" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Γιατί οἱ Γερμανοί τρέμουν τόν Τράμπ

Ο τρόμος μπροστά στην απειλή επανάκαμψης ενός «δύσκολου» Αμερικανού συνομιλητή προκάλεσε παράλυση στην πολιτική ελίτ, οδηγώντας την σε σενάρια γεωστρατηγικής… παράνοια

Του Γιώργου Χαρβαλιά

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο καινούργιος χρόνος μπήκε με το δεξί! Και είναι βέβαιο ότι το θριαμβευτικό comeback του Ντόναλντ Τραμπ, με τη σαρωτική επικράτηση στις προκριματικές εκλογές της Αϊόβα, έκανε κάποιους να χάσουν το ύπνο τους. Οχι μόνο στην αμερικανική ήπειρο, αλλά και στην απέναντι ακτή του Ατλαντικού.

Ακόμη και πριν από το «ποδαρικό» της Αϊόβα, ο «εφιάλτης» της επιστροφής Τραμπ ήταν βασικό θέμα ανάλυσης στα μεγάλα γερμανικά μέσα ενημέρωσης. Μόνο που οι «αναλύσεις» ξέφυγαν από την πεπατημένη της κοινής λογικής. Ο τρόμος μπροστά στην απειλή επανάκαμψης ενός «δύσκολου» Αμερικανού συνομιλητή, που έχει διαφορετικές ιδέες για την «ατλαντική συνεργασία» και την εντέχνως δαιμονοποιημένη «ρωσική απειλή», προκάλεσε παράλυση στη γερμανική πολιτική ελίτ, οδηγώντας την σε σενάρια γεωστρατηγικής… παράνοιας με κεντρικό μότο τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο – που, σύμφωνα με τους αναλυτές του Βερολίνου, καθιστά αναγκαία την απόκτηση πυρηνικών όπλων από την Ευρωπαϊκή Ενωση!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, μεταφέροντας γεγονότα που πολύ φοβούμαι ότι δεν θα διαβάσετε σε κανένα συστημικό ελληνικό μέσο ενημέρωσης. Θυμάστε μήπως τον Γιόσκα Φίσερ; Εκείνον τον ανεκδιήγητο «πράσινο» υπουργό Εξωτερικών της κυβέρνησης Σρέντερ, που από πρώην… παιδί των λουλουδιών μεταμορφώθηκε σε πολεμικό γεράκι, βάζοντας την υπογραφή του στον απάνθρωπο νατοϊκό βομβαρδισμό της Σερβίας;

Ο Φίσερ, που τη δεκαετία του ’80 αλυσοδενόταν μαζί με άλλους μουρλούς σε δημόσια κτίρια για να μην έρθουν στη Γερμανία οι αμερικανικοί πυρηνικοί «πύραυλοι του θανάτου», ήταν ο άνθρωπος που ξανάφερε την Λουφτβάφε στα Βαλκάνια. Στον ναζιστικό… τόπο του εγκλήματος. Και, 24 χρόνια αργότερα, σε μια συνέντευξή του στη διαδικτυακή έκδοση της «Die Zeit», κάλεσε την Ευρώπη να φτιάξει πυρηνικό οπλοστάσιο για να μην ξαναζήσουμε -άκουσον άκουσον!- ένα νέο Αουσβιτς!

Τι σχέση μπορεί να έχει το Αουσβιτς με τον Πούτιν μόνο το μυαλό κάποιων Γερμανών πιθανόν γνωρίζει. Ο Φίσερ, πάντως, δήλωσε ότι ντρέπεται για την αδυναμία της πατρίδας του να βοηθήσει την Ουκρανία και διερωτήθηκε τι θα συμβεί… αν επανεκλεγεί ο Τραμπ. Υπάρχει κίνδυνος, κατά την άποψή του, να χαθεί η αμερικανική πυρηνική ομπρέλα προστασίας έναντι των Ρώσων, για αυτό η Ευρώπη πρέπει να αποκτήσει δικό της πυρηνικό οπλοστάσιο. Οχι η Γερμανία μόνη της – η διοικούμενη από τη Γερμανία Ευρωπαϊκή Ενωση! Να έχει το δικό της κόκκινο κουμπί, σε μια βαλίτσα που θα βρίσκεται, ας πούμε, κάτω από το κρεβάτι της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν…

Δυστυχώς, αυτό δεν είναι το όραμα ενός Γερμανού πολιτικού που ξεμωράθηκε. Την ίδια ιδέα, που για κάθε λογικό Ευρωπαίο ακούγεται ανατριχιαστική, βρήκαν ιδιαίτερα συναρπαστική και άλλοι «opinion makers» της γερμανικής πολιτικής σκηνής. Μία μόλις μέρα μετά την απίστευτη συνέντευξη του Φίσερ, τέσσερις από τους πιο γνωστούς αρθρογράφους της «θεσμικής» «Frankfurter Allgemeine Zeitung» έγραψαν κοινό άρθρο με τίτλο: «Το ΝΑΤΟ σε ετοιμότητα: Τι θα κάνει η Ευρώπη αν εκλεγεί ο Τραμπ;» Σε αυτό προχωρούσαν ακόμη περισσότερο τις θέσεις του Γερμανού πρώην υπουργού Εξωτερικών, υποστηρίζοντας ότι η Ευρώπη δεν χρειάζεται το πυρηνικό οπλοστάσιο μόνο για αποτροπή, αλλά και για να αποκτήσει τη δυνατότητα… προληπτικής καταστροφής στο έδαφος του αντίστοιχου πυρηνικού οπλοστασίου του Πούτιν!

Δεν πέρασαν λίγες μέρες και η «Die Welt» στην κυριακάτικη έκδοσή της φιλοξένησε μια άλλη ανάλυση στο ίδιο πνεύμα, που όμως προσέθετε έναν προβληματισμό: ποιος θα κρατά τη βαλίτσα με τους κωδικούς; Θα περιφέρεται από πρωτεύουσα σε πρωτεύουσα με βάση την εναλλασσόμενη προεδρία στην Ε.Ε.; Κι αν ποτέ φτάσει σε ανυπότακτες χώρες, όπως η Ουγγαρία; «Α, όχι, αυτό δεν γίνεται» κατέληγε ο αρθρογράφος, προτείνοντας να αφεθεί η διαχείριση των πυρηνικών όπλων σε ένα διευθυντήριο μεγάλων κρατών, όπως η Γερμανία, η Γαλλία, άντε και η Πολωνία

Εναν μήνα νωρίτερα και ο βρετανικός «Economist», που απηχεί τις απόψεις των απανταχού γκλομπαλιστών και του διεθνούς κεφαλαίου, χαρακτήριζε τον Τραμπ τον μεγαλύτερο κίνδυνο της νέας χρονιάς. Από τον περασμένο Αύγουστο είχε αποκαλύψει ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες (δηλαδή, οι Γερμανοί) αναζητούν εναλλακτικό σχέδιο για μια υποχρεωτική συμβίωση με τον ιδιόρρυθμο τέως πρόεδρο. «Γιατί μια επιστροφή του Τραμπ στην εξουσία των ΗΠΑ με το μέτωπο της Ουκρανίας ακόμη ανοιχτό προφανώς θα σημαίνει τη διακοπή κάθε στήριξης στο Κίεβο, όπως άλλωστε επιθυμούν οι Ρώσοι».

Προφανώς, αυτό το τελευταίο, που θα συνέβαλλε καταλυτικά στην εδραίωση της διεθνούς ειρήνης, θεωρείται «κόκκινη γραμμή» για τους αρχιερείς της παγκοσμιοποίησης. Και μόλις προ ημερών η «Bild», αυτή τη φορά, έφερε στο φως απόρρητα επιτελικά σχέδια του γερμανικού υπουργείου Αμυνας που προβλέπουν γενικευμένη σύρραξη του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία το 2025. Η αποκάλυψη όχι μόνο δεν διαψεύστηκε, αλλά το γερμανικό υπουργείο Αμυνας επιβεβαίωσε ότι είναι υποχρεωμένο να μελετά όλων των ειδών τα σενάρια εμπλοκής, ακόμη και τα… ακραία.

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι η γερμανική πολιτική ηγεσία ζει σε ένα καθεστώς απόλυτης παράνοιας, τρόμου και μίσους ταυτοχρόνως απέναντι στους Ρώσους, στον Πούτιν και τον… Τραμπ. Στην προσπάθειά της να αποδιώξει τους φόβους της, αλλά και να πάρει τη ρεβάνς από τους «Σλάβους», δεν θα διστάσει να εμπλέξει ολόκληρη την Ευρώπη σε ένα παιχνίδι πυρηνικού ολέθρου.

Υπό αυτή την έννοια, ούτε ο Πούτιν ούτε ο Τραμπ είναι οι επικίνδυνοι της παρέας. Επικίνδυνοι είναι οι συνήθεις ύποπτοι, που αιματοκύλισαν δύο φορές τον πλανήτη μέσα σε έναν αιώνα

Ἀπό : helleniscope.com

Συμφωνῶ τόσο πολύ μέ τόν ἀρθρογράφο κι᾿ὅπως ἐξέθεσε τό θέμα τῶν παγκοσμιοποιητῶν καί τοῦ πῶς βλέπουν τόν Ποῦτιν καί τόν Τράμπ, πού εἶναι σά νά τό ἔγραψα ἐγώ. 

Νά συμπληρώσω μόνον πώς γι᾿αὐτό τόν λόγο ( τόν τρόμο πού τούς ἔχει πιάσει σέ μία πιθανή ἐπανάκαμψιν Τράμπ στόν Λευκό Οἴκο ) καί μόνον γι᾿αὐτό τόν λόγον ἀξίζει ἡ συντριπτική πλειοψηφία τῶν ἀμερικανῶν νά ὑποστηρίξῃ καί ψηφίσῃ τόν Ντόναλντ Τράμπ. Ἀπό τήν μία γιά δικό τους καλό ἀφοῦ θά γλυτώσουν ἀπό τήν ξεμωραμένη γεροντική μαριονέτα τῶν "λίμπεραλ ἁρπακτικτῶν" καί ἀπό τήν ἄλλη γιά τό καλό ὅλου τοῦ κόσμου πού θά ᾿δῆ νά τελειώνουν οἱ πολεμικές διαμάχες σέ Εὐρώπη καί Μέση Ἀνατολή, πρός ὄφελος τῆς Ἀνθρωπότητος. 


Ἡ Πελασγική

5 σχόλια:

  1. O συντακτης του παραπανω κειμενου πρεπει να ειναι πολυ δημοκρατης και σιγουρα, μαεστρος στην υποκρισια.
    Ποιοι "γερμανοι" τρεμουν τον Τραμπ;
    Ισα-ισα που ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Γερμανικος λαος προσευχεται για την νικη του Τραμπ.
    Αυτοι που τρεμουν τον Τραμπ ειναι οι επικυριαρχοι της σημερινης "γερμανιας" εβραιοι, η οποια Γερμανια κατεστραφει ολοσχερως το 1945.
    Απο το '45 μεχρι σημερα στην "γερμανια" κουμανταρουν οι εβραιοι κι αυτοι δινουν γραμμη στην καθε εκφυλισμενη θηλυκια ή σερνικια "Μερκελ".

    Αυτα ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ο Χαρβαλιας αλλα δεν τα γραφει, γι αυτο και τον αποκαλω "μαεστρο" στην υποκρισια.


    Καλησπερα σας

    ΥΓ
    Μιλωντας για "γερμανια" παρατηρησα χθες στο τουρκοκαναλο, οτι υπηρξε ενας εντρομος διαλογος μεταξυ Τσιμα και CIAς οτι ....ο Χιτλερ ξαναερχεται στην γεμανια και τι θα γεννουμε Παυλο μου.
    Πολυ το χαρηκα που εχουν αρχισει και τρεμουν οι απανταχου κλεφτες και απατεωνες δημοκραταραιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δῆλα δή θέλεις νά πῆς πώς ὁ ἀρθρογράφος ἀναφερόταν στόν γερμανικό λαό κι᾿ὄχι τήν ἡγεσία του; Μέ ποιό σκεπτικό τό λές αὐτό ; Σ᾿ὅλο τό ἄρθρο γίνεται λόγος γιά τά γερμανικά συστημικά μμε, τίς γερμανικές ἀρχές ( ΥΠΑΜ, ΥΠΕΞ) καί πουθενά δέν διάβασα κάτι πού ν᾿ἀφορᾷ τόν λαό τῆς Γερμανίας.

      « ... για αυτό η Ευρώπη πρέπει να αποκτήσει δικό της πυρηνικό οπλοστάσιο. Οχι η Γερμανία μόνη της – η διοικούμενη από τη Γερμανία Ευρωπαϊκή Ενωση!»

      Πρόσεξε πόση οὐσία βρίσκεται σ᾿αὐτές τίς δύο προτασεις

      Δῆλα δή τί παραπάνω ἤθελες νά σοῦ πεῖ ὁ Χαρβαλιᾶς ; Σαφέστατα γίνεται λόγος γιά τήν γερμανική ἐξουσία καί μάλιστα σ᾿ἐπίπεδο Ε.Ε. !
      Ναί, γιά τόν Σόλτς ὁ λόγος. Τόν Σόλτς πού ἄναβε πρό μηνός τά κεριά τῆς γιγαντιαίας μενορά, ἐκεῖ στήν συμβολική πύλη τοῦ Βραδεμβούργου...
      https://sxolianews.blogspot.com/2023/12/blog-post_8.html

      Καί τῆς Γερτρούδης φόν ντέ Λάϊεν τῶν οἴκων Albrecht family καί ἀπό τήν πλευρά τοῦ συζύγου τοῦ Von der Leyen (family from Krefeld).
      https://sxolianews.blogspot.com/2022/10/blog-post_8.html

      Γι᾿αὐτούς ὁ λόγος στό ἄρθρο καί ὄχι στό Γερμανικό λαό. Αὐτοί ΤΡΕΜΟΥΝ τήν ὁλικἠ ἐπαναφορά τοῦ Ντόναλντ Τράμπ. Καί καλά κάνουν καί τήν τρέμουν. Τό θέμα εἶναι νά τό καταλάβῃ κι᾿ὁ ἀμερικανός ψηφοφόρος καί νά πράξῃ ἀναλόγως πρίν εἶναι πολύ ἀργά...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή
    2. Καλησπερα,

      Πρωτον: Να σου ζητησω συγνωμη για την καθυστερηση της απαντησης μου, αλλα οπως σου εχω πει ο περιορισμενος χωρος εργασιας μου αν και γεματος υπολογιστες δεν εχω την πολυτελεια του προσωπικου υπολογιστη για να εχω τετοιου ειδους επικοινωνια με ιστοσελιδες που επισκεπτομαι.
      Επι πλεον, ως ΜΗ εμβολιασμενος εγω και αλλοι συναδελφοι μου, εχουμε γινει «σιωπηρως» περιζητητοι στο επαγγελμα μου, ουτως ειπειν, υπαρχει μεγας φορτος εργασιας.

      Σχετικα με την απαντηση σου (23 Ιανουαρίου 2024 στις 6:09 μ.μ.) μου κανει τρομερη εντυπωση αλλα και μου προξενει μεγιστη απορια ΠΩΣ εσυ που αποδεδειγμενα εισαι ενας ανθρωπος που «κυνηγα» την λεπτομερεια στην Αληθεια, δεν βλεπεις οτι οι σεσημασμενοι προδοτες καθε ανθρωπινης αξιας, ειτε ειναι πρωθυπουργοι, ειτε βουλευτες, ειτε ΑΡΔ, ειτε ανωτεροι ή ανωτατοι δικαστικοι, ειτε καθηγηταδες και πρυτανεις, ειτε μεγαλοκαρχαριες λαθρεμποροι «επιχειρηματιες», ειτε, ειτε, ειτε, εχουν εκπαιδευτει απ τους γνωστους απογονους των Χριστοκτονων να μας κοροϊδευουν μπρος στα στα ματια μας.
      «Οχι μαυρο, ασπρο ειναι! Δεν το βλεπεις ηλιθιε;;;;;;;» μας κατακευρεαυνωνουν στους μονολογους των πορνοκαναλων τους ενω σου δειχνουν ενα καταμαυρο κομματι χαρτι!
      Να γινω πιο αναλυτικος...
      «Υπερθερμανση του πλανητη ρεεεεε! Λιωνουν οι παγοι και θα πνιγουμε!» τσιριζουν οι καθε λογης περιβαλλοντολογες του ταληρου, σερνικιες και θηλυκες
      Μα ορισμενες περιοχες της Γης εχουν ΤΩΡΑ θερμοκρασιες πολλους βαθμους υπο του μηδενος που δεν ειχαν καταγραφει πριν, τους απαντας αθωα!
      «Αυτο σου λεμε κι εμεις! Κλιματικη αλλαγη και πρεπει να πληρωνεις και τον αερα που αναπνεεις», σου απαντουν οι περιβαλλοντολογικοι απατεωνες που θελουν να σωσουν τον πλανητη αλλα δεν εχουν αφησει λαο για λαο που να μην τον εχουν βομβαρδισει με βομβες απεμπλουτισμενου ουρανιου που ....δεν μολυνουν το περιβαλλον.
      Παμε παρα περα....
      Υπηρχε προμελετημενο σχεδιο οταν πριν χρονια καταργησαν την Ελληνικη γλωσσα ωστε σημερα να αποκαλουμε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον ομοφυλοφιλο "γκεϊ" και οχι αυτο που ειναι, δηλ. πουστης.
      Σημερα οι ΑΡΔ μας εχουν ζαλισει καταμουτρα με τον "γαμο" των ...."ομοφυλων ζευγαριων" που ειναι "δικαιωμα" τους και ΟΧΙ για τον "γαμο " των ομοφυλοφιλων.
      Βλεπεις το "ομοφυλοφιλος" δεν ακουγεται και τοσο ομορφα δειχνοντας ανωμαλια ψυχης και σωματος, ενω το "ομοφυλος" ...ειναι κατα τους σεσημασμενους αθεους και ανθελληνες λοπωδυτες απολυτα ....αποδεκτο στην κοινωνια.
      Βεβαια δεν ειδα κανεναν απ τους "αντιδικουντες" που μας δουλευουν μερα-μεσημερι να ερωτησει τους παντογνωστες δικαιωματακηδες:
      -Εγω με την γυναικα μου που ειμαστε ετεροφυλοφιλοι μπορουμε να παντρευτουμε ενα αλλο ή και δυο αλλα ετεροφιλοφυλα ζευγαρια και για «ποικιλια» στον γαμο μας να προσθεσουμε και δυο-τρεις 20αρες "μοντελες" ετσι για μπαλαντερ; Το «ελληνοφωνο» ελληνισταν θα αναγνωρισει εναν τετοιο γαμο; Οι παππαδες που βαφτιζουν τα ατυχα υιοθετημενα μωρα προοριζομενα ως μελλοντικοι ομοφυλοφιλοι, θα ευλογουσαν εναν τετοιο γαμο;
      Γιατι απ’ οτι βλεπω καπου εκει μας οδευουν δηλ. στην τελικη διαλυση της οικογενειας.
      Εχοντας λοιπον αλλοιωσει την γλωσσα καθε λαου και κατ' επεκτασιν αλλιωνουν και τους ιδιους τους Λαους καθως και την εννοια της λεξης "λαος"!

      συνεχιζεται.........

      Διαγραφή
    3. συνεχεια......

      Κι ερχομαι στην ηγεσια του "γερμανικου" λαου απ' τους εκπαιδευμενους απατεωνες που μας κοροϊδευουν μπρος στα ματια μας! Δηλαδη η ηγεσια της υποδουλης "γερμανιας" δεν εκλεγεται απ τον "γερμανικο" λαο;
      Με μια εξαιρεση αυτων που θελουν την Γερμανια για τους γερμανους, ΠΟΙΟΙ ειναι ο υπολοιπος λαος που ψηφιζει Μερκελ, Φισερ, Σολτς και τους λοιπους υπαλληλους των εβραιων;
      Εφτα (7) εκατομυρια Τουρκαλαδες εχει ΜΟΝΟ το Βερολινο, χωρια τα υπολοιπα λαθροφερματα απ την αραπια και τους αλαχμπαρηδες.
      Αυτοι που τους εχουν δωσει ΚΑΙ δικαιωμα ψηφου, νομιζεις οτι ανηκουν στον ΓΗΓΕΝΗ Γερμανικο λαο;
      Σε πληροφορω οτι ο γηγενης Γερμανικος Λαος ονειρευται εναν νεο και πιο αποτελεσματικο, Αδολφο Χιτλερ.

      Βεβαια το ιδιο ισχυει και για τον «ελληνικο» λαο οπως και για τους αλλους λαους της Ευρωπης.
      Με εξαιρεση τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ Ελληνες που ψηφισαν ΧΑ, ΠΟΙΟΣ ειναι ο υπολοιπος «ελληνικος» λαος που ψηφιζει Μητσοτακηδες, Τσιπρες, ΠΑΣΟΚαρια και Κουτσουμπες; Ολοι τους αθεοι, κομμουνιστες, ομοφυλόφιλοι, κλεφτες, ανωμαλοι, απατεωνες και λοιποι ελληνοφωνοι ρουφιανοι που στα σκοτεινα σοκακια «αμαρτανουν» για 10ευρω.
      Επι τη ευκαιρια, να αναφερθω στην κυρια αυτη που η κορη της δολοφονηθηκε στα Τεμπη, ή μαλλον εξαερωθηκε κι εχει βγει τωρα «βολτα» και ψαχνει να βρει δικαιοσυνη για την κορη της και τον αγνωστο αριθμο θυματων αυτης της στυγερης και μαζικης δολοφονιας, εκλιπαρωντας τους ιδιους τους δολοφονους του παιδιου της, για αποδοση....«δικαιοσυνης».
      Ουδεις την ρωτησε ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ στις προσφατες ή και πιο περασμενες εκλογες, που εγω τουλαχιστον ειμαι σιγουρος οτι ψηφισε τους δολοφονους της κορης της και πιθανως μελλοντικους δολοφονους και αλλων αθωων ελληνων που σημερα ζουν κατα τυχη και που ψηφιζουν .... «δημοκρατικο τοξο». Δεν θα εκπλαγω αν την δω στο εγγυς μελλον υποψηφια στις λιστες των «πλεουμενων με καπετανισσα την Ζωϊτσα».
      Ερχομενος λοιπον στον ιουδαιοφοβο κ. Χαρβαλια, που μας δουλευει καταμεσημερο και ομολογω οτι ΓΝΩΡΙΖΕΙ πολυ καλα τι εννοει οταν μιλαει για τους «γερμανους που τρεμουν τον Τραμπ» αλλα τα «μασαει μερικως», μην τον πουν και ...αντισημιτη και γι αυτο τον αποκαλεσα υποκριτη , ενω παραλληλα ο αλλος εξαιρετικα ιουδαιοφοβος και καραδημοκραταραιος Σταματακης* ανεβασε το αρθρο του Χαρβαλια στην σελιδα του, στα σιγουρα οτι δεν θα του σφυριξει καποιος οτι ειναι φιλο-ναζι και αντισημιτης.
      *Εχω λογους που σου μιλαω για Σταματακη.


      Ξανακαλησπερα


      Διαγραφή
    4. Ὁ Σταματάκης καί ἡ σελίδα του, πάντως , ἔχει ἀποχειχθεῖ πολύ πιό Ἕλληνας ἀπό τούς ἡμετέρους ἐν τῇ Ἑλλαδικῇ. Ἄλλως τε κι᾿ἐσύ βλέπω πώς συμφωνεῖς ἀπολύτως σ᾿αὐτό ( σχετικῶς μέ τούς ἐν τῇ Ἑλλαδικῇ ...Ἕλληνες...) :

      « Με εξαιρεση τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ Ελληνες που ψηφισαν ΧΑ, ΠΟΙΟΣ ειναι ο υπολοιπος «ελληνικος» λαος που ψηφιζει Μητσοτακηδες, Τσιπρες, ΠΑΣΟΚαρια και Κουτσουμπες; Ολοι τους αθεοι, κομμουνιστες, ομοφυλόφιλοι, κλεφτες, ανωμαλοι, απατεωνες και λοιποι ελληνοφωνοι ρουφιανοι που στα σκοτεινα σοκακια «αμαρτανουν» για 10ευρω.»

      Καί σημείωσε ( πού τό γνωρίζεις βεβαίως, πολύ καλά ) πώς ἔτσι ἔχουν καταντήσει ὅλα τά ἔθνη τῆς Δύσεως. Εἶναι τό « μεγάλο σχέδιο τοῦ 20ου αἰ. » ἔτσι ;
      https://sxolianews.blogspot.com/2024/01/20.html

      Καλησπέρα ἀγαπητέ ΕΑΦ !

      Διαγραφή