" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο προωθεί την φυλετική αλλοίωση των Ελλήνων - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο.

Αρχικά, συνεγχάρη τους Συναγωνιστές που εκλέχθηκαν στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια ανά την επικράτεια, καθώς ο ίδιος δεν έχει την δυνατότητα να παρέστη σε οποιαδήποτε κομματική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Δικαίωμα που του έχει αφαιρεθεί αντισυνταγματικά από την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου.



Χαρακτήρισε το νομοσχέδιο άθλιο, ρατσιστικό, ανθελληνικό και ανήθικο. Υποκρύπτει ένα αβυσσαλέο μίσος εναντίον του ελληνισμού και ειδικά εναντίον των θυμάτων του Ποντιακού ελληνισμού και της Μικρασιατικής καταστροφής. Η μνημονιακή κυβέρνηση έχει διαπράξει εκατοντάδες εγκλήματα κατά του ελληνικού έθνους, όπως διαφθορά, λαθρομετανάστευση, ανεργία και χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών. Το νομοσχέδιο αποτελεί μέρος αυτών των εγκλημάτων.

Οι στόχοι του είναι η ισλαμοποίηση της Ελλάδος, η φυλετική αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας, η ερημοποίηση αγροτικών περιοχών και η γκετοποίηση των μεγάλων αστικών κέντρων φέρνοντας εκατομμύρια λαθρομετανάστες.

Το νομοσχέδιο πολεμάει τις βασικές αξίες του ελληνισμού, όπως η Πατρίδα, η Θρησκεία και η Οικογένεια.

  Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου