σε πολλούς Ιρανούς και Ρώσους από τον Τζο «ψελλιστή» Μπάιντεν, θα ήταν μια εξαιρετική αρχή. Η σύλληψη του Νετανιάχου στο επερχόμενο εορταστικό ταξίδι του για να μιλήσει στην Κοινή Σύνοδο του Κογκρέσου και να επισκεφθεί τον Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο θα έστελνε πραγματικά ένα μήνυμα στους Ισραηλινούς σχετικά με τη σωστή απέλαση και θα ήταν ακόμη καλύτερο. Μπορεί κανείς μόνο να φανταστεί πώς θα ήταν να δει τον Νετανιάχου σε μια αμερικανική φυλακή! Σκληρή εργασία, παρακαλώ!  

Ἁπό : unz.com


Ἡ Πελασγική

22 σχόλια:

  1. -Είναι ένας διεθνής εγκληματίας πολέμου (ο Νετανιαχου) και βοήθησε επίσης στην κλοπή της αμερικανικής πυρηνικής τεχνολογίας-

    Δηλαδη οι κλεφτες εβραιοι δεν πηγαν να κλεψουν την "πυρηνικη τεχνολογια" απ' τους γυφτους, ουτε απ' τους ομοφυλοφιλους, ουτε απ' τους αραπαδες, ουτε απο καθε λογης ανωμαλους και αχρηστα τομαρια που ζουν παρασιτικα σε καθε κοινωνια.
    Πηγαν και την εκλεψαν απ' την Λευκη Αμερικη με την βοηθεια των εβραιων προδοτων ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΑΣ, δηθεν "αμερικανων" πολιτων.
    Και μετα κατηγορουν τον Χιτλερ που απομονωνε αυτα τα αχρηστα διποδα σκουπιδια στα στρατοπεδα εργασιας.....ναι, τους εβαζε και στους φουρνους my ass.


    Καλησπερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιπέρι στήν γλῶσσα. Ἄκου my ass...

      Σκέψου μέσῳ τῆς κινηματογραφικῆς ἑταιρίας του πόσους κατασκόπους καί κάθε εἴδους δουλικό τοῦ Ἰσραήλ, πού θά εἶχε δημιουργήσει !

      Ἔριξα μία ματιά στίς ταινίες τῆς ἑταιρίας του καί εἶδα ἀνάμεσα κάτι τύπους σάν αὐτούς πού λένε :"ἄμα ἐκλεγεῖ ὁ Τράμπ,θά ἐγκαταλείψω τίς ΗΠΑ " .
      Καί τί ν᾿ἀπαντήσῃ κανείς ; Μέ τήν μέγιστη εὐγένεια : Ἄϊ στό ...καλό καί ΜΗΝ μᾶς γράφεις...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Άρνον Μίλτσαν
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CF%81%CE%BD%CE%BF%CE%BD_%CE%9C%CE%AF%CE%BB%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BD

      Φιλμογραφία
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CF%81%CE%BD%CE%BF%CE%BD_%CE%9C%CE%AF%CE%BB%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BD#%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1

      Διαγραφή
    3. "Παραδρομη της γλωσσαριδος" που 'λεγε κι η γιαγιουλα μου η Πηνελοπη ....σοφη γυναικα.

      Περιττον να υπενθυμισω οτι ΟΛΟΙ αυτοι οι "Χολλυγουντιανοι" που σιτιζονται απ' την βιομηχανια του θεματος, ητοι: παραγωγοι, σεναριογραφοι, συγγραφεις, φωτογραφοι, κινηματογραφιστες, μακετιστες, ηχογραφοι, κομμωτες, τραγουδιαρηδες, αισθητικοι, "καλλιτεχνες και καλλιτεχνισες" κοινως βιζιτες, (σερνικες και θηλυκιες) ηλεκτρολογοι, δικηγοροι και λοιποι παρατρεχαμενοι ειναι εν δυναμει ρουφιανοι και πρακτορες της τρομοφωλιας. Εχουν αυτια ΠΑΝΤΟΥ!
      ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, με ελαχιστες εξαιρεσεις!

      Διαγραφή
    4. Εἶδες πόσα πράγματα δέν γνωρίαμε ; Ἔπρεπε νά ἔρθῃ τό διαδίκτυο ὥστε νά διαβάζουμε καί νά μαθαίνουμε κάτι πού θά ἔπρεπε ἤδη νά γνωρίζαμε τότε πού εἶχε συμβεῖ.

      Γιατί οἱ βρωμοφυλλάδες στόἙλλάντα δέν ἔγραφαν τίποτε ; Τόσο ἐουσιῶδες θεωροῦσαν τό θέμα μέ τίς κλεψιές ὑλικῶν γιά πυρηνικά ;
      Τώρα θά μοῦ πῆς,ἔλεγαν πάντα γιά τούς Ἕλληνες "τί νά καταλάβουν τά καγκουρώ;" Κι᾿ἔτσι ἔμειναν γιά πάντα καγκουρώ.

      Ἄ ναί, καί ἑορτάζουν τήν δημοκρατία τοτς μέ ἐπισκέψεις στους κήπους τοῦ Μεγάρου...

      Ἐννοεῖται πώς συμφωνῶ μέ τά γραφόμενά σου.

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    5. Ξέρεις πῶς λέγεται τό ξενοδοχεῖο στήν Washington πού μένει ὁ μακελάρης Νετανιάχου μέ τήν γυναίκα του ; Watergate Hotel

      Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά στο Watergate Hotel στην Washington καθώς φτάνει η αυτοκινητοπομπή του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.
      Η αστυνομία έκλεισε τους δρόμους γύρω από το ξενοδοχείο και έστησε δύο γραμμές μαύρους φράχτες γύρω από την εγκατάσταση, ένα μέτρο που δεν ελήφθη κατά τις προηγούμενες επισκέψεις.

      https://www.timesofisrael.com/liveblog-july-22-2024/#liveblog-entry-3337568

      Συμβολικό γιά τό ζεύγος τῶν σκανδάλων...

      Διαγραφή
    6. https://www.google.com/local/place/fid/0x89b7b7b2b79a3b6d:0xc7748db45c4c9750/photosphere?iu=https://streetviewpixels-pa.googleapis.com/v1/thumbnail?panoid%3DemAMLB-k9jr67wH8IGUzKg%26cb_client%3Dsearch.gws-prod.gps%26yaw%3D250.80786%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100%26w%3D0%26h%3D0&ik=CAISFmVtQU1MQi1rOWpyNjd3SDhJR1V6S2c%3D&sa=X&ved=2ahUKEwi6pafN4LuHAxXP0AIHHVikOZgQpx96BAgiEAo

      Διαγραφή
    7. Αὐτό ( τό Γουετεργκέιτ οτέλ.) τί στό καλό εἶναι ; Ἕνας τιτάνας !!!
      Σκέψου πόσα μέτρα ἀπό τό διπλό φράγμα χρειάστηκαν γιά τήν ἀφεντομουτσουνάρα τοῦ χασάπη τῶν Παλαιστινίων !!!
      Ἄσε τούς ἀστυνομικούς.

      Κατά τ᾿ἄλλα,ἕνας πολιτικός καί μάλιστα πρώην Πρόεδρος τῶν ΗΠΑ παρ᾿ὁλίγον νά δολοφονηθῆ !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    8. Δέξέρω, όμως μόλις τό άνοιξα καί γύρισα (γιατί η 3δ εικόνα έδειχνε ένα κτίριο απέναντι) όλο δεξιά, ψιλοπάγωσα, πήγα μιά γύρα καί τή γκοπάνησα στά σβέλτα...
      εφτυχώς πού'χει ζέστα καί δέ ντουρτούρισα. Πώς ησυχάζουν εκεί; ... ξαναμπρρρ..
      Πολύ ρεαλιστικό πάντως τό σκηνικό, σά'νά'σαι επί τόπου.

      Διαγραφή
    9. Ναί,ἕνα τέρας ξενοδοχεῖο !

      Ὁ ΕΑΦ θά ξέρῃ, πού βρίσκεται συχνά στό Ἀμέρικα, γιά τέτοια ξενοδοχεῖα νά μᾶς πεῖ πῶς καί γιατί τέτοια θηρία ;

      ΗΠΑ, ἡ χὠρα τῆς ὑπερβολῆς !

      Ναί, τό street view εἶναι ὄντως πολύ ρεαλιστικό. Πηγαίνεις σ᾿ὅλο τόν κόσμο καί βλέπεις σχεδόν τά πάντα ἐκ τοῦ σύνεγγυς !

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    10. Χωρις να το πολυψαξει καποιος το χοτελι θαναι εβραϊκης ....ιδιοκτησιας, με λεφτα που φυσικα φερνουν απ' το σπιτι.

      Καλησπερα

      ΥΓ
      Χαρας ευαγγελια.
      Η Καααμ αλα προηγειται του Τραμπ, μας ενημερωνουν οι αλαφουζομαρινακηδες απο τους ....δημοκρατικους κηπους της κυρα-Κατινας.
      Ρωτησαν λεει 1600 αμερικανους και 1601 απο δαυτους τους ειπαν οτι θα ψηφισουν Καααμ αλα.
      Ραβδος εν γωνια, αρα; ψιχαλιζει.

      Διαγραφή
    11. ἜΤσι ἐνημερώνουν τούς ἀκροατές τους οἱ ἀλαφουζομαρινάκηδες ; Σκέψου πόση ἐκτίμησιν τούς ἔχουν !

      24 Ἰουλίου 2024

      Ὁ Ὁμπάμα ΔΕΝ πιστεύει ὅτι ἠ Καμάλα Χάρις μπορεῖ νά νικήσῃ τόν Τράμπ γι᾿αὐτό καί δέν ὑποστηρίζει τήν ὑποψηφιότητά της.
      https://nypost.com/2024/07/24/us-news/obama-doesnt-believe-kamala-harris-can-beat-trump-sources/

      Ἄαααα, θά σέ μαλώσω Μπάρακ. Δέν εἶδες τήν "δημοσκόπηση" τῶν ἀλαφουζομαρινάκηδων ;

      Ἐπίλογος :
      Ποιός θεωροῦσε τούς κατοίκους τῆς ἑλλαδικῆς καγκουρώ ; Ἔ σήμερα, ἀκόμη πιό κάτω τούς τοποθετοῦν. Οἱ ἀλαφουζομαρινάκηδες.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  2. Ερωτησις:
    Τελικα μιας κι εχουν αποκλεισει την Ρωσσια απ' τους Ολυμπιακους Αγωνες στη Γαλλια λογω του πολεμου με την Ουκρανια, θα αποκλεισουν οι Γαλλοι και το ισραηλ για την γενοκτονια που διαπραττει στην υποδουλη Παλαιστινη ενατιον του Παλαιστινιακου λαου απ' το 1945;
    Ας μας απαντησει καποιος που ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ν᾿ἀπαντήσῃ ποιός ;

      Πᾶμε παρακάτω.

      Ποιούς Ὀλυμπιακούς ; Τά παιχνίδια ἐννοεῖς ; Olympic Games
      Ἔ ὅποιος θελει ἄς πάει νά παίξῃ. Μαζύ μέ τούς ντιγκιντάγκες,τά ντραγκ,τό νον μπάναρι καί ὅλα τά λοιπά ++++++++++++++
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/05/blog-post_74.html

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. πάω στοίχημα ότι θά'ναι καί τιμωμένη χώρα, ώς θύμα, θά πάρει καί τό χρυσό κιόλας

      Διαγραφή
    3. απήντησα 'γώ Ευαγγελία καί νά προσθέσω πως η ανθρωπότης θά ζήσει συγκινητικές στιγμές, σέ ολυμπίξπαριζιένν...

      Διαγραφή
    4. Δέν θά διαφωνήσω...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    5. Ποιους να αποκλεισουν; τους "χορηγους"; Δεν γινονται αυτα:
      https://dimpenews.com/2024/07/23/ο-μακρόν-επιβεβαιώνει-ότι-δεν-είναι-στ/

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  3. Η Βικτορια Νουλαντ δηλωσε την Τεταρτη, 11 Ιουλιου, 2024 οτι ''Ο Ντοναλντ Τραμπ δεν προκειται να ειναι Προεδρος''

    Αυτη πρεπει να συλλαβουν. Κοβεις τις ριζες και το δεντρο (Νετανιαχου) ξερενεται.

    Καλησπερα σας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εὐχαριστῶ. Ἔγινε ἀνάρτησις.

      https://sxolianews.blogspot.com/2024/07/blog-post_23.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ahoy !

      Διαγραφή
    2. Αυτη την εβραια γουρουνα καλε μου φιλε Ahoy, δεν της χρειαζεται να την συλλαβουν αλλα να την σουβλισουν.
      Ειναι ενα απ' τους τελευταιους τροχους του καρου που την βαζουν μπροστα για κρυβονται οι αλλοι.
      Αν πας εδω: AIPAC και εκει: ADL θα δεις αμετρητοα γουρουνια και των δυο φυλων που σχεδιαζουν καθημερινα και υπουλα εναντιον της ανθρωποτητας.
      Και σου μιλαω για τους επισημους χοιρους ...φρουρους του ισραηλ.
      Σκεψου ΤΙ αλλο υπαρχει οχι μονο στις ΗΠΑ αλλα και στον υπολοιπο "δυτικο" και "πολιτισμενο" κοσμο.


      Καλησπερα


      ΥΓ
      Εγω παντως γελαω με τους ...μνηστηρες που μετα απο καποιο διαστημα ...επιδεικνυοντας αξιοπρεπεια και καθωσπρεπισμο εχουν βγαλει τα μαχαιρια για το ΠΟΙΟΣ θ' αρπαξει την κουταλα.
      Ξεβρακωμα κανονικο.
      Εννοω ΠΑΣΟΚους και τΣΥΡΙΖΑιους.
      Οι πρωτοι πανε να φανε το γιδι απ' την Κρητη, οι αλλοι τον ομοφυλοφιλο.

      Κι εκει που δεν μας εφτανε η σικσα (shiksa) Κααμ αλα συζυγος του οβραιου Emhoff, πλακωσε και η Χαννα απ' το Σουρδισταν.

      Εεεεε ρεεεεε γλεντιααααα! Θα φαμε θα πιουμε και νηστικοι θα κοιμηθουμε.
      https://www.youtube.com/watch?v=6wm1dR3xb3A

      Διαγραφή