" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Σε πανικό το πολιτικό κατεστημένο που αναζητά τρόπους αντιμετώπισης της Ελληνικής Αυγής - Μια απάντηση στους υποκριτές της δημοκρατίας

Σε πανικό το πολιτικό κατεστημένο που αναζητά τρόπους αντιμετώπισης της Ελληνικής Αυγής - Μια απάντηση στους υποκριτές της δημοκρατίας

Η πανελλαδική μεγαλειώδης επιτυχία της Ελληνικής Αυγής στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές αποτέλεσε μία από τις ηχηρότερες απαντήσεις του ελληνικού λαού απέναντι στις παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος επιλέχτηκε από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες σε όλη την Ελλάδα, στέλνοντας εκπροσώπους του σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες στις οποίες συμμετείχε η Ελληνική Αυγή, διέλυσε το μύθο των μισθοφόρων της ενημέρωσης που προεξοφλούσαν την εκλογική συντριβή των εθνικιστών. Συντριβή η οποία κατά τους ίδιους απέρρεε από τις «αποκαλύψεις» που αποδεικνύουν ότι πίσω από τους νόμιμους κατά τόπους πολιτικούς σχηματισμούς κρύβεται η εγκληματική οργάνωση της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής.

Εις ότι αφορά το Δήμο Θεσσαλονίκης αξίζει να σταθούμε σε δύο συνιστώσες: το ποσοστό της Ελληνικής Αυγής και το τι αυτό αποτελεί συνειρμικά για τους αντιπάλους μας που υποτίθεται ότι υπηρετούν τη δημοκρατία. Αρχικά η Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη απέσπασε το 8% των ψήφων, ποσοστό εξωφρενικό δεδομένων των συνθηκών κάτω από τις οποίες έλαβαν χώρα οι απαραίτητες προεκλογικές προετοιμασίες, ποσοστό το οποίο κατοχυρώθηκε χωρίς να υπάρξει ούτε καν η προβλεπόμενη προβολή από τα ΜΜΕ, τα οποία εξ αρχής απέκλεισαν κάθε δυνατότητα δημόσιας εκπροσώπησης, με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις. Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε και το μέγεθος της καλπονοθείας την οποία διέπραξαν άπαντες οι του κλεπτοκρατικού τόξου εις βάρος του μοναδικού κοινού τους εχθρού, γίνεται ακόμη πιο ξεκάθαρο το μέγεθος της ΝΙΚΗΣ των Εθνικιστών απέναντι στο σάπιο κατεστημένο.

Τι αντιπροσωπεύει όμως αυτό το 8% για τους υποτιθέμενους δημοκράτες; Ιδού ένα απόσπασμα από την παραληρηματική ανακοίνωση της παράταξης «Γειτονιές σε δράση» που αφιερώθηκε εξολοκλήρου στην επιτυχία της Ελληνικής Αυγής: «Σε μια πόλη που θρηνεί πάνω από 50.000 παιδιά της νεκρά στο Ολοκαύτωμα είναι κρίσιμο να είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι να μην αφήσουμε την ιστορία να επαναληφθεί, ανεξάρτητα από το μέγεθος των ευθυνών του καθενός μας για τις συνθήκες που έκαναν το αυγό του φιδιού να ανοίξει». Για ορισμένους η Θεσσαλονίκη θρηνεί ΜΟΝΟ συγκεκριμένα θύματα, λες και η προσφυγομάνα πόλη ουδέποτε δέχτηκε κύματα Ελλήνων προσφύγων που σφαγιάστηκαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες στη Μ. Ασία και τον Πόντο. Η γενοκτονία γι᾽ αυτούς αφορά έναν και μόνο λαό, λες και οι γενοκτονίες των Ελλήνων από τους Τούρκους κατά τους 4 αιώνες σκλαβιάς δεν γίνονται ορατές μέσα στον ιστορικό τους ορίζοντα, που «ρατσιστικά» χωρίζει τις γενοκτονίες σε καλές και σε κακές.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «...να προωθήσουμε την τροποποίηση του κανονισμού του δημοτικού συμβουλίου με μια προσεκτικά διατυπωμένη διάταξη που να διαχωρίζει την κριτική (ακόμα και την σκληρή, άστοχη, δυσφημιστική ή κακόβουλη) από την ρητορική του μίσους, για την οποία να προβλέπει την αφαίρεση του λόγου ή την αποβολή από τη συνεδρίαση...». Εδώ ως ρητορική μίσους εννοείται η οποιαδήποτε κριτική εις βάρος των εκπροσώπων του ανθελληνικού κατεστημένου και των συν αυτώ ακολούθων τους, που αντιλήφθηκαν πως οι προσβολές τους και οι ανθελληνικές τους προτάσεις θα βρίσκουν πολιτικό αντίλογο κι όχι... δολοφονίες, όπως εντελώς άτοπα αναφέρουν στην ανακοίνωση τους μιλώντας περί επανάληψης της ιστορίας. Η Ελληνική Αυγή διαθέτει πρόγραμμα, προτάσεις, λύσεις και ανθρώπινο δυναμικό ικανό για να κάνει πράξη τα όσα πρεσβεύει και για το λόγο αυτό επιλέχτηκε από τους ψηφοφόρους της, όσο κι αν αυτό δυσαρεστεί τον κάθε λογής ψευτοδημοκράτη.

Μια άλλη δημοτική παράταξη, εξίσου «δημοκρατική» με την προηγούμενη, ανακοίνωσε πως δε θα παραστεί στην ορκωμοσία που θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης γιατί σε αυτήν θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι της Ελληνικής Αυγής. Για λόγους αξιοπρέπειας και προσήλωσης στα «αντιφασιστικά» τους ιδεώδη εμείς τους προτείνουμε να παραιτηθούν από κάθε αξίωμα γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκάζονται να βλέπουν εκπρόσωπο της Ελληνικής Αυγής σε κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την «επαναστατικότητα» και το πνεύμα της ανακοίνωσης τους.

Τέλος και εις ότι αφορά τις προαναγγελθείσες αντισυγκεντρώσεις από οργανώσεις-φαντάσματα το μόνο που απομένει να κάνουμε είναι να επαναλάβουμε πως οι αντισυγκεντρώσεις είναι παράνομες και πως η κάθε επίκληση στην προάσπιση της δημοκρατίας ακυρώνει την ίδια την δημοκρατία, ιδιαίτερα όταν σε αυτές συμμετέχουν λαθρομετανάστες που έχουν τόση αγωνία για την πολιτική κατάσταση στην Θεσσαλονίκη όσο κι ένας Έλληνας για τα πολιτικά πράγματα στο Τζιμπουτί. Τα περί "ναζιστών" και εγκληματιών ας τα κρατήσουν για τη χούντα των Σαμαροβενιζέλων και των ακολούθων τους που κατέχουν θεσμικές θέσεις στις τοπικές κοινωνίες, που ως γνήσιοι εγκληματίες φτύνουν το Σύνταγμα και διαγράφουν τη λαϊκή κυριαρχία, που εκφράστηκε με το 8% υπέρ των εθνικιστών στις τελευταίες εκλογές για το Δήμο Θεσσαλονίκης. Η παρουσία μας στο Δήμο δεν γίνεται υπό τη μορφή ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ, όπως κάνουν οι καλούντες σε αντισυγκεντρώσεις αλλά επειδή μας το επέβαλε ο λαός δια της ψήφου του.

Εάν πάντως οι ανακοινώσεις και τα ευχολόγια των ψευτοδημοκρατών περί αντιμετώπισης της Ελληνικής Αυγής δεν αποδειχτούν αποτελεσματικά όπλα, τους παραπέμπουμε να συμβουλευτούν τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον πρωθυπουργό της χώρας και βουλευτές της ΝΔ που έκλεισαν στη φυλακή αθώους ανθρώπους για να μη χαθούν κι άλλοι «γαλάζιοι» ψήφοι. Όχι ότι οι διώξεις έφεραν το επιθυμητό γι᾽ αυτούς αποτέλεσμα αλλά σε κάθε περίπτωση διακρίνεται μια κάποια ειλικρίνεια ως προς τις προθέσεις τους: είναι Χούντα και ως Χούντα συμπεριφέρονται!

  Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου