
Οι διαδηλωτές κρατούσαν αφίσες και πλακάτ με συνθήματα όπως «Ντροπή στους πολιτικούς που υποστηρίζουν τις σεξουαλικές διαστροφές», «Όχι στην ομοφυλοφιλία στην Ουκρανία» και «Προστατεύστε την οικογένεια και τα παιδιά».
Σε άλλη διαδήλωση, έξω από το δημαρχείο της πρωτεύουσας, οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν να απαγορευτούν οι «παρελάσεις ομοφυλοφίλων» στην Ουκρανία.
Πάντως, πέρσι η προσπάθεια οργάνωσης μιας τέτοιας παρέλασης απέτυχε καθώς την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε μια ογκώδης αντιδιαδήλωση.
Επίσης, λίαν συντόμως, το ουκρανικό κοινοβούλιο σχεδιάζει να συζητήσει ένα άλλο νομοσχέδιο που, όπως και στη Ρωσία, θα απαγορεύει την «ομοφυλοφιλική προπαγάνδα» και το οποίο έχει δεχτεί σφοδρές επικρίσεις από τους εν Ε.Ε. προπαγανδιστές του εκφυλισμού.
Στην δε Ρωσσία, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Independent, «δεν υπάρχουν προσωπικότητες στον αθλητισμό, στον πολιτισμό ή την πολιτική που να δηλώνουν ανοιχτά ότι είναι γκέι», πράγμα που δυσκολεύει την προπαγάνδα της ανωμαλίας. Παράλληλα, μόνο το 16% των Ρώσων πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι «φυσιολογική», ενώ πάνω από τους μισούς ερωτηθέντες πιστεύουν πως οι κίναιδοι χρειάζονται «θεραπεία».
(ΥΓ) 1: Προφανώς, οι «διακρίσεις» κατά των κιναίδων στις χώρες αυτές, είναι κληρονομιά της σοβιετικής εποχής (να κι ένα καλό!). Οι εδώ ζηλωτές του κομμουνισμού, γιατί άραγε κόπτονται για τα αντίθετα;
ethnikismos.net
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου