" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Ἡ Μαφία τῆς Δύσης ἀπειλεῖ ΚΑΙ τήν Γεωργία

 

Ο ηγέτης της Γεωργίας Irakli Kobakhidze ( φωτόαρνήθηκε να παράσχει στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία και αντιτίθεται στην επιρροή ΜΚΟ που υποστηρίζονται από τη Δύση στη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης.

Λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα μετά την απόπειρα δολοφονίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίκο, ένας κορυφαίος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης προειδοποίησε έναν άλλο ηγέτη που είναι επιφυλακτικός με την Ουκρανία, ότι θα μπορούσε να έχει παρόμοια μοίρα.

Αυτός είναι ο ισχυρισμός του Γεωργιανού πρωθυπουργού Irakli Kobakhidze, ο οποίος έκανε την τρομερή αποκάλυψη την Πέμπτη σε μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Βλέπετε τι συνέβη με τον Φίκο και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί», φέρεται να είπε ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Γειτονία και τη Διεύρυνση στην Επιτροπή von der Leyen ,Olivér Várhelyi, στον Kobakhidze κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας στην οποία ο γεωργιανός ηγέτης απειλήθηκε με «μια σειρά μέτρων» ως απάντηση στο απόσπασμα πρότασης νόμου περί διαφάνειας ξένων ΜΚΟ.

Ο Varhelyi αναγνώρισε το σχόλιο σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε αμέσως μετά, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν προοριζόταν ως απειλή.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου λύπη που ένα συγκεκριμένο μέρος της τηλεφωνικής μου συνομιλίας διαστρεβλώθηκε», είπε ο γραφειοκράτης της ΕΕ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η παρατήρηση «παρουσιάστηκε στο κοινό με τρόπο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια απόλυτα κακή ερμηνεία." Ο Varhelyi εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και προέτρεψε για άλλη μια φορά τον Kobakhidze να μην υιοθετήσει τη νομοθεσία, η οποία είναι παρόμοια με τον Νόμο για την Εγγραφή ξένων πρακτόρων των Ηνωμένων Πολιτειών και τους νόμους σε διάφορες άλλες χώρες.

«Ακούγεται τόσο μαφιόζικο», είπε ο Garland Nixon στο πρόγραμμα The Critical Hour ( ἐδῶ) του Sputnik την Παρασκευή.

Ο αναλυτής Steve Poikonen συμφώνησε, σημειώνοντας μια σειρά από ανεξάρτητους παγκόσμιους ηγέτες που έχουν πληγεί ή σκοτωθεί τα τελευταία χρόνια.

«Είχατε τη συντριβή του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου Ραΐσι , είχατε πολλαπλά πραξικοπήματα και απόπειρες ανατροπής στην Αϊτή », είπε ο πολιτικός διοργανωτής. «Ας προσθέσουμε και τους τέσσερις ή πέντε διαφορετικούς Αφρικανούς ηγέτες που πέθαναν από μυστηριώδεις και ύποπτες συνθήκες τα τελευταία 4 ή 5 χρόνια».

«Μου φαίνεται παράξενο, και μπορεί να χαρακτηρίζομαι ως θεωρητικός συνωμοσίας για αυτό, αλλά το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργήσετε με τρόπο που δεν είναι ευνοϊκός για το ΝΑΤΟ και καταλήγετε είτε να στοχοποιηθείτε είτε να δολοφονηθείτε», ισχυρίστηκε. «Τώρα, μόνο η ιστορία θα μου αποδείξει ότι έχω δίκιο σε αυτό… αλλά πραγματικά διαγράφεται ένα μοτίβο».

Ο αείμνηστος Πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες είχε παρατηρήσει ένα παρόμοιο μοτίβο το 2011, αφού αρκετοί αντιιμπεριαλιστές ηγέτες της Λατινικής Αμερικής, συμπεριλαμβανομένης της προέδρου της Αργεντινής Cristina Fernández de Kirchner, του Προέδρου της Παραγουάης Fernando Lugo και των πρώην προέδρων της Βραζιλίας Dilma Rousseff και Luiz Inácio Lula da Silva διαγνώστηκαν με καρκίνο.

«Δεν κατηγορώ κανέναν», είχε πεί ο Τσάβες, ο οποίος επίσης είχε διαγνωστεί με καρκίνο της πυέλου. «Απλώς εκμεταλλεύομαι την ελευθερία μου να σκέφτομαι και να εκθέτω τις απόψεις μου σχετικά με κάποια πολύ περίεργα και δύσκολα εξηγήσιμα γεγονότα». Ο χαρισματικός ηγέτης της Βενεζουέλας θα υπέκυπτε στην ασθένειά του 14 μήνες αργότερα.

«Το νομοσχέδιο που [ο Kobakhidze] προσπαθεί να προωθήσει στο γεωργιανό κοινοβούλιο είναι ο κλάδος της έγχρωμης επανάστασης να πρέπει να δηλώσει ότι έρχεται στη χώρα του για να αρχίσει να κάνει πράγματα έγχρωμης επανάστασης», είπε ο Poikonen, αναφερόμενος στη νομοθεσία που πυροδότησε μεγάλη διαδηλώσεις στην πρωτεύουσα της χώρας, την Τιφλίδα.


«Για όλους όσους χαίρονται που ουσιαστικά έχουν αποδυναμώσει τις εκδοχές των ίδιων ακριβώς νόμων που έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να έχουν τα μούτρα να δείξουν ότι προσπαθούν να κάνουν ό,τι είναι επιθυμία του ΝΑΤΟ, ή των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου και του Ισραήλ, και αυτό είναι η ατζέντα. Και θα πρέπει να αυξήσουν την ασφάλεια τους και θα πρέπει σίγουρα να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα ζευγάρι από ολοκαίνουργια σκυλιά γύρω από την ιδιοκτησία».

Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις που υποστηρίζονται από τη Δύση είναι ένας σημαντικός τρόπος για τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες ξένες δυνάμεις να ασκήσουν επιρροή στις αντίπαλες χώρες, επιτρέποντας σε εξωτερικούς παράγοντες να υποδαυλίσουν αναταραχές και ακόμη και αλλαγή καθεστώτος. Η τακτική αποτελεί σημαντικό μέρος των προσπαθειών των ΗΠΑ να εγκαταστήσουν συμμορφούμενα καθεστώτα μέσω μη στρατιωτικών μέσων σε γεγονότα που είναι γνωστά ως «έγχρωμες επαναστάσεις».



Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. "Η Εβραϊκή Μαφια της Δυσης" ...διότι οι Ιταλοί είναι μαθητουδια του Δημοτικου μπροστα τους.

    Χριστός Ανέστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀληθῶς Ἀνέστη ὁ Κύριος !

      Οὐσιαστικῶς αὐτοι βρίσκονται πίσω ἀπό τούς ἡγέτες τῆς Δύσεως. Συνεπῶς ἔχεις δίκαιο.
      Ὅμως ξυπνᾷ ὁ κόσμος καί πετᾷ τόν φόβο ἀπό πάνω του. Ἔ καί ποῦ θά πάῃ ; Θά γυρίσῃ ὁ τροχός.

      Υ.Γ. Τί θά κάνουμε στίς ψευτοεκλογές τῶν εὐρώ ; Αὐτός ὁ Ἐμφιετζόγλου ἀνεπαρκής ἀπό κάθε ἄποψιν. Ὁ Κασιδιάρης δοκιμάζει τήν δύναμίν του,μ᾿αὐτούς. Ἀλλά μᾶλλον διάλεξε λάθος ποντάρισμα.
      Ἔλεγα νά ψηφίσω τὀν Γιώτη ἀλλά σάν ἄκουσα τόν Ἐμφιετζόγλου σήμερα σέ κάποια συνέντευξιν στό κρατικό κανάλι σκέτη ἀπογοητευσις.
      Πᾶμε γιά ἄλλο ψηφοδέλτιο...

      Καλό ξημέρωμα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Εγω καλη μου φίλη θα περιμένω να αποφυλακιστει πρωτα και να δω ΤΙ θα κανει.
      Για τον Γιωτη πιστεύω ότι αν βγει ευρωβουλευτης θα ανεξαρτοποιηθει αμεσως.

      Διαγραφή
  2. Χριστός Ανεστη

    Ευαγγελία στα έλεγα....οπως και για Νατσιό κλπ
    οχι δεν δηλώνω προφήτης, απλά δεν δηλώνω μαλάκας

    Δες κι εδω την Λατινοπούλου. Τυφλα ναχει ο Καιρίδης
    https://www.msn.com/el-gr/video/deltia-eidiseon/%CE%B1-%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%AC/vi-BB1n7fMp?ocid=msedgntp&pc=HCTS&cvid=62caadf3971b4f058be4e9ada85269bf&ei=24#details

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά ὅταν εἶχες ἀναφερθεῖ σ᾿αὐτήν σοῦ ἔγραψα πώς δέν τήν γνώριζα καί ἀπὀ μία ματιά ποὐ ἔριξα στό βιογραφικό της κατάλαβα...

      Ποιός ἀσχολεῖται ; Θά μοῦ πῆς πολλοί ἔχουν παρασυρθεῖ καί τήν ἀκολουθοῦν, ἀλλά δέν βαριέσαι τέτοια κατάντια πού ἔχει αὐτός ὀ λαος τίποτε πλέον δέν μοῦ κάνει ἐντύπωσιν.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Γρηγόριε !

      Διαγραφή