" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Λίγο πριν τα… σαράντα της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ: Σκάνδαλα Αντώνη Σαμαρά

Λίγο πριν τα… σαράντα της εγκληματικής οργάνωσης ΝΔ: Σκάνδαλα Αντώνη Σαμαρά

Σε λίγες μέρες, με την σειρά της, θα γιορτάσει τα… σαράντα της η Νέα Δημοκρατία, το αντεθνικό αυτό μόρφωμα – εγκληματική οργάνωση που δρα υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Εν όψει των γενεθλίων της ΝΔ, και επειδή ήδη προπαγανδίζουν την δράση τους στο διαδίκτυο, σας παρουσιάζουμε συνοπτικά τα σκάνδαλα μόνο της διακυβέρνησης Σαμαρά, επιφυλασσόμενοι για έναν μακρύ κατάλογο της εγκληματικής δράσης της Νέας Δημοκρατίας.

Παρεμβάσεις στον χώρο της δικαιοσύνης: Έχουμε πολλάκις αναλύσει τα τεκταινόμενα πέριξ της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, κατ’ εντολή των σκευωρών Δένδια, Αθανασίου και Σαμαρά.

Το βίντεο - ομολογία Μπαλτάκου, που ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει για να ρίξει την κυβέρνηση, αποτελεί την καλύτερη υπενθύμιση των τεκταινομένων.

1. Λίστα Λαγκάρντ: Με σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις η ΝΔ κατάφερε να σώσει τους Βενιζέλο και Παπανδρέου από τις ποινικές ευθύνες τους, σε σχέση με την εν λόγω λίστα εντός της οποίας «παρελαύνουν» τα ονόματα εργολάβων, καναλαρχών και υψηλόβαθμων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Τώρα σχεδιάζεται αμνήστευση όλων αυτών, με αντάλλαγμα δημόσια έργα

2. Σκάνδαλο Υποβρυχίων: Συγκάλυψη των ποινικών ευθυνών του Ευάγγελου Βενιζέλου, με επιβολή «κομματικής πειθαρχίας» κατά τη διάρκεια της ψήφισης για τον σχηματισμό εξεταστικής επιτροπής. Έκτακτο κλείσιμο της βουλής, προκειμένου να παραγραφούν τα κακουργήματα.

3.Χρηματοδότηση με 11,5 εκατ. ευρώ του αδελφού του πρωθυπουργού: Το «Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο» μόλις 22 ημέρες (!) αφού ορκίστηκε πρωθυπουργός της Ελλάδας ο Αντώνης Σαμαράς πήρε επιχορήγηση 11,5 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για τις κτιριακές του ανάγκες. Πρόεδρος του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Σαμαρά, αδελφό του Πρωθυπουργού της Ελλάδας!

 4.Συγκάλυψη των ποινικών ευθυνών για την είσοδο της Ελλάδας στο ΔΝΤ, μέσω της απόρριψης της εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο.

5.Ντροπολογία που χαρίζει τα χρέη των καναλιών

6.Ντροπολογία που αθωώνει τους καταχραστές

7.Ντροπολογία που χαρίζει τα θαλασσοδάνεια στα κόμματα της κλεπτοκρατίας

8.Θαμμένη δικογραφία για χρηματισμό Μιχελάκη

9.Θαμμένη δικογραφία για ψευδές πόθεν έσχες Αθανασίου


Και το αίσχος συνεχίζεται…

  Χρυσή Αὐγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου