" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

MISTER TSIPRAS: ΔΕ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΩ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ… ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ!


mar0144879617136
Γράφει ο Αντίοχος.

Μετά το ρεσιτάλ υποσχέσεων που έδωσε προς όλους, στην ομιλία του στην ΔΕΘ, ο mister Tsipras έδωσε και συνέντευξη τύπου, στην οποία ερωτήθηκε και για την πιθανότητα σχηματισμού «μεγάλης συγκυβέρνησης ιστορικού συμβιβασμού» με την ψοφοδεξιά και το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Ιδού η απάντησή του:

«Συγκυβέρνηση με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο δεν θα κάνουμε. Ούτε θα μας τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί να υπογράψουμε συμφωνίες για να γευτούμε λίγες ώρες τη γλύκα της εξουσίας. Εμείς είμαστε από άλλο ανέκδοτο».

Συμπέρασμα: Η σωστή απάντηση θα ήταν: «Δεν πρόκειται να κάνω συγκυβέρνηση ούτε με την ΝΔ ούτε με το ΠΑΣΟΚ». Άρα, ο mister Tsipras θα κάνει συγκυβέρνηση και με την ψοφοδεξιά νουδούλα και με το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (και θα πει κι ένα τραγούδι). Όσον αφορά τον «όρο» που βάζει, να μην είναι αρχηγοί τους οι Σαμαράς και Βενιζέλος, αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς θα «αποκεφαλιστούν» και οι δύο τη νύχτα των εκλογών!

(ΥΓ): «Δεν αποτελεί προτεραιότητα μας, στις σημερινές συνθήκες, η έξοδος της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ», είπε ο αμερικανοκομμουνιστής mister Tsipras. Άρα, για μια ακόμα φορά δικαιωνόμαστε με το σύνθημα που ρίξαμε προ ημερών: «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου