" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Ἐπεμβαίνετε στίς ἐκλογές μας,θά κάνετε μέ τόν Νὀμο,λένε οἱ ΗΠΑ στό RT


 Η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν σχεδιάζει να κατηγορήσει τη Ρωσία για ανάμιξη στις φετινές προεδρικές εκλογές και θα ανακοινώσει «δράσεις επιβολής του νόμου» εναντίον των υποτιθέμενων υπευθύνων, μετέδωσε το CNN την Τετάρτη. Το RT θα είναι ο πρωταρχικός στόχος αυτής της δράσης, ανέφερε το δίκτυο.

Ο Λευκός Οίκος θα κατηγορήσει τη Ρωσία την Τετάρτη για «μια συνεχή προσπάθεια να επηρεάσει τις αμερικανικές εκλογές του 2024» χρησιμοποιώντας «μέσα που διοικούνται από το Κρεμλίνο» για τη διάδοση της λεγόμενης «παραπληροφόρησης», ανέφερε το CNN , επικαλούμενο αμερικανικές κυβερνητικές πηγές.

Παράλληλα με μια δημόσια καταδίκη από τον Λευκό Οίκο, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ θα ανακοινώσει «δράσεις επιβολής του νόμου που στοχεύουν τη μυστική ρωσική εκστρατεία», ανέφερε το δίκτυο.

Το RT είναι «η κύρια στόχευση της ανακοίνωσης των ΗΠΑ», πρόσθεσε το CNN, σημειώνοντας ότι «οι αμερικανοί αξιωματούχοι βλέπουν το ρωσικό πρακτορείο ως βασικό κομμάτι των προσπαθειών προπαγάνδας του Κρεμλίνου».

«Αγαπητό CNN», απάντησε το γραφείο Τύπου του RT μετά το άρθρο της Τετάρτης. «Σίγουρα έχουμε μία απάντηση. Στην πραγματικότητα, έχουμε πολλές, αλλά δεν μπορέσαμε να αποφασίσουμε για μία (σκεφτήκαμε ακόμη και να κάνουμε μια ψηφοφορία στο γραφείο), οπότε ορίστε:

1. Χα!

2. Χαχαχαχα!

3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

4. Τί έγινε, επαναλαμβάνονται τα κλισέ του 2016 

5. Τρία πράγματα είναι σίγουρα στη ζωή: ο θάνατος, οι φόροι και η παρέμβαση του RT στις αμερικανικές εκλογές 

6. Πρέπει να κερδίσουμε με κάποιο τρόπο τον μισθό μας από το Κρεμλίνο

7. Κάπως , η πρώην υπουργός Κλίντον είναι λυπημένη που δεν είναι εξαιτίας της

Ειλικρινώς

Γραφείο Τύπου RT


Ο Γενικός Εισαγγελέας Merrick Garland ανακοίνωσε μια σαρωτική καταστολή στις προσπάθειες της ρωσικής κυβέρνησης να επηρεάσει τις επερχόμενες εκλογές του 2024 μέσω μυστικών δικτύων που στοχεύουν στη διάδοση παραπληροφόρησης στους Αμερικανούς ψηφοφόρους. (φωτό)

Δημοκρατικοί όπως ο Μπάιντεν έχουν κατηγορήσει τη Ρωσία για παρέμβαση στις δύο τελευταίες προεδρικές εκλογές. Κατά τη διάρκεια των εκστρατειών του 2016 και του 2020, οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ ισχυρίστηκαν επανειλημμένα ότι η Μόσχα ανέπτυξε χάκερ και χρησιμοποιούσε «πληροφοριακό πόλεμο» για να στρέψει την ψήφο υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ. Αυτοί οι ισχυρισμοί, σε συνδυασμό με τους ισχυρισμούς ότι ο Τραμπ είχε συνεννοηθεί με τη Μόσχα για να κερδίσει τις εκλογές, αποτέλεσαν τη βάση για μια διετή έρευνα από τον Ειδικό Εισαγγελέα Robert Mueller, αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι ήταν αβάσιμες .

Το 2020, περισσότεροι από 50 «πρώην αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών» δημοσίευσαν μια επιστολή υποστηρίζοντας ότι τα αρχεία στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν – τα οποία εμπλέκουν την οικογένεια Μπάιντεν σε πολλαπλά ξένα σχέδια διαφθοράςκατασκευάστηκαν από τη Ρωσία. Έκτοτε, τα περιεχόμενα του φορητού υπολογιστή έχουν αποδειχθεί γνήσια.

Κατά τη διάρκεια της περασμένης δεκαετίας, Αμερικανοί αξιωματούχοι κατηγόρησαν επανειλημμένα το RT ότι διαδίδει «παραπληροφόρηση» – έναν όρο που αυτοί οι αξιωματούχοι σπάνια ορίζουν. Πίσω το 2017, το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανάγκασε την RT America να εγγραφεί ως ξένο πράκτορα, αφού πολλές υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ ισχυρίστηκαν ότι το RT βοήθησε στην εκλογή του Τραμπ δημοσιεύοντας «αρνητική κάλυψη» για την Κλίντον και επικρίνοντας το «διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο» των ΗΠΑ. .»

Η RT America διέκοψε τη λειτουργία της το 2022 μετά την κατάργηση του δικτύου από τους διανομείς της στις ΗΠΑ ως απάντηση στη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Παρά τους ισχυρισμούς τους για «ρωσική παρέμβαση» στις αμερικανικές εκλογές που έχουν αποδειχθεί επανειλημμένα ότι είναι αβάσιμοι, οι Αμερικανοί κατάσκοποι έχουν κολλήσει σε αυτούς [τους ισχυρισμούς]. Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, το Γραφείο του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ODNI) στην Ουάσιγκτον ισχυρίστηκε ότι το Κρεμλίνο είχε κάνει μια προσπάθεια «ολόκληρης της κυβέρνησης» για να στρέψει το αμερικανικό κοινό ενάντια στον Μπάιντεν και τους συναδέλφους του Δημοκρατικούς.


Αυτή η κατηγορία άνοιξε το δρόμο για το FBI
να κάνει έφοδο στα σπίτια του Scott Ritter , πρώην επιθεωρητή όπλων του ΟΗΕ και συνεργάτη του RT, και του Dimitri K. Simes , ενός σοβιετικής καταγωγής πολιτικού ειδήμονα των ΗΠΑ που φιλοξενεί μια εκπομπή στην εγχώρια ρωσική τηλεόραση. Ο Ritter περιέγραψε την επιδρομή ως μια προσπάθεια εκφοβισμού «οποιουδήποτε αντιβαίνει στις επίσημες πολιτικές [των ΗΠΑ] και ιδιαίτερα κατά του βαθέος κράτους».

Ἀπό : swentr.site

Οὐδέν σχόλιον. Συμφωνῶ ἀπολύτως μέ τίς 3 πρῶτες ἀπαντήσεις τοῦ RT. 


Ἡ Πελασγική

3 σχόλια:

  1. Δεν τους νοιαζει οτι αυτοξευτιλιζονται;
    Θα μου πεις φοβαται ο βρεγμενος την βροχη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πῶς ἔγραψε τίς ἀπαντήσεις τό RT ;

      1. Χα!

      2. Χαχαχαχα!

      3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Καί πόσο γελοῖοι εἶναι καί ὡς φυσιογνωμίες,ὅλοι αὐτοί τοῦ "δημοκρατικοῦ, συνταγματικοῦ τόξου " !!!
      Εἶναι ξεχωριστή φυλή...

      « Ὁ κομμουνιστής εἶναι μέλος μίας νέας φυλῆς, ἑνός νέου τύπου ἀνθρώπου. Ἡ νέα αὐτή φυλή κατασκευάζεται σάν ἕνα εἶδος κουρελλᾶ, ἀπό τά ρετάλια ὅλων τῶν φυλῶν, ὅλων τῶν λαῶν, ὅλων τῶν ἐθνῶν...» ( Στρατῆς Μυριβήλης)

      Σήμερα ὁ μεγάλος λογοτέχνης ἐάν ζοῦσε, θά συμπεριελάμβανε βεβαίως τούς δημοκραταραίους,ὅλους τούς προοδευτικούς καί woke στήν ἴδια ἀκριβῶς κατηγορία. Καί νομίζω θά κρατοῦσε τό " κομμουνιστής" ὡς ἔκφρασιν γιά ὅλους ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
  2. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΚΑΡΛΑΝΤ!..ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ. ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή