" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

«Στην κόψη του ξυραφιού» οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία, λέει το ΚΚΕ

Τη θέση του ΚΚΕ για δημόσια ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία επανέλαβε η Αλέκα Παπαρήγα στην επίσκεψή της στα ναυπηγεία Ελευσίνας, λέγοντας πως «η συμπαράσταση στους εργαζομένους είναι αυτονόητη». Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία βρίσκονται «στην κόψη του ξυραφιού» είπε η Αλ.Παπαρήγα, προειδοποιώντας ότι «οι απολύσεις θα είναι μαζικές».


 Στην επίσκεψή της στα ναυπηγεία Ελευσίνας τη Δευτέρα, η γγ του ΚΚΕ υπογράμμισε την ανάγκη να μην κλείσει μία μεγάλη επιχείρηση, λέγοντας πως το ΚΚΕ «ενδιαφέρεται και οι εργαζόμενοι να έχουν μόνιμη και σταθερή δουλειά και να μην κλείσει μια σημαντική παραγωγική μονάδα, που ανεξάρτητα του πως λειτούργησε ως τώρα, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλά σ' αυτό τον τόπο, βέβαια κάτω από ορισμένες βασικές προϋποθέσεις και μέσα σε συγκεκριμένες συνθήκες».

Η Αλ.Παπαρήγα υπογράμμισε τη θέση του του ΚΚΕ για «έναν ενιαίο όμιλο επιχειρήσεων στη ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία, ο οποίος ενιαίος όμιλος πρέπει να ανήκει στο δημόσιο, αλλά δεν αρκεί αυτό». 

 Από : tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου