" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΑΓΡΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!


hier620

Όποιοι γνωστοί αστέρες του Χόλιγουντ τόλμησαν να ασκήσουν ακόμα και την ελάχιστη κριτική στο σιωνιστικό τρομοκράτος, ή αναγκάστηκαν να την πάρουν αμέσως πίσω, ή υποχρεώθηκαν σε δηλώσεις καταδίκης του… αντισημιτισμού. Σε κάθε περίπτωση, κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός νυμφώνος…

Οι πρώτοι που τόλμησαν να καταγγείλουν τη σφαγή στη Γάζα, ήταν οι Χαβιέ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ. Αμέσως μετά υποχρεώθηκαν σε δημόσια απολογία («ότι δεν είναι αντισημίτες» κ.λπ.), αλλά όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του «Έθνους», τα μεγάλα αφεντικά δεν ικανοποιήθηκαν από τη δημόσια μεταμέλειά τους:


«Κορυφαία στελέχη της βιομηχανίας (μεγαλοπαραγωγοί στην πλειονότητά τους) φέρονται να εκδήλωσαν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις την πρόθεση να αποκλείσουν το δίδυμο Μπαρδέμ-Κρουζ από την «αγορά». «Θα δυσκολευτούν να βρουν δουλειά», ήταν η φράση-απειλή που ακουγόταν στους κύκλους των μεγαλοπαραγόντων».

Επίσης, υπάρχει και το παράδειγμα της ποπ τραγουδίστριας Ριάνα, η οποία απέσυρε άρον-άρον και απολογούμενη «προς όσους προσεβλήθησαν», μια ανάρτησή της στο Twitter, με το… απαγορευμένο σύνθημα «FreePalestine».

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αποκαλύπτεται και το «κοινό μυστικό», για το εβραιοκρατούμενο Χολιγουντ:
 «Το Χόλιγουντ διευθύνεται από Εβραίους και ανήκει σε Εβραίους»
«Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ προφανώς δεν πέφτουν από τα σύννεφα. Το Χόλιγουντ άλλωστε «διευθύνεται από Εβραίους και ανήκει σε Εβραίους». Αυτό είχε υποστηρίξει ο Μάρλον Μπράντο σε εκπομπή του Λάρι Κινγκ το 1996. «Η Γάζα είναι πολύ μπερδεμένη υπόθεση. Και ποτέ δεν ξέρεις ποιανού την οικονομική βοήθεια θα χρειαστείς για την επόμενή σου ταινία», σχολιάζει χαρακτηριστικά ένας παράγοντας της βιομηχανίας, και το σχόλιό του εξηγεί σε μεγάλο βαθμό γιατί κανείς στο Χόλιγουντ δεν τολμάει να βγει και να μιλήσει ανοιχτά υπέρ των Παλαιστινίων (παρά το γεγονός πως κάνουν ταινίες για τη Συρία, το Ιράν, το Ιράκ κ.α.).


Δεν είναι λίγοι ωστόσο εκείνοι που έχουν κατά καιρούς επαναλάβει εκείνη τη ρήση του Μπράντο πως «το Χόλιγουντ διοικείται από Εβραίους». Περίπου το ίδιο είπε πρόσφατα και ο Γκάρι Ολντμαν σε συνέντευξή του στο «Playboy», ενώ η πιο φημισμένη περίπτωση είναι μάλλον αυτή του Μελ Γκίμπσον ο οποίος έμελλε να «εξοστρακιστεί» από το Χόλιγουντ (δεν θα παίξει καν στο νέο «Mad Max») έπειτα από αντισημιτικά σχόλια που έκανε το 2006

Η αλήθεια είναι πάντως πως στην πράξη το Χόλιγουντ όντως διοικείται από Εβραίους (πριν κάποια χρόνια τα στατιστικά τους παρουσίαζαν να κατέχουν το 60% των διοικητικών θέσεων στη βιομηχανία). Μάλιστα, κάποιοι (όπως ο συγγραφέας Νιλ Γκάμπλερ στο βιβλίο «An Empire of Their Own: How the Jews Invented Hollywood») υποστηρίζουν πως ουσιαστικά οι Εβραίοι «επινόησαν» το Χόλιγουντ».

(ΥΓ): Τυχαίο είναι άραγε ότι το Χόλιγουντ, όχι μόνο δεν έχει κάνει μισή ταινία με το παλαιστινιακό δράμα, αλλά παραμένει ακόμα και σήμερα ασυγκίνητο για τα Γκούλαγκ και τα υπόλοιπα εγκλήματα των κομμουνιστικών καθεστώτων, που κατά γενικήν ομολογίαν διέπραξαν μέλη της «εκλεκτής» φυλής; Δε νομίζω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου