" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

40ΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΝΔ!


Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 τελέστηκε με κάθε επισημότητα και με απόλυτη τήρηση όλων των συντηρητικών και καθιερωμένων αρχών, Μνημόσυνο εις μνήμη της εκμετρησάσης το ζην Νέας Δημοκρατίας.

Τον επικήδειο λόγο...
εκφώνησε ο τελευταίος της Πρόεδρος, Αντώνης Σαμαράς, ενώπιον επιλεγμένου ακροατηρίου τεθλιμμένων στελεχών και οπαδών.

Όπου συμμετείχαν αυτής της τελετής, πλείστοι όσοι βουλευτές, υφυπουργοί, υπουργοί και πρωθυπουργοί συνετέλεσαν με τις πράξεις τους και τις παραλήψεις τους στον ακαριαίο και βίαιο θάνατο της μακαρίτισσας.

Για τον λόγο αυτό ήσαν όλοι σκυθρωποί και προβληματισμένοι, πρόσωπα δηλαδή, που πιθανώς συναισθάνονταν τις τεράστιες ευθύνες τους για τον άδικο χαμό της εκλιπούσας.

Ας συγχωρέσει λοιπόν, ο Μεγαλοδύναμος τη ΝΔ, διότι δεν πρόκειται ποτέ να τη συγχωρέσουν, οι 1,5 εκατομμύρια άνεργοι και τα 3,5 εκατομμύρια συμπολιτών μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Δεν πρόκειται ποτέ να τη συγχωρέσει ο Ελληνικός λαός για τα όσα δεινά του επισώρευσε και του οποίου την Πατρίδα κατάστρεψε.

Αιωνία της η ΜΗ μνήμη!



Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”

greece-report


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου