" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Ο Δένδιας καρφώνει τον φυρερίσκο Σαμαρά - Führerprinzip στη μασονοδεξιά

Ο Δένδιας καρφώνει τον φυρερίσκο Σαμαρά - Führerprinzip στη μασονοδεξιά


Την βαθιά υποκρισία της αντεθνικής κυβέρνησης που εξουσιάζει τυραννικά την Πατρίδα και το Λαό μας, φυλακίζοντας δίχως ενοχοποιητικά στοιχεία εκλεγμένους εκπροσώπους του, κατέδειξε περίτρανα σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη και νυν υπουργός Ανάπτυξης, Ν. Δένδιας.


Πρόκειται για το δεδηλωμένο φίλο της μασονίας και πιόνι του διεθνούς σιωνισμού υπουργό, ο οποίος και έδωσε το έναυσμα της εξαπόλυσης της μεγαλύτερης πολιτικής σκευωρίας στην σύγχρονη ελληνική ιστορία, δια της παράδοσης στον Άρειο Πάγο του περίφημου -και συνάμα κωμικοτραγικού- φακέλου της Χρυσής Αυγής. Φάκελος ο οποίος αποτέλεσε την αφορμή του στησίματος ενός αξιοθρήνητου και καταγέλαστου κατηγορητηρίου, βάσει του οποίου διώκεται ο Αρχηγός, το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και δεκάδες συναγωνιστών.


Βεβαίως η αξιοπρέπεια είναι λέξη άγνωστη στο λεξιλόγιο του υπουργού της Χούντας Σαμαρά. Διότι είναι εκείνος που μήνες μετά τις συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ομολογούσε από τηλεοπτική εκπομπή πως οι έρευνες για τα «κρυμμένα οπλοστάσια» του υπό πολιτικό διωγμό κόμματος, απέβησαν άκαρπες. Ο παράλληλος ασφυκτικός και ενδελεχής έλεγχος των οικονομικών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος κατέληξε επίσης σε ένα μεγαλειώδες Βατερλώ του αντεθνικού Καθεστώτος, καταδεικνύοντας με ξεκάθαρο τρόπο πως η μοναδική εγκληματική οργάνωση δρα εντός της πολιτικής και δικαστικής ηγεσίας του τόπου.



Εντούτοις, το σκεπτικό του Πορίσματος Βουρλιώτη περιστρέφεται γύρω από δημοσιογραφικές αθλιότητες και μυθεύματα, με το νόμιμο Πολιτικό Κίνημα Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή να κατηγορείται διότι «έχει ιεραρχία και δομή, ενώ λειτουργεί με την Αρχή του Αρχηγού»! Τα παραπάνω, αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας του στρατευμένου ακροαριστερού δημοσιογράφου Δ. Ψαρρά, τα οποία η Χούντα Σαμαρά συνέταξε κατασκευάζοντας το κατάπτυστο κατηγορητήριο, το οποίο στερούμενο αποδεικτικών στοιχείων εγκληματικής δράσης, στρέφεται στην ποινικοποίηση και δίωξη της Εθνικής Ιδέας.

Εάν η δικαστική εξουσία ήταν ανεξάρτητη, τότε θα έπρεπε προ της πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής να έχει στραφεί -με πραγματικά και όχι χαλκευμένα ενοχοποιητικά στοιχεία- εις βάρος του συνόλου των κυβερνήσεων και των κομμάτων της αριστεράς και της δεξιάς με τις φαιδρές κατηγορίες της ιεραρχικής δομής και της λειτουργίας υπό την «Αρχή του Αρχηγού»

Το ίδιο φυσικά θα έπρεπε να συμβεί και κατόπιν της δίωξης της Χρυσής Αυγής. Διότι καθίσταται τραγελαφικό ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη να κατηγορεί την Χρυσή Αυγή και συγκεκριμένα την ηγεσία της για την υιοθέτηση της «Αρχής του Αρχηγού», ενώ ο ίδιος ένα χρόνο μετά την εξαπόλυση των διώξεων ομολογεί για το μνημονιακό μόρφωμα της Συγγρού πως «ένας πρέπει να εκφράζει το όλον του κόμματος και της παράταξης και αυτός είναι ο αρχηγός»!

Ο «πολύς» Δένδιας λοιπόν, παραδέχτηκε πως η Führerprinzip είναι κτήμα της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά. Δήλωσε επί λέξει, όταν ρωτήθηκε για την σημειολογία της επιλογής Βορίδη ως εισηγητή της κυβέρνησης επί της διαδικασίας παροχής ψήφου εμπιστοσύνης και για το θέμα διαδοχής που ετέθη στο εσωτερικό της ΝΔ, τα εξής: «ένας πρέπει να εκφράζει το όλον του κόμματος και της παράταξης και αυτός είναι ο αρχηγός. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι εκφράζουμε ένα μέρος, ο καθένας με τον τρόπο του».


Και το ερώτημα το οποίο αβίαστα εγείρεται είναι αμείλικτο: Κύριε Δένδια, η κατάθεση στον Άρειο Πάγο του φακέλου της Χρυσής Αυγής υπήρξε προσωπική σας πρωτοβουλία ή ευθεία διαταγή του αρχηγού της εγκληματικής σας οργάνωσης, Αντώνη Σαμαρά; Σαφώς και δεν αναμένουμε από την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη να θέσει το ερώτημα στον τέως υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Δεν υφίσταται συνεπώς κανένας λόγος για να ιδρώσει το αυτί του οιουδήποτε έχει εμπλακεί στην πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Αναμφιβόλως όμως, το ερώτημα αναμένεται να απασχολήσει την δικαιοσύνη του μελλοντικού Εθνικού Κράτους, οπότε θα έρθει η μέρα που θα ιδρώσουν πολλά αυτιά, επίορκων που θεωρούσαν πως μπορούν να δρουν ασύδοτα εις βάρος του Ελληνικού Λαού και της συνταγματικής νομιμότητος.

Ευάγγελος Καρακώστας 

ἀπό : Χρυσή Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου