" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Ἡ ἀντι-ύλη στόν κόσμο τῶν Λευκῶν

(Ὁ Wiley Kehinde πού δέν ἔχει ποῦ νά κρύψῃ τό μῖσος του κατά τῆς Λευκῆς Φυλῆς. φωτό ἀριστερά)  

Γράφει ὁ Tobias Langdon

Οι θεωρίες για την αντιύλη κυριαρχούν  στα πρωτοσέλιδα προσφάτως. Μεταφορικά μιλώντας, δηλαδή. Εάν η αντιύλη κυριαρχούσε κυριολεκτικά στους τίτλους μιας εφημερίδας ή στην οθόνη ενός υπολογιστή, θα γινόταν μια τεράστια έκρηξη. Η ύλη και η αντιύλη εξαφανίζουν η μία την άλλη όταν συναντιούνται, εξαφανίζονται σε μια φλόγα θανατηφόρας ακτινοβολίας. Οι επιστήμονες το γνώριζαν εδώ και καιρό, αλλά δεν ήξεραν αν η αντιύλη ανταποκρινόταν στη βαρύτητα με τον ίδιο τρόπο όπως η ύλη.

Η αντίθεση της Λευκότητας

Τώρα ξέρουν ότι το κάνει: πέφτει αντί να ανεβαίνει. Γι' αυτό η αντιύλη είναι στα πρωτοσέλιδα. Ένα απλό γεγονός χρειάστηκε δεκαετίες για να επαληθευτεί επειδή η αντιύλη είναι τόσο σπάνια στο υλικό μας σύμπαν και τόσο δύσκολο να παραχθεί. Με κυριολεκτική έννοια, δηλαδή. Με μια μεταφορική έννοια, η αντιύλη είναι πολύ συνηθισμένη και οι αριστεροί κατασκευάζουν όλο και περισσότερο από αυτήν συνεχώς. Για τι μιλάω; Μιλάω για Μαύρους, Μουσουλμάνους και άλλους μη Λευκούς. Αντιπροσωπεύουν ένα είδος αντιύλης στις δυτικές κοινωνίες, αντίθετα με τους Λευκούς με όλους τους κοινωνικά και πολιτιστικά συνεπείς τρόπους. Ειδικά οι μαύροι είναι το αντίθετο της Λευκότητας σε όλα, από το χρώμα του δέρματος μέχρι τη συμπεριφορά. Κατά μέσο όρο, είναι μη έξυπνοι, μη παραγωγικοί, απολίτιστοι, ανίκανοι να ανταποκριθούν στα επιτεύγματα των Λευκών, αλλά πάνω από τον μέσο όρο σε φόνους, βιασμούς, ληστείες και κλοπές. Οι μαύροι καταστρέφουν ό,τι δημιουργούν οι λευκοί, αλλά δεν εξαφανίζονται στην πορεία.

Και γι' αυτό ακριβώς οι αριστεροί είναι τόσο πρόθυμοι να αγιοποιήσουν τους Μαύρους και να εισαγάγουν περισσότερους από αυτούς στη Δύση. Αυτή τη στιγμή η αγιοποίηση φτάνει σε νέα ύψη στη Βρετανία: Ο Οκτώβριος είναι ο Μήνας της Μαύρης Ιστορίας εδώ. Αυτός είναι ο επίσημος και ανακριβής τίτλος, ούτως ή άλλως. Όπως έχω πει παλαιότερα, στο Occidental Observer , προτιμώ τον ανεπίσημο αλλά ακριβή τίτλο του Black Bullshit Month. Είναι μεγάλη μπούρδα, για παράδειγμα, να ισχυρίζεσαι ότι ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Σεπτίμιος Σεβήρος(145–211 μ.Χ., φωτό ἀριστερά ) ήταν μαύρος και Βρετανός επειδή γεννήθηκε στην Αφρική και πέθανε στη Βρετανία. Αυτό είναι μία σκόπιμη καταστροφή της ιστορίας και της εθνογραφίας, αλλά η αγάπη της Αριστεράς για τη διαφορετικότητα εξαφανίζεται όταν οι αριστεροί έχουν να προωθήσουν ψεύδη και να ξερνούν την προπαγάνδα τους. Στην επιστημονική πραγματικότητα, η ήπειρος της Αφρικής είναι άκρως φυλετική. Νοτίως της Σαχάρας, φιλοξενούνται πολλά και διαφορετικά είδη Μαύρων. βόρεια της Σαχάρας, φιλοξενούνται φυλές που δεν είναι καθόλου μαύρες, όπως οι Άραβες και οι Βέρβεροι.

Οι φρικτές αμαρτίες του ιμπεριαλισμού και της σκλαβιάς

Στην αριστερή φαντασία, η Σαχάρα εξαφανίζεται, οι Άραβες και οι Βέρβεροι διαγράφονται και η αρχαία Αφρική γίνεται μια αποκλειστικά μαύρη ήπειρος. Γι' αυτό οι αριστεροί προσποιούνται ότι ο Σεπτίμιος Σεβήρος ήταν Μαύρος απλώς και μόνο επειδή γεννήθηκε στη βόρεια Αφρική. Προσποιούνται επίσης ότι μια ομάδα Ρωμαίων στρατιωτών που στάθμευαν στο Τείχος του Αδριανού ήταν Μαύροι. Οι διάσημοι πλέον Aurelian Μαυριτανοί ήρθαν επίσης από τη βόρεια Αφρική. επομένως η αριστερή λογική υπαγορεύει ότι και αυτοί ήταν Μαύροι

Στην πραγματικότητα, όχι: οι Aurelian Moors ήταν από μια μη μαύρη φυλή όπως οι Βέρβεροι. Αλλά κάτι περίεργο φαίνεται να συμβαίνει εδώ. Γιατί οι αριστεροί θέλουν να προσποιούνται ότι οι μαύροι ήταν ένα σημαντικό και καθημερινό μέρος του ρωμαϊκού πολιτισμού; Σύμφωνα με τα αριστερά πρότυπα, οι Ρωμαίοι ήταν ένοχοι για τα τεράστια και φρικτά αμαρτήματα του ιμπεριαλισμού, της αποικιοκρατίας και της σκλαβιάς. Αυτές ακριβώς οι λέξεις, "Αυτοκρατορία , "αποικία " και "σκλαβιά " έρχονται σε εμάς από τα Λατινικά. Αλλά οι αριστεροί δεν θέλουν να συσχετίσουν τους μαύρους με κακά όπως αυτά, φυσικά. Θέλουν οι Μαύροι να συνδέονται με το μεγαλείο, το κύρος και τα μεγάλα επιτεύγματα της Ρώμης, ενώ κρατούν τα άσχημα μέρη αυστηρά για τους Λευκούς.

 Το BBC μεταδίδει μπουρδολογίες  #1: ανιστόρητες ανοησίες για δήθεν μαύρους Ρωμαίους

Το BBC μεταδίδει τις βλακείες #2: Οι μαύροι βρίσκονταν στο επίκεντρο στην Αγγλία των Tudor

Για ένα άλλο καλό παράδειγμα αυτού, πάρτε τα ψεύδη του BBC ότι οι Μαύροι έχουν «Been Here From the Start» στη Βρετανία ( Οἱ μαῦροι ἦσαν στήν Βρεττανία ἀπό πάντα ). Σε ένα βίντεο που στοχεὐει την παιδική ευαισθησία και ακρισία, ένας μαύρος ηθοποιός ντύνεται με διάφορες στολές λευκών και τραγουδά ότι «Για δέκα χιλιάδες βρετανικά χρόνια κάποιοι Βρετανοί έμοιαζαν με εμένα». 

Αυτό είναι σωστό: επειδή οι νεολιθικοί κάτοικοι της Βρετανίας μπορεί να είχαν σκούρο δέρμα, οι μαύροι ήταν «Εδώ από την αρχή». Είναι σαν να χρησιμοποιείς ανοιχτόχρωμους Αλμπίνους στην Αφρική για να προσποιηθείς ότι οι Λευκοί ήταν πάντα μέρος της αφρικανικής ιστορίας. Αλλά το BBC δεν θα το έκανε αυτό στην αφρικανική ιστορία, φυσικά, γιατί τα ψέματα και οι ανιστόρητες ανοησίες πάνε μόνο με έναν τρόπο: να εξυμνήσει τους Μαύρους και να εξαφανίσει τους Λευκούς. Σε άλλο σημείο του βίντεο, ο Μαύρος ηθοποιός εμφανίζεται με ρωμαϊκή πανοπλία και προωθεί τα διαδεδομένα πλέον ψέματα ότι ο Σεπτίμιος Σεβήρος και οι Αυρηλιανοί Μαυριτανοί είναι Μαύροι. Οι ρωμαϊκές στολές είναι μεγαλειώδεις και ένδοξες, και οι αριστεροί λατρεύουν να απεικονίζουν Μαύρους με επιχρυσωμένο θώρακα και κόκκινους μανδύες.

Αλλά αν οι Μαύροι είναι τόσο σημαντικοί στη βρετανική ιστορία, σημαίνει αυτό ότι μοιράζονται την ευθύνη για τα φρικτά εγκλήματα που διέπραξαν οι Βρετανοί, όπως η σκλαβιά και η αποικιοκρατία; Φυσικά όχι: το BBC θέλει να συσχετίσει τους μαύρους με το μεγαλείο, το κύρος και τα μεγάλα επιτεύγματα της Βρετανίας, κρατώντας τα άσχημα κομμάτια αυστηρά για τους Λευκούς. 

Πράγματι, οι αριστεροί αρχίζουν ήδη να προσποιούνται ότι δεν θα υπήρχαν μεγάλα επιτεύγματα στη Δύση χωρίς τους Μαύρους. Όπως προσπάθησαν να κλέψουν το μεγαλείο της Βρετανίας και της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας για τους Μαύρους, έτσι προσπάθησαν να κλέψουν το μεγαλείο του αμερικανικού διαστημικού προγράμματος και των προσγειώσεων στη Σελήνη:

Στις 24 Νοεμβρίου 2015, ο Πρόεδρος Ομπάμα απένειμε το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας, το υψηλότερο πολιτικό βραβείο του έθνους, σε μια 97χρονη [Μαύρη] γυναίκα ονόματι Κάθριν Τζόνσον, λέγοντάς της ότι «από την αποστολή της πρώτης Αμερικανίδας στο στο διάστημα μέχρι την πρώτη προσγείωση στο φεγγάρι, έπαιξε κρίσιμο ρόλο σε πολλά από τα πιο σημαντικά ορόσημα της NASA».


Ο Τσαρλς Μπόλντεν, ο διαχειριστής της NASA εκείνη την εποχή, είπε ότι «είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά που κοσμούσε ποτέ τον οργανισμό μας ή τη χώρα μας» και ότι «η κληρονομιά της Κάθριν είναι ένα μεγάλο μέρος του λόγου που οι συνάδελφοί μου αστροναύτες και εγώ καταφέραμε να λάβουμε στο διάστημα». Η Δρ Ντάβα Νιούμαν, Αναπληρώτρια Διαχειρίστρια της NASA, είπε ότι «έγραψε κυριολεκτικά το εγχειρίδιο για την πυραυλική επιστήμη. … Στη NASA, είμαστε περήφανοι που βασιζόμαστε στις πλάτες της Κάθριν Τζόνσον». Την τελετή απονομής ακολούθησε σύντομα το βιβλίο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις Hidden Figures και στη συνέχεια από την κινηματογραφική εκδοχή, μια κριτική και εισπρακτική επιτυχία. Τόσο στο βιβλίο όσο και στην ταινία, η Κάθριν Τζόνσον ήταν ο πρωταγωνιστής.

Η ιστορία της είχε φαινομενικά βγει από το πουθενά. Καμία από τις συνεντεύξεις της NASA με τους βετεράνους του Ερμή, των Διδύμων και του Απόλλωνα δεν την είχε αναφέρει, ούτε είχε γραφτεί καμία από τις αυτοβιογραφίες ή τις ιστορίες για το πρόγραμμα επανδρωμένων διαστημικών πτήσεων. 

Πώς θα μπορούσε μια τόσο σημαντική προσωπικότητα να είχε αγνοηθεί έτσι παντελώς ; Το φυσικό επόμενο βήμα για τη NASA θα ήταν να ξαναπάρει συνέντευξη από τους επιζώντες βετεράνους που είχαν συσχετιστεί με τα επιτεύγματα που αποδίδονταν στην Κάθριν Τζόνσον, προσπαθώντας να εξηγήσει πώς προέκυψε αυτή η κενή τρύπα στην ιστορία. Αυτό δεν συνέβη. ( The Portrayal of Early Manned Spaceflight in Hidden Figures : A Critique , εισαγωγή του Charles Murray)

Ἡ πολύ ἔντονα λευκή « μαύρη ἰδιοφυΐα» Katherine Johnson,(φωτό)

Δεν συνέβη γιατί οι αριστεροί δεν θέλουν να αποκαλυφθούν τα ψέματα και οι διαστρεβλώσεις τους. Ναι, η έντονα Λευκή Κάθριν Τζόνσον ήταν μια εργατική και ικανή μαθηματικός, αλλά ήταν ένα μικρό γρανάζι σε μια πολύ μεγάλη μηχανή που σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και τροφοδοτήθηκε από λευκούς άνδρες. Χωρίς τους Μαύρους, η Αμερική θα είχε ακόμα μπει στο διάστημα και θα είχε προσγειώσει άντρες στη Σελήνη. Μάλιστα, όπως έχει επισημάνει συχνά ο Paul Kersey, αν δεν ήταν οι Μαύροι και τα τρισεκατομμύρια δολάρια που σπαταλήθηκαν σε αυτούς, η Αμερική θα μπορούσε κάλλιστα να είχε προσγειώσει άντρες στον Άρη μέχρι τώρα

Οι μαύροι είναι μία αποτυχία για κάθε πολιτισμό που είναι αρκετά ανόητο για να τους φιλοξενήσει, αλλά αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που οι αριστεροί προσποιούνται ότι οι μαύροι είναι ένα ουσιαστικό μέρος της Δύσης — και διαλαλούν το  «Ήταν εδώ από την αρχή». Η αντιστροφή της αλήθειας είναι κεντρική στο αριστερό κυνήγι της εξουσίας, όπως περιέγραψε ο Όργουελ στη μεγάλη του σάτιρα Nineteen Eighty Four (1984). Στο βιβλίο, το Υπουργείο Αλήθειας προεδρεύει στα ψεύδη, το Υπουργείο της Αφθονίας στον λιμό, το Υπουργείο Ειρήνης στον πόλεμο και το Υπουργείο Αγάπης στα βασανιστήρια. Το Υπουργείο Αλήθειας εμπνεύστηκε φυσικά από τις μέρες που ο Όργουελ ήταν στο BBC. Σατίρισε επίσης πώς ο αριστερός ξαναγράφει την ιστορία και οικειοποιείται μεγάλα επιτεύγματα για τους δικούς του σκοπούς:

Στα δικά του σχολικά χρόνια, ο Winston θυμόταν, στα τέλη της δεκαετίας του '50, ήταν μόνο το ελικόπτερο που το Κόμμα ισχυριζόταν ότι είχε εφευρεθεί. μια ντουζίνα χρόνια αργότερα, όταν η Τζούλια ήταν στο σχολείο, διεκδικούσε ήδη το αεροπλάνο. μια γενιά ακόμη, και θα διεκδικούσε την ατμομηχανή. ( 1984 , μέρος 2, κεφάλαιο 5 )

Το Κόμμα στη σύγχρονη Αμερική - το αριστερό σύμπλεγμα της βιομηχανικής παράνοιας - διεκδικεί μεγάλα επιτεύγματα των Λευκών για τους Μαύρους: η Κάθριν Τζόνσον έβαλε άντρες στη Σελήνη, η Γκλάντις Γουέστ σχεδόν εφηύρε το Παγκόσμιο Σύστημα Εντοπισμού Θέσης (GPS) και ούτω καθεξής.

 Ο Όργουελ σατίριζε αυτού του είδους την αριστερή προπαγάνδα περισσότερο από εξήντα χρόνια πριν. Αλλά ένας άλλος Λευκός συγγραφέας, ο Walter de la Mare, προσφέρει μια άλλη σημαντική εικόνα για το τι κάνουν οι αριστεροί. Δεν βασίζεται όλη η προπαγάνδα τους για τους Μαύρους στα ψέματα. Ναι, είναι ψέμα ότι μια πολύ σημαντική φιγούρα όπως ο Σεπτίμιος Σεβέρους ήταν Μαύρη και ότι η Μαύρη Κάθριν Τζόνσον ήταν μια σημαντικής σημασίας φιγούρα στο αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα. Αλλά είναι αλήθεια ότι υπήρχε ένας μαύρος τρομπετίστας που λεγόταν John Blanke στην Αγγλία των Tudor. Στο «καταξιωμένο» βιβλίο της Black Tudors: The Untold Story (2017), η Εβραία ιστορικός Miranda Kaufmann πανηγυρίζει την παρουσία του Blanke και μερικών άλλων Μαύρων στην Αγγλία των Tudor ανάμεσα σε εκατομμύρια Λευκούς. Αλλά ο πανηγυρισμός της είναι ανέντιμος, γιατί αυτοί οι Μαύροι ήταν ασήμαντοι από κάθε αντικειμενικό πρότυπο. Δεν έκαναν τίποτα που οι Λευκοί δεν μπορούσαν να κάνουν το ίδιο καλά ή καλύτερα και η Αγγλία των Τυδώρ δεν εξαρτιόταν από αυτούς με κανέναν τρόπο. Γιατί λοιπόν η Κάουφμαν και άλλοι αριστεροί προβάλλουν ως τόσο σημαντική την παρουσία τους;

Μία Εβραία τοποθετεί στο επίκεντρο της ιστορίας των λευκών, ασήμαντους μαύρους: Οι Μαύροι Τυδόρ της Μιράντα Κάουφμαν (2017)

Λοιπόν, η Κάουφμαν επιδιώκει μια τυπικά εβραϊκή αντι-λευκή ατζέντα. Δεν δεν το κάνει χάριν των Μαύρων, αλλά χάριν της καταστροφής της βρετανικής ιστορίας, της απαξίωσης της βρετανικής ταυτότητας και του αφανισμού των λευκών. Ωστόσο, κάτι άλλο συμβαίνει στην αριστερή γιορτή των ασήμαντων Μαύρων όπως ο John Blanke. Και νομίζω ότι κάτι αποτύπωσε ο μεγάλος Λευκός συγγραφέας Walter de la Mare (1873-1956) σε ένα από τα ποιήματά του, όταν περιγράφει την μεγαλομανία του αυτοκράτορα Ναπολέοντα κατά τη διάρκεια της γαλλικής υποχώρησης από τη Ρωσσία:

«Τι είναι ο κόσμος, ω στρατιώτες;

Είναι εγώ:

Εγώ, αυτό το αδιάκοπο χιόνι,

Αυτός ο βόρειος ουρανός.

Στρατιώτες, αυτή η μοναξιά

μέσα από την οποία περνάμε,

είναι εγώ».

Το ποίημα λέει ότι έχοντας επίγνωση του κόσμου, ο Ναπολέων διεκδίκησε την κατοχή του και τον απορρόφησε, άκρως εγωϊστικά, μέσα του. Οι αριστεροί θέλουν μαύρους παντού στη βρετανική ιστορία γιατί θέλουν να εφαρμοστεί μια παρόμοια διαδικασία. Για παράδειγμα, αν έστω και ένας μαύρος ήταν παρών και είχε συνείδηση ​​της Αγγλίας των Tudor, αυτός ο Μαύρος θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να διεκδικήσει την κατοχή της. Η Αγγλία των Tudor βρισκόταν μέσα σε έναν μαύρο εγκέφαλο, επομένως ένας μαύρος, με μια μυστικιστική έννοια, κατείχε και συντηρούσε την Αγγλία των Tudor. Αυτό προσπαθούν να προφασισθούν οι αριστεροί. Και οι μαύροι είναι πολύ χαρούμενοι που αποδέχονται την προσποίηση. Εξάλλου, δεν είναι δύσκολο να ενθαρρύνεις τον σολιψισμό και τη μεγαλομανία στους μαύρους. Αλλά είναι δύσκολο να βρει κανείς μεγαλείο και μεγάλα επιτεύγματα στη Μαύρη Αφρική και την ιστορία της. Γι' αυτό οι αριστεροί δημιουργούν φαντασιώσεις όπως η Wakanda και γιατί ο αντι-Λευκός Μαύρος καλλιτέχνης Kehinde Wiley έχει οικειοποιηθεί μια διάσημη και εντυπωσιακή εικόνα του Ναπολέοντα:

Αριστουργηματική λευκή τέχνη που οικειοποιήθηκε από τον αντι-Λευκό, Μαύρο Wiley Kehinde (εικόνα από το SmartHistory)

Ο Jacques-Louis David (1748–1825), ο Γάλλος Λευκός που δημιούργησε τον αρχικό πίνακα με τόν έφιππο Ναπολέοντα, ήταν ένας σπουδαίος καλλιτέχνης που εργαζόταν στη μεγάλη λευκή παράδοση της κλασικής τέχνης. Η ζωγραφική του ενσαρκώνει όχι μόνο το δικό του καλλιτεχνικό ταλέντο αλλά και την τεχνολογική ικανότητα του λευκού πολιτισμού. Είναι εύκολο να θεωρείτε δεδομένα τα φωτεινά χρώματα που δεν ξεθωριάζουν και τον στιβαρό καμβά, αλλά είναι επίσης λάθος. Υπάρχουν αιώνες προσπάθειας, πειραμάτων και καινοτομίας πίσω από ένα έργο τέχνης όπως το Ναπολέων του Ντέιβιντ που διασχίζει τις Άλπεις. Και τι γίνεται με τα πλούσια υφάσματα που φοράει ο Ναπολέων και το άλογο που καβαλάει; Οι μαύροι στην Αφρική δεν εφηύραν ποτέ λαδομπογιές και λεπτεπίλεπτα πινέλα, ποτέ δεν συναγωνίστηκαν με την ικανότητα των λευκών στα υφάσματα και τις βαφές, και ποτέ δεν εξημέρωσαν κανένα αφρικανικό ζώο αντίστοιχο του αλόγου, παρά την αφθονία των μεγάλων θηλαστικών εκεί. 


Ο Εβραίος επιστήμονας Jared Diamond έχει γράψει φαντασιώσεις κατά των Λευκών σχετικά με το «αφρικανικό ιππικό, πού ίππευε ρινόκερους ή ιπποπόταμους» που θα έκανε «κιμά το ευρωπαϊκό ιππικό, που ίππευε άλογα». Τα λόγια του όμως δεν ήταν τίποτε παραπάνω από αυτό: φαντασιώσεις.

Άγριες ζέβρες που εξημερώθηκαν από τον Εβραίο ζωολόγο Walter Rothschild (εικόνα από τη Wikipedia

Ο Diamond ισχυρίζεται ότι τα θηλαστικά της Αφρικής δεν ήταν «εξημερωμένα». Αυτό που εννοεί στην ουσία, είναι ότι οι Μαύροι δεν ήταν ικανοί να τα εξημερώσουν. Αλλά οι Μαύροι είναι πλήρως ικανοί να οικειοποιηθούν τα επιτεύγματα των Λευκών για να μεγαλοποιήσουν τον εαυτό τους και να επιτεθούν στους Λευκούς. Ο Μαύρος Kehinde Wiley τιμάται από τους αριστερούς όταν οικειοποιείται την λευκή κλασική τέχνη και χλευάζει τον Λευκό πολιτισμό αντικαθιστώντας μια σημαντική (και όμορφη) λευκή φιγούρα όπως ο Ναπολέων με μια ανώνυμη (και άσχημη) Μαύρη. Δεν νομίζω ότι ο Walter de la Mare είχε δίκιο στην απεικόνιση του Ναπολέοντα ως σολιψιστή μεγαλομανή. Ακόμα κι αν ήταν, κανείς δεν θα μπορούσε να αρνηθεί ότι ο Ναπολέων ήταν ένας πραγματικά σπουδαίος άνθρωπος, εξαιρετικά έξυπνος και εξαιρετικά ικανός. Δεν υπήρξε ποτέ αντίστοιχο μαύρο του Ναπολέοντα, επειδή η ευφυΐα και η ικανότητα είναι πολύ μικρότερη μεταξύ των Μαύρων από ότι μεταξύ των Λευκών. Αφ 'ετέρου, ο σολιψισμός και η μεγαλομανία δεν είναι καθόλου ανεπαρκείς μεταξύ των Μαύρων. Πάρτε το βαθιά παράλογο αλλά και μοχθηρό δολοφονικό τον μαύρο δικτάτορα Idi Amin (1925–2003), που του άρεσε να ντύνεται με εντυπωσιακές δυτικές στολές και ο οποίος έδωσε στον εαυτό του τον τίτλο του «Η Εξοχότητά του, Πρόεδρος για τη ζωή, Στρατάρχης Al Hadji Doctor Idi Amin Dada, VC (Victorious Cross (VC), ένα μετάλλιο που έγινε για να μιμηθεί τον Βρετανικό Σταυρό Victoria), DSO (Τάγμα Διακεκριμένης Υπηρεσίας, ἔναν τίτλο πού δέν ἔλαβε ποτέ), MC ( Στρατιωτικό Σταυρό) , CBE (Κατακτητής της Βρετανικής Αυτοκρατορίας), Άρχοντας όλων των θηρίων της γης και των ψαριών των θαλασσών και κατακτητής της βρετανικής αυτοκρατορίας στην Αφρική γενικά και στην Ουγκάντα ​​ειδικότερα».

Ο κανίβαλος κατακτητής Ίντι Αμίνμισητής των Λευκών που οικειοποιήθηκε με ανυπομονησία τη Λευκότητα.

Ο Ίντι Αμίν ισχυρίστηκε ότι ήταν κατακτητής της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και οι αριστεροί απεικονίζουν άλλους Μαύρους ως, κατά μία έννοια, κατακτητές της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Ο Σεπτίμιος Σεβήρος και οι Αυρηλιανοί Μαυριτανοί δεν ήταν Μαύροι, αλλά ναι, υπήρχαν ελαχιστότατοι Μαύροι εντός των ορίων της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας κάποια στιγμή. Οι αριστεροί προσποιούνται ότι απλώς υπάρχοντας εκεί και έχοντας επίγνωση των μεγάλων επιτευγμάτων των Ρωμαίων, αυτοί οι Μαύροι κατά κάποιο τρόπο κατέλαβαν την Αυτοκρατορία. Κάτι παρόμοιο εξηγεί τα εβραϊκά ψεύδη ότι η Αμερική είναι ένα « έθνος μεταναστών.» Οι ίδιοι οι Εβραίοι δεν έχτισαν την Αμερική  ούτε διακινδύνευσαν τη ζωή τους χαράσσοντας τον πολιτισμό από την άγρια φύση εκεί - πόσο μάλλον μερικές φορές που έχαναν τη ζωή τους με φρικτούς τρόπους για τις ινδιάνικες φυλές. Όχι, οι Εβραίοι έφτασαν σε ένα πλήρως διαμορφωμένο έθνος που χτίστηκε από Λευκούς και διεκδίκησαν την κατοχή του με δικαίωμα συνείδησης. Έτσι η Αμερική έγινε «έθνος μεταναστών».

Τράνς-δυτικός 

Αλλά αυτή η κατάκτηση από τη συνείδηση ​​δεν έχει σταματήσει με τους Μαύρους και τη Βρετανία ή τους Εβραίους και την Αμερική. Ισχύει επίσης για trans-lunatics και τον γυναικείο κόσμο. Η λεγόμενη τρανς γυναίκα είναι ένας άντρας που ισχυρίζεται ότι το περιεχόμενο της συνείδησής του - τα υποκειμενικά συναισθήματα και οι απόψεις του - του επιτρέπουν να ανατρέψει τη βιολογική πραγματικότητα και να εισβάλει σε γυναικείο έδαφος. Επειδή ο αριστερός κηρύττει την ισότητα και ασκεί ιεραρχία, οι αριστεροί αρνούνται ότι οι γυναίκες έχουν οποιοδήποτε δικαίωμα να αντισταθούν σε αυτήν την εισβολή, όπως αρνούνται ότι οι Λευκοί έχουν οποιοδήποτε δικαίωμα να αντιστέκονται στην εισβολή στην επικράτειά τους από μη Λευκούς. Οι τρανς γυναίκες είναι υψηλότερα στην αριστερή ιεραρχία από τις γυναίκες, όπως οι μη λευκές είναι υψηλότερα στην αριστερή ιεραρχία από τις λευκές. Η ανώτερη ομάδα μπορεί να εισβάλει και να καταλάβει την επικράτεια της κατώτερης ομάδας. Αν τα μέλη της κατώτερης ομάδας αντισταθούν, οι αριστεροί θα τους καταδικάσουν ως μισαλλόδοξους και τρανσφοβικούς ή ρατσιστές

Αυτός ο παραλληλισμός μεταξύ translunatics και μη λευκών μεταναστών είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ τον όρο " trans-Δυτικοί " για Μαύρους, Εβραίους και άλλους μη Λευκούς που ζουν τώρα στη Δύση. Όπως οι τρανς γυναίκες, διεκδικούν μια ταυτότητα που δεν τους ανήκει και όπως οι τρανς γυναίκες βλάπτουν εκείνες που δικαιούνται πραγματικά αυτήν την ταυτότητα. Ο αριστερός αρνείται τη ζημιά και ισχυρίζεται ότι οι τρανς γυναίκες και οι τρανς-δυτικοί είναι πιο αυθεντικοί και αξίζουν περισσότερο τις κλεμμένες ταυτότητές τους επειδή αυτοί (ή οι μετανάστες πρόγονοί τους) έκαναν μια ενεργή επιλογή να περάσουν τα σύνορα. Αυτή είναι μια τρανς γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι περισσότερο γυναίκα παρά αληθινές γυναίκες:

Τα τρανς άτομα είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ γυναίκα ή άνδρας από τους ομολόγους τους με το αντίστοιχο φύλο. Γιατί τα τρανς άτομα περνούν όλη τους τη ζωή παλεύοντας να αναγνωριστούν ως το φύλο τους. Υποβάλλονται σε εξευτελιστικές εξετάσεις και επεμβατικές ανακρίσεις για να τους επιτραπεί η μετάβαση. Ξοδεύουν ώρες για να διορθώσουν το λάθος σας, παλεύοντας για θεραπεία επιβεβαίωσης φύλου, για το σωστό δηλωτικό στα χαρτιά τους. (« Όλοι οι άνδρες (και οι γυναίκες) είναι ίσοι », Huffington Post , 10 Μαρτίου 2018)

 Και αυτή είναι ένα τρανς-δυτικό που ισχυρίζεται ότι είναι περισσότερο δυτικός παρά Λευκος:

Μου αξίζει να είμαι εδώ περισσότερο από εσένα γιατί ρίσκαρα τη ζωή μου για να φτάσω εδώ. Απλά γεννήθηκες εδώ κατά τύχη. Διάλεξα να είμαι εδώ, εσύ δεν το διάλεξες καν. @slawariwanm (The non-White Ariwan στο Twitter , 21 Ιουνίου 2023)

Αυτοί οι ισχυρισμοί ανωτερότητας είναι, φυσικά, ανοησίες. Η εισβολή και η κατοχή δεν δίνουν δικαίωμα σε μια ταυτότητα που έχουν δημιουργήσει άλλοι. Και οι αριστεροί δεν θα έλεγαν ποτέ ότι οι Λευκοί έγιναν Αφρικανοί ή Αμερικάνοι εισβάλλοντας και καταλαμβάνοντας την Αφρική και την Αμερική. Αλλά επικροτούν τις τρανς γυναίκες και τις τρανς-δυτικές που το κάνουν αυτό που καταδικάζουν στους Λευκούς. Κι αυτό γιατί ο αριστερισμός καταδικάζει τους δημιουργούς και επικροτεί τους εξολοθρευτές. Όπως οι μαύροι είναι η αντιύλη στους λευκούς χώρους, έτσι και οι τρανς γυναίκες είναι κατά της ύλης στους γυναικείους χώρους. Καταστρέφουν την ιδιωτική ζωή και την ασφάλεια των γυναικών, στερούν από τις αθλήτριες τα νόμιμα βραβεία τους και μερικές φορές επιτίθενται και δολοφονούν πραγματικές γυναίκες.

Οι εξολοθρευτές και η αντιύλη τους

Οι μαύροι κάνουν τα περισσότερα από αυτά στους Λευκούς, αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Χάρη στα γενετικά προκαλούμενα ανδρικά πλεονεκτήματα στη δύναμη, την ταχύτητα και τη χωρική ικανότητα, οι τρανς γυναίκες είναι πραγματικά πιο δυνατές και αθλητικές από τις πραγματικές γυναίκες. Αλλά οι μαύροι δεν είναι πιο έξυπνοι και δημιουργικοί από τους λευκούς. Αντίθετα, είναι λιγότερο έξυπνοι και δημιουργικοί. Γι' αυτό οι αριστεροί πρέπει να λένε ψέματα για τα επιτεύγματα των Μαύρων και να προσποιούνται ότι οι Μαύροι ήταν ουσιαστικό μέρος του δυτικού πολιτισμού.

Στην πραγματικότητα, οι Μαύροι είναι κατά της ύλης για τη Δύση, καταστρέφοντας ό,τι αγγίζουν μέσα σε μια φλόγα χάους, θορύβου και βίας. Αλλά οι πραγματικοί Occidental Annihilators ( δυτικοί εξολοθρευτές) είναι Εβραίοι όπως ο Jared Diamond και η Miranda Kaufmann, που πουλάνε ψέματα και διαστρεβλώνουν την ιστορία για να εξυμνήσουν τους μαύρους και να αφανίσουν τους λευκούς. Όπως είναι φυσικό, Εβραίοι όπως η Gayle Rubin και η Judith Butler έπαιξαν κεντρικό ρόλο στη λατρεία της translunacy . Οι μαύροι και οι translunatics είναι αντι-ύλη στον κόσμο των Λευκών και των γυναικών, αλλά οι Εβραίοι είναι οι εξολοθρευτές που κατασκευάζουν και διανέμουν αυτήν την αντιύλη.

ἀπό : unz.com 


Ἡ Πελασγική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου