" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Ἀντισημιτισμός καί «ἀντισημιτισμός»

Νομίζετε πώς ὁ ἀντισημιτισμός εἶναι ἕνας ; Ὄχι βεβαίως !  Ὑπάρχει ...εἰδοποιός διαφορά τοῦ ἀντισημισμοῦ ἀπό τόν «ἀντισημιτισμό».  Ἡ οὐσία σ᾿αὐτό βρίσκεται ποῦ ἀλλοῦ ; Σ΄ὅ,τι ἐξυπηρετεῖ τό Σύστημα. Τό Σύστημα "ἀξιῶν" τῆς Δύσεως. ( ἤ νά πῶ τό "Σύστημα ἀξιῶν τῶν συνήθων ὑπόπτων "; 

Διαβάζουμε : 

Σε μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram, ο Nikita Miroschenko, μέλος της 3ης Ταξιαρχίας Εφόδου, μοιράστηκε φωτογραφίες και βιντεοσκοπήσεις στα οποία παρουσίαζε  την επίσκεψή του στο στρατόπεδο θανάτου στην Πολωνία πριν από αρκετές εβδομάδες. Μια από τίς βιντεοσκοπήσεις έδειχνε τις πύλες του Άουσβιτς με το περίφημο ναζιστικό σύνθημα «Arbeit macht frei» ( ἡ ἐργασία ἐλευθερώνει) με ένα γερμανικό εμβατήριο να παίζει ως υπόκρουση. Η ανάρτηση συνοδευόταν από μια λεζάντα που έγραφε: «Τιμήσαμε τη μνήμη, αλλά υπάρχει μια διαφορά».

Μία άλλης βιντεοσκόπηση έδειχνε τη φίλη του Miroschenko, Anastasia Korshykova, μέλος της ίδιας ταξιαρχίας, να στέκεται μπροστά στο στρατόπεδο του θανάτου. Αυτή η εικόνα αντιπαρατέθηκε με ένα μιμίδιο γνωστό ως «Κορίτσι της Καταστροφής», με ένα κορίτσι να κοιτάζει την κάμερα καθώς ένα σπίτι καίγεται πίσω της. Το κλιπ συνοδεύτηκε από το τραγούδι «Baby on Fire» του νοτιοαφρικανικού hip-hop γκρουπ Die Antwoor.


Ο Miroschenko φωτογραφήθηκε επίσης στο Άουσβιτς φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε: "Εκεί που είμαστε, δεν υπάρχει θέση για κανέναν άλλο" - μια φράση που αποδίδεται στον ηγέτη των Ναζί Αδόλφο Χίτλερ.

Ο καταιγισμός των αναρτήσεων, που φαινόταν να κοροϊδεύουν τη μνήμη περισσότερων από ένα εκατομμυρίου Εβραίων, Πολωνών, Ρομά και Σοβιετικών αιχμαλώτων πολέμου που σκοτώθηκαν στο στρατόπεδο, πυροδότησε θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Moss Robeson, ένας αυτοαποκαλούμενος ερευνητής του ουκρανικού φασισμού, σημείωσε ότι «είναι εξωπραγματικό το πώς το Μέτα άφησε τους Ουκρανούς Ναζί να ξεσπούν έτσι, ενώ λογοκρίνει τους Παλαιστίνιους και τις αντισιωνιστικές φωνές στο όνομα του «αντισημιτισμού».

Ο Jake Hanrahan περιέγραψε μια από τις αναρτήσεις του Miroschenko ως «αηδιαστική», ενώ ο Daniel Mayakovsky παρατήρησε ότι «αν αντιτίθεστε στη γενοκτονία του Ισραήλ στη Γάζα, είστε αντισημίτης σύμφωνα με τα δυτικά μέσα ενημέρωσης... αλλά αν πάτε στο Άουσβιτς με Τ- πουκάμισο που αναφέρει τον Χίτλερ να χαίρεται για τη δολοφονία Εβραίων, μετά η Ευρώπη και οι ΗΠΑ σου στέλνουν όπλα».


Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τόνισαν επίσης μια άλλη φωτό του Miroschenko να χαμογελά με φόντο μια ρήση ενός άλλου ηγέτη των Ναζί Herman Goring, που έγραφε: «Απαγορεύονται οι γάμοι μεταξύ Εβραίων και υπηκόων του γερμανικού κράτους ή συναφούς αίματος». Ο Μαγιακόφσκι κατήγγειλε την εικόνα, λέγοντας ότι ο Ουκρανός στρατιώτης είχε «επισκεφτεί το Άουσβιτς για να απολαύσει αυτό που έκανε ο Χίτλερ».  «Είναι άρρωστοι», πρόσθεσε.

Οι αμφιλεγόμενες αναρτήσεις του  Miroschenko ήρθαν στη δημοσιότητα καθώς η ταξιαρχία του ανακοίνωσε περιοδεία σε πολλές χώρες της ΕΕ για να αναζητήσει περισσότερη υποστήριξη στον αγώνα κατά της Ρωσίας. Η Μόσχα έχει προειδοποιήσει εδώ και καιρό για την τεράστια ανάπτυξη της νεοναζιστικής ιδεολογίας στην Ουκρανία, λέγοντας ότι η «αποναζιστοποίηση» του γείτονά της ήταν ένας από τους βασικούς στόχους της συνεχιζόμενης στρατιωτικής εκστρατείας.


Ἀπό : swentr.site


Γι᾿αὐτό τήν ἑπομένη φορά πού κάποιος μπορεῖ νά σᾶς χαρακτηρίσῃ "ἀντισημίτες" ἐπεί δή χαρακτηρίζετε μακελάρη καί γενοκτόνο τόν Νετανιάχου καί τήν καμπαλιστική κυβένησίν του, θυμεῖστε του τήν ναζιστική Οὐκρανία τήν ὁποία ἐδῶ καί 2 χρόνια ἔχουν μπουκώσει μέ δεκάδες ἐπί δεκάδων δισεκατομμυρίων καί γιά χάριν της ὄχι ἁπλῶς χρεώνουν λαούς καί κράτη, ἀλλά στέλνουν καί τά τελευταῖα ὁπλικά τους συστήματα στερώντας ἀπό τίς χώρες τους καί τήν ἐλάχιστη πιθανότητα ἄμυνας. 

Ἄσε τόν κοσμάκη πού ἔχει πάρει καί συνεχίζει νά παίρνει τήν ὀδόν πρός συνάντησιν μέ τόν Κύριον ! 

Ὑποκριτές ... ! 

Υ.Γ. Διαβάζουμε τό χθεσινό μας θέμα, ἀκόμη μία φορά, ὥστε νά καταλάβουμε τί σημαίνει ὁ ὄρος «ἀποναζιστοποίησις» πού χρησιμοποιεῖ ἡ Ῥωσσία γιά τήν Οὐκρανία καί τί σημαίνει « οὐκρανικός ἐθνικισμός» καί ἀπό ποιούς ἐφευρέθηκε μόνον καί μόνον γιά τήν καταστροφή τῆς Ῥωσσίας. Οἱ ἴδιοι σήμερα ἔχουν ἀγκαλιάσει τήν Οὐκρανία καί τήν "ταΐζουν" ἀκαταπαύστως χρησιμοποιώντας την καί πάλιν ὡς μέσον κατά τῆς καταστροφῆς τῆς Ῥωσσίας. 

 Ῥωσσία καί «ἀποναζιστοποίησις» τῆς Οὐκρανίας

Περᾶστε κι᾿ἀπό ΕΔΩ 


Ἡ Πελασγική

8 σχόλια:

  1. Λοιπον, ή μαλλον "το λοιπονου" που λεγε και η μακαριτισσα η γιαγια μου η Πηνελοπη.
    Σοφη γυναικα η Πηνελοπη που 'λεγε ..."αμα βλεπεις οβραιο να φτυνεις τον κορφο σου"

    Δεν ξερω τι γινεται στο Αουσβιτζ, στην Πολωνια ή στην Ουκρανια αγαπητη Π., αλλα στα "εδω μας" βλεπω και ακουω πραματα και θαματα.
    Και οχι δεν εννοω την εμμετικη στημενη "συντεντευξη" μεταξυ Κουλη και σωνυφης!
    Ουτε με τους μνηστηρες στα ΠΑΣΟΚοσκυλα που τωρα προσετεθει και η εσχατογρια απ' το σουρδισταν, Χαννα. Δηλαδη αυτους ειναι να τους βαλεις ολους σε μια μαουνα και να την βουλιαξεις καπου στην μεση του Ειρηνικου.
    Θα μου πεις ΤΙ εννοεις;
    Οτι ο πολλα βαρυς και οχι Πολλακης ειπε σε μια γελαδα απ' την ΝΔουλο-στανη "βουλωστο" και πεσανε ολες οι υπολοιπες γελαδες του "αντιφα-συνταγματικου" να τον φανε για ....μισογυνισμο;
    Ουτε.
    Τοτε;
    Που πριν καμποσο καιρο, οι του "αντιφα-συνταγματικου" και ιδιως οι ΝΔουλοι μας ειχαν ζαλισει τα ουμπαλα με τον "φιλελληνα" Μενεντεζ που σερνε διπλα του κεινη την μπαγιατικη βιζιτα για συζυγο (θα τα παρει ο Ερντογαν τ' αεροπλανα-δεν θα τα παρει ο Ερντογαν τ' αεροπλανα λογω Μενεντεζ ) και που τωρα τον στελνουν οι αμερικανοι στην στενη γιατι τα τσακωνε απο ολουθε;
    Ενταξει κλεφτες ΝΔουλοι ειναι αυτοι ......δεν ταιριαζει δεν συμπεθεριαζει, που λεει ο λαος μας.

    Εννοω γενικως ρε παιδι μου οτι πηρε θαρρητα η ψειρα και βγηκε στο γιακα.
    Διαβαζω λοιπον....Ο Ιωσηφ Βαγγερ......
    -Το αντιπαλαιστινιακό παραλήρημα του πρώην διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Kosmos FM της ΕΡΤ, Ιωσήφ Βάγγερ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, είναι το trend της ημέρας. Μίσος, άγνοια, συνειδητή παραχάραξη, προκλητική εμπάθεια, ανιστόρητες ταυτίσεις, πρωτοφανής κακοποιητικός λόγος. Και όλα αυτά, νοικοκυρεμένα μέσα σε περίπου ενάμισι λεπτό.
    ......Ο Ιωσήφ Βάγγερ, αναφερόμενος στο συγκρότημα Thievery Corporation κατά τη διάρκεια συναυλίας του οποίου αναρτήθηκε η σημαία της Παλαιστίνης, το Σάββατο 13/7 επιδόθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου κρεσέντο ανακριβειών και μίσους κατά των Παλαιστινίων, αλλά και ξεπλύματος της εγκληματικής επίθεσης του Ισραήλ στη Γάζα, για την οποία -παρεμπιπτόντως- ερευνάται από το Διεθνές Δικαστήριο για το έγκλημα της γενοκτονίας.
    Αν θελετε να το δειτε κι εσεις εδω:
    https://dimpenews.com/2024/07/17/%ce%bf-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-kosmos-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b9%cf%89%cf%83%ce%ae%cf%86-%ce%b2%ce%ac%ce%b3%ce%b3%ce%b5%cf%81-%cf%83%ce%b9%cf%89%ce%bd/

    συνεχιζεται..........


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνεχεια..........
    Κι εκει που σκεπτομαι οτι μια Εθνικη Ελληνικη Υπηρεσια Πληροφοριων θα τον ειχε στειλει αυτον και πολλους αλλους χαχαμικους για κατασκοπια εναντιον της Ελλαδος και υπερ καποιου αλλου κρατους βλεπω και τους ΚΙΣΕαδες που με την ανακοινωση τους θελουν να μας κανουν εμας τους Ελληνες ....ντα......
    -Το ΚΙΣ ούτε λίγο ούτε πολύ, κουνάει το δάχτυλο στους Έλληνες και τους αποκαλεί Αντισημίτες γιατί τάσσονται υπέρ της Παλαιστίνης και όχι με τις εγκληματικές πολιτικές του Κράτους του Ισραήλ που εξοντώνει τους Παλαιστίνιους και τους διώχνει από την Λωρίδα της Γάζας για να τους κλέψει τον πλούτο τους. Και πιο συγκεκριμένα να τους υφαρπάξει τα μεγάλα σε όγκο κοιτάσματα φυσικού αερίου που βρίσκονται έξω από την Λωρίδα της Γάζας.
    ....και αυτό το κάνουν με τόσο προκλητικό τρόπο μιλώντας για την στάση που θα πρέπει να κρατάνε οι Έλληνες μέσα στην Αρχαία Επίδαυρο σαν να είναι αυτή μέρος της ισραηλινής ιστορίας η οποία ΤΟΥΣ ανήκει!
    .....καταγγέλλουν οι εβραιοι τους Έλληνες για τα συνθήματα τους υπέρ της Παλαιστίνης στον χώρο της Αρχαίας Επιδαύρου γιατί αυτά δεν κάνουν σε έναν χώρο τον οποίο αποκαλούν «χώρο παγκόσμιου πολιτισμού, πομπό οικουμενικών μηνυμάτων ειρήνης και συμφιλίωσης» αλλά ξεχνάνε να αναφέρουν την λέξη «δικαιοσύνη» η οποία είναι η βασική προϋπόθεση για να υπάρξει ειρήνη και συμφιλίωση στον κόσμο.

    https://www.press-gr.com/2024/07/blog-post_256.html
    Απ' τους αφορολογητους ΚΙΣΕαδες να δεις μια Ελληνικη Εθνικη Υπηρεσια Πληροφοριων ποσους μπορει να μαζεψει.


    Καλησπερα σας


    ΥΓ
    Χρειαζεται προσοχη αγαπητη Π.
    Προσοχη διοτι η επιγραφη στην εισοδο του Αουζβιτζ, "Arbeit macht frei = ἡ ἐργασία σε ἐλευθερώνει" ηταν αποκλειστικα φτιαγμενη για δαυτους μιας και ΟΛΟΣ ο κοσμος γνωριζε τοτε και γνωριζει ακομα και σημερα καλυτερα οτι αυτοι ησαν ανεκαθεν παρασιτα και δεν ηργαζοντω παρα σιτιζοντω απ' τον ιδρωτα και το αιμα των αλλων λαων.
    Μην ξεχναμε οτι η σημασια της φρασης "η εργασια σε ελευθερωνει" προερχεται απο τους πανσοφους αρχαιους Ελληνες προγονους μας που ελεγαν: "Αργια μητηρ πασης κακιας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αὐτό ἀκριβῶς εἶναι ἡ οὐσία πού βγαίνει ἀπό τό ἀνωτέρῳ θέμα.
      Δέν ὑπάρχει τίποτε διαφορετικό πού νά περνᾷ ὡς μήνυμα πέραν τῆς ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ τους καί μόνον.
      Οἱ γνωστοί φαρισαῖοι τους ὁποίους ἔχει καταλάβει μεγαλη μερἰδα τοῦ κόσμου,παγκοσμίως.

      Εὐχαριστοῦμε γιά τίς εἰδήσεις.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  3. Ρέ παίδες, τήν 2αν αίτησιν αποφυλακίσεως, ΤΟΎ ΚΥΡΊΟΥ ΗΛΊΑ ΚΑΣΙΔΙΆΡΗ, κατόπιν αφτής τού 4ου φετινού μηνός, ΠΟΥ ΤΊΣ ΑΠΈΡΡΙΨΕ ΚΙΆ ΤΊς ΔΥΌ τό Αξιότιμον Δικαστικόν Συμβούλιον, ενώ Ό ΔΕΣΜΏΤΗΣ καλύπτει όλες τίς νομικές απαιτήσεις τής ΕΛΛΑΔΙΚΉΣ ΠΟΥΣΤΟΚΡΑΤΊΑΣ, εφ'όσον, ώς ΔΕΣΜΏΤΗΣ, έχει ΉΔΗ εκτίσει τόν εφετινόν 4ον, τά 3/5 τής ΠΡΩΤΟΔΊΚΟΥ ΠΟΙΝΉΣ τών 13 ετών καθείρξεως, έχει δείξει αρίστη διαγωγή κλπ... ..
    ... Κ Α Ί Δ Έ Ν Κ Ο Υ Ν Ι Έ Τ Α Ι Φ Ύ Λ Λ Ο Ρ Έ Α Ρ Χ Ι Π Ο Υ Σ Τ Ο Δ Η Μ Ο Κ Ρ Ά Τ Ε Σ ; .. ...

    Καί ξέρετε τί έμαθα (διασταυρωθέν+++) γιά τό "κατάστημα κράτησης" καί γιά τά ποσοστά τών εκεί υποστηρικτών του; Σ Υ Ν Τ Ρ Ι Π Τ Ι Κ Ά ...


    ....ΈΝΑ ΜΌΝΟ ΜΟΎ'ΡΧΕΤΑΙ ΝΆ ΠΏ, ΖΗΤΏΝΤΑΣ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΉ ΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΊΑ, ΤΉΝ ΣΥΓΚΑΤΆΒΑΣΙΝ:
    ΘΕΙΆΦΙ ΚΑΊ ΦΩΤΙΆ ΣΤΆ ΓΚΡΕΚΌΦΩΝΑ ΣΚΥΛΙΆ !
    °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
    Επίσης, ΆΝ είναι αλήθεια ότ,ι η Ζ’ Μ.Α.Κ. διετάχθη νά εγκαταλείψει τήν επιτήρησιν καί τήν φρούρησιν τών νησίδων -αφτονών που επιβουλέβεται ο "πίσ μιλλέτ" Τουρανοειδής Αρουροφάγος- σπέβδοντας νά "συνεκπαιδεφτεί" μέ τό πουστονάτο στά δυτικά σύνορα τής Ρωσίας, ένα ακόμη θά πώ Ευαγγελία κι αφτό ΜΈ ΑΦΌΡΗΤΟ ΠΌΝΟ καί Θεέ μου σ'χώρνα με κι άν πρέπει, άς απορριφτεί:

    ΝΆ ΣΥΛΛΕΧΘΟΎΝΕ ΌΌΌΛΟΙ ΟΊ ΚΙΕΡΑΤΆΔΕΣ ΜΕΤΆ ΚΟΧΛΙΑΡΊΩΝ ΕΚ ΤΟΎ ΠΕΔΊΟΥ ΤΉΣ ΜΆΧΗΣ ΜΈΣΑ ΣΈ ΚΟΥΒΈΡΤΕΣ, ΣΈ ΣΕΝΤΌΝΙΑ ΚΑΊ ΣΈ ΜΑΎΡΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΣΑΚΚΟΎΛΕΣ, ΈΩΣ ΚΑΊ ΤΉΣ ΤΕΛΕΦΤΑΊΑΣ ΤΩΝ ΑΡΒΎΛΑΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θά ξεκινήσω ἀπό τό τέλος γιά νά πῶ ὅτι ἀντιλαμβάνομαι ἀπολύτως τήν ἀγανάχτησίν σου,ἀλλά ἀπό τήν ἄλλη τί φταῖνε ἀρα γε ἐκεῖνα τά παιδιά πού ἀκολουθοῦν ἐντολές ; Θά μοῦ πῆς πώς θά μποροῦσαν ν᾿ἀντιδράσουν, νά τά στηλώσουν καί νά μήν τό κουνήσουν ρούπι. Διότι πῶς ἀλλιῶς μπορεῖ ν᾿ἀλλάξῃ κάτι χωρίς ἀντίδρασιν καί μάλιστα οὐσιαστική ;
      Ἀλλά ὅπως λέμε πάντα,ἡ δημοκρατία τους δέν ἔχει ἀδιέξοδα καί αὐτοί γνωρίζουν καλῶς, πολύ καλῶς τί πρέπει νά πράξουν σ᾿ἀνάλογες περιπτώσεις πού θά λειτουργήσει μάλιστα ...παραδειγματικῶς !

      Ἔτσι καί μέ τόν κ. Κασιδιάρη. Βιώνει μία ἐκ τῶν ὀδῶν πού ὀδηγεῖ στό δημοκρατικό διέξοδο. Δυστυχῶς.

      Πές τα ἐλεύθερα ἀφοῦ καί πάλι εἶναι λίγα ὅσα καί νά πῆς...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΤΤ600 !

      Διαγραφή
    2. ......τί φταῖνε ἀρα γε ἐκεῖνα τά παιδιά πού ἀκολουθοῦν ἐντολές....
      °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
      Σαφώς, καλή μας Ευαγγελία καί δέν φταίνε 'εκείνα τά παιδιά' .. έτσι τά μεγάλωσαν ΟΊ ΜΑΜΆΔΕΣ ΤΩΝ, ΟΊ ΟΠΟΊΕΣ ΕΝΕΒΡΆΚΩΣΑΝ ΤΟΎς ΜΠΑΜΠΆΔΕς ΤΩΝ.. . όμως...
      ...όμως αυτά τά "παιδιά" υποτίθεται πως, πλέον, ΕΊΝΑΙ ΆΝΤΡΕΣ (;;;;;;;;;;;;;;) ...

      ..καί βέβαια, Έλληνες Στρατιώτες ....

      ... ΚΑΊ Ό -ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ, ΤΌ ΞΑΝΑΛΈΩ: Ό ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ- ΑΡΣΕΝΙΚΌΣ ΓΟΝΌΤΥΠΟΣ, ΔΈΝ ΣΥΝΆΔΕΙ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΊ ΜΈ ΤΌΝ ΓΟΝΌΤΥΠΟΝ "ΑΦΤΟΝΏΝ" ΠΟΥ, ΑΡΜΑΤΩΜΈΝΟΙ καί με τό ΕΘΝΌΣΗΜΟΝ, Τ'Σ ΠΑΈΝ'ΝΕ ΣΈΤΌΝ ΑΡΚΟΎΔΟΝ ΓΙΆ ΜΑΓΚΙΈς ΚΑΊ ΓΙΆ ΜΠΟΎΛΛΙΥΝΓΚ............

      ..γειά σου βρέ Βαγγελία μας, νά συγχωρνάς με, "τά'χω δεί όλα" σέ λέω.....

      Διαγραφή
    3. Ποτέ δέν φταίει μία πλευρά.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου ΤΤ600 !

      Διαγραφή

  4. Ο Ραμα τρολλαρει το νοθο της Ντορακλας.

    Μπελέρης: Δεν θα κάνω χρήση της ασυλίας μου, επιστρέφω στη φυλακή – Tο σπίτι μου είναι στη Βόρειο Ήπειρο.
    «Αύριο το μεσημέρι θα πρέπει να επιστρέψω στις φυλακές.
    Οξύμωρο είναι μια χώρα που είναι στον προθάλαμο της ΕΕ οι πολίτες της να είναι πρώτοι σε αιτούντες άσυλο σε χώρες της ΕΕ.
    Υπάρχουν συνθήκες που υποχρεώνουν τον Rama να σεβαστεί την ασυλία του ευρωβουλευτή και θα έπρεπε να με αφήσει ελεύθερο. Έχω κάνει αίτημα αποφυλάκισης γιατί έχω εκτίσει το 2/3 της ποινής, εκκρεμεί κι ελπίζω πολύ σύντομα να εξεταστεί για να μπορέσω να βγω, διαφορετικά θα βγω στα μέσα Οκτωβρίου.
    Ασφαλώς και έχω ασυλία εάν δεν επέστρεφα, θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος ευρωβουλευτής άλλης χώρας την άρση της ασυλίας μου, αλλά εμένα είναι το σπίτι μου εκεί και θέλω να πηγαίνω όποτε μπορώ ακόμα και με το κόστος να πάω λίγους μήνες φυλακή ακόμα.
    Δεν θα κάνω χρήση της ασυλίας μου».
    https://www.bankingnews.gr/amyna-diplomatia/articles/749479/beleris-den-tha-kano-xrisi-tis-asylias-mou-epistrefo-sti-fylaki-to-spiti-mou-einai-sti-voreio-ipeiro

    Η ....δημοκρατια ΤΟΥΣ ειναι γραμμενη ΜΟΝΟ στα παραμυθια της Χαλιμας. Ολα τ' αλλα ειναι εβραιο-φουμαρα.



    Ελληνες!! Στα οπλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή