" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Τό δεξί χέρι τοῦ Κούλη τῆς Μπίλντερμπεργκ,ἀνατριχιάζει στήν ἱδέα νά ψηφίσουν οἱ ...ὁμογενεῖς !

Η εθνομηδενιστική κλίκα του Μητσοτάκη... ξαναχτυπά: Οι Έλληνες του Εξωτερικού έχουν “αρχαιοεθνολαϊκές” πολιτικές τοποθετήσεις και δεν πρέπει να ψηφίζουν!

Το “δεξί χέρι” του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις κραυγαλέα εθνομηδενιστικές απόψεις ξαναχτύπησε. Ο λόγος για τον Χρήστο Βαλταδώρο, σύμβουλο του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος μετά το απίστευτο σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 7 Ιουνίου με αφορμή την ανάγνωση του Κορανίου εντός της Αγίας Σοφίας, επανήλθε με περίεργες αναφορές στους Ελληνες ομογενείς και το ενδεχόμενο ψήφου τους στις εκλογές. 

Συγκεκριμένα, ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφερε χαρακτηριστικά με ανάρτησή του στο facebook: «Θα με συγχωρέσετε για την αντιδραστική στάση βραδιάτικα, αλλά αυτό το "ψήφος στους Ελληνες του εξωτερικού" με αφήνει ελαφρώς παγερά αδιάφορο. Ποιους Ελληνες εννοούμε; Αν, για παράδειγμα, μιλάμε για τους Ελληνες πρώτης ή δεύτερης γενιάς στις ΗΠΑ θα εκπλαγείτε από τον αντιδραστικό συντηρητισμό και τις αρχαιοεθνολαϊκές τοποθετήσεις. Και σε κάθε περίπτωση, αν κάποια/κάποιος έχει επιλέξει επιπροσθέτως ή όχι άλλη ιθαγένεια/υπηκοότητα (κατά περίπτωση) και ζει μόνιμα εκτός συνόρων, με ποια λογική θα αποφασίσει για τη δική μου καθημερινότητα; Στην Ελλάδα;». 

Είναι η δεύτερη φορά που ο Βαλταδώρος δρα διαδικτυακά. Για την Αγία Σοφία, μεταξύ άλλων, είχε γράψει: «Να μη σας στενοχωρήσω μέρα που είναι με σύννεφα, αλλά το μνημείο της Αγια-Σοφιάς είναι "ισλαμικό" εδώ και αιώνες. Με ή χωρίς μαρμαρωμένο βασιλιά (καλότυχος, γλίτωσε τους φόρους). Παρεμπιπτόντως, δεν βλέπω να ιδρώνετε για τα δεκάδες τεμένη της ημεδαπής, που έχουν μεταβληθεί σε αποθήκες, ωδεία, ξενοδοχεία, στάβλους, εκθετήρια λαϊκής τέχνης και πάει λέγοντας».

Να τον χαίρονται στην ΝΔ τον απίθανο αυτόν τύπο. Όχι μόνο οι γνωστοί νεοφιλελεύθεροι που αυτή την στιγμή έχουν τα ηνία του κόμματος στα χέρια τους, αλλά και όλοι οι φτηνοί “εθνικόφρονες” της πλάκας, οι οποίοι με απύθμενο θράσος προσπαθούν να αμφισβητήσουν τον έμφυτο πατριωτισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην προσπάθειά τους να παίξουν το παιχνίδι της ΝΔ. Στυγνοί εθνομηδενιστές σαν τον Βαλταδώρο υπάρχουν αρκετοί στην ΝΔ. Και γνωρίζουν πολύ καλά ότι με το να βρίζουν τα Ιερά και τα Όσια της Φυλής μας δεν κινδυνεύουν στο ελάχιστο με αποπομπή και διαγραφή από το αντεθνικό αυτό δημιούργημα του ψευτοεθνάρχη. Εξάλλου, δεν κάνουν τίποτα διαφορετικό απ' αυτό που ο ίδιος ο Μητσοτάκης έχει ως αρχική προτεραιότητα στην ΝΔ. Τον πόλεμο, δηλαδή, στον Εθνικισμό και τον λαϊκισμό...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου