" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής έβαλαν φρένο στην ανθελληνική προπαγάνδα των Σκοπιανών

Οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής έβαλαν φρένο στην ανθελληνική προπαγάνδα των Σκοπιανών

Την 22α Σεπτεμβρίου μέσω του εσωτερικού ταχυδρομείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κυκλοφόρησε ένα κατάπτυστο προπαγανδιστικό έντυπο με αποστολέα τον υπουργό εξωτερικών των Σκοπίων.

Στο συγκεκριμένο φυλλάδιο απεικονίζονταν Βυζαντινές εκκλησίες και έργα τέχνης από τους αρχαίους Ελληνικούς χρόνους τα οποία παρουσιάζονταν σαν πολιτιστική κληρονομιά των Σκοπιανών. Επίσης γινότανε και αναφορά των Σκοπίων σαν "Δημοκρατία της Μακεδονίας".


Οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι οι μόνοι Έλληνες ευρωβουλευτές που αντέδρασαν στην προπαγάνδα των Σκοπιανών αποστέλλοντας επιστολή στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο, Μάρτιν Σουλτς και κοινοποιώντας το σε όλους τους ευρωβουλευτές και τους βοηθούς τους.

Ακολουθεί η επιστολή:
\

ΥΓ. Την ίδια ώρα ο "Μακεδονομάχος" Σαμαράς μένει άλαλος και άπραγος, όταν προσφωνούν το ψευδοκράτος των Σκοπίων ως "Μακεδονία". 

 Ἀπό : Χρυσή Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου