" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ!


1-2-550x330

Δυναμικό παρών στους εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης των Γρεβενών, έδωσαν τα μέλη του τοπικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι κατέθεσαν στέφανο στην προτομή του Θ. Ζιάκα. Την ίδια ώρα που οι χρυσαυγίτες έκαναν το εθνικό τους χρέος, μια ομάδα αμερικανο-σιωνιστοπροσκυνημένων μπολσεβίκων της κακιάς ώρας, νοσταλγοί της τουρκοκρατίας και παντοτινοί λάτρεις του… οθωμανικού δικαίου, απολαμβάνοντας την αστυνομική προστασία, αποδοκίμαζαν την απότιση Τιμής στους ήρωες του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα. 

Και δε δίστασαν τα ξεφτιλισμένα ραγιαδοειδή, που κάποτε έκραζαν στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα πως «Πάνω απ’ τη Λαμία είναι Βουλγαρία», να εντείνουν τις άναρθρες κραυγές και τα γαυγίσματά τους, την ώρα που οι χρυσαυγίτες έψαλλαν τον εθνικό μας ύμνο. Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία περί τίνων επρόκειτο, ιδού το πανηγυρικό δημοσίευμα της επίσημης ιστοσελίδας του παρδαλού αμερικανο-γερμανικού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, που επιχειρεί να εμφανίσει τους εγκάθετους ως… απλούς πολίτες των Γρεβενών:   

 

“Έντονες αποδοκιμασίες κατά της Χρυσής Αυγής, στα Γρεβενά, κατά την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης. Εν μέσω έντονων διαμαρτυριών από πολίτες πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνου, στα πλαίσια του εορτασμού της απελευθέρωσης της πόλης των Γρεβενών , από μέλη της Χρυσής Αυγής στην προτομή του Θ. Ζιάκα στην κεντρική πλατεία Αιμιλιανού στην πόλη των Γρεβενών. Μετά την απομάκρυνση των μελών της Χρυσής Αυγής οι πολίτες πήραν το στεφάνι και το εναπόθεσαν στην είσοδο του δημαρχείου διαμαρτυρόμενοι με αυτόν τον τρόπο για την άδεια που τους χορήγησε ο δήμος Γρεβενών”.

Ωστόσο, έρχεται ο καιρός που θα κυβερνήσουν κι από τον τρίτο μήνα δε θα μπορούν να σταθούν ούτε στα Γρεβενά ούτε πουθενά! Όχι από τους χρυσαυγίτες, αλλά από τον απλό λαό!

(ΥΓ): Φυσικά, οι εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έβγαλαν άχνα στους εκπροσώπους των κομμάτων της συγκυβέρνησης… Αποδεικνύοντας στην πράξη, ότι αποτελούν μαντρόσκυλα του σάπιου καθεστώτος, που τους πετάει που και που κανένα κοκαλάκι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου