" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ !!!!

Με αφορμή την σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη στην Αμφίπολη, ο σκοπιανός αρχαιολόγος Πάσκο Κούζμαν, δήλωσε τα κάτωθι: 

«είναι σίγουρα μια μεγάλη ανακάλυψη, η οποία είναι σημαντική για την αρχαιολογία. Όμως, αν θέλουμε να επισημάνουμε σωστά τα αποτελέσματα, μπορούμε μόνο να πούμε ότι η Αμφίπολη είναι στη «Μακεδονία». Έτσι, πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι σχετικά με την τρέχουσα εύρεση»!

Φυσικά και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Εμείς γιατι ανακαλύψαμε τον τεράστιας  ιστορικής και αρχαιολογικής αξίας, τάφο πριν από 50 χρόνια και μόλις σήμερα το φέρνουμε στο φως της δημοσιότητος (αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά πόσο καλά υπάκουα και  σκυλάκια είμαστε στον διεθνή σιωνισμό) και οι γυφτοσκοπιανοί επειδή τώρα θα μπορούν να διευρύνουν ακόμη περισσότερο την γεωγραφική τους έκταση φτάνοντας έως και την ανατολική  Μακεδονία ... Για τους Βούλγαρους δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνεται η ευχαρίστηση ή η δυσαρέσκεια αφού μάλλον τους περιορίζουν τους ορἰζοντες των διεκδικήσεών τους ...

Υ.Γ. Κάποτε ο βασιλιάς ήλιος των φράγκων (  l'état, c'est moi) έστελνε κατάσκοπους και αλήτες να ισωπεδώνουν κάθε τι που θα μπορούσε να είναι μάρτυρας του ιστορικού μεγαλείου της Ελλάδος. Σε μια τέτοια προσπάθεια ισωπεδώθηκε η αρχαία Σπάρτη αλλά και σχεδόν τα σπουδαιότερα αρχαία μνημεία της νοτίου Πελοποννήσου. ( Πως εξαφανίστηκε η Αρχαία Σπάρτη;)

Μετά ανακάλυψαν τις ...αρχαιολογικές σχολές και μας ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ !!! 

Φυσικά πάντα με την συνεισφορά των ντόπιων λακέδων ανθελλήνων πολιτικάντηδων.  
Έμ, 50 χρόνια η Αμφίπολη περίμενε να έρθει στο φως ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβει ο καθείς τα συμφέροντα και τις σκοπιμότητες που κρύβει η υπόθεση ... Αρκεί μόνον η φράση του γυφτοσκοπιανού "αρχαιολόγου" (!!!) :

  πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι σχετικά με την τρέχουσα εύρεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου