" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΗΠΑ: Σερίφης τοῦ Milwaukee : «Προσεύχομαι νά δῶ τόν Τράμπ πρόεδρο τῶν ΗΠΑ»

Την Παρασκευή στο Fox News Channel και στην εκπομπή «Fox & Friends», ο Σερίφης της κομητείας του Milwaukee (πολιτείας του Wisconsin) David Clarke, είπε στον απόηχο της δολοφονίας των πέντε αστυνομικών στο Ντάλας, ότι ελπίζει ο Ρεπουμπλικάνος προεδρικός υποψήφιος Donald Trump να νικήσει την Δημοκρατική προεδρική υποψήφιο Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές του τρέχοντος Νοεμβρίου.





«Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τις 20 Ιανουαρίου του 2017, όταν ο Πρόεδρος Ομπάμα θα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο για τελευταία φορά», δήλωσε ο Clarke. «Και ελπίζω και προσεύχομαι ο Donald J. Trump να γίνει ο επόμενος ανώτατος άρχοντας, γιατί χρειαζόμαστε έναν πρόεδρο, ο οποίος θα σταθεί δίπλα μας και θα μας υποστηρίξει σε όλη τη χώρα και ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να πάρουμε τίποτα από την κα Κλίντον. Νομίζω ότι η πιο θλιβερή ημέρα για τις αστυνομικές αρχές θα είναι αν γίνει αυτή πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών».


Στην ίδια συνέντευξη έδωσε ιδιαίτερο φταίξιμο στον Ομπάμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

"Θέλω να ξέρω - έχουμε ακούσει τίποτα γι’ αυτό από τον επικεφαλής μισητή των αστυνομικών;

Ακούσαμε από την κα Κλίντον, που πέταξε χθες το hashtag #BlackLivesMatter;"

Ο Σερίφης του Milwaukee έχει γίνει η φωνή των «συντηρητικών» Αμερικάνων που επιζητούν την τάξη και την εφαρμογή του νόμου. 


Ο Clarke που κατέβηκε στις εκλογές για το γραφείο του Σερίφη ως Δημοκρατικός (!) μιλάει έντονα συχνά, εναντίον του κινήματος «Black Lives Matter», σημειώνοντας ότι καθοδηγείται από φανατικούς μαύρους ρατσιστές και έχει μια διεστραμμένη ατζέντα, υποστηρίζοντας ακόμα και τη μαζική σφαγή των Λευκών, ιδιαίτερα των Λευκών αστυνομικών.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου