" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ: 1 στους 6 κατοίκους των Αθηνών είναι λαθρομετανάστης!

ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ: 1 στους 6 κατοίκους των Αθηνών είναι λαθρομετανάστης!

Όσοι θεωρούσαν πως η επίθεση εις βάρος του Ελληνισμού από τα ξένα κέντρα αποφάσεων θα αναλώνονταν στην οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων, θα πρέπει να αναθεωρήσουν μετά τη δημοσιοποίηση έρευνας της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, της οποίας τα συμπεράσματα δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών: η Αθήνα βρίσκεται υπό την κατοχή των λαθρομεταναστών!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία, περί το 15% των κατοίκων της Αθήνας ή ένας στους έξι, είναι υπήκοος τρίτης χώρας εκτός Ε.Ε.!

Θα πρέπει να επισημανθεί βεβαίως, το γεγονός ότι τα στοιχεία αυτά έχουν προκύψει επί των επίσημα καταμετρηθέντων αλλοεθνών. Στην πραγματικότητα, ο αριθμός αυτών και δη των ξένων, υπηκόων χωρών εκτός Ε.Ε. είναι πολύ μεγαλύτερος. Αστυνομικές μάλιστα πηγές εκτιμούν πως σε κάθε αλλοδαπό που καταμετράται αντιστοιχούν δύο ακόμη οι οποίοι απέφυγαν να καταμετρηθούν. Όπερ σημαίνει πως το ποσοστό των αλλοεθνών στην Αθήνα αυξάνεται δραματικά, μεταβάλλοντας άρδην το χαρακτήρα της πρωτεύουσας.

Αντίστοιχη είναι φυσικά η κατάσταση και στην επαρχία. Χιλιάδες λαθρομετανάστες έχουν απλωθεί σε ολόκληρο τον κορμό της ηπειρωτικής Ελλάδος, ενώ τα νησιά του Αιγαίου ασφυκτιούν, με το Λιμενικό να εντοπίζει καθημερινά εκατοντάδες εισβολείς. Αν προσθέσει κανείς σ' αυτούς και τους λαθρομετανάστες οι οποίοι δεν εντοπίζονται από τις αρχές, τότε καθίσταται σαφές πως η χώρα παραδίδεται και στους λαθροέποικους, μετά την πρότερη δίχως όρους παράδοσή της στους διεθνείς δανειστές.

Αντί μέτρων αντιμετώπισης της ξεκάθαρης απειλής εις βάρος της Πατρίδος, του Λαού μας, της κουλτούρας και του Πολιτισμού μας, η αντεθνική κυβέρνηση φροντίζει να επεκτείνει τα προνόμια εκείνων που εισρέουν παράνομα στη χώρα. Υπό τον μανδύα του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα πολιτικά ανδρείκελα που εξουσιάζουν τυραννικά το Λαό μας, μετατρέπουν την Ελλάδα σε παράδεισο των λαθρομεταναστών της Ε.Ε., την ίδια περίοδο κατά την οποία οι Έλληνες οδηγούνται είτε στην εξαθλίωση είτε στην αναζήτηση εργασίας σε χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία.

Εν κατακλείδι αποδεικνύεται πως η επίθεση εις βάρος του Ελληνικού Έθνους είναι συντριπτική και σε όλα τα μέτωπα. Δεν στοχεύει απλώς στη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, αλλά αντίθετα αποβλέπει μακροπρόθεσμα στην βιολογική εξαφάνιση των Ελλήνων από τη γη των Προγόνων τους. Φαινόμενα τα οποία σήμερα ταλανίζουν τις δυτικές κοινωνίες, κοινωνίες πολυφυλετικές, αναμένεται γρηγορότερα από το προσδοκώμενο να σημαδέψουν την κοινωνική ζωή του τόπου, με συνέπειες ανεξέλεγκτες.

Ήδη η απόφαση για την ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικού αποτελεί το σημείο καμπής: θα αποτελέσει την απαρχή της ολοένα και αυξανόμενης διεκδίκησης από μέρους των λαθρομετανάστων, δικαιωμάτων τα οποία θα λαμβάνουν χάρη στις προδοτικές πολιτικές της αντεθνικής κυβέρνησης και της ανθελληνικής, διεθνιστικής αριστεράς.

Μοναδική ελπίδα του Ελληνικού Λαού είναι η γιγάντωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ούτως ώστε να εγερθεί ένα τείχος Εθνικής Αντίστασης απέναντι στους διεθνείς επικυρίαρχους και στους εγχώριους υποτακτικούς του αντισυνταγματικού τόξου. Η συνεχής υποχώρηση των πολιτικών ανδρείκελων της δεξιάς και της αριστεράς, ανοίγει διάπλατα την Κερκόπορτα στις ορδές του Ισλάμ κι όσο νωρίτερα το αντιληφθούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, τόσο εγγύτερα στις αρχές και αξίες του Ελληνισμού θα είναι η καθημερινότητα των επερχόμενων γενεών.

Ευάγγελος Καρακώστας
από :  Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου