" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ, Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΜΗ ΒΡΕΘΕΊΤΕ ΦΥΛΑΚΗ!!


Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο, κάτοχο Μεταπτυχιακού τίτλου στο Ποινικό ΔίκαιοΑπό τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο, κάτοχο Μεταπτυχιακού τίτλου στο Ποινικό Δίκαιο του Δ.Π.Θ. 

Πάνω από δυο δεκαετίες συντελείται ένα έγκλημα στην χώρα μας, με την ανοχή και τις ευλογίες των πολιτικών ή καλύτερα πολιτικάντηδων. ΤΟ έγκλημα ανέλεγκτης εισόδου και παραμονής στην χώρα μας παράνομων μεταναστών- επήλυδων.
 
Οι τελευταίοι έχουν κατακλύσει πλέον τα μεγάλα αστικάκέντρα,ενώ οι κάτοικοι υφίστανται τις ιδιαιτερότητεςτους με αποκορύφωμα στυγερά εγκλήματα κυρίως κατά Ελλήνων πολιτών.
Παρά τις επισημάνσεις για το μεγάλο πρόβλημα που θα αντιμετώπιζε η χώρα μας, ήλθε η κατάπτυστη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ με τις ευλογίες του μικρόπνοου και προδοτικά φερόμενου Γιωργάκη Παπανδρέου, η οποία κατάντησε την χώρα μας σκουπιδότοπο λαθρομεταναστών
Όσοι λαθρομετανάστες εισέρχονται παράνομα στην χώρα μας, δεν επιστρέφουν πίσω, αφού η Τουρκία δεν τους δέχεται, χωρίς νόμιμα έγγραφα ούτε όμως προωθούνται σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Η θλιβερή κατάντια των πάλαι ποτέ αστυνομικών σχολών της χώρας ως κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών, αναδεικνύει το φοβερό πρόβλημα που δημιούργησαν στον Ελληνικό Λαό οι «καρικατούρες» της πολιτικής ζωής του τόπου.
Την επόμενη πράξη του δράματος αποτελεί η δέσμευση της Ελλάδας για δημιουργία τζαμιού στην περιοχή του Βοτανικού της Αθήνας, μετά την συνάντηση του ρέποντος σε κυβιστήσεις πρωθυπουργού Σαμαρά με τον «Σουλτάνο» Ερντογάν. Και πάλι οι «κακής κοπής» πολιτικάντηδες δεν αντιλαμβάνονται σε ποιες περιπέτειες οδηγούν τους Έλληνες με τα τζαμιά κέντρα λατρείας παράνομων λαθρομεταναστών- φανατικών του Ισλάμ στην πλειοψηφία τους, οι οποίοι έτσι θα νομιμοποιούνται σιγά- σιγά , αφού θα αποκτήσουν και χώρο που θα επικαλούνται ως άσυλο. Φυσικά οι Έλληνες δεν έμειναν απαθείς για όλα αυτά.
Αντέδρασαν και αντιδρούν. Όμως οι πολιτικάντηδες φρόντισαν και γι’ αυτό. Έφεραν προς ψήφιση στην Βουλή το περίφημο – εμετικό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, όπως αναφέρεται και στην αιτιολογική έκθεση (Γενικό μέρος Α αριθ 2)
Μπροστά στην έντονη αντίδραση λίγων δυστυχώς φωτισμένων ιεραρχών της εκκλησίας μας- είναι πράγματι προς τιμήν τους- αλλά και άλλων φορέων της κοινωνίας μας (βλ ενδεικτικά υπόμνημα 40 ακαδημαϊκών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το τζαμί, το αντιρατσιστικό και την λαθρομετανάστευση) η γεμάτη ενοχές για τις τύχες του Ελληνισμού συγκυβέρνηση, αναδιπλώθηκε αποσύροντας το, προκειμένου να επιχειρηθούν τάχα κι άλλες βελτιώσεις σε αυτό, χωρίς να αναλογίζεται ότι ένα τέτοιο νομοσχέδιο υψίστης σημασίας για το μέλλον του ταλαίπωρου λαού, δεν έπρεπε να έλθει προς ψήφιση στα θερινά τμήματα της Βουλής αλλά να εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής!
Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι στην χώρα μας δεν νομοθετούν τα θεσμικά όργανα που προβλέπει το Σύνταγμα και οι νόμοι αλλά ξένα κέντρα εξουσίας και απλά οι πράξεις τους επικυρώνονται δουλικά από τους υποτακτικούς εντολοδόχους τους! Ο Ελληνικός λαός το έχει αντιληφθεί πια! Έτσι και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αποτελεί έναν αμαρτωλό κρίκο στην παράλογη αλυσίδα των μνημονίων, μεσοπρόθεσμων, που σφίγγουν την θηλειά στον λαιμό του...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου