" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Ὁ Ὄρμπαν, ἡ Εἰρήνη,οἱ Γερμανοί πού ὀπλίζουν ἀσταμάτητα τήν Οὐκρανία καί ὁ Τράμπ πού θά τούς τινάξῃ τά σχέδια στόν ἀέρα...

Η Μόσχα και το Κίεβο θα πρέπει να συμφωνήσουν σε κατάπαυση του πυρός πριν συντάξουν ένα λεπτομερές ειρηνευτικό σχέδιο, δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν. Μιλώντας σε διεθνή οικονομική διάσκεψη στο Cernobbio της Ιταλίας την Παρασκευή, τόνισε ότι και οι δύο πλευρές θα πρέπει τελικά να έρθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. ( φωτό )

Για να αποδώσουν καρπούς οποιεσδήποτε προσπάθειες διαμεσολάβησης, πρέπει να υπάρξει επικοινωνία τόσο με τη Ρωσία όσο και με την Ουκρανία, είπε ο Όρμπαν. «Αν περιμένουμε ένα ειρηνευτικό σχέδιο που θα γίνει αποδεκτό και από τις δύο πλευρές, δεν θα υπάρξει ποτέ ειρήνη – γιατί το πρώτο βήμα δεν είναι ένα ειρηνευτικό σχέδιο. Το πρώτο βήμα είναι η κατάπαυση του πυρός». 

«Χρειάζεσαι πρώτα επικοινωνία, μετά κατάπαυση του πυρός και μετά μπορείς να διαπραγματευτείς ένα ειρηνευτικό σχέδιο», τόνισε ο Όρμπαν.

Τον Ιούνιο, η Ελβετία φιλοξένησε μια διάσκεψη ειρήνης στην Ουκρανία, στην οποία δεν προσκλήθηκε η Ρωσία. Η εκδήλωση επικεντρώθηκε κυρίως στη «φόρμουλα ειρήνης» του Ουκρανού ηγέτη Βλαντιμίρ Ζελένσκι, η οποία ορίζει ότι η Ρωσία πρέπει να αποσύρει τις δυνάμεις της από όλα τα εδάφη που διεκδικεί η Ουκρανία, ένα σχέδιο που η Μόσχα έχει ήδη απορρίψει ως «εντελώς εκτός πραγματικότητος ».

Η Βουδαπέστη υποστηρίζει εδώ και καιρό ότι δίνει προτεραιότητα στη διπλωματική επίλυση της σύγκρουσης, αντί να προμηθεύει το Κίεβο με όπλα. Ο Όρμπαν είναι φανατικά αντίθετος με την στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία, ο οποίος έχει ορκιστεί να μην παρασύρει την Ουγγαρία σε έναν πλήρη πόλεμο με τη Ρωσία.

.......Ο Πούτιν επανέλαβε την Πέμπτη ότι οι δυτικοί υποστηρικτές της Ουκρανίας προσπαθούν να κάνουν το Κίεβο «να παλέψει μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό» κάτι που θα έχει ως στόχο να προκαλέσει «μια στρατηγική ήττα» στη Μόσχα. Τόνισε ότι οι όποιες μελλοντικές διαπραγματεύσεις θα πρέπει να βασίζονται στα έγγραφα που συντάχθηκαν κατά τις συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη το 2022.

Ο Ζελένσκι, εν τω μεταξύ, προέτρεψε τη Δύση να συνεχίσει να πιέζει τη Ρωσία ώστε να αποδεχτεί τους όρους του Κιέβου. Μιλώντας σε συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν στην αεροπορική βάση Ramstein στη Γερμανία την Παρασκευή, επέμεινε ότι η Μόσχα πρέπει να αναγκαστεί να συμφωνήσει σε μια «πραγματική ειρήνη» ήδη από αυτό το φθινόπωρο...( ἐδῶ

Κι᾿ἐνῶ ὁ Ὄρμπαν πασχίζει μονάχος γιά τήν Εἱρήνη : 

Τα κράτη της ΕΕ θα δώσουν στην Ουκρανία περισσότερα τανκς


Η Γερμανία, μαζί με τη Δανία και την Ολλανδία
, θα προμηθεύσουν στην Ουκρανία 77 ακόμη άρματα μάχης Leopard 1A5 της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους.( φωτό)  Επιπλέον, το Βερολίνο σκοπεύει να παράσχει επιπλέον δώδεκα αυτοκινούμενα οβιδοβόλα PzH 2000 στο Κίεβο, είπε.

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς ενέκρινε την παράδοση γερμανικής κατασκευής τανκς στην Ουκρανία τον Ιανουάριο του 2023. Αν και ο αριθμός των αρμάτων που έχει χάσει έκτοτε το Κίεβο είναι άγνωστος, ο ρωσικός στρατός δημοσίευσε πολλά βίντεο που δείχνουν την καταστροφή του υλικού.

......Ο Πιστόριους διαβεβαίωσε το Ζελένσκι ότι το Βερολίνο «παραμένει σε μια συνεχή διαδικασία παράδοσης για την Ουκρανία».  

Υπολόγισε ότι η Γερμανία, μαζί με τη Δανία, είχαν ήδη παραδώσει 58 άρματα μάχης Leopard 1A5 στην Ουκρανία, με 77 ακόμη τεμάχια αυτού του υλικού να προμηθεύονται στο εγγύς μέλλον.  

«Θα παραδώσουμε δώδεκα σύγχρονα οβιδοβόλα PzH 2000 στην Ουκρανία, με έξι να αναμένεται να φτάσουν στη χώρα μέχρι το τέλος αυτού του έτους», πρόσθεσε ο Πιστόριους.  

....... η Γερμανία χρηματοδοτεί την αγορά δώδεκα συστημάτων αεράμυνας IRIS-T που θα αποσταλούν στην Ουκρανία. Επιπλέον, το Βερολίνο έχει δεσμευτεί για περισσότερα συστήματα μεσαίας και κοντινής εμβέλειας, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 60 αυτοκινούμενων αντιαεροπορικών πυροβόλων Gepard. 

Ο Πιστόριους ισχυρίστηκε επίσης ότι από τον Νοέμβριο του 2022, περισσότεροι από 16.000 Ουκρανοί στρατιωτικοί έχουν εκπαιδευτεί σε γερμανικό έδαφος. 

Στα μέσα Ιουλίου, η βαυαρική εφημερίδα Munchner Merkur, επικαλούμενη κυβερνητικά στοιχεία, ισχυρίστηκε ότι η Γερμανία είχε παραδώσει κρυφά ένα «τεράστιο» πακέτο αμυντικής βοήθειας στην Ουκρανία από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου. Το πακέτο φέρεται να περιελάμβανε δέκα άρματα μάχης Leopard 1A5, μεταξύ άλλων υλικών.

Το μέσο ενημέρωσης ισχυρίστηκε επίσης εκείνη την εποχή ότι το Βερολίνο σχεδίαζε να στείλει άλλα 85 από τα ίδια άρματα μάχης στην Ουκρανία έως μια απροσδιόριστη ημερομηνία ως μέρος ενός κοινού έργου με τη Δανία. 

Η Μόσχα έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι οι παραδόσεις δυτικών όπλων στην Ουκρανία χρησιμεύουν μόνο στην παράταση της αιματοχυσίας, χωρίς να αλλάζουν την πορεία της σύγκρουσης. ( ἐδῶ

Ἀπό τήν ἄλλη 


Ο Τραμπ δεσμεύεται να περιορίσει τη χρήση των κυρώσεων

Οι οικονομικοί περιορισμοί που επιβλήθηκαν από τις ΗΠΑ σε άλλες χώρες βλάπτουν το δολάριο, δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε να μειώσει δραστικά τη χρήση κυρώσεων από τις ΗΠΑ εάν κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στην Οικονομική Λέσχη της Νέας Υόρκης την Πέμπτη, ο Τραμπ ρωτήθηκε εάν σχεδιάζει να «ενισχύει ή να τροποποιήσει» τους οικονομικούς περιορισμούς της Ουάσιγκτον προς τη Ρωσία και σε άλλες χώρες.

«Θέλω να χρησιμοποιήσω κυρώσεις όσο το δυνατόν λιγότερο», απάντησε, εξηγώντας ότι υπάρχει «πρόβλημα» με την εκτεταμένη εξάρτηση από τέτοιες κυρώσεις από τις ΗΠΑ, επειδή «τελικά σκοτώνει το δολάριο και σκοτώνει ό,τι αντιπροσωπεύει το δολάριο».

Είναι «σημαντικό» το δολάριο να παραμείνει το διεθνές αποθεματικό νόμισμα, επέμεινε ο πρώην πρόεδρος.

"Αν χάναμε το δολάριο ως παγκόσμιο νόμισμα, νομίζω ότι αυτό θα ισοδυναμούσε με την απώλεια ενός πολέμου, αυτό θα μας έκανε τριτοκοσμική χώρα. Και δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συμβεί", είπε.

Ο Τραμπ, ο οποίος επέβαλε διάφορους περιορισμούς στη Ρωσία, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα κατά τη διάρκεια της θητείας του μεταξύ 2017 και 2021, αναγνώρισε ότι ο ίδιος ήταν ο «χρήστης των κυρώσεων».

«Χρησιμοποιώ πολύ δυναμικά κυρώσεις εναντίον χωρών που το αξίζουν. Και μετά τις αποσύρω γιατί, κοίτα, χάνεις το Ιράν, χάνεις τη Ρωσία. Η Κίνα είναι εκεί έξω προσπαθώντας να κάνει το νόμισμά της να είναι το κυρίαρχο νόμισμα… όλα αυτά συμβαίνουν», είπε.


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν
επέμεινε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι «κανένας άλλος πρόεδρος [των ΗΠΑ] δεν έχει επιβάλει τόσους περιορισμούς και κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας» όσο ο Τραμπ.

Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους έχουν επιβάλει ρεκόρ 22.000 κυρώσεων στη Μόσχα από το 2014, όταν η Κριμαία επανενώθηκε στη Ρωσία και ξέσπασε μια σύγκρουση μεταξύ της Ουκρανίας και των δημοκρατιών του Ντονμπάς μετά από πραξικόπημα στο Κίεβο που υποστηρίχθηκε από τη Δύση. Ο αριθμός των περιορισμών εκτοξεύτηκε στα ύψη μετά την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης της Μόσχας κατά της Ουκρανίας τον Φεβρουάριο του 2022. Οι ρωσικές αρχές έχουν καταδικάσει τις κυρώσεις ως παράνομες, απαντώντας με ταξιδιωτικές απαγορεύσεις σε δυτικούς αξιωματούχους και άλλα μέτρα.

Τον Ιούλιο, η Washington Post ανέφερε ότι το ένα τρίτο των εθνών του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του 60% των χωρών χαμηλού εισοδήματος, υπόκεινται επί του παρόντος σε κάποια μορφή αμερικανικών κυρώσεων. Οι πηγές ανέφεραν στην εφημερίδα ότι επικρατεί χάος στο Γραφείο Ελέγχου Ξένων Περιουσιακών Στοιχείων (OFAC), καθώς δεν μπορεί πλέον να χειριστεί τον φόρτο εργασίας της διατήρησης ενός τόσο περίπλοκου δικτύου οικονομικών κυρώσεων. ( ἀπό ἐδῶ)

Γι᾿αὐτό καί τά γεράκια τῶν ΗΠΑ, τόν βλέπουν [ τόν Τράμπ] ὡς απειλἠ

Ὁ ἀρχιτέκτονας τοῦ πολέμου στό Ἰράκ, Dick Cheney καί ἡ ἀποτυχημένη κόρη του... (φωτό)

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Ντικ Τσένι, χαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ τη μεγαλύτερη απειλή για την Αμερική, σ᾿ όλη την Ιστορία της

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ  Ντικ Τσένι δήλωσε ότι πρόκειται να ψηφίσει την υποψήφια των Δημοκρατικών Καμάλα Χάρις και όχι τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο πρώην αντιπρόεδρος υποστήριξε τον Τραμπ όταν έθεσε υποψηφιότητα για πρώτη φορά το 2016. Ωστόσο, ο Τσένι έχει γίνει σκληρός επικριτής του πρώην προέδρου από τότε.

Στη δήλωσή του την Παρασκευή, ο Τσένι ισχυρίστηκε ότι «στην 248χρονη ιστορία του έθνους μας, δεν υπήρξε ποτέ άτομο που να αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για τη δημοκρατία μας από τον Ντόναλντ Τραμπ».

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία «δεν μπορεί να εμπιστευτεί ποτέ ξανά την εξουσία» επειδή «προσπάθησε να κλέψει τις τελευταίες εκλογές χρησιμοποιώντας ψέματα και βία για να παραμείνει στην εξουσία αφού οι ψηφοφόροι τον απέρριψαν», ισχυρίστηκε, αναφερόμενος στις ταραχές στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου. , 2021 και την άρνηση του Τραμπ να παραδεχτεί την ήττα από τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, Τζο Μπάιντεν.

«Ως πολίτες, ο καθένας μας έχει καθήκον να βάλει τη χώρα πάνω από τον κομματικό χαρακτήρα για να υπερασπιστεί το σύνταγμά μας. Γι' αυτό θα ψηφίσω την αντιπρόεδρο Kamala Harris», έγραψε ο 83χρονος.

Ο Τσένι, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος υπό τον Πρόεδρο Τζορτζ Μπους, έπαιξε κρίσιμο ρόλο στον σχεδιασμό και την επίβλεψη της εισβολής στο Ιράκ το 2003 που ανέτρεψε τον Σαντάμ Χουσεΐν. Πριν από τη σύγκρουση, είπε επανειλημμένα ότι η ιρακινή κυβέρνηση διέθετε όπλα μαζικής καταστροφής και ότι είχε δεσμούς με την Αλ Κάιντα, η οποία είχε επιτεθεί στις ΗΠΑ στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Και οι δύο ισχυρισμοί αργότερα αποδείχθηκαν ψευδείς.

Το 2022, όταν η κόρη του, Λιζ Τσένι διεξήγαγε την εκστρατεία επανεκλογής της στο Ουαϊόμινγκ, ο πατέρας της αποκάλεσε τον Τραμπ «δειλό» σε μια από τις διαφημίσεις. Δεν κατάφερε να κερδίσει την τέταρτη θητεία της ως εκπρόσωπος της πολιτείας στο Κογκρέσο, χάνοντας από τις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών από τη Χάριετ Χάγκμαν, την οποία υποστηρίζει ο Τραμπ.

Ο Τραμπ απάντησε στους Τσένι αργότερα την Παρασκευή σε μια ανάρτησή του στην πλατφόρμα του Truth Social, λέγοντας ότι «ο Ντικ Τσένι είναι ένας άσχετος RINO, μαζί με την κόρη του, που έχασε με τη μεγαλύτερη διαφορά στην ιστορία των αγώνων του Κογκρέσου». Το RINO είναι μια συντομογραφία που σημαίνει "Republican in Name Only" .

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία επιτέθηκε επίσης στη Λιζ Τσένι για τον ρόλο της ως Αντιπρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων της 6ης Ιανουαρίου, η οποία εξέτασε τις ταραχές στο Καπιτώλιο και τον υποτιθέμενο ρόλο του Τραμπ στην πρόκληση της αναταραχής.

«Αυτό που έκανε η Liz Cheney με την Unselect Committee of Political Losers είναι αδιανόητο. Αυτή και οι Unselect της διέγραψαν και κατέστρεψαν όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες - τα πάντα εξαφανίσθηκαν », έγραψε. «Ο Τσένι και οι άλλοι πρέπει να διωχθούν για ό,τι έκαναν, αλλά ο σύντροφος Καμάλα είναι ακόμη χειρότερος». ( φωτό ἀριστερά, τό θέμα ἀπό ἐδῶ


Ἀπ᾿ ὅλα ὅσα συμπεριλάβαμε στό παραπάνω θέμα, μένω στήν φράσιν τοῦ Τσέϊνι : 

« στην 248χρονη ιστορία του έθνους μας, δεν υπήρξε ποτέ άτομο που να αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για τη δημοκρατία μας από τον Ντόναλντ Τραμπ » 

Καί μόνον αὐτό λοιπόν, ὅτι κατονομάζει τόν Τράμπ ὡς ἀπειλή γιά τήν δημοκρατία τους, ἡ ὁποία εἶναι ἡ μεγαλύτερη πού ὑπῆρξε ποτέ στά 248 χρόνια τῆς Ἱστορίας τους, ἀποδεικνύει τό πόσο μεγάλος ἐχθρός εἶναι γιά τό Σύστημα. Τό Σϋστημα πού βρίσκεται κάτω ἀπό τόν ἔλεγχο τῆς Καμπάλα καί ὄχι μόνον τά 248 χρόνια τῆς Ἱστορίας τῶν ΗΠΑ... 
Αὑτό τό Σύστημα πού ἔχει πάθει κάτι ἐν εἴδη ἀμόκ ( τελευταῖα τινάγματα τοῦ θηρίου λένε οἱ φίλοι μας πώς εἶναι ) καί δέν ξέρει τί ἄλλο νά κάνῃ τί τρόπους νά μεταχειριστῇ,τί Νόμους νά ἐνεργοποιήσῃ ὥστε νά κλείσῃ στόματα, νά σταματήσῃ τό ῥεῦμα τοῦ ἀφυπνισμένου κόσμου, νά τρομοκρατἠσῃ καί ἐν τέλει νά χειραγωγήσῃ τήν πλειοψηφία ἐκεῖ ὅπου αὐτό ἔχει τό συμφέρον του πρός πραγματοποίησιν τῶν τελικῶν του στόχων μιᾶς ἀπόλυτης Κομμουνιστικῆς δικτατορίας, σέ παγκόσμιο ἐπίπεδον. 

Ὅσοι περισσότεροι τό ἀντιληφθοῦν αὐτό τόσο πιό γρήγορα θά ἔρθῃ τό τέλος γιά τούς ἐξουσιαστές τῆς Ἀνθρωπότητος πού τήν ταλανίζουν χιλιετίες τώρα. Κι᾿ἄν εἶναι νά ἔρθῃ βίαια,καί πάλι δέν πειράζει ἀρκεῖ νά τούς δοῦμε νά πέφτουν στά τάρταρα χωρίς καμμία πιθανότητα νά ἐπανακάμψουν,ὅπως κάποτε...
Πάντως ἐμεῖς θέλουμε νά ἔρθῃ φυσιολογικῶς καί ὀμαλῶς γιατί αὐτό θά σημαίνῃ πώς οἱ πολλοί ἔχουν πλέον ἀφυπνισθεῖ καί αὐτό θά εἶναι καλό σημάδι γιά τό μέλλον...


Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. Απορω ΠΩΣ αυτος ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ γερο-καγκουρας εχει το θρασσος να βγαινει απ' την τρυπα του και να κανει δηλωσεις, ενω θα επρεπε το κουφαρι του αλλα και τα κουφαρια αλλων εβραιων και μη, της συμμοριας Μπους, να κρεμονται απ' την ακρη ενος σχοινιου προς γνωσιν, συμμορφωσιν και παραδειγματισμο.
    https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/5e795db474d3cf993accaaf65c81b73f_XL.jpg

    Διοτι αυτος ΚΥΡΙΩΣ ο Τσενυ, ηταν εξ αρχης ( ο Μπους ηταν ενας εντελως ηλιθιος που τον ειχαν να παρακολουθει την εξελιξη των σχεδιων τους απ' την ...κερκιδα) οπως και πολλοι αλλοι που συνεβαλαν στην συνομωσια των εβραιων μαζι με την εγγλεζα μαϊμου Μπλερ, να επιτρεψουν την τρομοκρατια της 11ης Σεπ 2001 και κατα συνεπεια, το εν ψυχρω Ολοκαυτωμα χιλιαδων αμερικανων πολιτων στους ουρανοξυστες της ΝΥ και εν συνεχεια στο αιματοκυλισμα και σφαγειο που μετετρεψαν τα αραβικα Εθνη της Νοτιοδυτικης Ασιας για χατηρι της εβραϊλας και της τρομογιαφκας τους και με τα ηδη γνωστα αποτελεσματα που τα ζουμε μεχρι σημερα και οπως βλεπουμε οι πολεμοι των εβραιων τελειωμο δεν εχουν.

    Απο αυτην την Εσχατη Προδοσια της 11ης Σεπ 2001, που ΠΟΛΛΟΙ ρουφιανοι θελουν να ξεχαστει αλλα δεν θα τους κανουμε το χατηρι, μας εχουν φτασει στο χειλος του Γ' ΠΠ οι αχρειοι εβραιοι μαζι με τους συνοδοιπορους τους.

    Απαξιω να μιλησω για την καρα-τζιβιτζιλου γρια-κορη του Τσενυ καθ' οτι τετοιες πατσαβουρες δεν τις αγγιζω ουτε με το ακοντιο της, ....οπου φυσαει ο ανεμος το μπογιοκο να πεφτει κανονικα καθε μηνα ΚΑΙ ΠΑΣΟΚας, Σακοραφα.

    Καλησπερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί πολύ λίγα τοῦ λές τοῦ βρωμεροῦ. Κι᾿ἐκείνη ἡ κατσίκα ἡ κόρη,ἡ κακίστρω πού ἐπεί δή ἔχασε ἔβγαλε καί βγάζει ὅλη τήν χολή της. Σκέψου θράσος, ἤθελε νά πάρῃ καί τήν θέσιν ὅταν ἄνοιξε τόν λάκκο στό κόμμα μέ τήν καταστροφή τῶν στοιχείων γιά τήν ἐκλογική νοθεία !
      Ἄμετρον θράσος !

      Αὐτόν τόν ἔχει χτυπήσει ταμπλάς κι᾿ἔχει στρίψει τό στόμα του ; Ἐκεῖ, ὅμως ὁ δράκος. Ξερνᾶ τήν χολή του καί αὐτός.

      « Είναι κυρίως Άγγλος, καθώς και ουαλικής , ιρλανδικής και γαλλικής καταγωγής Ουγενότων..»

      Ἄμα βλέπεις Οὐγενότοι,πίσω εἶναι οἱ Προτεστάντες κι᾿ἄμα βλέπεις Προτεστάντες ἐκεῖ νά ᾿δῆς ποιοί βρίσκονται ἀπό πίσω !
      Ἀλλά τί λέω ; Ἐσύ ξέρεις πολύ καλλίτερα !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Επι "προεδριας" "νταμπγια", (2001-2009) αυτος o ΠΡΟΔΟΤΗΣ κυβερνουσε τις ΗΠΑ, μαζι με τους εβραιους συνομωτες.

      Καλησπερα

      Διαγραφή
    3. Μή νομίζεις πώς ὅλοι γνωρίζουν τό παρατσούκλι τοῦ Τζώρτζ Μπούς τζούνιορ.
      Βεβαίως εἶναι καί ἡ χρονική περίοδος πού τόν φανερώνει ἀλλά ἄς τόν λέμε μέ τό ὄνομά του,τόν ἀχρεῖο κι᾿αὐτόν βλάκα.

      Τέλος πάντων,εἴπαμε στήν οὐσία ὁ ἀρχιτέκτων τοῦ πολέμου στό Ἰράκ, αὐτός πού μέ φανατισμό προωθοῦσε τόν μῦθο μέ τά ὅπλα μαζικῆς καταστροφῆς πού διέθετε τό Ἰράκ, ἦταν ὁ ἐλεεινός Τσέϊνι μαζύ μέ τήν γνωστή συμμορία... Ἄν δέν ἔβγαζαν ἀπό τήν μέση τόν Σαντάμ Χουσεΐν δέν θά ἡσύχαζαν. Ὅπως ἀκριβῶς μέ τόν Καντάφι.
      Θυμᾶσαι τήν βρώμα τήν Χίλαρι ; " Ἤρθαμε, εἴδαμε, πέθανε χά,χά,χά ! "

      Ἐλεεινή. Ἐλεεινός. Ἐλεεινοί !

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητ΄ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    4. Τον ελεγαν ετσι για να τον ξεχωριζουν απ' τον πατερα του με τoν οποιον ειχε το ιδιο ονομα.
      Το μεσαιο ονομα του ηταν "Walker" εξ ου και το "νταμπγια" απο το "W" το οποιο πρωτολανσαρε ενας τρισαθλιος ελλεεινος ΑΡΔ ΚΑΙ ρουφιανος των εβραιων ηδη αποδημησας στον σατανανα, ο Ρας Λιμπα.

      Διαγραφή