" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Ὁ Μπάϊντεν ἀμαύρωσε τήν Ἡμέρα τοῦ Πάσχα !

 «  Ο Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί αποφάσισαν την Ημέρα του  Πάσχα - την Ιερή Ημέρα της Ανάστασης του Σωτήρα μας - ως ημέρα ορατότητας των τρανσέξουαλ. ...Ξέρουμε ότι ο Χριστός είναι Βασιλιάς και ο Θεός δεν θα γελοιοποιηθεί, όπως ακριβώς γνωρίζουμε ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι πραγματικά αυτός που παίρνει τις αποφάσεις στο Λευκό Οίκο»

 Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ( φωτό) αντιμετωπίζει μια οργισμένη αντίδραση από συντηρητικούς και θρησκευτικούς επικριτές αφού ανακήρυξε την 31η Μαρτίου ως Ημέρα ορατότητας των τρανς - ημερομηνία που φέτος συμπίπτει με την Κυριακή του Πάσχα.

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο εορτασμός έχει σχεδιαστεί για να «τιμήσει το εξαιρετικό θάρρος και τη συνεισφορά των τρανς Αμερικανών και να επιβεβαιώσει τη δέσμευση του Έθνους μας να σχηματίσει μια πιο τέλεια Ένωση».

«Σήμερα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλους τους τρανς Αμερικανούς: Είστε αγαπημένοι. Έχετε φωνή. Είστε κατανοητοί. Ανήκετε. Είστε η Αμερική, και ολόκληρη η κυβέρνησή μου σας προστατεύει» έγραψε ο Μπάιντεν στην ανακοίνωσή του την Παρασκευή.


Ως μέρος της εκστρατείας συμπερίληψης, ο Λευκός Οίκος έχει επίσης απαγορεύσει  στα παιδιά να υποβάλλουν πασχαλινά αυγά διακοσμημένα με «αμφισβητούμενο περιεχόμενο», όπως «θρησκευτικά σύμβολα, απροκάλυπτα θρησκευτικά θέματα» από τον παραδοσιακό διαγωνισμό Πασχαλινής Τέχνης. Η εκδήλωση αποτελεί βασικό μέρος του ετήσιου εορτασμού του Πάσχα του Λευκού Οίκου ( φωτό) που ισχύει εδώ και σχεδόν 50 χρόνια. 

Η παράδοση του εορτασμού της επιτυχίας των τρανσέξουαλ την τελευταία ημέρα του Μαρτίου ξεκίνησε το 2009 και δεν θα πέσει ξανά την Κυριακή του Πάσχα μέχρι το 2086. Ωστόσο, η φετινή σύμπτωση έχει προκαλέσει οργή από τους συντηρητικούς κριτικούς, με ορισμένους να την αποκαλούν « απόλυτη ντροπή » και φτάνουν στο σημείο να χαρακτηρίζουν τους Δημοκρατικούς ως «σατανολάτρες».

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Mike Johnson χαρακτήρισε το βήμα «εξωφρενικές και αποκρουστικές» κινήσεις κατάρρευσης της παράδοσης, ενώ ο  Jim Blanks, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τη Γερουσία είπε ότι ήταν «ένα χαστούκι σε εκατοντάδες εκατομμύρια χριστιανούς στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο. » 

Η βουλευτής της Τζόρτζια Marjorie Taylor Greene υποστήριξε ότι : 

«  Ο Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί αποφάσισαν την Ημέρα του  Πάσχα - την Ιερή Ημέρα της Ανάστασης του Σωτήρα μας - ως ημέρα ορατότητας των τρανσέξουαλ.  Δεν υπάρχουν όρια για να σταματήσουν τους δημοκρατικούς να χλευάζουν την πίστη και να δείχνουν την ασέβειά τους πρός τον Θεό. 


Ξέρουμε ότι ο Χριστός είναι Βασιλιάς και ο Θεός δεν θα γελοιοποιηθεί, όπως ακριβώς γνωρίζουμε ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι πραγματικά αυτός που παίρνει τις αποφάσεις στο Λευκό Οίκο».

Ο πρώην πρόεδρος και προφανής υποψήφιος για το GOP Donald Trump απάντησε επίσης στη διαμάχη, χαρακτηρίζοντας την κίνηση «βλάσφημη» και κατηγορώντας την κυβέρνηση Μπάιντεν για « ασταμάτητη εδώ και χρόνια επίθεση στη χριστιανική πίστη».

«Είναι αποτρόπαιο και προσβλητικό το γεγονός ότι ο Λευκός Οίκος του Τζο Μπάιντεν απαγόρευσε στα παιδιά να υποβάλουν θρησκευτικά σχέδια αυγών για την εκδήλωση Πασχαλινής Τέχνης τους και κήρυξε επίσημα την Κυριακή του Πάσχα ως «Ημέρα ορατότητας», ανέφερε η εκστρατεία του Τραμπ σε δήλωση που αναρτήθηκε στο X (πρώην Twitter. ) το Σάββατο, ζητώντας από τον Πρόεδρο Μπάιντεν ν᾿απολογηθεί γι᾿αυτό.

ἀπό ἐδῶ

.....Ἀπό : swentr.site

Βρέ τήν Καμπαλαρία !!! 


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου