" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ




Το κατωτέρο κείμενο αποτελεί ομιλία του Ραββίνου της Βουδαπέστης Ραββίνοβιτς την 12/01/1952. Εδόθη στην εκδότρια του περιοδικού Women' s Voice του Σικάγο, από έναν βούλγαρο διπλωμάτη και δημοσιεύτηκε τον Μάϊο του 1952. 

" Χαίρετε τέκνα μου! Έχετε προσκληθεί εδώ για να ανακεφαλαιώσουμε τα κυριώτερα στάδια του νέου μας προγράμματος. Όπως γνωρίζετε, ελπίζαμε να έχουμε είκοσι χρόνια μεταξύ των δυο πολέμων για να εδραιώσουμε τα μεγάλα κέρδη που κάναμε από το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά η αύξησή μας σε αριθμό, σε ορισμένους ζωτικούς τομείς, μας προκαλεί την αντιδράσεις, και εμείς πρέπει τώρα με κάθε μέσο που έχουμε στην διάθεσή μας, να επισπεύσουμε τον Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο μέσα σε πέντε χρόνια. [Δεν πραγματοποίησαν Γ ' Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά υποκινήσαν τον πόλεμο της Κορέας, όταν στις 25 Ιουνίου 1950, που διέταξε το στρατό της Βόρειας Κορέας να ξεκινήσει μια αιφνιδιαστική επίθεση στη Νότια Κορέα. Στις 26 Ιουνίου, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ καταδίκασε την εισβολή, και διέταξε την απόσυρση των δυνάμεων εισβολής.  

φωτό
"Στη συνέχεια, στις 27 Ιουνίου 1950, ο εβραϊκής κααγωγής αμερικανός Πρόεδρος Τρούμαν διέταξε αεροπορικές και ναυτικές μονάδες σε δράση για να επιβάλει την εντολή των Ηνωμένων Εθνών.

"Δεν μπόρεσαν να επιτύχουν πλήρως τους στόχους τους, και τότε υποκίνησαν την ανατροπή του Νοτίου Βιετνάμ Ngo Dinh Diem, Premier κάτω Bao Dai, ο οποίος καθαίρεσε τον μονάρχη το 1955 και καθιέρωσε μια δημοκρατία με τον εαυτό του ως πρόεδρο. Diem χρησιμοποιείται ισχυρή υποστήριξη των ΗΠΑ για να δημιουργήσουν ένα αυταρχικό καθεστώς, που σύντομα εξελίχθηκε σε μια γνωρίσουν πραγματική πόλεμο, με την εβραϊκή πίεση κλιμακούμενη για την συμμετοχή των ΗΠΑ. Επίσης στο διάστημα των 5 αυτών χρόνων έλαβαν χώρα πολεμικά γεγονότα που μπορούσαν να προκαλέσουν έναν νέο Παγκόσμιο πόλεμο. Το 1956 έγινε η επίθεση του Ισραήλ κατά της Αιγύπτου, η επανάσταση στην Ουγγαρία και η επέμβαση των Ρώσων και μια αλυσίδα τέτοιων πολεμικών γεγονότων. Προφανώς όμως δεν τους συνέφερε αφού με άλλες στρατηγικές επέτυχαν και επιτυγχάνουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν].

«Ο στόχος για τον οποίο έχουμε αγωνιστεί τόσο συντονισμένα ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ είναι επιτέλους μέσα στις δυνατότητές μας, και επειδή η εκπλήρωσή του είναι τόσο εμφανής, μας επιβάλλεται σε μας να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και την προσοχή μας στο δεκαπλάσιο. Μπορώ να σας υποσχεθώ με σιγουριά ότι πριν περάσουν κάν  δέκα χρόνια, η φυλή μας θα λάβει τη θέση της στον κόσμο, με κάθε Εβραίο βασιλιά και κάθε ειδωλολάτρη -χριστιανό δούλο!  (Χειροκροτήματα από τη συγκέντρωση).  

"Θυμάστε την επιτυχία της προπαγανδιστικής μας εκστρατείας κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1930, η οποία προκάλεσε αντι-αμερικανικά αισθήματα στη Γερμανία την ίδια στιγμή που προκάλεσε αντι-γερμανικά αισθήματα στην Αμερική, μια εκστρατεία που κορυφώθηκε κατα τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μια παρόμοια εκστρατεία προπαγάνδα διεξάγεται τώρα εντατικά σε όλο τον κόσμο. Ο πυρετός του πολέμου καλλιεργείται τώρα στη Ρωσία από ένα αδιάκοπο πυκνό πύρ αντι-αμερικανισμού, ενώ ένα κύμα αντι-κομμουνισμού  σαρώνει την Αμερική.

«Αυτή η εκστρατεία αναγκάζει όλα τα μικρότερα έθνη να επιλέξουν μεταξύ μιας συμμαχίας με την Ρωσία ή  τις Ηνωμένες Πολιτείες.

"Το πιεστικότερό μας όμως  πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι να πυροδοτήσουμε την ανάφλεξη του αδρανούντος μιλιταριστικού πνεύματος των αμερικανών.


  "Η αποτυχία του νομοσχεδίου για την Παγκόσμια Στρατιωτική Εκγύμναση ήταν μια μεγάλη καθυστέρηση για τα σχέδιά μας, αλλά έχουμε λάβει διαβεβαιώσεις ότι κατάλληλα μέτρα θα θα ληφθούν ταχέως μέσω του Κογκρέσου, αμέσως μετά τις εκλογές του 1952.

"Οι Ρώσοι, καθώς και οι ασιατικούς λαού, είναι υπό έλεγχο και δεν φέρουν αντιρρήσεις για τον πόλεμο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να εξασφαλίσουμε και τους Αμερικανούς. Αυτό ελπίζουμε να επιύχουμε με εξαπόλυση του αντισημιτισμού, ο οποίος τόσο καλά
λειτούργησε στην συνένωση των Αμερικανών εναντίον της Γερμανίας.

«Βασιζόμαστε σε μεγάλο βαθμό στις εκθέσεις των αντισημιτικών εκδηλώσεων στην Ρωσία για να κεντρίσουν την αγανάκτηση στις ΗΠΑ και δημιουργήσει ένα μέτωπο αλληλεγγύης ενάντια στη σοβιετική εξουσία.

"Ταυτόχρονα, για να αποδείξουμε στους Αμερικανούς την πραγματικότητα του αντισημιτισμού, θα προχωρήσουμε μέσα από νέες πηγές θα χρηματοδοτήσουμε με μεγάλα χρηματικά ποσά αντισημιτικά στοιχεία στην Αμερική για να αυξηθεί η αποτελεσματικότητά τους, και ΕΜΕΙΣ θα σκηνοθετήσουμε αντισημιτικές εκδηλώσεις σε μερικές από τις μεγαλύτερες πόλεις ΤΟΥΣ. Αυτό θα εξυπηρετήσει διπλό σκοπό, αφ'ενός για να εκθέσει τους αντιδραστικούς τομείς εντός της Αμερικής, οι οποίοι τότε θα είναι δυνατόν να φιμωθούν και αφ'ετέρου να σφυρηλατίσουν τις ΗΠΑ σε μια φανατική αντι-Ρωσική μονάδα! 

"Μέσα σε πέντε χρόνια, αυτό το πρόγραμμα θα επιτύχει το στόχο του, το Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος θα ξεπεράσει σε καταστροφή όλες τις προηγούμενες συγκρούσεις.

"Το Ισραήλ, βέβαια, θα παραμείνει ουδέτερο, και όταν και οι δύο πλευρές θα έχουν ερημωθεί και εξαντληθεί, θα εμφανιστούμε εμείς ως διαιτητές, στέλνοντας τις δικές μας Επιτροπών Ελέγχου μας σε όλες τις χώρες που καταστράφηκαν. Αυτός ο πόλεμος θα τελειώσει μια για πάντα τον αγώνα μας ενάντια στα έθνη.  "Θα αποκαλύψουμε ανοιχτά την ταυτότητά στους λαούς της Ασίας και της Αφρικής.

"Μπορώ να δηλώσω με βεβαιότητα ότι η τελευταία γενιά των λευκών παιδιών είναι αυτή που τώρα γεννιέται.  Οι Επιτροπές
μας Ελέγχου  εν ονόματι των συμφερόντων της ειρήνης και της εξαλήψεως των φτυλετικών προστριβών θα απαγορεύουν και την ένωση δια γάμου των λευκών μετά των λευκών. Οι λευκές γυναίκες θα πρέπει να ενώνονται με εγχρώμους και οι λευκοί άνδρες με έγχρωμες γυναίκες. Κατ'αυτόν τον τρόπο η λευκή φυλή θα εξαφανιστεί διότι η διασταύρωση των εγχρώμων μετά των λευκών θα σημάνει και το τέλος του λευκού ανθρώπου και ο χειρότερός μας εχθρός θα γίνει ανάμνηση. 

"Θα ξεκινήσουμε μια εποχή δέκα χιλιάδων χρόνων ειρήνης και ευημερίας, την Pax Judaica, και η φυλή μας θα κυβερνά αδιαφιλονικήτως όλο τον κόσμο.

" Η ανώτερη νοημοσύνη μας θα μας επιτρέψει εύκολα να διατηρήσουμε την κυριότητα επί ενός κόσμου εγχρώμων λαών."

(Ερώτηση από έναν από τους μυημένους ακούγοντας την ομιλία του ραβίνου Ραμπίνοβιτς ...)

- Τι γίνεται με τις διάφορες θρησκείες μετά το Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;

Ραμπίνοβιτς απαντά ...

"Δεν θα υπάρχουν πλέον θρησκείες. Όχι μόνο η ύπαρξη της τάξης των ιερέων θα ήταν μια συνεχής απειλή για την κυριαρχία μας, αλλά η πίστη σε μια μεταθανάτια ζωή θα έδινε πνευματική δύναμη με αδιάλλακτα στοιχεία σε πολλές χώρες και θα τους έδιδε την δυνατότητα να αντιδρούν στα σχέδιά μας.

«Εμείς, ωστόσο, θα διατηρήσουμε τις τελετουργίες και τα έθιμα του Ιουδαϊσμού ως σημείο της κληρονομικής κάστας που κυβερνά, ενισχύοντας τους φυλετικούς μας νόμους, έτσι ώστε δεν θα επιτρέπεται Εβραίος να παντρευτεί άτομο εκτός της φυλής μας, ούτε οποιοσδήποτε ξένος να γίνει αποδεκτός από εμάς.

"Μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβετε τις ζοφερές ημέρες του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, όταν υποχρεωθήκαμε να επιτρέψουμε στους χιτλερικούς ληστές να θυσιάσουν μερικούς από την φυλή μας, ώστε να έχουμε επαρκή τεκμηρίωση και μάρτυρες που να δικαιολογήσουν νομικά την καταδίκη  και την εκτέλεση από εμας των ηγετών της Αμερική και της Ρωσίας ως εγκληματίες πολέμου, αφού θα έχουμε επιβάλει την ειρήνη.

"Είμαι βέβαιος ότι θα χρειαστεί λίγη προετοιμασία για μια τέτοια υποχρέωση, διότι η θυσία ήταν πάντα το σύνθημα του λαού μας, επομένως ο θάνατος μερικών χιλιάδων εβραίων σε αντάλλαγμα για την Παγκόσμια ηγεσία είναι ασφαλώς ένα μικρό τίμημα.

"Για να σας πείσει για την βεβαιὀτητα αυτής της ηγεσίας, επιτρέψτε μου να σας επισημάνω πώς έχουμε μετατρέψει όλες τις εφευρέσεις του λευκού ανθρώπου σε όπλα στρεφόμενα εναντίον του. Τα τυπογραφικά του πιεστήρια και τα ραδιόφωνά του είναι εκφραστές των δικών μας επιθυμιών, και η βαριά βιομηχανία του παράγει τα μέσα ( όπλα)  που στέλνει αυτός για να εξοπλίσει την Ασία και την Αφρική εναντίον του ιδίου του του εαυτού. 

"Τα συμφέροντά μας στην Ουάσιγκτον κατά πολύ επεκτείνουν το πρόγραμμα των τεσσάρων σημείων (δηλ. PLAN COLOMBO) για την ανάπτυξη της βιομηχανίας στις καθυστερημένες περιοχές του κόσμου, ούτως ώστε όταν τα βιομηχανικά κέντρα και πόλεις της Ευρώπης και Αμερικής θα έχουν καταστραφεί από τα ατομικά όπλα κατά τις εχθροπραξίες, οι λευκοί δεν θα μπορεσουν να αντισταθούν στις αριθμητικώς μεγαλύτερες έγχρωμες φυλές, οι οποίες θα διατηρήσουν
μια αδιαμφισβήτητη τεχνολογική υπεροχή.

"Και έτσι, με το όραμα της παγκόσμιας νίκης, προ των οφθαλμών σας,  να επιστρέψετε στις χώρες σας και εντείνατε την καλή σας εργασία μέχρις εκείνης της επερχόμενης ημέρας καθ'ήν το Ισραήλ θα αποκαλύψει τον εαυτόν του εις όλο το ένδοξο πεπρωμένο, ως το φως του Κόσμου! "


Μετά την δημοσίευση η εκδότης της εφημερίδας πέθανε μυστηριωδώς η δε διευθύντρια εκβιάστηκε να την πωλήση στο αμερικανικό ναζιστικό κόμμα.

 Ἀπό τό βιβλίο τοῦ Ἱωάννη Ἀντωνόπουλου : "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ  ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ" σελ. 269-272.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου