" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Η ΑΦΕΝΤΡΑ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

cebbceb1ceb3cebaceb1cf81cebdcf84

Ακόμα μια απόδειξη –μετά το άδειασμα από την αφέντρα φράου Μέρκελ και τον αφέντη Μάριο Ντράγκι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας- ότι ο φον Αντωνάκης είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ για τους παγκόσμιους αφέντες και απλά είναι θέμα χρόνου να τελειώσει και τυπικά, είναι οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις της ετέρας αφέντρας Λανγκάρντ, με τις οποίες αδειάζει τον μέχρι πρότινος εκλεκτό του ΔΝΤ στην Αθήνα!

Έτσι, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, ερωτηθείσα σχετικά με τα παραμύθια που λέει το κατοχικό ανδρείκελο των Αθηνών για… έξοδο από το Μνημόνιο, εξέφρασε την αναγκαιότητα μιας… «προληπτικής στήριξης» για την Ελλάδα:

«Πιστεύουμε πως για να προχωρήσει μπροστά η χώρα και προκειμένου να αποδίδει διαρκώς ένα θετικό αποτέλεσμα, θα ήταν κατά την άποψή μας, σε καλύτερη θέση εάν είχε προληπτική στήριξη.
Μιλάμε για μια εξέλιξη στη σχέση (Σ.Σ. των διεθνών τοκογλύφων με την Ελλάδα), αλλά πιστεύουμε πως η σχέση αυτή μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για να προχωρήσει η χώρα μπροστά και να καταφέρει τελικά να βαδίσει μόνη της. Το ΔΝΤ είναι έτοιμο να βοηθήσει με αποτελεσματικό τρόπο».

Κι όταν μιλάει για «στήριξη» η Λανγκάρντ  (έστω και… προληπτική), εννοεί νέα δανειακή σύμβαση, δηλαδή νέο Μνημόνιο. Αλλά αυτό δεν αφορά πλέον τον ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ, αλλά τον διάδοχό του στη μνημονιακή αλλαγή φρουράς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου