" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ-ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ


antifasistiki-sugkentrosi-stin-amfiali-epeisodia-17

Επειδή κάποιοι ξεφτιλισμένοι μουμουέδες, μίλησαν για «100 κουκουλοφόρους, που αμαύρωσαν την πορεία μνήμης του Φύσσα», σας παραθέτουμε δημοσιεύματα της επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ (η οποία είχε συνεχή ενημέρωση από τα σπασίματα και το πλιάτσικο…), στην οποία φαίνεται πεντακάθαρα ότι οι συμμορίες που έδρασαν στο Κερατσίνι, έδρασαν υπό την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου, στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκαν αργότερα ως «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» των ταραχοποιών έξω από την ΓΑΔΑ. 
 Ιδού τα αποκαλυπτήρια των κουκουλοφόρων-πλιατσικολόγων του ΣΥΡΙΖΑ, με πιστή αντιγραφή κειμένων της επίσημης ιστοσελίδας τους:

Ο φασισμός με στολή χτύπησε στο Κερατσίνι

Συνεχής ενημέρωση:


Με σκληρή καταστολή, ξύλο, χημικά και κρότου-λάμψης “ντύθηκε” η μεγαλειώδης διαμαρτυρία στην επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Τα ΜΑΤ και η ομάδα ΔΕΛΤΑ χτυπούσαν αδιακρίτως, 73 προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ, ενώ υπάρχουν αρκετοί τραυματίες. Ανάμεσά τους τρεις φωτορεπόρτερ. Αύριο, συναυλία στο Σύνταγμα.
22:50 Στο νοσοκομείο μέλος του ΕΕΚ μετά από επίθεση ΔΕΛΤΑδων στο μπλοκ της οργάνωσης στην πορεία στο Κερατσίνι. (περισσότερα εδώ)
22:00 Αυτή τη στιγμή η μεταφορά των 60 προσαχθέντων στη ΓΑΔΑ – Κάλεσμα για συγκέντρωση
21:40 Επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός των τριών φωτορεπόρτερ, σύμφωνα με μαρτυρία φώναξαν πως είναι δημοσιογράφοι και έλαβαν την απάντηση “Γι’ αυτό σας χτυπάμε”.
21:00 Λίγος κόσμος στην Π. Τσαλδάρη συνεχίζει την πορεία, ανεξέλεγκτη η ομάδα ΔΕΛΤΑ έβριζε χυδαία διαδηλωτές και “κυνηγούσαν με λύσσα”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, Συνεχώς μεταδίδονται πληροφορίες για άγριο ξύλο
20:50 Πολύ ξύλο και μεταφορά 60 διαδηλωτών στη ΓΑΔΑ μεταδίδουν παρευρισκόμενοι – Έκλεισαν τον δρόμο στην Υπαπαντής
20:40  Χτυπημένοι 3 φωτορεπόρτερ από ΜΑΤ, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες – Προς προσαγωγή γύρω στα 60 άτομα στην Υπαπαντής
20:15  Πληροφορίες για προσαγωγές. Ομάδα ΔΕΛΤΑ έχει περικυκλώσει περίπου 20 άτομα στην Υπαπαντής στην είσοδο εκκλησίας
19:45  Η πορεία έχει σπάσει σε τρία μέρη, διαδηλωτές βρίσκονται στα στενά του Κερατσινίου για να προφυλαχτούν. Πληροφορίες λένε για επεισόδια από μικρή ομάδα εκτός της πορείας που πυροδότησε μια δυσανάλογη επίθεση των ΜΑΤ με δακρυγόνα και κρότου λάμψης. Χτυπήθηκε το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, μπλοκ συλλογικοτήτων και δημοτικών διαμερισμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου