" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Ποῦτιν πρός τούς νέους : «Ἐναπόκειται σ᾿ ἐσᾶς νά δημιουργήσετε ἕναν ἀσφαλῆ κόσμο»


 Οι συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας ονειρεύονται πώς θα πρέπει να είναι ένας ασφαλής κόσμος και είναι στο χέρι τους να τον δημιουργήσουν, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Είστε η νέα γενιά. Ονειρεύεστε τι μπορεί και πρέπει να είναι ένας ασφαλής κόσμος και εξαρτάται από εσάς να τον δημιουργήσετε», είπε ο Πούτιν σε μια ομιλία του προς τους συμμετέχοντες στο φεστιβάλ.

Ὁλόκληρη ἡ ὁμιλία τοῦ Προέδρου Βλαντιμίρ Ποῦτιν,στήν ἐπίσημη ἱσοσελίδα τοῦ Κρεμλίνου. ΕΔΩ 

Σημείωσε ότι το φεστιβάλ θα δώσει την ευκαιρία να συζητηθεί αυτό με συνομηλίκους .

«Είμαι βέβαιος ότι οι συζητήσεις σας θα είναι ενδιαφέρουσες και χρήσιμες για το ευρύτερο κοινό, καθώς και οι εντυπώσεις σας για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του φεστιβάλ. Και φυσικά [οι εντυπώσεις σας] για τη Ρωσία, για τους ανθρώπους που ζουν εδώ Θα μπορείτε προσωπικά να δείτε ότι, για παράδειγμα, το χαμόγελο για εμάς δεν είναι αναγκαστικό, αλλά μια ειλικρινής έκφραση συναισθημάτων· και αν δώσουμε τον λόγο μας, τον κρατάμε πάντα», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

Τόνισε ότι η Ρωσία χτίζεται ως χώρα ευκαιριών για τους νέους.

« Νέοι, πιστεύουμε σε εσάς. Και χτίζουμε τη Ρωσία ως χώρα ευκαιριών για τους νέους. Και φυσικά, είμαστε πάντα ανοιχτοί στον διάλογο», είπε ο Πούτιν.


Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαίας πραγματοποιείται από 1 έως 7 Μαρτίου στην ομοσπονδιακή επικράτεια του Sirius.

Διοργανωτής του φεστιβάλ είναι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Υποθέσεων Νεολαίας  Rosmolodezh, ενώ ο Sputnik είναι επίσημος συνεργάτης των μέσων ενημέρωσης.

Ἀπό : sputnikglobe.com


Ἡ Πελασγική

1 σχόλιο:

  1. Ας το υψώσουμε ως την μοναδικη σημαια μας....καθως την εχουμε ηδη μεσα μας ....
    Ολοι εμεις ....
    Οσοι οντως ανθρωποι ... γιατι πολλοι φαινομενικα ανθρωποι οπως και ολοι αυτοι που εμεις συντηρουμε με την ψηφο μας ...ειναι αλλοειδεις , υβριδια , οργανικες πυλες , φρικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή